Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΟΣ ΔΙΑΔΟΣΗ ... Είναι στενός συνεργάτης του Κυριάκου ο οποίος τον προοριζε μάλιστα για επικεφαλής του πολιτικού σχεδιασμού της Ν.Δ. ΄σε ανταμοιβή για το έργο του ως υπέυθυνος της επικοινωνιακής καμπάνιας...


22/01/2016
#
ΠΡΟΣ ΔΙΑΔΟΣΗ ...
Είναι στενός συνεργάτης του Κυριάκου ο οποίος τον προοριζε μάλιστα για επικεφαλής του πολιτικού σχεδιασμού της Ν.Δ. ΄σε ανταμοιβή για το έργο του ως υπέυθυνος της επικοινωνιακής καμπάνιας...
Κατηγορείται για παιδεραστία, υπόθεση που αποκάλυψε ο Βαξεβάνης απο χθες ...
Θαφτηκε στα λαγουμια απο όλα τα συστημικά ΜΜΕ ...
Σκέψου λεει να ήταν στενός συνεργάτης του Τσίπρα τι θα ειχε γίνει ε ?
Το σκανδαλο της συγκάλυψης είναι μεγαλύτερο ...

Τέλος ο Γεωργιάδης από τη ΝΔ, μετά το δημοσίευμα για την υπόθεση παιδεραστίας

 Εκτός Νέας Δημοκρατίας έφεραν τον Νίκο Γεωργιάδη οι αποκαλύψεις του περιοδικού «Hot Doc» του Κώστα Βαξεβάνη περί εμπλοκής του σε υπόθεση παιδεραστίας. Η υπόθεση, για την οποία διέταξε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση η εισαγγελία Πρωτοδικών, ταλανίζει από χθες τη Συγγρού και σήμερα το μεσημέρι ο πλέον στενός συνεργάτης του νέου προέδρου του κόμματος, με δήλωσή του, γνωστοποίησε ότι σταματά να παρέχει τις υπηρεσίες του στη ΝΔ.
«Ο πόλεμος λάσπης συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Καταλαβαίνω ότι πίσω από αυτό κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες. Θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου με όλα τα νόμιμα μέσα και θα σταματήσω άμεσα να παρέχω τις υπηρεσίες μου στη Νέα Δημοκρατία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος προοριζόταν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη θέση του υπεύθυνου πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ. 
Το δημοσίευμα του «Hot Doc» αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Ο Νίκος Γεωργιάδης είχε εντοπιστεί στη Μολδαβία ως πελάτης ενός κυκλώματος παιδοφιλίας, το οποίο οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη.
Ο Γεωργιάδης, σύμφωνα με τις καταγγελίες και στοιχεία της έρευνας που έγινε το 2011 στη Μολδαβία, είχε επιδοθεί σε πολύ σκληρό σεξ με αγόρια ηλικίας έως 16 ετών.
Κατά την έρευνα της αστυνομίας, ο Γεωργιάδης παγιδεύτηκε με κάμερες στο σπίτι του στο Κισινάου και στις 30 Νοεμβρίου 2011 συνελήφθη από αστυνομικούς.
Ο Γεωργιάδης αφέθηκε ελεύθερος, επιδεικνύοντας το διπλωματικό του διαβατήριο, καθώς εκείνο το διάστημα υπηρετούσε σε υπηρεσίες του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ταυτόχρονα εκτελούσε χρέη συμβούλου του υπουργού Οικονομικών της Μολδαβίας.
Η εισαγγελία της Μολδαβίας ωστόσο δεν απαίτησε την δίωξή του όταν έπαψε να έχει ασυλία αλλά έκλεισε τον φάκελό του.
Όταν στη συνέχεια τα θύματα έκαναν αίτημα για την δίωξή του, ο Γεωργιάδης διά του συνηγόρου του στη Μολδαβία ζήτησε και πέτυχε να μην ανοίξει η έρευνα επειδή είχε ήδη κλείσει ο φάκελος.
Το θέμα Γεωργιάδη (αν και ο ίδιος δεν κατονομάζεται) περιγράφεται ως σκανδαλώδης περίπτωση κάλυψης παιδοφιλίας, από τη μολδαβική κυβέρνηση, στην ετήσια έκθεση της Πρεσβείας των ΗΠΑ στη Μολδαβία.
Το HOT DOC ζητά από τον πρόεδρο της ΝΔ να αποπέμψει τον Νίκο Γεωργιάδη από το κόμμα και από το γραφείο του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δημοσιογράφοι του HOT DOC κατάφεραν να επικοινωνήσουν μαζί του αναζητώντας τον στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου