Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

….ΚΑΙ Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ....








Έντιμοι, ικανοί, ηθικοί, δημοκράτες και πατριώτες δήλωναν πάντα «άπαντες» οι πρωθυπουργοί της μεταπολίτευσης αλλά ο 13ος εξ αυτών, ο Αλέξης Τσίπρας, έσπασε κάθε ρεκόρ στην προστυχιά, αφού την ίδια μέρα που δήλωνε ΟΧΙ στη γερμανική κατοχή, την 13η Ιουλίου 2015, έβαλε φαρδιά-πλατιά την τζίφρα του κάτω από την κατάπτυστη συμφωνία της χώρας με την «Τρόϊκα», γνωστής και με την επωνυμία "Μνημόνιο ΙΙΙ", όπου, στα τέσσερα γονατισμένος, δηλώνει πλήρη υποταγή στις διαταγές του Βερολίνου. Σκανδαλίζει ήδη την φαντασία μας το ερώτημα, που θα 'χε φτάσει η χώρα τώρα, αν ο καθένας εκ των 13 αναγνώριζε, τουλάχιστον στο τέλος της πρωθυπουργίας του, ότι «υπήρξε» ανίκανος, άχρηστος, ανήθικος, φασίστας, λαμόγιο και Εφιάλτης.

«Νενικήκαμεν»,  ανεφώνησε ο «ηρωϊκός» πρωθυπουργός την ώρα της προδοσίας του, πανηγυρίζοντας επειδή, μόνο επί αριστεράς, είναι ο λαός ικανός να αντιμετωπίσει την πείνα και την εξαθλίωση του με .... «αξιοπρέπεια». Ο Τσίπρας φλόμωσε τον λαό στο ψέμα, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια, προκειμένου να βάλει χέρι στην εξουσία. Μόλις δε αποδείχτηκε, ότι, ο «Αλέξης», ελλείψη σχεδίου, πούλαγε στον λαό φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες, βγήκαν αμέσως οι προσωπολάτρες και τα κομματόσκυλα του για να εκθειάσουν την εντιμότητά, την μπέσα και τον χαρακτήρα εκείνου που κατέβασε τα ρολά του κράτους, κεράτωσε το Σύνταγμα, ξεφτίλησε τον Έλληνα, δήμευσε τους καρπούς των κόπων του, καταδίωξε ότι ιερό και όσιο και άρχισε να ξεπουλά μπιρ κάθε τι Ελληνικό.



Οι υπογραφές, οι υποσχέσεις και οι δεσμεύσεις του Τσίπρα και των προκατόχων του ποσώς ενδιαφέρουν τώρα τον νομοταγή Έλληνα πολίτη αλλά μόνο τους αφισσοκολλητές και τους κλακαδόρους της κυβέρνησής του. Ας πάνε αυτοί να τις εφαρμόσουν και στην ανάγκη να χορέψουν τους Γερμανούς στο ταψί πεντοζάλη (όπως υποσχέθηκε ο απατεώνας ηγέτης τους) ή ας περάσουν με την δική τους γλώσσα τις Γερμανικές μπότες λούστρο. Τα 86 δις. € του 3ου ταπεινωτικού δανείου/μνημονίου αντιστοιχούν σήμερα μόνο στο 3% όσων εκλάπησαν, επί μεταπολίτευσης, από τα δημόσια ταμεία. Είναι τα χρήματα που βρίσκονται τώρα στις τσέπες πολιτικών, εργολάβων, δημοσιογράφων, δικαστών και όλων των λοιπών λαμογιών, που επι δεκαετίες έτρωγαν με δέκα μασέλες από το μεδούλι του λαού.



«Δεν χάλασε και ο κόσμος», είναι η νέα πάγια απάντηση του κάθε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χαχόλου στην κριτική που αναφέρεται στο συμφωνητικό της ταπείνωσης και της υποταγής, που συνεχίζει προτρέποντας να «αφεθεί το παιδί (Τσίπρας) ήσυχο επί τρία χρόνια, για να κάνει «έργο» και να κριθεί αργότερα», αγνοώντας με επιδεικτικό κυνισμό τις παράπλευρες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές και τις οικονομικές καταστροφές των τελευταίων έξη μηνών. Η κονόμα που προκύπτει από την διαχείρηση της μπίζνας της φτώχειας και του χρέους είναι τόσο μεγάλη που τα «συντρόφια» άρχισαν να ράβουν νέες, δεξιόστροφες τσέπες στα σακάκια τους. Κανείς τους δεν ενδιαφέρεται πλέον αν ο Έλληνας έχει στον ήλιο μοίρα ή λέει το ψωμί- ψωμάκι και χάνει την μάχη με τη ζωή .  Τσίπρας- Καμμένος και Σία τον έχουν ήδη «γραμμένο» στα παλαιότερα των υποδημάτων τους!


«Εγώ» αποφάσισα και δεν θα περιμένω την άφιξη του "θανάτου" που αυτοί θέλουν τώρα να μου επιβάλλουν με το 3ο μνημόνιό τους. Αν μου είναι γραφτό να πεθάνω, τότε με αξιοπρέπεια και μόνο στο πεδίο της μάχης, πολεμώντας για λευτεριά, δημοκρατία, δικαιοσύνη, παιδεία και εργασία.

Ας μας ενώσει ότι μας χώριζε, μέχρι τώρα.
Η Επανάσταση φέρνει την Ανάσταση!

Νέα Φιλική Εταιρεία

Υ.Γ.: Οι Γερμανοί, οι Νενέκοι τους και τα ΜΜΕ των εργολάβων και των εφοπλιστών μας έχουν βάλει στην μαύρη λίστα.
Η λεύτερη σκέψη δεν φιμώνεται, αντιδράστε και ΔΙΑΔΩΣΤΕ τη όπου Σας είναι δυνατόν!


Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στο ιστολόγιο: www.nea-filiki-eteria.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου