Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΕΡΟΣ 2ο: Η ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ


της Όλγας και Τάνυας Γεριτσίδου
Μετά από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 είχαμε γράψει ένα άρθρο-απολογισμό όπου αφ’ ενός διαπιστώναμε την επακριβή πρόβλεψή μας για το τί θα ήταν τα αποτελέσματα των εκλογών και γιατί η αποχή ήταν τοξική επιλογή και ξεγέλασμα του Ελληνικού Λαού.
Είχαμε σε εκείνο το άρθρο προειδοποιήσει ότι εάν επιτρέπαμε στους κυβερνητικούς να ισχυρισθούν την ύπαρξη μεγάλου ποσοστού αποχής, θα είχαμε δώσει στο πιάτο στους δοσίλογους και προδότες όχι μόνο του τωρινού Ελληνικού Λαού αλλά και γεννεών που πέρασαν χύνοντας το αίμα τους στο όνομα Ιδεών που αποπειρώνται να βρωμίσουν οι προδότες αυτοί την επικοινωνιακή καραμέλα στην οποία θα στηρίζονταν για το όργιο κακοποίησης, καταπάτησης και καταξεσκίσματος/κατάλυσης κάθε Δικαιώματος/κατάκτησης και κάθε προστασίας του Λαού που είχε απομείνει.
          Είχαμε επί πλέον προτρέψει για απανωτές συνεχείς κινητοποιήσεις όλων όσων επέλεξαν να απέχουν των εκλογών, μαζί με εμάς που δεν απείχαμε για τους λόγους που έχουμε λεπτομερώς εκθέσει τεκμηριωμένα, ώστε να μετατρέψουν το λάθος της αποχής σε προσόν επικοινωνιακό και προστασία της Κοινωνίας μας.
          Όπως είχαμε δυστυχώς προειδοποιήσει προεκλογικά, ότι όλοι οι μπροστάρηδες της αποχής θα διασκορπίζονταν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα μετεκλογικά αντί να συντονίσουν και οργανώσουν έστω και αυτές τις νομικές κινήσεις που είχαν πει ότι είχαν δήθεν ετοιμάσει για να ακυρώσουν τις εκλογές και να πάρουν την εξουσία από τους κυβερνητικούς (βασικός λόγος που ζητούσαν υψηλά ποσοστά αποχής ως δήθεν επιχείρημα με έντονες πολιτικές επικοινωνιακού εκβιασμού), έτσι ακριβώς έγινε και μετετράπη ένα μεγάλο ποσοστό του “ΟΧΙ” του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015 που δεν ήταν διαχειρίσιμο, στο άμορφο και πλήρως διαχειρίσιμο υπό κατάθλιψη απέχον ποσοστό επί της ουσίας παραιτημένων πολιτών, οι οποίοι χρησιμοποιούνται τώρα από το καθεστώς ως νομιμοποιητικό του στοιχείο για την εφαρμογή του 3ου και πλέον φονικού για τον Λαό μας Μνημονίου.
          Αυτά δεν τα λέμε εμείς τώρα πλέον αλλά οι ίδιοι οι κυβερνητικοί, με πιο πρόσφατο παράδειγμα από τα πλείστα όσα τον απαράδεκτο για την θέση και τα τυπικά του προσόντα Κατρούγκαλο, ο οποίος είπε επί λέξει ότι εφ’ όσον οι απέχοντες πολίτες δεν προσήλθαν να ψηφίσουν οποιονδήποτε άλλον, σημαίνει ότι στήριξαν εμμέσως πλην σαφώς τον ΣΥΡΙΖΑ και την Μνημονιακή του πολιτική την οποία τώρα σε αυτές τις εκλογές γνώριζαν ως βασικό του προεκλογικό πρόγραμμα (βλέπε Γ’ μέρος της εκπομπής “Ενικός” του Ν. Χατζηνικολάου της 19/10/2015http://www.enikos.gr/ekpompes/347177,O-Giwrgos-Katroygkalos-ston-eniko-me-ton-Niko-Xatzhnikolaoy.html).
          Αποδεικνύεται λοιπόν ότι όλοι όσοι επικαλέστηκαν την ρητορική της αποχής με τα παράλογα και ανερμάτιστα/μη στηριζόμενα στον νόμο και την πραγματικότητα επιχειρήματα, οι οποίοι επικαλούντο και γνώση της πραγματικότητας τεχνικής ή επαγγελματικής φύσεως (και όχι απλά ως γνώμη και τοποθέτηση πολίτη ο οποίος όμως δεν το έκανε με πολιτικό ή φανατισμένο ή κομματικού τύπου λόγο/ρητορική, όπως το έκαναν οι συγκεκριμένοι οι οποίοι ακολουθούσαν κλασικές τεχνικές προπαγάνδας ωσάν να ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία των think tanks των κυβερνητικών) παραπλάνησαν και παραμύθιασαν τον Ελληνικό Λαό τάζοντας του ότι με την αποχή θα είχε κάνει το πρώτο βήμα προστασίας του από το Γ΄Μνημόνιο και θα ακολουθούσαν μετά από τα ίδια κέντρα κινήσεις της ιδίας έκτασης νομικές και ακτιβιστικές που θα ακύρωναν τις εκλογές και άρα και την εξουσία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-βουλής-κλπ τους οποίους θα έκαναν ρεζίλι διεθνώς δια της αποχής.
          Βλέπουμε λοιπόν ότι όχι μόνο αυτό δεν έχει συμβεί αλλά αντιθέτως την αποχή την καπηλεύεται αυτό το σύστημα που θεωρητικά θα το υπονόμευε το υψηλό της ποσοστό.
          Βάσει αυτής τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις κατασχέσεις εξπρές, τον ΕΝΦΙΑ και το υψηλό ΦΠΑ, το πετσόκομμα όλων των συντάξεων πριν την πλήρη τους εξαφάνιση, την ήδη εκτελούμενη στάση πληρωμών του δημοσίου προς δικαιούχους εκ των χειμαζόμενων Πολιτών υπέρ της Τρόικας (όπως τα επιδόματα που δεν πληρώθηκαν για να πληρωθεί το ΔΝΤ) την γιγάντωση της πείνας και της φτώχειας και πολλά άλλα, ακριβώς όπως και προεκλογικά και στον πρώτο μετεκλογικό απολογισμό είχαμε πει ότι θα γίνει.
          Γιατί ερχόμαστε έναν γεμάτο μήνα μετά όπου δεν δημοσιεύσαμε τίποτα να τα υπενθυμίσουμε όλα αυτά με το παρόν άρθρο ;
  1. Κατ’ αρχάς διότι αντί να εκλάβουμε και όσοι συμμετείχαμε και όσοι απείχατε το θέμα των εκλογών ως ήττα μας ή κόλαφο, πρέπει να το εκλάβουμε ως απαραίτητο πείραμα που μας απέδειξε, πλέον με πλήρη αξιοπιστία και επανάληψη αποτελέσματος, συγκεκριμένες αρχές που θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αντί να τις κρύψουμε κάτω από το χαλί λόγω ψυχικού πόνου/άλγους ή ντροπής.
  2. Διότι θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι όταν χρησιμοποιούμε τα δεδομένα της πραγματικότητας και της πρότερης εμπειρίας, όπως εμείς οι Γεριτσίδου σας είχαμε προτρέψει να κάνετε πριν τις εκλογές ακριβώς για να μην είμαστε σε αυτή την θέση τώρα, έχουμε καλύτερα και πιο χειροπιαστά αποτελέσματα από το όταν επιλέγουμε να ακολουθήσουμε ευσεβείς πόθους που σε καμμία περίπτωση δεν έχουν εφαρμογή με τα δεδομένα τα οποία έχουμε.
  3. Ότι το να υποκύπτουμε σε κάθε λογής επικοινωνιακούς εκβιασμούς που χρησιμοποιούν ad hominem αντί επιχειρημάτων για να σαλαγίσουν με συναισθήματα και να τυφλώσουν ένα κοινό, χωρίς να ελέγξουμε τα έργα και ημέρες και τις συνέπειες αυτών του κάθε ενός που επιχειρεί να πείσει με λάσπη και φρούδες ελπίδες/υποσχέσεις αντί με την χρήση επιχειρημάτων που έχουν τεκμηρίωση και βασίζονται στην πραγματικότητα και το υπάρχον νομικό τοπίο, είναι συνταγή αυτοκτονίας για εμάς και τους γύρω μας.
          Το πείραμα της αποχής εμπεριέχει πολλά πολύτιμα μαθήματα και θα είναι χαμένος κόπος, ενέργεια και ανθρώπινος πόνος να μην τα μάθουμε καλά και να μην δράσουμε βάσει αυτών από εδώ και εμπρός.
          Τί σημαίνει αυτό ;
          Ότι θα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες εκλογές για να αποδείξουμε εάν μάθαμε ή όχι ;
          Εάν το κάνουμε αυτό θα δείξουμε στους κυβερνητικούς και τα αφεντικά τους ότι ορθώς μας θεωρούν ότι έχουμε καταλήξει να είμαστε μια άμορφη μάζα ακολούθων διαφόρων ειδών που μπορούν να τους διαχειριστούν όπως θέλουν και όχι πραγματικά ενεργοί Πολίτες.
          Αντιθέτως, θα πρέπει να μην ξαναεπιτρέψουμε να υπάρξει εκλογική αναμέτρηση ή άλλου είδους ψηφοφορία που να θεωρήσουν ότι μπορούν να διαχειριστούν με τα επικοινωνιακά τερτίπια τους και τις πλάτες των διεθνών αφεντικών τους.
          Δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία για κανέναν.
          Δεν υπάρχει ανοχή για ο,τιδήποτε καταπατεί τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των Ελλήνων κατ’ αρχάς και των υπολοίπων κατά δεύτερον επί Ελληνικού χώματος/εδάφους.
          Δεν υπάρχει άμυνα μας που να μην είναι και επίθεση πλέον– διότι χωρίς επίθεση μαζί με την άμυνα δεν μπορεί πια να σταματηθεί η φονική επέλαση των Μνημονιακών/κυβερνητικών.
          Δεν υπάρχει δυνατότητα εν τέλει να αποφύγουμε την χρήση κάθε ορισμού της βίας, κάτι που προβλέπεται για τις καταστάσεις που ζούμε τόσο από το Σύνταγμα μας (120Σ) όσο και από τον Ποινικό Κώδικα (άρθρα 22 και 32 ΠΚ), και όχι μόνο.
          Δεν υπάρχει πραγματικός αριστερός ή πραγματικός Άνθρωπος, δεν υπάρχει πραγματικός Δημοκράτης ή πραγματικός Πολίτης που να μην είναι έτοιμος να κάνει αυτό το βήμα την στιγμή που θα χρειαστεί, και πλέον με την εφαρμογή του Γ΄Μνημονίου χρειάζεται.
          Είτε το συνειδητοποιήσουμε όλοι τώρα (και είμαστε πιο αποτελεσματικοί) είτε εξαναγκαστούμε να το συνειδητοποιήσουμε σύντομα (και έτσι θα έχουμε πολύ περισσότερες απώλειες) αυτό θα γίνει και θα εφαρμοστεί διότι είναι νόμος της φύσης, της λογικής και των κοινωνιών.
          Όπως σας είχαμε πει τί θα γινόταν σε πείσμα όλων των προπαγανδιστών και των προσωπικών τους επιθέσεων και εκβιασμών πρός τα εμάς τις Γεριτσίδου, και επιβεβαιωθήκαμε πλήρως, έτσι θα επιβεβαιωθούμε και για αυτά που σας αναφέραμε και στο παρόν άρθρο για ακριβώς τους ίδιους λόγους που πάντα επιβεβαιωνόμαστε :
Γιατί μιλάμε με τεκμήρια, δεδομένα και την σκληρή πραγματικότητα όσο και αν θα θέλαμε να ισχύει κάτι άλλο.
          Μέλημα μας και ελπίδα που τροφοδοτεί κάθε μας πράξη συμπεριλαμβανομένων και όσων θα κάνουμε είτε μόνες μας είτε συντονισμένα από εδώ και στο εξής είναι να μην χρειαστεί να δούμε άλλους συνΈλληνες και συμΠολίτες να γίνονται θύματα των σφαγέων της κοινωνίας μας.
          Αντιθέτως αυτό που θέλουμε και θα φτιάξουμε (γιατί όλα υπάρχουν τεκμηριωμένα και αποδεδειγμένα ως προϋποθέσεις και δυνατότητες ρεαλιστικές και ΑΜΕΣΑ υλοποιήσιμες και το μόνο που μας εμποδίζει είναι οι κυβερνητικοί και τα αφεντικά τους, όσο όλοι μαζί και συντονισμένα εμείς οι Έλληνες ακόμα τους αφήνουμε μέσω μιας παθητικής στάσης) είναι η πραγματική Επόμενη Ημέρα όπου όλα τα Ανθρώπινα Δικαιώματα όλων όσων είναι στην Ελλάδα δεν θα είναι εγγυημένα μόνο σε κάτι χαρτιά που μουχλιάζουν μέσα σε κάτι συρτάρια αλλά στην καθημερινότητα μας που θα βιώνουμε κάθε ώρα και στιγμή.
          Θα ακολουθήσει σειρά άρθρων για συντονισμό τα οποία θα υπάγονται στον Φάκελο “Άμεση Δημοκρατία Τώρα”.

Διαβάστε, ενημερωθείτε εδώ: Όλγα καί Τάνια Γεριτσίδου
http://crimesagainstgreeks.com/category/enhoriaendikamesa/

 

Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
Σάς άρεσε;
Γίνετε αναγνώστης τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
Σχολιάστε!!!
Διαδώστε!!!!
11/2/2017 - 069 - 3200

Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου