Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΠΔΔΧ)ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ 8 Οκτωβρίου 2018

 


RW sc0023.htm ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

 


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε.    ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΠΔΔΧ) ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ    8 Οκτωβρίου 2018

8 Οκτωβρίου 2018

Μέσω Έντγκαρ

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Τμήμα Οικονομικών Εταιρειών
100 F Street, NE
Ουάσινγκτον, DC 20549

Σχετικά με:
Ελληνική Δημοκρατία
Απόσυρση Δήλωσης Εγγραφής και
Μεταγενέστερης Τροποποίησης σύμφωνα με το Πρόγραμμα Β
Καταχωρήθηκε στις 8 Μαρτίου 2011
Αρ. Αρχείου 333-172670

Κυρίες και κύριοι:

Σύμφωνα με τον Κανονισμό 477 του Νόμου περί Αξιών του 1933, όπως τροποποιήθηκε (ο «Νόμος περί Κινητών Αξιών»), η Ελληνική Δημοκρατία (η «Ελληνική Δημοκρατία») ζητά δια του παρόντος τη Δήλωση Καταχώρισής της και Μεταγενέστερη Τροποποίηση σύμφωνα με το Πρόγραμμα Β, Αριθμός Αρχείου 333- Το 172670, όπως κατατέθηκε αρχικά στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (η «Επιτροπή») στις 8 Μαρτίου 2011, μαζί με όλα τα εκθέματα και τις τροποποιήσεις τους (συλλογικά, η «Δήλωση Εγγραφής»), αποσύρονται αμέσως.

Η Ελληνική Δημοκρατία ζητά την ανάκληση της Δήλωσης Εγγραφής καθώς δεν έχει καμία πρόθεση να συνεχίσει την προσφορά που περιγράφεται σε αυτήν. Η Δήλωση Καταχώρισης δεν έχει κηρυχθεί σε ισχύ από την Επιτροπή και η Ελληνική Δημοκρατία επιβεβαιώνει ότι δεν πωλήθηκαν τίτλοι σε σχέση με αυτήν.

Κατά συνέπεια, η Ελληνική Δημοκρατία ζητά με σεβασμό από την Επιτροπή να εκδώσει διαταγή που να επιτρέπει την απόσυρση της Δήλωσης Καταχώρισης (η «Εντολή») που ισχύει από την ημερομηνία της παρούσας ή την ταχύτερη δυνατή ημερομηνία μετά. Παρακαλούμε δώστε ένα αντίγραφο της Παραγγελίας στον Krystian Czerniecki μέσω τηλεομοιοτυπίας στο +49-69-4272-5210.

Παρακαλούμε απευθύνετε τυχόν ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την επιστολή στον Krystian Czerniecki στο +49-69-4272-5525.

 
Ειλικρινά δικός σου,
  
  
 
/ s/ Δημήτριος Τσάκωνας
 
Δημήτριος Τσάκωνας
 
Αναπληρωματικός Γενικός Διευθυντής


cc:
Tom Kluck
(Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς) Krystian Czerniecki (Sullivan & Cromwell LLP)


ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΠΔΔΑ)

8 Οκτωβρίου 2018

Μέσω Έντγκαρ

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Διεύθυνση Χρηματοοικονομικών Επιχειρήσεων
100 F Street, NE
Ουάσιγκτον, DC 20549

Σχετικά με:
Ελληνική Δημοκρατία
Ανάκληση Δήλωσης Εγγραφής και
Μεταγενέστερη Τροποποίηση στο Παράρτημα Β
Κατατέθηκε 8 Μαρτίου 2011
Αριθμός αρχείου 333-172670

Κυρίες και κύριοι:

Σύμφωνα με το άρθρο 477 του νόμου περί κινητών αξιών του 1933, όπως τροποποιήθηκε (ο «Νόμος περί κινητών αξιών»), η Ελληνική Δημοκρατία (η «Ελληνική Δημοκρατία») ζητά με το παρόν τη Δήλωση Εγγραφής και τη Μεταγενέστερη Τροποποίηση σύμφωνα με το Παράρτημα Β, Αριθμός Αρχείου 333- 172670, όπως κατατέθηκε αρχικά στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (η «Επιτροπή») στις 8 Μαρτίου 2011, μαζί με όλα τα εκθέματα και τις τροποποιήσεις του (συλλογικά, η «Δήλωση Εγγραφής»), να αποσυρθούν άμεσα.

Η Ελληνική Δημοκρατία επιδιώκει την απόσυρση της Δήλωσης Εγγραφής καθώς δεν έχει τρέχουσα πρόθεση να επιδιώξει την προσφορά που περιγράφεται σε αυτήν. Η Δήλωση Εγγραφής δεν έχει κηρυχθεί σε ισχύ από την Επιτροπή και η Ελληνική Δημοκρατία επιβεβαιώνει ότι δεν πωλήθηκαν κινητές αξίες σε σχέση με αυτήν.

Αντίστοιχα, η Ελληνική Δημοκρατία ζητά με σεβασμό από την Επιτροπή να εκδώσει εντολή για την ανάκληση της Δήλωσης Εγγραφής (η «Παραγγελία») με ισχύ από την ημερομηνία της παρούσας ή το συντομότερο δυνατό μετά από αυτήν. Παρακαλούμε δώστε ένα αντίγραφο της παραγγελίας στον Krystian Czerniecki μέσω φαξ στο +49-69-4272-5210.

Απευθύνετε τυχόν ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την επιστολή στον Krystian Czerniecki στο +49-69-4272-5525.

 
Αληθινά δικός σου,
  
  
 
/s/ Δημήτριος Τσάκωνας
 
Δημήτριος Τσάκωνας
 
Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής


cc:
Tom Kluck
(Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς) Krystian Czerniecki (Sullivan & Cromwell LLP)

   
      ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ https://www.sec.gov/edgar/browse/?CIK=931106

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

    • Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
      Σάς άρεσε;
      Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
      Σχολιάστε!!!
      Διαδώστε!!!!
      01/08/2021 - 34641 - 45041
      Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου