Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

CDC δημιουργία μυστικής εθνικής βάσης δεδομένων νοικοκυριών με ανεμβολίαστα παιδιά

 

CDC δημιουργία μυστικής εθνικής βάσης δεδομένων νοικοκυριών με ανεμβολίαστα παιδιά

Το διεφθαρμένο CDC, το οποίο έχει περιγράψει ένα σχέδιο για τη δημιουργία καταυλισμών εγκλεισμού covid σε κάθε πόλη των ΗΠΑ, κατασκευάζει κρυφά μια βάση δεδομένων των νοικοκυριών των ΗΠΑ που έχουν ανεμβολίαστα παιδιά παρόντα. Μεταμφιεσμένο σε εθνική "έρευνα" ανοσοποίησης, το CDC συνεργάζεται με το NORC στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο για να κάνει τηλεφωνήματα σε νοικοκυριά σε όλη την Αμερική, ρωτώντας αν κάποια παιδιά ηλικίας έξι μηνών έως 17 ετών βρίσκονται στο σπίτι και ερωτώμενοι για την κατάσταση εμβολιασμού τους.

Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το CDC ανακοίνωσε ένα πανεθνικό σχέδιο "πράσινων ζωνών" για την απομόνωση των ανεμβολίαστων ανθρώπων σε ουσιαστικά βαριά φυλασσόμενα στρατόπεδα συγκέντρωσης covid -- τα οποία σύμφωνα με το CDC θα πληρούν "ελάχιστα ανθρωπιστικά πρότυπα" -- φαίνεται σχεδόν βέβαιο ότι το CDC θα χρησιμοποιήσει τα δεδομένα τηλεφωνικής έρευνας που προέρχονται από το NORC για να εντοπίσει και να στοχεύσει νοικοκυριά με ανεμβολίαστα παιδιά, χαρακτηρίζοντάς τα «υψηλού κινδύνου» λόγω της ανεμβολίαστης κατάστασής τους και απαγάγουν ιατρικά τόσο τα παιδιά όσο και τους γονείς υπό την διεκδικηθείσα «εξουσία» τους στο πλαίσιο εθνικής έκτακτης ανάγκης covid.

Ακούστε την εγγραφή του CDC και δείτε το συγκλονιστικό πλήρες podcast εδώ.


ΠΗΓΗ: Brighteon

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

    • Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
      Σάς άρεσε;
      Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
      Σχολιάστε!!!
      Διαδώστε!!!!
      14/08/2021 - 34648 - 45048

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου