Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Τα νησιά του Αιγαίου δεν αντέχουν άλλους πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες


Βρυξέλλες, 3/2/2017


Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Τα νησιά του Αιγαίου δεν αντέχουν άλλους πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες
Στα νησιά του Αιγαίου τα οποία δεν αντέχουν άλλους πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες αναφέρθηκε σε ομιλία του την 1η Φεβρουαρίου 2017 στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Καθηγητής, Νότης Μαριάς με αφορμή τη συζήτηση για τη διαχείριση της μετανάστευσης κατά μήκος της διαδρομής της Κεντρικής Μεσογείου.
Όπως επισήμανε ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής απευθυνόμενος στον παρευρισκόμενο Επίτροπο Προστασίας των Καταναλωτών κ. Μίμιτσα «η Ε.Ε πρέπει να στρέψει το βλέμμα της και την προσοχή της στα νησιά του Αιγαίου. Στα νησιά του Αιγαίου τα οποία απειλεί ο Ερντογάν να τα γεμίσει πλέον ξανά με πρόσφυγες και κυρίως με παράνομους μετανάστες. Στα νησιά του Αιγαίου όπου έχουν εγκλωβιστεί 16.500 πρόσφυγες και κυρίως παράνομοι μετανάστες».
Και ο Νότης Μαριάς συνέχισε: «Δεν αντέχουν πλέον οι κάτοικων των νησιών. Εάν επισκεφθείτε αυτά τα νησιά θα σας πουν ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Στη Σάμο όπου θα βρεθώ το Σαββατοκύριακο η κατάσταση είναι
εκρηκτική. Το ίδιο και στη Λέσβο. Στη Χίο την οποία επισκέφθηκα στις 15 Ιανουαρίου επίσης οι κάτοικοι αντιδρούν».
Και ο Νότης Μαριάς κατέληξε: «Δεν αντέχουν άλλους πλέον παράνομους μετανάστες διότι οι περισσότεροι που συγκεντρώνονται εκεί είναι παράνομοι μετανάστες κύριε Μίμιτσα. Επίσης δεν αντέχουν να δημιουργηθούν νέα hot spots. Πρέπει επιτέλους να ληφθούν μέτρα. Πρέπει επιτέλους να γίνουν οι 66.500 μετεγκαταστάσεις από την Ελλάδα στην Ε.Ε.».

Επισυνάπτεται το βίντεο με την παρέμβαση του Νότη Μαριά.
https://youtu.be/zXFrnWhZiwc


Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
Σάς άρεσε;
Γίνετε αναγνώστης τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
Σχολιάστε!!!
Διαδώστε!!!!
3/2/2017 - 023 - 3154

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου