Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ-ΔΝΤ!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ-ΔΝΤ!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ-ΔΝΤ!

ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΔΥΟΜΙΣΙ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ! Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΕΘΝΗ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΑ!
Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ!
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
Γράφουν οι Γιάννης Παπαζήσης (δημοσιογράφος-συγγραφέας δεξιά φωτό)
Μάκης Βραχιολίδης (δημοσιογράφος-εκδότης)
Σόιμπλε: «Αν η Ελλάδα δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της δεν θα της δοθούν άλλα χρήματα. Τον λόγο πλέον έχει ο Αλέξης Τσίπρας»!
Ποιος θα βουλώσει με επιχειρήματα το στόμα όλων αυτών των αθλίων της Ευρώπης (δήθεν εταίρων μας) που παραδίδουν μαθήματα ενάρετης συμπεριφοράς στην Ελλάδα; Ποιος θα τους πει ότι η Ελλάδα δεν χρωστάει πλέον τίποτε και ότι έχει πληρώσει στο πολλαπλάσιο το δημόσιο χρέος της, που δολίως και με τοκογλυφικό τρόπο έχουν κατασκευάσει και καταστρέφουν δι’ αυτού το γένος των Ελλήνων;
Τον λόγο πλέον έχει ο Αλέξης Τσίπρας, όχι να σκύψει το κεφάλι σαν φοβισμένος μαθητής στον Σόιμπλε, αλλά για να τρίψει στην μούρη των Ευρωπαίων τα ντοκουμέντα του δόλιου χρέους το οποίο έχουμε εξοφλήσει δυόμισι φορές. Έτσι θα δράσει υπέρ των συμφερόντων του έθνους για τη διαγραφή του.
Ιδού τα ντοκουμέντα:
Οι δυο παραπάνω πίνακες, επίσημα στοιχεία του ΟΔΔΗΧ (Οργανισμός Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους) δείχνουν το έγκλημα που συντελείται σε βάρος των Ελλήνων από τους δήθεν εταίρους μας, αλλά ουσιαστικά οικονομικούς δολοφόνους μας. Αν προσθέσει κανείς τα ποσά που έχει δώσει η χώρα μας στους δανειστές από το 1991 μέχρι σήμερα, θα διαπιστώσει ότι έχουμε πληρώσει το χρέος μας σχεδόν δυόμισι φορές! Πάνω από 700 δις ευρώ έχουν πάει στα χέρια των εταίρων μας! Και όμως, το χρέος της χώρας φαίνεται να παραμένει ανεξόφλητο και αυτή τη στιγμή να χρωστάμε πάνω από 300 δις ευρώ!
Κανείς Έλληνας πολιτικός μέχρι σήμερα δεν έχει τρίψει στη μούρη των Ευρωπαίων εταίρων/δανειστών μας αυτή την μεγάλη αλήθεια. Κανείς δεν τους είπε: «πάψτε να διασύρετε τους Έλληνες ότι δεν πληρώνουν τα χρέη τους και σταματήστε να παραδίδετε μαθήματα για τις δήθεν υποχρεώσεις μας απέναντί σας. Σας έχουμε πληρώσει δυόμισι φορές σε τόκους και χρεολύσια τα λεφτά σας και συνεχίζετε να ζητάτε κι άλλα; Μετατρέψατε την Ευρώπη σε τοκογλυφικό οργανισμό που εξοντώνει λαούς! Ε, όχι, φτάνει πια. Σας έχουμε εξοφλήσει και με το παραπάνω»!
Και ιδού πιο κάτω γιατί το χρέος κατασκευάστηκε δολίως και με τοκογλυφική νοοτροπία.
Δείτε επιτόκια με τα οποία φορτώνουν τη χώρα μας οι τοκογλύφοι! Επίσημα στοιχεία. Την ώρα που η Γερμανία δανείζεται με επιτόκιο 0,30% από την ΕΚΤ, σε μας φουσκώνουν δολίως το χρέος με επιτόκια από 2,0% έως 6,0%! Και όχι μόνον. Μέχρι και 14% επιτόκιο υπέγραψαν να πληρώνουμε οι πολιτικοί μας.
Δείτε:
Στη φωτό απεικονίζονται τα ομόλογα των τεσσάρων μεγάλων ελληνικών τραπεζών που με λογιστική απάτη ο κ. Στουρνάρας τα μετέφερε από το 2013 για για το 2014 έως 2016 με φουσκωμένα επιτόκια που επιβαρύνουν το δημόσιο χρέος κατά 9 δις ευρώ επιπλέον. Το σκιαγράφημα δημοσιεύτηκε στο diaforos.blogspot.gr.
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Στουρνάρας, φόρτωσε στον λαό με προσαυξημένο επιτόκιο 14%, σχεδόν 26 δισεκατομμύρια ευρώ τα οποία οι Τράπεζες αρνούνται να πληρώσουν!
Συγκεκριμένα, τα 26 δις ευρώ-χρέη των Τραπεζών που με τις δόλιες ενέργειες του τ. υπουργού Οικονομικών μεταφέρθηκαν στον λαό, κατανέμονται ως εξής:
1. Εθνική Τράπεζα: 4 κρατικά ομόλογα αξίας 8.765.000 δις ευρώ.
2. EUROBANK: 4 κρατικά ομόλογα αξίας 7.770.000 δις ευρώ.
3. Τράπεζα Πειραιώς: 3 κρατικά ομόλογα αξίας 4.576.000 δις ευρώ.
4. ALPHA BANK: 3 κρατικά ομόλογα αξίας 4.867.000 δις ευρώ.
Δεν φορτωνόμαστε με παράνομα επιτόκια μόνον από την ΕΚΤ αλλά και από το ΔΝΤ. Δείτε το παρακάτω ντοκουμέντο.
Η Ελλάδα ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της δημιουργίας του ΔΝΤ! Το 1945 με Αναγκαστικό βασιλικό νόμο πληρώσαμε 40 εκατομμύρια δολάρια για την ίδρυση του ΔΝΤ! Σήμερα είναι παράνομο να δανειζόμαστε με το επιτόκιο του 2% από το ΔΝΤ το οποίο μάλιστα το θεωρούμε και ευεργεσία σε σχέση με αυτό της ΕΚΤ. Το επιτόκιο δανεισμού μας από το ΔΝΤ (ως ιδρυτικό μέλος που είμαστε) έπρεπε να είναι 0,15%! Δεν φτάνει που γδάραμε τον ελληνικό λαό με 40 εκατομ. δολάρια για να ιδρυθεί το ΔΝΤ, το Ταμείο μάς τσακίζει με παράνομα επιτόκια. Να απαιτήσουμε τότε να μας επιστρέψει πίσω το ΔΝΤ τα 40 εκατομ. δολάρια που τους δώσαμε, μαζί με το μέρισμα των κερδών που είχαν όλα αυτά τα 70 χρόνια!
4. ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
Στις 27 Φεβρουαρίου 1953 οι πιστωτές της Γερμανίας με πρωτοβουλία των ΗΠΑ συγκεντρώθηκαν στο Λονδίνο για να διευθετήσουν το χρέος της Γερμανίας και συγκεκριμένα αυτό της Δυτικής Γερμανίας. Το γερμανικό χρέος (προπολεμικό και μεταπολεμικό) ανερχόταν σε 32 δισεκατομμύρια μάρκα, χωρίς να υπολογίζονται οι πολεμικές επανορθώσεις και αποζημιώσεις. Στους πιστωτές περιλαμβάνονταν χώρες, όπως οι ΗΠΑ, Καναδάς, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, το Ιράν, η Ιταλία, η Ισπανία, η Ελβετία, η Γιουγκοσλαβία, η Νότιος Αφρική και η Ελλάδα. Η Ρωσία και οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης δεν συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις.
Οι διαπραγματεύσεις κράτησαν περίπου έξι μήνες και στις 8 Αυγούστου 1953 υπεγράφη η Συμφωνία του Λονδίνου για τα Γερμανικά Εξωτερικά Χρέη (London Agreement on German External Debts), που προέβλεπε «κούρεμα» κατά 60% και αποπληρωμή τους με μάρκα σε 30 χρόνια. Ένας σημαντικός όρος της συμφωνίας ήταν ότι αποπληρωμή θα γινόταν εφόσον η Δυτική Γερμανία είχε εμπορικό πλεόνασμα και η εξυπηρέτηση του χρέους δεν θα ξεπερνούσε το 3% των εσόδων της από το εξαγωγικό εμπόριο. Από ελληνικής πλευράς, τη συμφωνία υπέγραψε ο πρεσβευτής μας στο Λονδίνο, Λέων Β. Μελάς, και κυρώθηκε από τη Βουλή με το νόμο 3480/56 (ΦΕΚ 6/7.1.1956). Το «κούρεμα» του γερμανικού χρέους, μαζί με το σχέδιο Μάρσαλ, βοήθησαν καθοριστικά στην οικονομική «απογείωση» της καθημαγμένης από τον πόλεμο Δυτικής Γερμανίας και τη βοήθησε να ενταχθεί ομαλά στους διεθνείς θεσμούς. Λόγω της οικονομικής της ανάπτυξης, η αποπληρωμή του χρέους ήταν εύκολη υπόθεση για τη Δυτική Γερμανία. Η τελευταία δόση του πληρώθηκε στις 3 Οκτωβρίου 2010, όταν η Ελλάδα βρισκόταν στον αστερισμό του πρώτου μνημονίου. Το «κούρεμα» του γερμανικού χρέους το 1953 χρησιμοποιήθηκε ως παράδειγμα από μη κυβερνητικές οργανώσεις (ATTAC κ.ά.) για τη διεκδίκηση διαγραφής του χρέους των υπερχρεωμένων χωρών του Τρίτου Κόσμου. Το επικαλέστηκε για το ελληνικό χρέος και ο τότε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και νυν πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Ευρωκοινοβούλιο στις 27 Σεπτεμβρίου 2012.
Ο Πρωθυπουργός της χώρας οφείλει να απαιτήσει όλα τα παραπάνω. Διότι αυτές θα είναι πράξεις υπεύθυνες υπέρ του λαού και της Πατρίδας. Υπεύθυνες πράξεις δεν είναι να υπαναχωρεί με σκυμμένο κεφάλι στο αίτημα για διαγραφή του χρέους, να επαναλαμβάνει ότι θα τηρήσουμε στο ακέραιο τις υποχρεώσεις μας στους δανειστές (;) και να συμφωνεί με τις απαιτήσεις των εκβιαστών-δανειστών για συνέχιση της ίδιας, βάρβαρης πολιτικής.
Αν κύριε Τσίπρα, όπως είπατε, οι εταίροι μας είχαν ετοιμάσει παγίδες, εμείς έχουμε τα δίκαια με το μέρος μας. Καταγγείλτε τους τοκογλύφους και στείλτε τους στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Απαιτείστε τα δίκαια του λαού και χρησιμοποιείστε το δεδικασμένο επί Ιωάννη Μεταξά.
Το 1936 το Ελληνικό Κράτος (δηλαδή το καθεστώς του δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά), αρνήθηκε να εξυπηρετήσει δάνειο που είχε συνάψει με την Βελγική Τράπεζα Societe Commerciale de Belgique. Η κυβέρνηση του Βελγίου έσπευσε να συνδράμει τη Βελγική Τράπεζα και προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο του Διεθνούς Δικαίου που είχε ιδρυθεί από την Κοινωνία των Εθνών (πρόδρομό του ΟΗΕ).
Στην προσφυγή της η Βελγική Κυβέρνηση κατηγορούσε την Ελλάδα ότι αθετεί τις διεθνείς της υποχρεώσεις. Το Ελληνικό Κράτος (η δικτατορική φασιστική κυβέρνηση Ιωάννη Μεταξά), απάντησε με υπόμνημα στο οποίο ανέφερε
• «Η Κυβέρνηση της Ελλάδος, ανήσυχη για τα ζωτικά συμφέροντα του Ελληνικού λαού και για τη διοίκηση, την οικονομική ζωή, την κατάσταση της υγείας και την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της χώρας, δεν θα μπορούσε να προβεί σε άλλη επιλογή. Όποια κυβέρνηση κι αν ήταν στην θέση της, θα έκανε το ίδιο»
(Yearbook of the International Law Commission, 1980, τομ. ΙΙ, μέρος Α., σελ. 25, 26)
Η δική έγινε το 1938 και ο νομικός εκπρόσωπος του Ελληνικού Κράτους (της φασιστικής κυβέρνησης Ιωάννη Μεταξά), κατέθεσε νέο υπόμνημα στο οποίο ανέφερε:
• «Ενίοτε μπορεί να υπάρξει μια έκτακτη κατάσταση, η οποία κάνει αδύνατο για τις Κυβερνήσεις να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς τους δανειστές και προς τον Λαό τους. Οι πόροι της χώρας είναι ανεπαρκείς για να εκπληρώσουν και τις δύο υποχρεώσεις ταυτόχρονα. Είναι αδύνατον να πληρώσει μια Κυβέρνηση το χρέος, και την ίδια στιγμή να παρασχεθεί στον λαό η κατάλληλη διοίκηση και οι εγγυημένες συνθήκες για την ηθική, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη. Πρέπει να…» επιλέξει ανάμεσα στα δύο. Και φυσικά, το καθήκον του Κράτους να εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία των βασικών δημοσίων υπηρεσιών, ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ έναντι της πληρωμής των χρεών της. Από κανένα κράτος δεν απαιτείται να εκπληρώσει, μερικά ή ολικά, τις χρηματικές του υποχρεώσεις, αν αυτό ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ τη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών του, κι έχει σαν αποτέλεσμα την αποδιοργάνωση της διοίκησης της χώρας. Στην περίπτωση που η αποπληρωμή των χρεών θέτει σε κίνδυνο την οικονομική ζωή και τη διοίκηση, η Κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να διακόψει ή και να μειώσει την εξυπηρέτηση του χρέους
Με βάση αυτά τα επιχειρήματα, το Διεθνές Δικαστήριο Διεθνούς Δικαίου της Κοινωνίας των Εθνών δικαίωσε την Ελλάδα.
Το σπουδαιότερο όμως είναι το εξής: Σε αυτό το νομικό δεδομένο (Νομικά Επιχειρήματα, Δικαστική Απόφαση), στηρίχθηκε το 2003 ο Πρόεδρος της Αργεντινής Νέστωρ Κίρσνερ, για να διαγράψει το μεγαλύτερο μέρος του Δημόσιου Χρέους της Αργεντινής και να σώσει την χώρα του από τα νύχια του ΔΝΤ.
Καλούμε τον Κύριο Πρωθυπουργό να πράξει το πατριωτικό του καθήκον και επουδενί να μην συμβάλλει σε μία ακόμη πράξη υποταγής όπως έκαναν οι τελευταίοι προκάτοχοί του!







DISCLOSURE BOMB: This will delete the LORD Tsipra DEBT! Documenta-KOLAFOS FOR EUROPEANS-IMF!
GPapado
Posted by: GPapado
Imirominia Post: Monday, March 2, 2015, 20:00
Category: News
WE repay half TIMES THE PUBLIC DEBT US! EUROPE turned into usury AGENCY solution NATIONS! NOT OWE THEM NOTHING MORE!
LOGOS IN PRIME MINISTER TO clogged mouth PARTNER!
FAILURE TO ACT AND HE WILL BE IN CHARGE OF DESTRUCTION OF THE COUNTRY!
Write Yiannis Papazisis (journalist-writer right photo)
Makis Vrachiolidis (journalist-editor)
Schäuble: “If Greece does not fulfill its commitments would not give any more money. Why now is Alexis Tsipras’!
Who clogged with arguments mouth of all these wretches Europe (supposedly our partners) delivered virtuous conduct courses in Greece? Who will tell them that Greece owes no longer anything and that has paid many times the public debt, fraudulent and usurious way have built and destroyed by this genus of the Greeks?
Why now is Alexis Tsipras, not to bend the head like frightened student to Schaeuble, but to rub the snout of the European documents of fraudulent debt that we pay two and a half times. This will act in favor of the nation’s interests for deletion.
Behold the documents:
The two tables above, official data of PDMA (Public Debt Management Agency) show the crime that takes place against the Greeks of our supposed partners, but essentially economic us murderers. If one adds the amounts that has given our country to lenders since 1991 until today, we find that we have paid our debt almost half times! Over 700 billion have gone into the hands of our partners! And yet, the country’s debt appears to remain outstanding and currently owe over 300 billion!
One politician has yet been rubbed in the face of European partners / our creditors this great truth. Nobody told them: “papste to denigrate Greeks that do not pay their debts and stop preaching to the supposedly our obligations to you. We have paid a half times in interest and amortization your money and continue to ask more? Transforming Europe into usurious organization kills people! Well, no, enough is enough. We pay and you said! ”
And behold below why debt built fraudulently with usurious mentality.
Look at interest rates that load our country usurers! Official data. While Germany borrows at a rate of 0.30% by the ECB, in our fraudulently inflate the debt with interest rates from 2.0% to 6.0%! And not only. Up to 14% interest signed to pay our politicians.
View:
In the photo shows the bonds of the four major Greek banks with accounting fraud Mr. Stournaras carried them in 2013 for the 2014-2016 with inflated interest rates charged to the public debt by 9 billion extra. The sketch was published in diaforos.blogspot.gr.
Former Finance Minister and current Governor of the Bank of Greece. Stournaras, loaded the people with increased rate of 14%, almost EUR 26 billion that the banks refuse to pay!
Specifically, the 26 billion-debts of banks that fraudulent actions of v. Finance Minister moved the people, distributed as follows:
1. National Bank: four government bonds worth EUR 8.765 million billion.
2. EUROBANK: 4 government bonds worth EUR 7.77 million billion.
3. Piraeus Bank: 3 government bonds worth EUR 4.576 million billion.
4. ALPHA BANK: 3 government bonds worth EUR 4.867 million billion.
Not loaded with illegally rates only from the ECB and the IMF. See the following document.
Greece was among the founding members of the creation of the IMF! The 1945 Forced royal law paid $ 40 million for the establishment of the IMF! Today it is illegal to borrow at the rate of 2% from the IMF which even consider it benefaction and compared with that of the ECB. Our borrowing rate from the IMF (as a founding member we) should be 0.15%! Not enough to scratch the Greek people to 40 million. Dollars to set up the IMF, the Fund crushes us with illegally rates. Demand then we return back the IMF 40 million. Dollars we gave them, together with the dividend earnings had all these 70 years!
4. Require DELETION OF OUR DEBT IN THE SAME WAY WE KI delete DEBT FROM GERMANY
On February 27, 1953 Germany’s creditors with US initiative gathered in London to settle the debt of Germany and in particular that of West Germany. The German debt (pre-war and post-war) amounted to 32 billion mark, not counting the war reparations and compensation. Creditors included countries such as the US, Canada, France, Great Britain, Iran, Italy, Spain, Switzerland, Yugoslavia, South Africa and Greece. Russia and Eastern Europe were not involved in the negotiations.
The negotiations lasted about six months and on August 8, 1953 signed the London Agreement on German External Debts (London Agreement on German External Debts), which provided for “haircut” of 60% and repay them with brand in 30 years. An important stipulation was that repayment would be if West Germany had a trade surplus and debt service will not exceed 3% of its revenues from the export trade. On the Greek side, the agreement signed by our ambassador in London, Leo B. Melas, and ratified by Parliament by Law 3480/56 (Government Gazette 6 / 07.01.1956). The “haircut” of the German debt, together with the Marshall Plan helped decisively to economic “take-off” of torn by the West German war and helped smoothly integrated into international institutions. Because of its economic growth, the debt repayment was easy for West Germany. The last installment of paid on October 3, 2010, when Greece was in the constellation of the first Memorandum. The “haircut” of the German debt in 1953 was used as an example of non-governmental organizations (ATTAC, etc.) for the remission claim heavily indebted Third World countries. The invoked to Greek debt and the then president of SYRIZA and current Prime Minister Alexis Tsipras, during his visit to the European Parliament on September 27, 2012.
Prime Minister of the country must require all of the above. Because these operations are responsible for the people and the homeland. Responsible operations is to withdraw with bowed head to the request for remission, to repeat that we will keep in full our obligations to lenders (?) And comply with the requirements of extortioners-lenders for more of the same, barbaric policy.
If Mr Tsipras, as you said, our partners had prepared traps, we have the laws on our side. Katangeilte loan sharks and send them to the International Court of Justice. Requires its own people and use the precedent for Metaxas.
In 1936 the Greek State (ie the regime of the dictator Ioannis Metaxas), refused to serve loan taken out by the Belgian Bank Societe Commerciale de Belgique. The Government of Belgium rushed to assist the Belgian Bank and appealed to the International Court of International Law was established by the League of Nations (UN precursor).
In its application, the Belgian Government accused Greece to be in breach of its international obligations. The Greek State (the dictatorial fascist government Metaxas), responded with a memorandum stating
• «The Government of Greece, anxious for the vital interests of the Greek people and the administration, economic life, state of health and the country’s internal and external security, could not make a choice. Whatever government though it was in place, would do the same ”
(Yearbook of the International Law Commission, 1980, Vol. II, Part A., Pp. 25, 26)
Her own was in 1938 and the legal representative of the Greek State (the fascist government Metaxas), filed a new memo in which he said:
• «There might be an extraordinary situation that makes it impossible for governments to fulfill their obligations to creditors and to their own people. The country’s resources are insufficient to meet both requirements simultaneously. It is impossible to pay a government debt, and at the same time to give the people the proper administration and guaranteed conditions for moral, social and economic development. It should be … “choose between the two. And of course, the duty of the State to ensure the proper operation of essential public services outweighs the payment of its debts. Since no state is required to fulfill, partially or totally, financial obligations, if it endangers the functioning of public services, and has resulted in the disruption of the administration of the country. If the repayment of debt endangers economic life and administration, the Government is obliged to suspend or reduce the debt service
Based on these arguments, the International Court of Justice League of Nations International Law vindicated Greece.
But the most important is this: In this legal database (Legal Arguments of court), based in 2003 the President of ArgentinaNestor Kirchner, to remove most of the Public Debt of Argentina and save the country from the clutches IMF.
We urge the Prime Minister to do his patriotic duty and in no way not to contribute to a further act of obedience as they did the last predecessors!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου