Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Γ.Γ. ΝΑΤΟ: “Η Ελλάδα είναι οικόπεδο της Γερμανίας…”




Το γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο CNN μετέδωσε απίστευτες δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος δήλωσε πως η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα να καταρρίψει τουρκικά μαχητικά, καθώς δεν είναι κυρίαρχο κράτος.

Η δημοσιογράφος ρώτησε πως γίνεται το ΝΑΤΟ να στηρίζει την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους και πρόσθεσε πως η Ελλάδα έχει το ίδιο δικαίωμα εφόσον παραβιάζεται ο εθνικό εναέριος χώρος της. Τότε ο κ. Στόλτενμπεργκ προέβη στην ανωτέρω δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως η Ελλάδα ως χρεοκοπημένη χώρα που βρίσκεται υπό γερμανική κηδεμονία, δεν έχει κανένα δικαίωμα για κατάρριψη. Αντίθετα συνέχισε να προκαλεί, λέγοντας πως αυτό δικαίωμα ανήκει στη Γερμανία.
«Εφόσον δεν ενοχλείται η Γερμανία από τις παραβιάσεις εθνικού εναέριου χώρου της Ελλάδας, τότε δεν υπάρχει κανένα θέμα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η έλλειψη αμυντικής τακτικής και αδυναμία πολιτικών πρωτοβουλιών έχει φέρει τη χώρα μας στον πάτο, καθώς πλέον όλοι παραδέχονται ανοιχτά πως βρισκόμαστε υπό γερμανική κατοχή και πως η Ελλάδα έχει χάσει την εθνική της κυριαρχία. Μάλιστα, ο Γενικός Γραμματέας των "συμμάχων" μας κάνει λόγο για την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας και γερμανική κατοχή, κι ενώ οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο, κανείς πολιτικός δεν βγήκε να απαντήσει στις δηλώσεις 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου