Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Οι Τζιχαντιστές στα αριστερά... και οι "Τζιχαντιστές" στα δεξιά!

Οι Τζιχαντιστές στα αριστερά... και οι
Τα τελευταία 5 χρόνια, έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας οι Τζιχαντιστές, οι οποίοι έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος του πλανήτη. Κατά διαβολική σύμπτωση θα έλεγε κανείς, τα τελευταία 5 χρόνια έχουν μπει στη ζωή μας και οι χαρτογιακάδες των «αγορών» που επίσης έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος του πλανήτη. Πόσο διαφέρουν τελικά αυτές οι δύο ομάδες ανθρώπων;
Οι Τζιχαντιστές στα αριστερά... και οι "Τζιχαντιστές" στα δεξιά!
Οι Τζιχαντιστές στα αριστερά είναι κυρίως μισθοφόροι που μπροστά στο χρήμα δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή. Οι «Τζιχαντιστές» στα δεξιά, είναι κυρίως μισθοφόροι, που μπροστά στο χρήμα επίσης δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή.
Οι Τζιχαντιστές στα αριστερά, δημιουργήθηκαν και υποστηρίζονται από τους Αμερικάνους τους Γάλλους, τους Γερμανούς, τους Βρετανούς. Οι «Τζιχαντιστές» στα δεξιά δημιουργήθηκαν και ενεργούν με εντολές των Αμερικάνων, των Γάλλων, των Γερμανών, των Βρετανών.
Οι Τζιχαντιστές στα αριστερά, εισβάλουν σε ξένες χώρες και ξεπουλούν και καταστρέφουν την περιουσία τους και τους λαούς τους. Οι «Τζιχαντιστές» στα δεξιά, εισβάλουν σε ξένες χώρες και ξεπουλούν και καταστρέφουν τις περιουσίες τους και τους λαούς τους.
Οι Τζιχαντιστές στα αριστερά, σκοτώνουν τους άπιστους κόβοντας τους τα κεφάλια. Οι «Τζιχαντιστές» στα δεξιά, σκοτώνουν όσους αντιστέκονται στην ασυδοσία των «αγορών» και των πολυεθνικών, κόβοντάς τους μισθούς, συντάξεις, φάρμακα, παιδεία και παίρνοντας τα σπίτια τους.
Οι Τζιχαντιστές στα αριστερά, μάχονται στο όνομα του Αλλάχ και του Μωάμεθ. Οι «Τζιχαντιστές» στα δεξιά, ενεργούν στο όνομα του δολαρίου, του ευρώ, των επιτοκίων και των spreads.
Οι Τζιχαντιστές στα αριστερά, τρομοκρατούν τον κόσμο μέσω προπαγάνδας από τα μεγάλα ΜΜΕ του πλανήτη. Οι «Τζιχαντιστές» στα δεξιά, τρομοκρατούν τον κόσμο μέσω προπαγάνδας από τα ίδια ΜΜΕ που χρησιμοποιούν αυτοί στα αριστερά.
Οι Τζιχαντιστές στα αριστερά, αναγκάζουν χιλιάδες ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να γίνουν πρόσφυγες για να γλυτώσουν τη ζωή τους. Οι «Τζιχαντιστές» στα δεξιά, αναγκάζουν χιλιάδες ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να γίνουν μετανάστες για να γλυτώσουν τη φτώχεια, την ανέχεια, την ανεργία.
Οι Τζιχαντιστές στα αριστερά, χτυπούν κυρίως αθώους πολίτες και ποτέ τους αρχηγούς τους που υποτίθεται πως είναι οι εχθροί τους. Οι «Τζιχαντιστές» στα δεξιά, «χτυπούν» μόνο τους αδύναμους πολίτες και ποτέ τους αρχηγούς τους οι οποίοι έκαναν κακοδιαχείριση, υπερχρέωση, υπερδανεισμό της χώρας τους.
Οι Τζιχαντιστές στα αριστερά, θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο με τη βία των όπλων. Οι «Τζιχαντιστές» στα δεξιά, θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο με τη βία των «μνημονίων».
Οι Τζιχαντιστές στα αριστερά, είναι φανατικοί και κολλημένοι με τη θρησκεία τους. Οι «Τζιχαντιστές» στα δεξιά, είναι το ίδιο φανατικοί και κολλημένοι με τις νεοφιλελεύθερες οικονομικές θεωρίες τους.
Οι Τζιχαντιστές στα αριστερά, με τη δράση τους εξασφαλίζουν υπέρογκα κέρδη σε τράπεζες, πετρελαϊκές εταιρίες και πολυεθνικές. Οι «Τζιχαντιστές» στα δεξιά, όλως τυχαίως και αυτοί με τη δράση τους, ωφελούν κυρίως, τράπεζες, πετρελαϊκές εταιρίες και πολυεθνικές.
Οι Τζιχαντιστές στα αριστερα, έχουν την κωδική ονομασία «ISIS». Οι «Τζιχαντιστές» στα δεξιά, έχουν την κωδική ονομασία «Τρόικα» ή «Θεσμοί».
Οι Τζιχαντιστές στα αριστερά και οι «Τζιχαντιστές» στα δεξιά έχουν τόσα πολλά κοινά, που μοιάζουν σα δίδυμα αδέρφια. Λες και βγήκαν από την ίδια «κοιλιά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου