Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Ο απελθών Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ… ορίζει αντικαταστάτριά του την “ πρώην» συγκατηγορουμένη του!!!



Πολύ σοβαρές οι καταγγελίες της κ. Ζωής Γεωργαντά, σε ότι αφορά στην αντικαταστάτρια του Ανδρέα Γεωργίου... θα έλεγα πως σηκώνουν άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης τα όσα αποκαλύπτει.

Μια ερώτηση μόνο στην παλιά αγαπημένη φίλη καρδιάς, που με απογοήτευσε τελείως με την προ μηνός πρόσκληση συμπαράστασης προς την κυβερνηση των ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ: εδώ


Κυρία Γεωργαντά, η αλήθεια είναι, πως είστε η μόνη που θα μπορούσε να επιλεγεί ως Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, καθ' ότι διαθέτετε την επιστημονική τεκμηρίωση, την τεράστια εμπειρία και κυρίως γιατί ήσασταν εσείς που δώσατε τιτάνιους αγώνες για την αποκάλυψη της αλήθειας με το σκάνδαλο του Γεωργίου, όσον αφορά την συμμετοχή του στην ένταξη της Πατρίδας μας στο πρώτο ΜΝΗΜΌΝΙΟ, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα και τα επόμενα Μνημόνια.

Γιατί γκρεμίσατε όλο τον αγώνα σας, καλώντας τον ελληνικό λαό να σταθεί στο πλευρό αυτης της κυβέρνησης που έφερε και υπέγραψε το επαχθέστερο όλων των Μνημονίων και μας ενέταξε και στον ESM  όπου κάθε ελπίδα σωτηρίας έχει πια χαθεί; 

(Ζωή Γεωργαντά said
Ιουλίου 17, 2015 στις 4:02 μμ Η κατάλυση κάθε έννοιας Δικαίου από τις Βρυξέλλες και το Λουξεμβούργο (Eurostat), το πραξικόπημα κατά της Ελληνικής κυβέρνησης και οι στυγνοί εκβιασμοί κατά της κυβέρνησης και των Ελλήνων πολιτών δεν έχουν όρια. Η Γερμανική ελίτ και οι λοιποί καραγκιόζηδες που κυβερνούν την Ευρώπη Ελέω Θεού καλύπτουν απροκάλυπτα τον Γεωργίου γιατί αποσκοπούν στην συγκάλυψη των στατιστικών εγκλημάτων τους κατά της χώρας μας το 2009. Το Ελεγκτικό Συνέδριο για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν το 2013) έκρινε ότι η δαπάνη που ζήτησε ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ (σημειώνω ότι ο κ. Βαρουφάκης ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ, όπως έγραψαν κάποιοι δημοσιογράφοι) για την πρόσληψη του κ. Βαρότσου (ποιός είναι άραγε; να διερευνηθεί η πρακτική του κ. Βαρότσου, μήπως έχει χρηματιστεί και από αλλού, κάτι έχω ακούσει) ως Νομικού Συμβούλου ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΗ. Η σχετική Άπόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου είναι 0064/27-5-2015 (κλιμακίου προληπτικού ελέγχου δαπανών, Τμήμα 1, ως προς την πρόσληψη του Νομικού Συμβούλου της ΕΛΣΤΑΤ η οποία κρίθηκε παράνομη). Διαβάστε και στο in.gr το άρθρο «αλλαγές στον νόμο για την ΕΛΣΤΑΤ ζητά η ΕΚΤ – Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα». 
Η ΕΛΣΤΑΤ έπρεπε να έχει νόμιμα διορισμένο Νομικό Σύμβουλο από το 2010, ΟΜΩΣ ο κ. Γεωργίου μπλοκάρισε το τότε 7-μελές ΔΣ και αρνήθηκε να προσληφθεί Νομικός Σύμβουλος ήδη από τον Αύγουστο 2010. Χρησιμοποιούσε διάφορους, ασφαλώς όχι νόμιμα, κυρίως τον κ. Θάνο Τσεβά (δυστυχώς υιό του αείμνηστου Εισαγγελέα Τσεβά) και τον κ. Βαρότσο.
Δεν μπορούμε να διανοηθούμε πού έφτασαν οι Γερμανοί: ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ είναι η νομιμοποίηση των παρανομιών του κ. Γεωργίου!! Αυτοί είναι οι Γερμανοί. Δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάμε αυτό: αδίστακτοι προκειμένου να πραγματοποιήσουν την έμμονη ιδέα τους για την κυριαρχία της Ευρώπης ξεκινώντας από τους Έλληνες, εμάς που τους παλαίψαμε πιό πολύ από τον καθένα στην Ευρώπη το 40-45. 
Είναι ηλίου φαεινότερο: οι δανειστές-τοκογλύφοι επιδιώκουν να διαφεντεύουν για πάντα τα επίσημα στατιστικά στοιχεία για να τα βγάζουν όπως τους βολεύει έτσι ώστε πάντα να τους χρωστάμε. Σήμερα-αύριο ο κ. Γεωργίου αναθεωρεί την οικονομική ιστορία της Ελλάδος δημοσιεύοντας νέα αλλοιωμένα στοιχεία από το 1995 για να πείσει τον κόσμο ότι πάντα η Ελλάδα ήταν «ψεύτρα».

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Στην κατάσταση που είμαστε ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ παρά το θλιβερό τέταρτο (δεν είναι το τρίτο) Μνημόνιο. Ας δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις γιατί ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. 
Ζωή Γεωργαντά) (ως σχόλιο στην ανάρτηση εδώ)

Αυτή η κυβέρνηση, απέδειξε ότι άγεται και σύρεται απ' όλους τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ και παραδίδει τον λαό  και την Πατρίδα στα χέρια τους...

Δεν είναι ικανή, ουτε μια απόφαση να λάβει, για να σας ορίσει δικαιωματικά, Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ.

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Ανεξαρτήτως της επιεικώς απαράδεκτης δήλωσής σας, θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τυχόν επιλογή της όποιας κυβέρνησης προκύψει από τις εκλογές, για να τοποθετηθείτε ως Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ και θα καταγγείλω κάθε άλλη μη αξιόπιστη επιλογή. 



Aug 23-2015

Η ΕΛΣΤΑΤ ακόμα στο έλεος του Γεωργίου και των δανειστών.

Η κυβέρνηση πρέπει άμεσα να επιληφθεί για μια τίμια Διοίκηση στην ΕΛΣΤΑΤ.

Βασιλικότερη του Βασιλέως η υπάλληλος Αθανασία Ξενάκη που την όρισε … ο απελθών Γεωργίου ως αντικαταστάτριά του.

Πώς μπορεί να προχωρήσει μια χώρα όταν έχει σε αποφασιστικές θέσεις άτομα δίχως την κατάλληλη επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματική εμπειρία, άτομα που προωθούνται αναξιοκρατικά μέσα στο σύστημα ευνοιοκρατίας και με μόνο προσόν την ικανότητα να έρπουν με δουλική υποκρισία;

Η κυβέρνηση πρέπει τουλάχιστον να 

προχωρήσει στην κάθαρση όχι μόνον των καρχαριών, αλλά και των γυμνοσαλιάγκων που βρίθουν σε θέσεις εξουσίας στον δημόσιο αλλά και να καλλιεργήσει την ηθική αυτή και για τον ιδιωτικό τομέα..
 η συνέχεια εδώ

  
Πηγή
23Αύγ2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου