Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Φυλακισμένοι στα σπίτια τους όσοι δεν κάνουν το εμβολιο – Σκληρές αποφασεις απο Μητσοτακη που δεν κανει βήμα πίσω

 

Φυλακισμένοι στα σπίτια τους όσοι δεν κάνουν το εμβολιο – Σκληρές αποφασεις απο Μητσοτακη που δεν κανει βήμα πίσω

Παίρνει πάνω του το κόστος απο τα σκληρα μέτρα για όσους αρνούνται να κάνουν το εμβολιο ο πρωθυπουργός.

Με εντολή Μητσοτακη  απο το Μαξίμου ξεκαθαρίζουν πως δεν θα χαλαρώσουν τα μέτρα για τους κλειστούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας το φθινόπωρο, όταν η σταδιακή επιδείνωση του καιρού ουσιαστικά θα καταστήσει αδύνατη τη χρήση των ανοιχτών χώρων, που σήμερα λειτουργούν ως μεικτοί.

Αυτο  σημαίνει ότι από τον Σεπτέμβριο όσοι δεν είναι εμβολιασμένοι δεν θα έχουν δυνατότητα εισόδου στους κλειστούς και θερμαινόμενους χώρους εστιατορίων, μπαρ και κέντρων διασκέδασης, ενώ αναμένεται οι απαγορεύσεις αυτές να εφαρμοστούν και στο λιανεμπόριο και κυρίως στα σούπερ μαρκετ καθως θεωρούνται το κλείδι για να αποδώσει καρπούς η κοινωνική πίεση στους ανεμβολιαστους.

Άλλωστε ο πρωθυπουργός έστησε ολόκληρη συνεντευξη τύπου με πρόσχημα τις φωτιες οι οποιες απο οτι φάνηκε δεν τον ενδιαφέρουν οσο το θεμα με το εμβολιο που θεωρείται πιο σημαντικό στην κυβερνητική ατζέντα:

Κάποια δείγματα γραφής τα έχουμε ήδη δώσει. Μην περιμένετε, λοιπόν, ότι θα υπάρξει ουσιαστική διαφοροποίηση ως προς την προσέγγισή μας για το ποιος μπορεί ή δεν μπορεί να μπαίνει σε κλειστούς χώρους ψυχαγωγίας όταν με το καλό επιστρέψουμε στις πόλεις και αρχίσει ο καιρός να κρυώνει.


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ. . ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ Ή ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. 

Τό σχόλιο αυτό μέ τά κεφαλαία γράμματα, είναι τού ιστολογίου καί όχι τής πηγής.

Η οικονομία θα λειτουργήσει, η κοινωνία θα μείνει ανοιχτή. Και η απάντηση στο πρόβλημα της μετάλλαξης Δέλτα δεν είναι το lockdown, είναι ο εμβολιασμός και η στοιχειώδης προστασία και η κοινή λογική.

ΠΗΓΗ: https://www.olympia.gr/1450424/apopsi/fylakismenoi-sta-spitia-toys-osoi-den-kanoyn-to-emvolio-sklires-apofaseis-apo-mitsotaki-poy-den-kanei-vima-piso/

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

    • Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
      Σάς άρεσε;
      Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
      Σχολιάστε!!!
      Διαδώστε!!!!
      17/08/2021 - 34652 - 45052

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου