Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Νέα επιστημονική μελέτη δείχνει αύξηση θανάτων σε 145 χώρες μετά την εισαγωγή των εμβολίων

 


Αναμφισβήτητα το πιο τρομακτικό μέρος των ευρημάτων της μελέτης είναι ότι οι χώρες που κατέγραψαν τους λιγότερους θανάτους Covid-19 το 2020 είχαν τότε τις πιο σημαντικές αυξήσεις σε κρούσματα και θανάτους μόλις εισήχθησαν τα εμβόλια Covid-19.


IO DE JANEIRO, ΒΡΑΖΙΛΙΑ – Μια νέα επιστημονική μελέτη σε 145 από τις πιο εμβολιασμένες χώρες Covid-19 παγκοσμίως διαπίστωσε σημαντική αύξηση στη μετάδοση και στους θανάτους μετά την εισαγωγή των εμβόλων.

Η μελέτη 99 σελίδων, η οποία ονομάστηκε «Παγκόσμια ανάλυση αιτιώδους επίδρασης του Bayes της χορήγησης εμβολίων σε θανάτους και περιπτώσεις που σχετίζονται με τον Covid-19: Ανάλυση BigData 145 χωρών», διαπίστωσε ότι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, το εμβόλιο του κορωνοϊού έχει προκαλέσει εκπληκτικά 38% περισσότερα κρούσματα Covid ανά εκατομμύριο. Επιπλέον, το εμβόλιο Covid-19 έχει προκαλέσει αύξηση 31% στους θανάτους ανά εκατομμύριο.

Νέα επιστημονική μελέτη δείχνει αύξηση θανάτων σε 145 χώρες μετά την εισαγωγή των εμβολίων.  (Αναπαραγωγή φωτογραφίας στο διαδίκτυο)
Μια νέα επιστημονική μελέτη δείχνει αύξηση των θανάτων σε 145 χώρες μετά την εισαγωγή των εμβολίων. (Αναπαραγωγή φωτογραφίας στο διαδίκτυο)

Οι ερευνητές που πραγματοποίησαν τη μελέτη διαπίστωσαν ότι σχεδόν το 90% (89,84%) των 145 χωρών παρουσίασαν αυτήν την αρνητική επίδραση μετά τη διάθεση των εμβόλων για τον Covid-19. Η μελέτη ανέφερε:

«Τα αποτελέσματα υποδεικνύουν ότι η θεραπεία (χορήγηση εμβολίου) έχει ισχυρή και στατιστικά σημαντική τάση να αυξάνει αιτιολογικά τις τιμές είτε στο y1 [επιλεγμένη μεταβλητή για θανάτους ανά εκατομμύριο] είτε στο y2 [μεταβλητή που επιλέχθηκε για περιπτώσεις ανά εκατομμύριο] πέρα ​​και πάνω από αυτό που θα ήταν αναμένεται χωρίς θεραπεία.

Το y1 παρουσίασε αναλογία αύξησης/μείωσης (+115/-13), που σημαίνει ότι το 89,84% των στατιστικά σημαντικών χωρών παρουσίασαν αύξηση στους συνολικούς θανάτους ανά εκατομμύριο που σχετίζονται με τον Covid-19 λόγω άμεσα της αιτιώδους επίδρασης της έναρξης θεραπείας [εμβόλια].

Το y2 παρουσίασε αναλογία αύξησης/μείωσης (+105/-16) που σημαίνει ότι το 86,78% των στατιστικά σημαντικών χωρών παρουσίασαν αύξηση των συνολικών κρουσμάτων ανά εκατομμύριο Covid-19 λόγω άμεσα της αιτιώδους επίδρασης της έναρξης θεραπείας».

Αναμφισβήτητα το πιο τρομακτικό μέρος των ευρημάτων της μελέτης είναι ότι οι χώρες που κατέγραψαν τους λιγότερους θανάτους Covid-19 το 2020 είχαν τότε τις πιο σημαντικές αυξήσεις σε κρούσματα και θανάτους μόλις εισήχθησαν τα εμβόλια Covid-19.

«Οι χώρες με λίγους θανάτους από Covid-19 το έτος 2020 φαίνεται να έχουν τα χειρότερα από όλες τις χώρες μετά τη χορήγηση του εμβολίου (π.χ. Ταϊλάνδη, Βιετνάμ, Μογγολία, Ταϊβάν, Σεϋχέλλες, Καμπότζη κ.λπ.)», αναφέρει η μελέτη.

«Οι αιτιώδεις επιπτώσεις που προκύπτουν από τη χορήγηση εμβολίων που παρατηρούνται σε αυτές τις χώρες [είναι] εκατοντάδες ή χιλιάδες ποσοστιαίες αυξήσεις στους συνολικούς θανάτους και τα κρούσματα ανά εκατομμύριο. Μπορούμε να είμαστε πιο σίγουροι στατιστικά λόγω της άμεσης αύξησης των θανάτων που σχετίζονται με τον Covid-19 και των περιπτώσεων μετά τη χορήγηση του εμβολίου, όπου πριν από τη χορήγηση του εμβολίου υπήρχαν λίγοι ή καθόλου».

Κατεβάστε τη μελέτη εδώ.

πηγή: https://www.riotimesonline.com/brazil-news/modern-day-censorship/covid-19-new-scientific-study-shows-an-increase-in-deaths-in-145-countries-after-vaccines-were-introduced%e2%80%8b/

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

    • Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης Ιθαγενής, ΣυνΙδιοκτήτης τής Ελλάδος
      Σάς άρεσε;
      Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
      Σχολιάστε!!!
      Διαδώστε!!!!
      20/01/2022 - 34734 - 45134
    • ΣΚΕΨΟΥ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ......ΑΚΟΜΗ.
    • Ο ΣΙΩΠΩΝ  ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΕΝΕΙΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου