Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Φαρμακευτικοί γίγαντες, Gates, Fauci, Βρετανοί αξιωματούχοι που κατηγορούνται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας σε καταγγελία του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου

 


Επιπλέον, υποστήριξαν ότι οι αποτελεσματικές θεραπείες για τον COVID-19, όπως η υδροξυχλωροκίνη και η ιβερμεκτίνη, καταστέλλονται, με αποτέλεσμα να σημειωθεί σημαντικότερος αριθμός θανάτων από COVID-19 από ό,τι θα έπρεπε.

RIO DE JANEIRO, ΒΡΑΖΙΛΙΑ – Βρετανοί αξιωματούχοι και οι πιο σημαίνουσες προσωπικότητες της δημόσιας υγείας κατηγορούνται για γενοκτονία, επικαλούμενοι μια σειρά στατιστικών στοιχείων σχετικά με τον αντίκτυπο των «εμβόλια» και τις πολιτικές που επιβάλλονται υπό το πρόσχημα του «μετριασμού του COVID».

Διαβάστε επίσης: Δείτε την κάλυψή μας για επιμελημένες εναλλακτικές αφηγήσεις

Μια ομάδα συμπεριλαμβανομένου του πρώην αντιπροέδρου της Pfizer, Δρ. Michael Yeadon , υπέβαλε καταγγελία στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC) (αξίζει να διαβαστεί) εκ μέρους των πολιτών του Ηνωμένου Βασιλείου κατά του Μπόρις Τζόνσον και αξιωματούχων του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, Διευθύνοντες Συμβούλους μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών, World Ο εκτελεστικός πρόεδρος του Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab και άλλοι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Το ICC έχει αναγνωρίσει την υπόθεση και έχει αποδώσει τον ακόλουθο αριθμό αναφοράς OTP-CR-473/21.

Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, Ολλανδία.  (Αναπαραγωγή φωτογραφίας στο διαδίκτυο)
Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, Ολλανδία. (Αναπαραγωγή φωτογραφίας στο διαδίκτυο)

Μεταξύ των κατηγορουμένων περιλαμβάνονταν:

  • Δρ. Anthony Fauci;
  • Tedros Adhanom Ghebreyesus, γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ)·
  • June Raine, εκτελεστικός διευθυντής της Ρυθμιστικής Υπηρεσίας Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας (MHRA).
  • Ο Δρ. Radiv Shah, πρόεδρος του Ιδρύματος Rockefeller. και
  • Ο Δρ. Peter Daszak, πρόεδρος της EcoHealth Alliance, ως «υπεύθυνος για πολυάριθμες παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης … εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα επιθετικότητας» στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλες χώρες.
  • Albert Bourla, Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer
  • Stephane Bancel, Διευθύνων Σύμβουλος της AstraZeneca
  • Pascal Soriot, Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna
  • Alex Gorsky, Διευθύνων Σύμβουλος της Johnson and Johnson
  • Μπόρις Τζόνσον, πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
  • Christopher Whitty, Επικεφαλής Ιατρικός Σύμβουλος του Ηνωμένου Βασιλείου
  • Matthew Hancock, πρώην Υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου για την υγεία και την κοινωνική περίθαλψη
  • Klaus Schwab, Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ

Μετά από επανειλημμένες ανεπιτυχείς προσπάθειες να προσαχθεί ενώπιον του αγγλικού δικαστικού συστήματος, οι ενάγοντες κατέφυγαν στο να ζητήσουν με «την άκρως επείγουσα ανάγκη» το ΔΠΔ «να σταματήσει την ανάπτυξη εμβολίων για τον COVID, την εισαγωγή παράνομων διαβατηρίων εμβολιασμού και κάθε άλλου είδους παράνομου πολέμου… ασκείται εναντίον του λαού του Ηνωμένου Βασιλείου».

Η καταγγελία της ομάδας που κατατέθηκε στις 6 Δεκεμβρίου παρουσιάζει στοιχεία ότι τα «εμβόλια» για τον COVID-19 είναι πειραματικές γονιδιακές θεραπείες που έχουν σχεδιαστεί με έρευνα κέρδους λειτουργίας του κορωνοϊού νυχτερίδων, υποστηρίζοντας ότι αυτά τα «εμβόλια» έχουν προκαλέσει τεράστιους θανάτους και τραυματισμούς και ότι η κυβέρνηση του ΗΒ έχει αποτύχει για τη διερεύνηση τέτοιων αναφερόμενων θανάτων και τραυματισμών.

  • ότι οι αριθμοί των κρουσμάτων COVID και των θανάτων έχουν διογκωθεί τεχνητά· ότι οι μάσκες είναι επιβλαβείς από υποξία, υπερκαπνία και άλλες αιτίες.
  • και οι δοκιμές PCR είναι «εντελώς αναξιόπιστες» και «περιέχουν καρκινογόνο αιθυλενοξείδιο».
Βίντεο
00:00
08:04

Επιπλέον, υποστήριξαν ότι οι αποτελεσματικές θεραπείες για τον COVID-19, όπως η υδροξυχλωροκίνη και η ιβερμεκτίνη, καταστέλλονται, με αποτέλεσμα να σημειωθεί σημαντικότερος αριθμός θανάτων από COVID-19 από ό,τι θα έπρεπε.

Υποστηρίζουν ότι οι αποκλεισμοί θεσπίστηκαν υπό το πρόσχημα της τεχνητά διογκωμένης μόλυνσης και των αριθμών θανάτων από έναν τροποποιημένο ιό, καθώς και των πειραματικών «εμβόλια» που προέκυψαν:

  • Τεράστια βραχυπρόθεσμη βλάβη και θάνατος, με τουλάχιστον 395.049 αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες στα «εμβόλια» για τον COVID μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.
  • μια απότομη αύξηση στις κλήσεις ChildLine από ευάλωτα παιδιά κατά τη διάρκεια του lockdown.
  • «Καταστροφή πλούτου και επιχειρήσεων» μέσω επιβληθέντων lockdown».
  • «Σοβαρή στέρηση της σωματικής ελευθερίας κατά παράβαση θεμελιωδών κανόνων του διεθνούς δικαίου», συμπεριλαμβανομένων των απαγορεύσεων ταξιδιών και συναθροίσεων, και αναγκαστικής καραντίνας και αυτοαπομόνωσης.
  • απαρτχάιντ λόγω διαχωρισμού με διαβατήριο κατοχής ή εμβολιασμού·
  • και «αναμενόμενη μείωση της υπογονιμότητας» μετά τον «εμβολιασμό», μεταξύ άλλων επιβλαβών σωματικών και ψυχολογικών επιπτώσεων.

Επιπλέον, οι αναφέροντες ισχυρίζονται ότι «η καταστολή ασφαλών και αποτελεσματικών εναλλακτικών θεραπειών για τον Covid-19 ισοδυναμεί με δολοφονία και δικαιολογεί πλήρη έρευνα από το δικαστήριο».

Σημείωσαν ότι εκτός από τη λογοκρισία των διαδικτυακών πληροφοριών και την προώθηση αυτών των εναλλακτικών θεραπειών, «ορισμένα ακαδημαϊκά περιοδικά εμποδίζουν τη δημοσίευση μελετών που καταδεικνύουν την αποτελεσματικότητα φαρμάκων όπως η ιβερμεκτίνη και η υδροξυχλωροκίνη».

Οι αναφέροντες ανέφεραν επίσης αποσπάσματα από επιζώντες του Ολοκαυτώματος που έχουν κάνει «ισχυρούς παραλληλισμούς μεταξύ των περιορισμών του Covid και της αρχής του Ολοκαυτώματος».

Σε ανοιχτή επιστολή τους, οι επιζώντες του Ολοκαυτώματος κάλεσαν τις ιατρικές ρυθμιστικές αρχές να «σταματήσουν αμέσως αυτό το ανίερο ιατρικό πείραμα στην ανθρωπότητα», το οποίο, όπως υποστηρίζουν, παραβιάζει τον Κώδικα της Νυρεμβέργης.

Βίντεο
00:00
02:19

Ισχυρίζονται μάλιστα ότι «μπροστά στα μάτια μας λαμβάνει χώρα ένα άλλο ολοκαύτωμα μεγαλύτερου μεγέθους». Ένας επιζών, η Vera Sharav, σημείωσε σε μια συνέντευξη που αναφέρεται στην καταγγελία:

«Το έντονο μάθημα του Ολοκαυτώματος είναι ότι κάθε φορά που οι γιατροί ενώνουν τις δυνάμεις τους με την κυβέρνηση και αποκλίνουν από την προσωπική, επαγγελματική και κλινική δέσμευσή τους να μην βλάψουν το άτομο, η ιατρική μπορεί να διαστρεβλωθεί από επάγγελμα θεραπείας και φροντίδας σε μια δολοφονική συσκευή».

«Αυτό που διακρίνει το Ολοκαύτωμα από όλες τις άλλες μαζικές γενοκτονίες είναι ο κεντρικός ρόλος που διαδραματίζει το ιατρικό κατεστημένο, ολόκληρο το ιατρικό κατεστημένο. Το ακαδημαϊκό και επαγγελματικό ιατρικό κατεστημένο υποστήριξε κάθε βήμα της δολοφονικής διαδικασίας.

Γιατροί και έγκριτοι ιατρικοί σύλλογοι και ιδρύματα δάνεισαν τον καπλαμά της νομιμότητας στη βρεφοκτονία, τη μαζική δολοφονία αμάχων».

Σύμφωνα με τους αναφέροντες, όλες οι επιβλαβείς συνέπειες των «εμβόλων», των περιβλημάτων και του ιού πληρούν τα κριτήρια της γενοκτονίας, των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και των εγκλημάτων πολέμου κατά του βρετανικού λαού, επειδή οι ένοχοι «μέλη της βρετανικής κυβέρνησης και Οι παγκόσμιοι ηγέτες έχουν γνώση και πρόθεση σε σχέση με αυτά τα υποτιθέμενα εγκλήματα».

Πράγματι, υποστηρίζουν ότι οι καταστροφικές συνέπειες των «εμβόλια», των αποκλεισμών και των τροποποιημένων ιών είναι σκόπιμες προσπάθειες ερήμωσης και κοινωνικής αποσταθεροποίησης ως μέρος ενός παγκόσμιου συντονισμένου σχεδίου για την εδραίωση του πλούτου και της εξουσίας στα χέρια των λίγων.

COVID-19, Covid-19: Φαρμακευτικοί γίγαντες, Gates, Fauci, Βρετανοί αξιωματούχοι που κατηγορούνται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας σε καταγγελία του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου

Ως εκ τούτου, υποστηρίζουν ότι αυτά τα μέτρα συνιστούν επίσης «έγκλημα επιθετικότητας», δηλαδή την προσπάθεια «να ασκηθεί αποτελεσματικά ο έλεγχος ή να κατευθύνεται η πολιτική ή στρατιωτική δράση ενός κράτους».

Στην περίπτωση αυτή, ισχυρίζονται, ο στόχος είναι «να διαλύσουν όλα τα Δημοκρατικά Εθνικά Κράτη, βήμα προς βήμα» και «να καταστρέψουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μεταφέροντας μερίδια αγοράς στις μεγαλύτερες εταιρείες», που ανήκουν σε υπερπλούσιες, σε δώσει σε αυτήν την ομάδα της «ελίτ» μεγαλύτερο πολιτικό και νομισματικό έλεγχο.

Μπορείτε να βρείτε τη βεβαίωση από το δικαστήριο συμπεριλαμβανομένου του αριθμού αναφοράς της υπόθεσης στον παρακάτω σύνδεσμο και όλες οι ενημερώσεις σχετικά με την υπόθεση θα αναρτηθούν επίσης εδώ. 

 

Κατεβάστε την καταγγελία 46 σελίδων εδώ

Ελάτε μαζί μας στο Telegram:  t.me/theriotimes

ΠΗΓΗ: https://www.riotimesonline.com/brazil-news/modern-day-censorship/covid-19-pharmaceutical-giants-gates-fauci-uk-officials-accused-of-crimes-against-humanity-in-international-criminal-court-complaint/

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

    • Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης Ιθαγενής, ΣυνΙδιοκτήτης τής Ελλάδος
      Σάς άρεσε;
      Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
      Σχολιάστε!!!
      Διαδώστε!!!!
      19/01/2022 - 34732 - 45132
    • ΣΚΕΨΟΥ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ......ΑΚΟΜΗ.
    • Ο ΣΙΩΠΩΝ  ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΕΝΕΙΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου