Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Η έντιμη εισαγγελέας Τουλουπάκη σφίγγει τον κλοιό γύρω από τον Σημίτη




Posted by olympiada στο Ιουνίου 7, 2017

Ο Γιάννος Παπαντωνίου απασχόλησε πρόσφατα την επικαιρότητα για λόγους που πλέον δεν φαντάζουν… απρόσμενοι. Η «δημοκρατία» έγραψε σχετικά: «Με καλοζυγισμένες και γρήγορες κινήσεις πέτυχε τον στόχο της η Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς “εγκλωβίζοντας” στην Ελλάδα το ζεύγος Παπαντωνίου, που οι φήμες το ήθελαν να μετοικεί μόνιμα στο εξωτερικό! […] Η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη κατάφερε να αποφύγει φαινόμενα φυγοδικίας άλλων σοβαρών υποθέσεων με μια κίνηση ματ.

Μόλις το ζευγάρι έφτασε στην Ελλάδα, του επιβλήθηκε ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, προκειμένου να διασφαλιστεί η παρουσία του στην ανάκριση που θα διενεργηθεί εις βάρος του για σειρά υποθέσεων διαφθοράς. […] Στο εισαγγελικό πόρισμα αναφέρεται -κατά πληροφορίες- ότι τα δηλωθέντα εισοδήματα του ζεύγους παρουσιάζουν μεγάλη απόκλιση και είναι δυσανάλογα με τις καταθέσεις τους, αλλά και τα χρήματα που απαιτήθηκαν για την αγορά τεσσάρων ακινήτων».

Η κυβέρνηση Σημίτη, η οποία είχε τόσο εγκωμιαστεί από τα κατεστημένα ΜΜΕ και από το σύνολο των μηχανισμών παραγωγής κυρίαρχης ιδεολογίας, απασχολεί την κοινή γνώμη επειδή απασχολεί τη Δικαιοσύνη! Ο Κώστας Σημίτης, ο πάλαι ποτέ «καταλληλότερος» (σύμφωνα με τις εταιρίες δημοσκοπήσεων) για το αξίωμα του πρωθυπουργού, είχε στελεχώσει το υπουργικό συμβούλιό του και είχε επανδρώσει τις κομβικότερες θέσεις ευθύνης της εκτελεστικής εξουσίας με υπόπτους ή καταδικασμένους για διαφθορά, όπως ο Ακης Τσοχατζόπουλος και ο Γιάννος Παπαντωνίου.

Αλλα στελέχη των κυβερνήσεών του και πυλώνες οικοδομήσεως του δυσώνυμου καθεστώτος του, όπως ο Θεόδωρος Τσουκάτος και ο Τάσος Μαντέλης, έχουν ομολογήσει ο μεν μεταφορά χρημάτων της Siemens στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ και ο δε λήψη «χορηγίας» από τη Siemens.

Με τέτοιου είδους προσωπικότητες, που είχαν επιλήψιμες δοσοληψίες με επιχειρήσεις, είναι απορίας άξιον πώς δεν έχει κληθεί ακόμη για να λογοδοτήσει στις αρμόδιες Αρχές ο ίδιος ο επικεφαλής των κυβερνήσεων του λεγόμενου «εκσυγχρονισμού». Ωστόσο, ποτέ δεν είναι αργά. Ο Κώστας Σημίτης σίγουρα θα έχει πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες να καταθέσει στη Δικαιοσύνη και όπου αλλού χρειαστεί.


  • Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου