Πολλοί εν αγνεία τους τοποθέτησαν το διπλωμένο κορδελάκι στην ελληνική σημαία, μη γνωρίζοντας ότι το συγκεκριμένο σύμβολο είναι ναζιστικό. Η ιστορία του συγκεκριμένου συμβόλου είναι παλιά και ο συμβολισμός του δεν έχει καμιά σχέση με την Ελλάδα και ιδιαίτερα με την Ορθοδοξία. Αφαιρέστε το, όσοι το έβαλαν, από την ελληνική σημαία γιατί την προσβάλλει, αλλά κυρίως προσβάλει τον σταυρό. Γι αυτό, όχι τυχαία, επιλέχθηκε να τοποθετηθεί στο κέντρο της παλαιότερης σημαίας μας και όχι στην τωρινή με τις παράλληλες γραμμές. Εάν επιλεγόταν να μπει στο κέντρο της τωρινής σημαία μας, το κορδελάκι δεν θα έμπαινε επάνω στον σταυρό.
Η ιστορία του συμβόλου έχει ως εξής. Το κορδελάκι τοποθετήθηκε από τους Ναζί στο σήμα της ναζιστικής οργάνωσης Ahnenerbe, την οποία οι ίδιοι δημιούργησαν. Έχει τρείς παράλληλες γραμμές κατά μήκος του, τις οποίες κάποιοι χρησιμοποιούν ακόμη και τώρα, αλλά αυτό θα το δούμε παρακάτω. Ahnenerbe σημαίνει «Εταιρεία Κληρονομιάς των Προπατόρων», των γερμανών προπατόρων ή καλύτερα, των βορείων – υπερβορείων προπατόρων που συνδέονται με την μυθική Θούλη όπου έφτασε ο Πυθέας. Η Ahnenerbe ιδρύθηκε από τους Heinerich Himmler, Hermann Wirth, και Richard Walter Darre και υπάχθηκε διοικητικά στα Ες-Ες. Ο Η. Wirth ήταν εξειδικευμένος και παθιασμένος με την μυθολογία των Ατλάντων. Το ξαναγράφω… ο Η. Wirth ήταν εξειδικευμένος και παθιασμένος με μυθολογία των Ατλάντων.K2
Οι δε Χίτλερ και Χίμλερ ήταν μέλη της μυστικιστικής Εταιρίας της Θούλης, σύμβολο της οποίας ήταν η σβάστικα. Η Εταιρία της Θούλης, προΐστατο της SS-Ahnenerbe που ως σκοπό είχε να ανακαλύψει τις ρίζες των Αρείων. Αλλά οι Ναζί έψαχναν κάτι περισσότερο από τις ρίζες των Αρείων και γι αυτόν τον λόγο έκαναν αρχαιολογικές έρευνες σ’ όλο τον πλανήτη. Όταν στις κινηματογραφικές ταινίες μας δείχνουν Ναζί να κάνουν ανασκαφές, οι Ναζί αυτοί είναι οι SS-Ahnenerbe. Επιπλέον, όσοι Ναζί ήταν μέλη της Ahnenerbe είχαν ανάλογα σύμβολα στο αριστερό μανίκι των στολών τους.
Τα μέλη της Εταιρίας της Θούλης, που προΐσταντο της SS-Ahnenerbe, έχουν ως θεό τους τον μονόφθαλμο Οντίν, ο οποίος είναι ανώτερος από τους άλλους θεούς, σύμφωνα με την μυθολογία των Βορείων. Το σχήμα που έχει το κορδελάκι, στην ρουνική γραφή είναι το «Ο», το αρχικό γράμμα του Οντίν (Odin). Με πολλή συντομία να αναφερθώ στον Οντίν. Ο Οντίν, είναι ο Άδωνις, που στα αρχαία γερμανικά προφέρεται Βοτάν, μονόφθαλμος θεός του πολέμου και του ψεύτικου κόσμου που ζούμε. Σύζυγός του είναι η Φρέγια, εξ ου και Friday. Ρυθμίζει τον κόσμο μέσω 6 βαλκυριών, οι οποίες συνοδεύουν τους ανδρείους νεκρούς πολεμιστές από το πεδίο της μάχης στο βασίλειο του Οντίν. Επομένως ο Οντίν βασιλεύει στον κάτω κόσμο, και γνωρίζουμε ποιός είναι ο άρχοντας του κάτω κόσμου. Επίσης είναι θεός της σοφίας (για την οποία θυσίασε το ένα του μάτι στον γίγαντα Mimer) και της νικηφορίας. Δηλαδή, φέρει την νίκη. Γι αυτό και το κορδελάκι, που είναι το αρχικό γράμμα του Οντίν, επιλέχθηκε παράλληλα να συμβολίζει και τη νίκη. Είναι επίσης ο πατέρας των μαγικών τραγουδιών και έχει συνολικά 170 ονόματα.
Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία το εξώφυλλο γερμανικού βιβλίου “Das Hohelied von Allvater” του Adolf Kroll το οποίο εκδόθηκε το 1918 όπου απεικονίζεται ο Οντίν περιτριγυρισμένο με τους ανάλογους συμβολισμούς και θα καταλάβετε.
K3
Ο συγγραφέας τον αναφέρει ως “Allvater”, δηλαδή «πατέρα των όλων».
Το κορδελάκι της SS-Ahnenerbe μπορεί να έχει παραποιηθεί λίγο και να χρησιμοποιείται σήμερα εκτεταμένως σε διάφορες περιπτώσεις, εν τούτοις το κανονικό κορδελάκι με τις τρεις γραμμές χρησιμοποιείται από έναν άλλο ισχυρό σύγχρονο στρατό βορείων. Έναν στρατό που κανονικά δεν θα έπρεπε να το χρησιμοποιεί. Τον ρωσικό στρατό. Κατά την τελευταία παρέλαση του ρωσικού στρατού (φέτος, το 2016) όλοι οι παρελαύνοντες, στρατιώτες και αξιωματικοί, έφεραν το κορδελάκι με τις τρεις γραμμές στις στολές τους.
K4
Σχεδόν όλοι οι διεθνείς συμβολισμοί που «επιβάλλονται» ως συρμός στην σύγχρονη κοινωνία έχουν κοινή αφετηρία και οδηγούν στο ίδιο σημείο από διαφορετικούς δρόμους. Στην επιβολή της Νέας Τάξης με θεό τον άρχοντα του κάτω κόσμου και τον Αντίχριστο. Γι αυτό χρειάζεται πολύ προσοχή στη χρήση συμβόλων που δήθεν τυχαία εμφανίζονται να χρησιμοποιούνται μαζικά. Επειδή το συγκεκριμένο κορδελάκι αντιπροσωπεύει αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω, όσοι το τοποθέτησαν στον σταυρό της Ελληνικής σημαίας πρέπει να το βγάλουν. Η ευαισθησία μπορεί να εκδηλωθεί με πολλούς άλλους τρόπους.
Χρήστος Μαντζιάρης