Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Διακοπές με την ερωμένη κάνει (ακόμα) ο ολετήρας του έθνους!




Posted by olympiada στο Οκτωβρίου 1, 2016

img_1554ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

Εθεάθη πάλι στα Χανιά, να συνεχίζει απτόητος τις μόνιμες διακοπές του, συνοδευόμενος από την Ολλανδέζα γυμνάστρια Γουέντι Κόνελι

Ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει απτόητος τις μόνιμες διακοπές του, αδιαφορώντας πλήρως για τις πολιτικές εξελίξεις, την Κεντροαριστερά, τη Φώφη, τον Σταύρο και τον Βενιζέλο, αλλά και για όσα σοβαρά και οδυνηρά προβλήματα υφίσταται καθημερινά ο ελληνικός λαός εξαιτίας του.

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, ο άνθρωπος που παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας στο ΔΝΤ, εθεάθη αυτή τη φορά στα Χανιά, συνοδευόμενος και πάλι από την Ολλανδέζα γυμνάστρια Γουέντι Κόνελι στα εγκαίνια της έκθεσης «Ποτραίτο – Αυτοπορτραίτο», που πραγματοποιήθηκε χθες στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου από την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρία Κρήτης. Χαμογελαστός και ηλιοκαμένος από τα πολλά μπάνια σε πανάκριβα παραθεριστικά κέντρα, εντός και εκτός Ελλάδας, έδειχνε και πάλι να ζει σε πελάγη ευτυχίας, δηλαδή στον… κόσμο του. Είναι η δεύτερη φορά μέσα στον Σεπτέμβριο που ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με τη νέα σύντροφό του βρίσκεται στην Κρήτη.

Στις αρχές του μήνα ήταν και πάλη στο νησί και έμειναν στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο «Amirandes» όπου συνάντησε τον γιο του Ανδρέα, πρώην βουλευτές, στελέχη και φίλους του ΚΙΔΗΣΟ. Νωρίτερα, στα τέλη Αυγούστου, ο ολυμπιονίκης των διακοπών και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν στη Σκιάθο, όπου ζει η μία κόρη της 50χρονης φίλης του, η οποία -όπως και ο Γιώργος Παπανδρέου- δεν έχει πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της.

Ενδιαμέσως, ο… πολυταξιδεμένος μόνιμος παραθεριστής είχε «πεταχτεί» μέχρι την προσφιλή του Νέα Υόρκη για τη συνεδρίαση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα με τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Ερώτημα είναι αν εκεί συνάντησε τον Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο άλλωστε συχνά επικοινωνεί τηλεφωνικά και ενίοτε τον επισκέπτεται στο Μέγαρο Μαξίμου, όταν και οι δύο, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, θέλουν να αυξήσουν την πίεση στο ΠΑΣΟΚ της Φώφης Γεννηματά.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου