Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

ΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΒΙΕΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΟΜΟΣ 2619/1998 (ΦΕΚ Α΄ 132) Σύµβαση για τα Ανθρώπινα ∆ικαιώµατα και τη Βιοϊατρική.

 




Νόµος 2619/1998 (ΦΕΚ Α'132) Κύρωση της Σύµβασης του Συµβουλίου της Ευρώπης για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωµάτων και της αξιοπρέπειας του ατόµου σε σχέση µε τις εφαρµογές της βιολογίας και της ιατρικής: Σύµβαση για τα Ανθρώπινα ∆ικαιώµατα και τη Βιοϊατρική.

Ή κυβέρνηση παρανομεί καταπατώντας σχεδόν όλα τά άρθρα τής Σύμβασης τού Οβιέδο γιά τά Ανθρώπινα Δικαιώματα καί τήν Βιοϊατρική.


Διαβάστε τήν Σύμβαση τού Οβιέδο πού υπέγραψε ή Ελλάδα  καί έχει γίνει νόμος τού κράτους .

Νόμος 26191998  (ΦΕΚ Α'132) Κύρωση της Σύµβασης του Συµβουλίου της Ευρώπης για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωµάτων και της αξιοπρέπειας του ατόµου σε σχέση µε τις εφαρµογές της βιολογίας και της ιατρικής: Σύµβαση για τα Ανθρώπινα ∆ικαιώµατα και τη Βιοϊατρική.

Διαβάστε εδώ: http://fst.aua.gr/sites/fst.aua.gr/files/oviedo_convention_gr.pdf


Άργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης Ιθαγενής  Συν - Ίδιοκτήτης τής Ελλάδος

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

    • Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
      Σάς άρεσε;
      Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
      Σχολιάστε!!!
      Διαδώστε!!!!
      09/10/2021 - 34678 - 45078

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου