Μια ομάδα περισσότερων από 1.000 δικηγόρων και περισσότερων από 10.000 ιατρικών εμπειρογνωμόνων με επικεφαλής τον Γερμανό Reiner Fuellmich, έναν από τους ισχυρότερους δικηγόρους στην Ευρώπη, έχει κινήσει τη μεγαλύτερη νομική αγωγή στην ιστορία κατά του ΠΟΥ (Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας) και του Νταβός (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ με επικεφαλής τον Klaus Schwab, άνω των 80 ετών) για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.


Ο Fuellmich και η ομάδα του έχουν συγκεντρώσει χιλιάδες επιστημονικά στοιχεία που πιστοποιούν την απόλυτη αναξιοπιστία των δοκιμών PCR και την απάτη πίσω από αυτά.
Ο Δρ. Reiner Fuellmich είναι ένας Γερμανοαμερικανός δικηγόρος, είναι αυτός που κέρδισε υποθέσεις πολλών εκατομμυρίων δολαρίων κατά της απάτης της Deutsche Bank και κατά της Volkswagen για απάτη Dieselgate. Είναι ιδρυτικό μέλος της «German Crown Investigative Committee».

Ο Fuellmich μίλησε μετά τα εμβόλια, δηλώνοντας ότι «δεν έχουν καμία σχέση με τον εμβολιασμό, αλλά αποτελούν μέρος γενετικών πειραμάτων».

Εκτός από τα ελαττωματικά στοιχεία και τα δόλια πιστοποιητικά θανάτου που συντάχθηκαν από διεφθαρμένο ιατρικό προσωπικό, το ίδιο το «πειραματικό» εμβόλιο παραβιάζει το άρθρο 32 της Σύμβασης της Γενεύης.

Σύμφωνα με το άρθρο 32 της IV Σύμβασης της Γενεύης του 1949, «απαγορεύονται οι ακρωτηριασμοί και τα ιατρικά ή επιστημονικά πειράματα που δεν είναι απαραίτητα για την ιατρική περίθαλψη ενός ατόμου».Σύμφωνα με το άρθρο 147, η διεξαγωγή βιολογικών πειραμάτων σε ανθρώπους συνιστά σοβαρή παραβίαση της Σύμβασης.

Το «πειραματικό» εμβόλιο παραβιάζει τους 10 κώδικες της Νυρεμβέργης που θεσπίζουν τη θανατική ποινή για όσους παραβιάζουν αυτές τις διεθνείς συνθήκες».

Ο Fuellmich πρόσθεσε επίσης ότι όλα αυτά είχαν ήδη προγραμματιστεί εδώ και αρκετό καιρό για να εφαρμοστούν το 2050». Αλλά στη συνέχεια «οι άνθρωποι που τραβούσαν τα νήματα έγιναν άπληστοι και αποφάσισαν να προχωρήσουν τα σχέδια το 2030 και τελικά το 2020», προσθέτοντας «Νομίζω ότι με αυτή τη βιασύνη κάνουν τόσα λάθη. Για παράδειγμα, οι κατασκευαστές εμβολίων δεν περίμεναν ότι θα υπήρχαν τόσες πολλές παρενέργειες και θάνατοι».

«Η Ευρώπη» συνεχίζει ο Fuellmich «είναι το κύριο πεδίο μάχης αυτού του πολέμου. Αυτό συμβαίνει επειδή ειναι εντελώς χρεοκοπημένη. Τα συνταξιοδοτικά ταμεία λεηλατήθηκαν ολοσχερώς. Γι' αυτό θέλουν να έχουν την Ευρώπη υπό έλεγχο πριν το καταλάβουν οι άνθρωποι. Τι συμβαίνει" . (εδώ κάνει ένα λάθος δεν ειναι αυτός ο λόγος αλλα πολύ χειρότερος με στόχο το ευρωπαϊκό γένος οχι μονο της Ευρώπης αλλα και της Αμερικής - Αυστραλίας )

Αλλά ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που τραβούν τα νήματα; Σύμφωνα με τον Fuellmich, πρόκειται για μια ομάδα περίπου 3.000 υπερπλούσιων. Αυτή η ομάδα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την κλίκα του Νταβός και γύρω από τον Klaus Schwab.

Τι θέλουν? Πλήρης έλεγχος στους ανθρώπους. «Δωροδοκούν γιατρούς, νοσοκομειακό προσωπικό και πολιτικούς. Άτομα που δεν συνεργάζονται απειλούνται. Χρησιμοποιούν κάθε είδους ψυχολογικές τεχνικές για να χειραγωγήσουν τους ανθρώπους».

«Τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης» καταλήγει ο Fuellmich «λένε μια ψεύτικη πραγματικότητα, λέγοντας ότι η πλειοψηφία του κόσμου είναι υπέρ των μέτρων και των εμβολίων.

Αυτό σίγουρα δεν είναι αλήθεια.
Σχεδόν όλοι με τους οποίους μιλάω στη Γερμανία γνωρίζουν, για παράδειγμα, ότι μια μάσκα δεν προστατεύει από τίποτα, αυτό συμβαίνει γιατί πλέον σχεδόν όλοι ενημερώνονται μέσω εναλλακτικών μέσων. Τα παλιά ΜΜΕ εξαφανίζονται» (καλα στην Ελλαδα δεν γίνεται αυτο αλλα το αντιθετο: οι μάζες συνεχίζουν να διαβαζουν σελίδες ελληνόφωνων ως ελληνικές και εξαφανίζονται ανεξάρτητες πήγες ).

Η συμβουλή του Fuellmich;
«Διαδώστε την αλήθεια και τα γεγονότα όσο το δυνατόν περισσότερο και μην σπαταλάτε την ενέργειά σας σε ανθρώπους που θέλουν απεγνωσμένα να σας εμβολιασούν. Δεν μπορούμε να σώσουμε τους πάντες. Πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν».
©AETOS NEWS

πηγή: https://www.aetos-apokalypsis.com/2021/12/egklhmata-kata-ths-antrwpothtas.html

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

    • Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης Ιθαγενής, ΣυνΙδιοκτήτης τής Ελλάδος
      Σάς άρεσε;
      Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
      Σχολιάστε!!!
      Διαδώστε!!!!
      03/01/2022 - 34723 - 45123
    • ΣΚΕΨΟΥ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ......ΑΚΟΜΗ.