Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Σόιμπλε: Η Γερμανία δεν είναι ένα κυρίαρχο κράτος Συντάχθηκε απο τον Konrad Hausener 20 Νοεμβρίου, 2011







  1. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε
    Πολιτικός
  2. Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, γεννημένος στις 18 Σεπτεμβρίου 1942 στο Φράιμπουργκ, είναι Γερμανός πολιτικός, κορυφαίο στέλεχος της κεντροδεξιάς Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης.Βικιπαίδεια
  3. Γέννηση18 Σεπτεμβρίου 1942 (ηλικία 72), Φράιμπουργκ, Γερμανία



Αρχική »Πολιτική» της Ευρωπαϊκής Ένωσης »Σόιμπλε: Η Γερμανία δεν είναι ένα κυρίαρχο κράτος
Σόιμπλε: Η Γερμανία δεν είναι ένα κυρίαρχο κράτος
Συντάχθηκε απο τον Konrad Hausener 20 Νοεμβρίου, 2011

schaeuble_wolfgang_250Von Τύπο αγνοηθεί σε μεγάλο βαθμό, στις ευρωπαϊκές χρηματαγορές εμπειρογνώμονες που συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Τραπεζών, στην Alte Oper της Φρανκφούρτης. 

Ενώ ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι κάλεσε τους πολιτικούς να ταχύτερη δράση με τον υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε χαρακτηρίστηκε από την εντυπωσιακή ειλικρίνεια. 
Η κυριαρχία των ευρωπαϊκών εθνών-κρατών ήταν σε κάθε περίπτωση μόνο ένα απομεινάρι του παρελθόντος. 

Και μίλησε για κάτι που γερμανικής σπάνια υπενθύμισε: «Εμείς στη Γερμανία από το 8 Μαΐου του 1945 ουδέποτε υπήρξε πλήρως κυρίαρχο κράτος"
Ως μία από τις λίγες εφημερίδες ανέφεραν στο BBC σχετικά με τη συνάντηση των τραπεζιτών, σε αντίθεση με το οποίο ήταν υπεύθυνο για την Γερμανός υπουργός Οικονομικών. 

Στο άρθρο αναφέρεται ότι φιλοξενεί Ackermann θυμόμαστε κατά την παρουσίαση Σόιμπλε ότι αυτό είχε ήδη παρατηρήσει το 2009, ότι ήταν ακόμη πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για το τέλος της κρίσης. 

Σήμερα, στο τέλος του 2011, γνωρίζουμε ότι το δικαίωμα που είχε με την άποψή του ότι εκείνη την εποχή είχε θεωρηθεί ως απαισιόδοξη.

Ενώ η έκθεση στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, δυστυχώς, χαρακτηρίζεται από επιπολαιότητα, η ομάδα της Info πολεμιστής Νέα παρήγαγε ένα βίντεο στο οποίο μπορεί να ακουστεί σημαντική αποσπάσματα από την ομιλία του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

 Μεταξύ άλλων, έδωσε τα ακόλουθα σχετικά με τον εαυτό του:
"Οι επικριτές που πιστεύουν ότι πρέπει να έχουμε έναν ανταγωνισμό μεταξύ όλων των πολιτικών που πηγαίνουν τόσο από την αλήθεια του κανονιστικού μονοπώλιο του εθνικού κράτους. 

Αυτή ήταν η παλιά τάξη, η οποία αποτελεί τη βάση του διεθνούς δικαίου ούτε με την έννοια της κυριαρχίας, η οποία έχει πραγματοποιηθεί στην Ευρώπη πολύ παραλογισμό. Όχι αργότερα από ό, τι στους δύο παγκόσμιους πολέμους κατά το πρώτο μισό του περασμένου αιώνα. 

Και είμαστε στη Γερμανία από 8 Μάη 1945 ουδέποτε υπήρξε πλήρως κυρίαρχο. Και γιατί είναι το πείραμα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, για να δημιουργήσετε μια νέα μορφή επαρχίες. 

Πού ακριβώς δεν είναι ένα επίπεδο, το οποίο είναι υπεύθυνο για τα πάντα και στη συνέχεια υπό αμφισβήτηση από διεθνείς συνθήκες ορισμένα πράγματα μεταβιβάσεων προς τους λοιπούς - 

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος του 21ου αιώνα, πολύ προνοητική προσέγγιση από την υποτροπή στο μονοπώλιο του ελέγχου του κλασικού έθνους-κράτους παρελθόν αιώνες. Θέλω να σας πω ξεκάθαρα ότι είμαι αρκετά πεπεισμένος ότι βρισκόμαστε σε μια περίοδο μικρότερη των 24 μηνών θα είναι σε θέση και θα είναι σε θέση να τροποποιήσει τους ευρωπαϊκούς κανόνες έτσι. Εμείς το μόνο που χρειάζεται μόνο το πρωτόκολλο. 14, ο οποίος θέλει να το διαβάσει, να χτίσει στη Συνθήκη της Λισαβόνας, ώστε να δημιουργήσουμε το περίγραμμα μιας δημοσιονομικής ένωσης για τη ζώνη του ευρώ αυτό. ... "

Αυτές οι δηλώσεις του Γερμανού Οικονομικών και πρώην υπουργός Εσωτερικών πρέπει να αφομοιωθούν πρώτο. 
Ναι, βέβαια, που ασχολήθηκε με αυτό, η πάντα ήξερε ότι η Γερμανία μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο δεν προσφέρθηκε ποτέ μια συνθήκη ειρήνης και ότι το λεγόμενο Two Plus Τέσσερις Συνθήκη έφερε καμία πραγματική κατάσταση της κυριαρχίας τους. 

Αλλά για να βρούμε τόσο ξεκάθαρα εκφράζεται αυτό το θλιβερό γεγονός, που δεν συμβαίνει συχνά. Λοιπόν, τα πιο γνωστά μέσα ενημέρωσης έχουν πράγματι δει επιμελώς πάνω του.

Θα πρέπει να σημειωθεί στο πλαίσιο αυτό, ωστόσο, ότι η κατάσταση των πολιτών άλλων ευρωπαϊκών χωρών για κάτι καλύτερο είναι. Περίπου στην Αυστρία, η οποία βραβεύτηκε από την κρατική του 1955 την πλήρη κυριαρχία. (Όσον αφορά το ρόλο του στο Τρίτο Ράιχ, σκηνοθέτης Μπίλι Γουάιλντερ, παρεμπιπτόντως, έκανε ένα μεγάλο δήλωση: «Οι Αυστριακοί έχουν καταφέρει τον άθλο της στροφής Μπετόβεν Αυστριακός και ο Χίτλερ από μια γερμανική.")


Οι Ιταλοί, η έγκαιρη αγωνίστηκε στους δύο παγκόσμιους πολέμους από την πλευρά των νικητών, κολλημένοι στα αυτιά του σε προβλήματα. 
Οι Γάλλοι, οι οποίοι ήταν σε δύο παγκόσμιους πολέμους από την αρχή στη δεξιά σελίδα. Έτσι, τα οικονομικά προβλήματα έχουν, επομένως, καμία σχέση με το νομικό καθεστώς της Γερμανίας. Στην υπόλοιπη Ευρώπη, οι άνθρωποι έχουν εδώ και καιρό εργάζονται όχι για τον εαυτό τους αλλά και για τη διατήρηση του χρηματοπιστωτικού συστήματος.


Αλλά τα λόγια του Σόιμπλε φτάσει πολύ βαθύτερο:
"... Η έννοια της κυριαρχίας, η οποία έχει πραγματοποιηθεί στην Ευρώπη πολύ παράλογο."
Absurdum διαφήμισης, αντέκρουσε, παράλογο, δεν υπάρχει πια. 

Και πάλι, αυτό είναι, φυσικά, όλοι γνωρίζουμε τη κριτικά παρατήρησε την ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και ιδίως εκείνες των χωρών της ευρωζώνης. Στις Βρυξέλλες λαμβάνονται οι αποφάσεις, και τα κράτη μέλη πρέπει να συμμορφωθούν με αυτό. 

Οι συμπληρωματικές συμβάσεις αποφάσισε πάνω από τα κεφάλια των πολιτών μακριά. Και αν τα δημοψηφίσματα διεξάγονται, και δεν πέφτουν έξω όπως είναι επιθυμητό, ​​τότε είναι απλά επαναλαμβάνεται. Και αν χρειαστεί και πάλι. Και Σόιμπλε είναι πεπεισμένοι ότι δεν θα υπάρξει υποτροπή. In Memoriam έθνος-κράτος! Αναπαύσου εν ειρήνη.

Τα τελευταία σπασμών πρέπει να τελειώσει σύντομα. Σε λιγότερο από 24 μήνες, «ευρωπαϊκοί κανόνες» θα πρέπει να αλλάξει. Μάλλον εξέφρασε αυτή την προδιαγραφή φορά προσεκτικά. Θα μπορούσε επίσης να είναι σε λιγότερο από 12 μήνες. Ή σε λιγότερο από 6;

Σε αυτό το πλαίσιο, θα ήθελα να υπενθυμίσω μια δήλωση από τον David Rockefeller, ο ίδιος τον Σεπτέμβριο του 1994 ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών του Συμβουλίου της (Επιχειρηματικό Συμβούλιο των Ηνωμένων Εθνών - BCUn) των Ηνωμένων Εθνών -actuated:

"Είμαστε στα πρόθυρα μιας παγκόσμιας μεταμόρφωσης. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια σωστή σοβαρή κρίση και τα έθνη θα δεχθεί την Νέα Παγκόσμια Τάξη. "

Η κρίση είναι δεδομένη. Ωστόσο, πάρα πολύ μεγάλος, ο αριθμός των ανθρώπων που δεν γνωρίζουν ακόμα κατά πολύ του σύνολό της. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να αναμένουμε ότι τα αποτελέσματα είναι οξύτερα για ορισμένους. Μετά από όλα, η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων, εκ των οποίων η Ευρωπαϊκή Ένωση ή η ζώνη του ευρώ είναι μόνο μια μερική περιοχή, τελικά υποτίθεται ότι είναι ευπρόσδεκτη σε μεγάλο βαθμό. 

Δεν ήταν όλες οι πολιτικές αλλαγές του περασμένου αιώνα χαιρετίζει αρχικά; Ο κομμουνισμός, φασισμός, ο ναζισμός, η δημοκρατία - και μόνο κατά τη διάρκεια του χρόνου έλαβε γνώση των ανθρώπων, τι πρόκειται να το αφήσουμε.
Για διασκέδαση, θα ήθελα απλώς να αναφέρω ότι Rockefeller απόσπασμα είναι φυσικά να ελεγχθούν. 

Βρίσκεται επίσης στη Wikipedia (Αγγλικά), στο άρθρο σχετικά με τις θεωρίες συνωμοσίας. Όχι ότι αμφισβητείται είναι ότι Rockefeller θα έχουν δώσει αυτό το σύνολο του εαυτού του. Είναι απλώς επεσήμανε ότι αυτή η δήλωση των λεγόμενων συνωμοσιολόγοι αναφέρεται συχνά. 

Rockefeller δεν είναι τελικά ένας προφήτης. 1994 ακουγόταν αυτά τα λόγια, ακόμη και ως ανοησίες. Και ότι κινούμαστε τώρα προς τη σωστή κατεύθυνση, μπορεί, επομένως, μόνο από την τύχη και σίγουρα όχι για τον έλεγχο, με βάση. Διαφορετικά, αν ήταν πράγματι μια συνωμοσία.
Ο ανέφερε ο υπουργός Σόιμπλε, το πρωτόκολλο αριθ. 14 της Συνθήκης της Λισαβόνας, λέει, παρεμπιπτόντως, είναι πολύ λίγο. Ευρέως κάποιος θα χρησιμοποιήσει τον όρο "παράγραφος καουτσούκ", το οποίο μπορεί να τεντωθεί κατά βούληση. Ποιος θέλει να διαβάσει τις δέκα γραμμές, βρήκαν σε αυτό το σύνδεσμο. Ο τίτλος είναι απλός: «Όσον αφορά την ευρω-ομάδα." Σόιμπλε δήλωσε: «Χρειαζόμαστε μόνο πρωτόκολλο 14, που θέλει να το διαβάσει, να χτίσει στη Συνθήκη της Λισαβόνας, ώστε να δημιουργήσουμε το περίγραμμα μιας δημοσιονομικής ένωσης για τη ζώνη του ευρώ είναι απλά .." 
Μέχρι τώρα, δεν είναι πολύ περισσότερο σε αυτό από αυτό, εάν είναι απαραίτητο Οι συναντήσεις. Το υπόλοιπο κατά πάσα πιθανότητα θα προστεθούν στο άμεσο μέλλον, και χωρίς κόπο.
Σε τι είδους μέλλον θα κινούνται προς, ούτως ή άλλως; Με ποιον αυτό το μέλλον κυριαρχείται; 

Πού είναι τα δικαιώματα, τις ανάγκες ή απλά η ποιότητα της ζωής; Εξακολουθούν να υπάρχουν πολύ λίγα που αντιλαμβάνονται ποιο τρόπο είμαστε όλοι; Είναι αρκετά για να πραγματικά να έχουν μια υποφερτή στα μισά του δρόμου δουλειά για να κλείσουμε τα μάτια μας σε αυτές τις εξελίξεις; Οι επόμενες αλλαγές δεν θα συνεχιστεί για χρόνια, είναι μόνο πιο μήνες.

Wolfgang Schäuble στο Ευρωπαϊκό Τραπεζικό Συνέδριο 2011. Στην ομιλία του, ο κ. Schäuble έκανε μια δοκιμή που έκανε τα αυτιά σας να κουνάνε. Σχεδόν τίποτα από αυτά δεν θα μεταδοθεί στα μέσα ενημέρωσης. Το IKNews ήταν εκεί με κάμερα και έκανε επίσης μια πολύ σημαντική ερώτηση. Το βίντεο με σύντομη ανάλυση θα είναι σύντομα online.

Το παρακάτω βίντεο δείχνει το μέρος της ομιλίας Σόιμπλε, για τα οποία ισχύει το άρθρο αυτό. Το πλήρες κείμενο μπορεί να βρεθεί στο Πληροφορίες πολεμιστής News:
{Youtube} 2IRnDOtu1z8 {/ youtube}



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου