Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΤΑ ΞΕΡΝΑΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ (Ή ΤΟΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ;;;): ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ-ΜΑΣΟΝΟΙ ΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ!!!


Mt
Α. ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ!!! 
Ο γνωστός συγγραφέας και ταγός του δωδεκαθεϊσμού Γιάννης Φουράκης, σε μια κρίση φιλαληθείας και κυνηγημένος εμφανώς από τις τύψεις απολογείτε για τους πάντες και τα πάντα και δεν διστάζει να αποκαλέσει απατεώνα, όχι μόνο το κύκλωμα που υπηρέτησε τόσα χρόνια, αλλά και τον ίδιοτου τον ευατό!!! ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΟ ΥΣΕΕ ΤΟΥ ΡΑΣΣΙΑ, ΤΟ ΙΔΕΟΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ!!!
Β. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΣΟΚ
Δεν έχει καμιά σημασία ποιο website ανήρτησε την εν λόγω φωτογραφία και τι ιδεολογική και θρησκευτική τοποθέτηση έχει. Πρόκεται για μία από τις δεκάδες, εκατοντάδες αναδημοσιεύσεις της συγκεκριμένης φωτογραφίας, αφού το σοκ που προκάλεσε η αρχική δημοσίευση της προκάλεσε ένα μπαράζ αναδημοσιεύσεων σε σημείο που δεν ξέρουμε καν ποιος έκανε την αρχική δημοσίευση. Στο κάτω κάτω, ποιος μπορεί να την αμφισβητήσει... Η εικόνα μιλάει από μόνη της και λέει όσα χίλιες λέξεις!!!
Η ΜΑΡΙΑ ΤΖΑΝΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΑΘΗΝΑ) ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΣΤΑ Η ΤΖΑΝΗ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΑ ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΑΣΟΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΒΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου