Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Οι Έλληνες στ'αριστερά και οι Έλληνες στα δεξιά...

Οι Έλληνες στ'αριστερά και οι Έλληνες στα δεξιά...




Η Ελλάδα είναι μια χώρα ιδιαίτερη με ακόμη πιο ιδιαίτερους κατοίκους. Το εθνικό άθλημα του νεοέλληνα είναι ο διχασμός. Ο Έλληνας μπορεί να διχαστεί για τα πάντα. Για τον αθλητισμό, την πολιτική, το βρακί της αγαπημένης του τηλεπερσόνας. Αυτή την αδυναμία εκμεταλεύονται άριστα "φίλοι" και εχθροί τα τελευταία 5 χρόνια. Από τη στιγμή που κάποια κέντρα αποφάσισαν πως αυτή η χώρα τους ανήκει και πρέπει να λεηλατηθεί με πρόσχημα ένα αμφιβόλου προελέυσεως και νομιμότητας χρέους. Τα έχουν καταφέρει μια χαρά. Και όπως βλέπουμε στην εικόνα, πλέον υπάρχουν οι Έλληνες στα αριστερά και οι Έλληνες στα δεξιά. Ποιοι είναι αυτοί;
Του Θάνου Κοφινά
Οι Έλληνες στα αριστερά είναι υπέρμαχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των πολιτικών της. Οι Έλληνες στα δεξιά είναι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θύματα των πολιτικών της.
Οι Έλληνες στα αριστερά θέλουν πάση θυσία την παραμονή της χώρας στην "Ευρώπη των λαών". Οι Έλληνες στα δεξιά είναι ο λαός όπως τον θέλει η Ευρώπη με τις πολιτικές που εφαρμόζει.
Οι Έλληνες στα αριστερά θέλουν πάση θυσία την παραμονή της χώρας στη ζώνη του Ευρώ και τη μη επιστροφή στη δραχμή. Οι Έλληνες στα δεξιά κατάντησαν έτσι μετά την είσοδο της χώρας στο Ευρώ και δεν τους ενδιαφέρει αν θα έχουν στην τσέπη τους Ευρώ ή Δραχμή αφού έτσι κι'αλλιώς δεν έχουν τίποτα.
Οι Έλληνες στα αριστερά, μετά τη διαμαρτυρία τους πήγαν στα σπίτια τους, παρήγγειλαν σουβλάκια και άνοιξαν την τηλεόραση για να δουν τα μούτρα τους στα δελτία των 8. Οι Έλληνες στα δεξιά έχουν για σπίτι τους το δρόμο και τρώνε από τα σκουπίδια των Ελλήνων στα αριστερά ενώ καμία τηλεόραση και κανένα δελτίο δεν τους δείχνει ποτέ.
Οι Έλληνες στα αριστερά ενδιαφέρονται μόνο για την πάρτι τους και τη βόλεψη τους και ας γνωρίζουν πως αυτό είναι εις βάρος των Ελλήνων στα δεξιά.
Οι Έλληνες στα αριστερά έχουν την εντύπωση πως το τέρας θα τους λυπηθεί και θα τους προσπεράσει επειδή συντάσσονται με αυτό. Τους Έλληνες στα δεξιά το τέρας τους έχει αρπάξει και έχει πετάξει τα κουφάρια τους να σαπίσουν.
Οι Έλληνες στα αριστερά και οι Έλληνες στα δεξιά όμως έχουν ένα κοινό. Είναι σκλάβοι του ίδιου νεοφιλελεύθερου συστήματος των "αγορών" που κυβερνά τον πλανήτη. Απλώς αυτοί στα αριστερά το απολαμβάνουν και αυτοί στα δεξιά το πληρώνουν με τη ζωή και την αξιοπρέπεια τους.
Ζήτω η Ελλάς
"Όταν ο Αλλάχ έφτιαξε τον κόσμο έφτιαξε από κάθε εθνικότητα έναν άνθρωπο και τους έβαλε σε ένα ταψί. Ο Έλληνας στο ταψί τους ξεπάστρεψε όλους, πάει κι ο Τούρκος, πάει κι ο Εγγλέζος, πάει κι ο Εβραίος. Έπεσε ο μεγάλος πάνσοφος Αλλάχ σε σκέψη μεγάλη και ιδέες δεν του κατέβαιναν. Καλεί συμβούλιο σοφών και αγίων και τότε ύστερα από πολλή σκέψη, αποφάσισε να ξαναφτιάξει τους ανθρώπους έναν από κάθε φύλο και εθνικότητα, αλλά δύο Έλληνες. Πράγματι η ιδέα πέτυχε. Από τότε οι Έλληνες τρώγουνται μεταξύ τους και έχουν αφήσει του άλλους σε ειρήνη και ηρεμία. (τούρκικη ιστορία όπως την απέδωσε ο Νίκος Καζαντζάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου