Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσει κάθε Ψηφοφόρος! Ολη η Ιστορία του Μητσοτάκη σε ένα ποστΗ γυναίκα του Γιαννακη του Στουρνάραη κ Νικολοπούλου, έπαιρνε τα πακετα του ΚΕΕΛΠΝΟ και του ΕΣΠΑ, είχε ελλιπή στοιχεία, την ώρα που ο συζυγός της ΥπΟικ, «διέγραφε» πρόστιμα πολυεθνικών και ομίλων οι οποίοι ήλεγχαν ΜΜΕ, ανώ ενεκρινε την δραπέτευση του ομιλου Σπ Λάτση από την Eurobank λίγο πριν την υποχρεωτική ανακεφαλαιοποίησή της…

Η σύζυγος του κ Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαφανιζόταν από το Πόθεν Έσχες του συζύγου της, ως αποχωρήσασα από τράπεζας και κλίνης ( κατά τας Γραφάς,βοήθειά μας…), ακριβώς 11 ημερες πριν επενδυσει μερικά εκατομμυρια ευρω, που εξαιτίας αυτής της μεθόδευσης, πουθενα δεν φαίνεται πως αποκτήθηκαν, σε ακίνητο – φιλέτο στο κέντρο του Παρισιού και σε εταιρείες με … «οσμή» οφ-σορ! 

Η σύζυγος του κ Σαμαρά, λίγο πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, το Φθινόπωρο του 2014 «εγκαινιάζει» το προσωπικό της Mall σε ακίνητο στο κέντρο του Ναυπλίου. Η κόρη της κ Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξία, παίρνει 600 χιλ ευρώ από τον υπόδικο Μαρτίνη πρόεδρο του Ερρικος Ντυνάν, εκ των οποίων τα 200 … για δημιουργία ραδιοφωνικού σποτ… 
Ο αδελφός του Μιλτ Βαρβιτσιώτη, Θωμάς, με την εταιρεία του V&O, παίρνει μαζί με την κ Στουρνάρα το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας της επικοινωνιακής προβολής του ΚΕΕΛΠΝΟ. 
Και τέλος η σύζυγος του κ Άδωνη Γεωργιάδη, ηκ Μανωλίδου ( ο πρώην σύζυγος της οποίας, ζωγράφος Μανωλίδης, διαβιεί συχνά στο Παρίσι – έχει άραγε κάποια σχεση αυτό με την ανησυχία του Άδωνι για τη στάση του Πρωθυπουργού στη γαλλική πρωτεύουσα;..- ), γνωστή τηλεπερσόνα, γίνεται περιζήτητη στα συστημικά κανάλια και παίρνει την μια εκπομπή πίσω από την άλλη ( ANT1 , Mega και τώρα ΣΚΑΙ … ), κατά σύμπτωση, από την στιγμή που ο Άδωνις Γεωργιάδης, εγκαταλείπει την σκληρή αντιμνημονιακή στάση και προσχωρεί στο αντίπαλο στρατόπεδο των υπερασπιστών του Σόιμπλε, της τρόικα, του ΔΝΤ και των σκληρών αντιλαικών μέτρων … «Ναι αλλά … ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑΣ, σταμάτησαν στο Παρίσι, γυρνώντας από τη Λισαβόνα …». Χέρια ψηλά! Άφωνος!!! ( speechless! Πως το λέτε κι εκεί στο Boston !!!)

Μιχάλης Παπαδόπουλος   https://olympia.gr/2017/02/06/ds/


Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
Σάς άρεσε;
Γίνετε αναγνώστης τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
Σχολιάστε!!!
Διαδώστε!!!!
10/2/2017 - 064 - 3195

Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου