Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Επίταξη περιουσιών των Ελλήνων Νέες δηλώσεις Μουζάλα – Στο κράτος περιουσίες Ελλήνων για να μείνουν «μετανάστες»



Νέες δηλώσεις Μουζάλα – Στο κράτος περιουσίες Ελλήνων για να μείνουν «μετανάστες»

Μόλις χθες σας ενημερώσαμε από το el.gr πως βρίσκεται υπό μελέτη η επίταξη ξενοδοχειακών μονάδων στα νησιά του Αιγαίου για την στέγαση των μουσουλμάνων «προσφύγων και μεταναστών».

Επίταξη είναι η «οριστική ή προσωρινή αφαίρεση κινητής ή ακίνητης περιουσίας καθώς και προσωπικών υπηρεσιών, που γίνεται από το κράτος για στρατιωτικούς σκοπούς σε καιρό πολέμου ή επιστράτευσης ή για δημόσια ωφέλεια».


Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, μιλώντας στον realfm 97,8, είχε δηλώσει την Τετάρτη:

«Η επίταξη είναι ένα όπλο που σκεφτόμαστε να χρησιμοποιήσουμε, έχει νομικά ζητήματα να λυθούν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μουζάλας.

Ακούστε στο 3.55' λεπτό:



Με νέα δήλωσή του, στον ρ/σ «Στο Κόκκινο» αναφέρει πως οι ξενοδόχοι δεν θα πρέπει πλέον να θεωρούν τα ξενοδοχεία, σπίτια τους!

Εν ολίγοις ανήκουν στο κράτος και μπορεί να τα κάνει ό,τι θέλει. Δεν μπορούμε να δώσουμε άλλη ερμηνεία στην δήλωση του υπουργού!


Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
Σάς άρεσε;;
Γίνετε αναγνώστης τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
Σχολιάστε!!!
Διαδώστε!!!!
16/2/2017 - 090 - 3221
Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμη

3 σχόλια:

  1. Καλά βρε Ελληναραδες δεν βρέθηκε ούτε ένας από εσάς, εκπαιδευμένος ελεύθερος σκοπευτής, να του "φυτέψει" μια σφαίρα από τα χίλια μέτρα αυτού του αλήτη; Τις μανγούρες και τις γκλίτσες τις έχετε μόνον για λυσσιασμένα σκυλιά και για μανκια;
    Καιρός είναι αυτό το λυσσιασμένο κοπρόσκυλο μαζί με τους λαθροπίθηκες να πάει κατά διαβόλου. Αυτά ακούω περίπου, από τους γνωστούς και φίλους "χαζοαμερικανούς" εδώ στην Καλιφόρνια, και δεν ξέρω τι να τους ειπώ και τι να τους απαντήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ Η ΤΟΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΗΣ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΗΣ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΤΙΣΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΙΚΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΞΗΘΗΣ ΤΑ ΛΕΥΘΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΟΔΕΨΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΡΦΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΡΔΩ ΕΚΤΙΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΚΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΣ [ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΟΡΠΑΣ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ, ΒΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KAI ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ....ΧΑΧΑΧΑΧ....Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ
    ΑΥΤΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΙΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΣΥΡΙΖΑ....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή