Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Πεταμένες 100άδες μερίδες μουσακάς και παναρισμένα φιλέτα από τους μετριοπαθείς μουσουλμανους ''πρόσφυγες'', επειδή αμφέβαλλαν.....






Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016



Πεταμένες 100άδες μερίδες μουσακάς και παναρισμένα φιλέτα από τους μετριοπαθείς μουσουλμανους ''πρόσφυγες'', επειδή αμφέβαλλαν πως ίσως δεν ήταν ''χαλαλ'' (δηλαδή να μην πληρούν τις προδιαγραφές του Κορανίου), την ώρα που χιλιάδες συμπολίτες σου πεινάνε και δεν έχουν να πάρουν ένα πιάτο φαγητό στα παιδιά τους. 
Αυτοί ήταν που το συριζαϊκό σύστημα μαζί με τις ΜΚΟ προσπάθησαν να σε πείσουν πως είχαν την απόλυτη ανάγκη να περάσουν από την Ελλάδα (στο δρόμο τους για την αναζήτηση της Ευρωπαϊκής χώρας της προτίμησης τους, βάσει του πόσο καλά επιδόματα δίνει η καθεμία μιας και κινδύνευε η ζωή τους στην εμπόλεμη (;) Τουρκία).
Αυτοί ήταν που κατηγόρησαν όλες τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες σαν απάνθρωπες με φασιστικές κυβερνήσεις επειδή θέλουν να δέχονται αυστηρά έναν αριθμό μεταναστών που να είναι αφομοιώσιμος και ελεγχόμενος προκειμένου να μην γίνουν μπανανία.
Όταν σε λίγα χρόνια το χοιρινό θα είναι είδος υπό εξαφάνιση και η Σαρία θα αντικαθιστά το ελληνικό Σύνταγμα, μην παραπονιέσαι!
Να θυμάσαι το κρεσέντο ''φιλανθρωπισμού'' που επιβλήθηκε από συγκεκριμένους κύκλους και τους χρήσιμους ανόητους που το έχαψαν και το αναπαρήγαγαν.
Αλλά ποιος θα θυμάται τί...
Εδώ ξέχασες πως υπήρχαν αρκετοί που σε προειδοποίησαν μόλις λίγους μήνες πριν για τους απατεώνες που σου έταζαν τα πάντα...
Και εσύ όχι μόνο τους ψήφισες, αλλά προσπαθείς ακόμα και τώρα να πείσεις τον εαυτό σου πως ''όποιος και αν κυβερνούσε, το ίδιο θα γινόταν!! ''
#σανός 

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΖΑΝΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου