Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Για το ΤΕΙΧΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ των ΠΑΙΔΙΩΝ...! Μελέτη Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, αναρτημένη στο NCBI.

 


Το βασικό που τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, χούντες και όλοι οι Τυραννικοί Μονάρχες ( Χίτλερ, Στάλιν, Μουσολίνι κ.λ.) έκαναν ήταν να φιμώνουν τους διαφωνούντες, τους έχοντες αντίθετη άποψη...
πόσο μάλλον τους έχοντες Aντίθετη Επιστημονική Γνώμη.


Συνεχίζω λοιπόν την παράθεση Αντίθετων Επιστημονικών Απόψεων...
...συνοδευόμενο με την πρόταση: 
<< Aπό όποιους μπορούν.... Ας τυπώνεται σε χαρτί και να μοιράζεται έξω... >>

...με στόχο και πίστη, ότι κάποια από αυτά θα φτάσουν και σε εκείνους που πληροφορούνται τα περί του εμβολιασμού κ.λ. μόνο από τα συστημικά-καθεστωτικά μέσα...
...και πως θα το ξανασκεφτούν προτού συναινέσουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους...


Υ.Γ.
Το παρακάτω κείμενο το επισυνάπτω, επιμελημένο προς εκτύπωση (και μοίρασμα)
(συν ένα ακόμα...)

Μελέτη Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, αναρτημένη στο NCBI, δηλώνει

15 και 1 λόγους που δε πρέπει να γίνουν μαζικοί εμβολιασμοί στα παιδιά!

 

14-9-2021

 Μελέτη Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, αναρτημένη στο NCBI, δηλώνει 15 λόγους και 1 λόγους που δε πρέπει να γίνουν μαζικοί εμβολιασμοί στα παιδιά!

Την μελέτη την υπογράφουν ανάμεσα σε άλλους, ο Παναγιώτης Βλαχογιαννόπουλος, του τμήματος Παθοφυσιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιο Αθηνών, και ο Αριστείδης Τσατσάκης του τμήματος Ιατροδικαστικών Επιστημών καί Τοξικολογίας, της Ιατρικής Σχολής, του Πανεπιστήμιο Κρήτης.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8437699/

 

Η μελέτη έχει επίσης αναρτηθεί στο Elsevier, τον πιο αναγνωρισμένο εκδοτικό οίκο επιστημονικών μελετών.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8437699/pdf/main.pdf

 

1.  Οι επιστήμονες το πρώτο που δηλώνουν είναι ο ορισμός του εμβολίου όπως τον ορίζει το Γραφείων Πατεντών των ΗΠΑ και προτιμούν να χρησιμοποιήσουν την λέξη «Εκκεντισμός – Inoculate» αντί της λέξης Vaccinate – εμβολιασμός»

«επειδή το εγχυμένο υλικό στους παρόντες εμβολιασμούς COVID-19 δεν αποτρέπει ούτε ιογενή μόλυνση ούτε μετάδοση. Δεδομένου ότι η κύρια λειτουργία του στην πράξη φαίνεται να είναι η καταστολή των συμπτωμάτων, είναι λειτουργικά μια "θεραπεία".

 «Ως εμβόλιο ορίζεται νομικά κάθε ουσία που έχει σχεδιαστεί για χορήγηση σε άνθρωπο για την πρόληψη μιας ή περισσοτέρων ασθενειών [5], Για παράδειγμα, μια αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας του Ιανουάριου 2000 που ορίζει τα εμβόλια ως "συνθέσεις ή μείγματα που όταν εισαχθούν στο κυκλοφορικό σύστημα ενός ζώου θα προκαλέσουν μια προστατευτική απάντηση σε έναν παθογόνο παράγοντα", απορρίφθηκε από το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ επειδή «Η ανοσολογική απάντηση που παράγεται από ένα εμβόλιο πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από απλή ανοσολογική απόκριση αλλά πρέπει να είναι προστατευτική. Όπως σημειώθηκε στο προηγούμενο Office Action, η τεχνολογία αναγνωρίζει τον όρο "εμβόλιο" ως μια ένωση που αποτρέπει τη μόλυνση "[[6],»

2. Παραθέτουν πίνακες γράφημα, όπου αποδεικνύεται η σε γραφική παράσταση ότι είτε οι θάνατοι από covid είτε οι θάνατοι σχετιζόμενες με τον εμβολιασμό έχουν ακριβώς την ίδια ακολουθία.

 

3. Παρουσιάζουν 15 σοβαρές παρενέργειες και λόγους που δε πρέπει τα παιδιά να εμβολιάζονται με δεδομένο ότι οι θάνατοι τους είναι ελάχιστοι στον γενικό πληθυσμό (στην Ελλάδα έχουν καταγραφεί επίσημα από τον ΕΟΔΥ 3 θάνατοι ανάμεσα σε ηλικίες 0 έως 19) και επειδή αν μολυνθούν η τεράστια πλειοψηφία τους, την αντιμετωπίζει σαν μια απλή ίωση.

 

4. Θεωρούν ότι τόσο ο αριθμός παιδιών που συμμετείχαν στην πρώτη μελέτη της Pfizer όσο και στην δεύτερη είναι εξαιρετικά ελάχιστος για να μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα τόσο στην αποτελεσματικότητα όσο και στην ασφάλεια.

 

Στην πρώτη μελέτη ο αριθμός των παιδιών είναι 46 από 12 έως 15 και 66 από 16 έως 17.   Δηλαδή 112 παιδιά.

Ο αριθμός της δεύτερης μελέτης είναι 1005 παιδιά, ελάχιστος αριθμός για να εγκριθεί για ένα πληθυσμό που μόνο στις ΗΠΑ ηλικίες από 12 ως 15 είναι 6.000.000 και θεωρούν ότι ο μικρός αριθμός των παιδιών φροντίζει να διαφεύγουν πιθανοί θάνατοι και πραγματικός αριθμός από σοβαρές παρενέργειες.

 

5. Η μελέτη καταλήγει στην εξής στα εξής:

«Δεν έχουμε ιδέα ποιοι θα είναι οι αριθμοί των θανάτων ενδιάμεσα και μακροπρόθεσμα. οι κλινικές δοκιμές δεν σχεδιάστηκαν για κάτι τέτοιο.

Δεδομένου ότι ο κίνδυνος προσβολής του COVID-19 με σοβαρά αποτελέσματα είναι αμελητέος σε αυτόν τον πληθυσμό, προχωρώντας σε μαζικό εμβολιασμό παιδιών 12- 15 ετών με βάση τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν δεν μπορεί να δικαιολογηθεί σε οποιαδήποτε ευρήματα σχέσης κόστους-οφέλους.

 

Τα δεδομένα σχετικά με τους κινδύνους και τα οφέλη από τον πιθανό εμβολιασμό σε παιδιά και εφήβους είναι επί του παρόντος ανεπαρκή και δεν μπορούν να γίνουν συστάσεις.

Συγκεκριμένα, οι μαζικοί εμβολιασμοί για παιδιά δεν μπορούν να προταθούν μέχρι να αποδειχθούν τα οφέλη και οι ελάχιστοι προβλεπόμενοι κίνδυνοι σε μια αρκετά μεγάλη δοκιμή για να εξασφαλιστεί η εμπιστοσύνη ότι ο μαζικός εμβολιασμός θα έχει ένα αποδεκτό επίπεδο δυσμενών επιπτώσεων σε σχέση με τα αποδεδειγμένα οφέλη.

Από την άλλη πλευρά, τα παιδιά συχνά βιώνουν τον COVID-19 ασυμπτωματικά και η μόλυνση SARS-CoV-2 εξελίσσεται ακίνδυνα 

 

Επί του παρόντος, στο πλαίσιο των περιορισμένων δυνατοτήτων εμβολιασμού,  δεν υπάρχει ένδειξη επείγοντος εμβολιασμού των παιδιών.

 

Πηγή: https://www.metrosport.gr/katapeltis-meleti-ellinon-kai-xenon-epistimonon-anartimeni-sto-ncbi-dilonei-15-logoys-kai-1-logoys-poy-de-prepei-na-ginoyn-mazikoi-emvoliasmoi-sta-paidia-458227


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Άργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης Ιθαγενής  Συν - Ίδιοκτήτης τής Ελλάδος

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

    • Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
      Σάς άρεσε;
      Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
      Σχολιάστε!!!
      Διαδώστε!!!!
      04/10/2021 - 34674 - 45074

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου