Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ.Η ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΣΟ'Ι'ΜΠΛΕ. Ακούστε όλο το περιβόητο ηχητικό της Ραχήλ Μακρή που προλάβατε κάποιοι να κριτικάρετε

Ακούστε όλο το περιβόητο ηχητικό της Ραχήλ Μακρή που προλάβατε κάποιοι να κριτικάρετε

Επειδή βαριέστε να ακούτε ηχητικά,και το ξέρω,επειδή στα σάιτς και τις εφημερίδες υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται ΜΟΝΟ για να βάζουν τίτλους στα άρθρα παραθέτω απομαγνητοφώνηση του τί είπε η Μακρή:
Απομαγνητοφώνηση της συνομιλίας:
Δημοσιογράφος parapolitika κος Μαζαράκης: Είναι λαβύρινθος η Βουλή ε;
Ραχήλ Μακρή: Για ποια Βουλή τώρα μου λες, για αυτή την καινούρια; Που είναι καθ´υπόδειξη του Σόιμπλε;
Δημοσιογράφος parapolitika κος Μαζαράκης: Καλά μπορούσαμε να την πούμε και κούλα.
Ραχήλ Μακρή: Ας την πούμε έτσι καλύτερα, αλλά θα υποτιμήσουμε τις κούλες
Δημοσιογράφος parapolitika κος Μαζαράκης: Οι οποίες κούλες είναι αξιοπρεπέστατες.
Ραχήλ Μακρή: Και είναι κρίμα δηλαδή.Φυσικά είναι, είναι αξιοπρεπέστατες, ενώ εκεί δεν έχει αξιοπρέπεια. Επομένως …..
Δημοσιογράφος parapolitika κος Μαζαράκης: Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την έννοια μπουρδέλο, κατάλαβες; Γιατί το μπουρδέλο είναι σοβαρότατος χώρος.
Ραχήλ Μακρή:: Αυτό το είπες εσύ.
Δημοσιογράφος parapolitika κος Μαζαράκης: υπάρχει πειθαρχία, υπάρχει συνέπεια, υπάρχει …… θα σε βάλει μέσα, θα περιμένει.
Ραχήλ Μακρή: Και ξέρεις ποιο είναι το,στο μπουρδέλο αυτό που λες; Ότι εκεί μέσα, υπάρχουν γυναίκες που τις περισσότερες φορές εργάζονται στην ουσία από ανάγκη και για επιβίωση και εχουν πολυ μεγαλύτερη αξιοπρέπεια σε πληροφορώ, από το «μπουρδέλο της Βουλής», αφού το θες έτσι και αφού μπορώ πλέον να μιλώ ελεύθερα, για να μην παρακολουθούν την κάθε μου λέξη και την βλεπω να ανεβαίνει στα δελτία ειδήσεων από τους υποκριτές και φαρισαίους, οι οποίοι αν ψάξεις την ζωή τους και αναζητήσεις θα βρεις πολλά πράγματα και όμως το παίζουν ηθικοί και στοχοποιούν όλους τους υπόλοιπους επειδή τολμούν να ακούν μια μουσική λαϊκή, ή επειδή φορούν μπλουζάκια που δεν τους αρέσουν.
Είτε επειδή έχουν φρασεολόγιο ας πούμε που δεν τους αρέσει, γιατί είναι λαϊκό, εννοώ μιας κοπέλας που ειναι από εργατική οικογένεια, επομένως νομίζω ότι έχουν πολύ μεγαλύτερη αξιοπρέπεια και σεβασμό αυτές οι γυναίκες που στην ουσία τις περισσότερες φορές έφτασαν σε αυτό το σημείο, οι περισσότερες να φτάνουν για να επιβιώσουν όπως σου είπα, να μεγαλώσουν ίσως και τα παιδιά τους και θυμάσαι καλά, ότι όταν ο κύριος Λοβέρδος έβγαλε κατάπτυστα τα ονόματα ιερόδουλων, υπήρξε ιερόδουλη η οποία αυτοκτόνησε και αυτοκτόνησε από ντροπή γιατί δεν ήθελε να μάθουν στο χωριό της και η οικογένεια της ότι αναγκάστηκε να κάνει αυτή την δουλειά για να επιβιώσει και να μεγαλώσει το παιδί της. Άρα σεβασμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου