Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Είναι ο covid μια ψευδεπίγραφη «πανδημία» που ξεκίνησε ως άσκηση για τα βιολογικά όπλα;

 


Παρακάμψτε τη λογοκρισία κοινοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο:
Εικόνα: Είναι ο covid μια παραποιημένη «πανδημία» που ξεκίνησε ως άσκηση βιοόπλων;

Φυσικές Ειδήσεις ) Μόλις λίγους μήνες πριν ανακηρυχθεί επίσημα η «πανδημία» του κοροναϊού της Γουχάν (Covid-19), το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) και αρκετές άλλες ομοσπονδιακές γραφειοκρατίες πραγματοποίησαν ένα «Εθνικό Πρόγραμμα Άσκησης» (NEP) που προσομοίωσε την ανταπόκριση ετοιμότητας της χώρας σε απειλή ασθένειας. Λοιπόν, από τότε εικάζεται ότι ο κινεζικός ιός είναι απλώς αυτή η άσκηση που έφυγε ζωντανά .

Μήπως η γρίπη Fauci, μαζί με τις ενέσεις «Operation Warp Speed» του Ντόναλντ «πατέρα του εμβολίου» Τραμπ , κυκλοφόρησαν όλα ως μέρος μιας σκηνοθετημένης πλανδημίας που εκκολάφθηκε και παραποιήθηκε πολύ πριν εμφανιστεί στην παγκόσμια σκηνή; Τα στοιχεία δείχνουν όλο και περισσότερο ναι ως απάντηση σε αυτό το ερώτημα.

Το LifeSiteNews παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο, έχοντας προηγουμένως αναφέρει για το πώς αυτή η «επιχειρησιακή άσκηση» ισοδυναμεί με φάρσα . Αυτό βασίζεται στην πραγματική ομοσπονδιακή νομοθεσία, την πολιτική, τις στρατηγικές και άλλα έγγραφα των ΗΠΑ που χρησιμοποιούν τέτοια γλώσσα για να περιγράψουν αυτούς τους τύπους ψευδών γεγονότων.

«Το μεγαλύτερο μέρος του νόμου αφορά μια συγκεκριμένη εθνική άσκηση για τον έλεγχο της ετοιμότητας για τρομοκρατία», γράφει ο Robert L. Kinney III.

«Αλλά εντός του νόμου υπάρχει μια περίεργη ενημέρωση του συνολικού εθνικού προγράμματος των ΗΠΑ που δοκιμάζει ή «ασκεί» την ετοιμότητα για απειλές εθνικής ασφάλειας. Αυτό το πρόγραμμα ονομάζεται National Exercise Program και αναπτύσσεται, καθοδηγείται και διεξάγεται από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας και άλλα ομοσπονδιακά γραφεία και υπηρεσίες.

Ο Τραμπ υπέγραψε νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση του Εθνικού Προγράμματος Άσκησης που επιτρέπει παραποιημένες κυβερνητικές απαντήσεις σε «αναδυόμενες» απειλές, όχι μόνο σε «αξιόπιστες»

Αυτό που γνωρίζουμε για το NEP είναι ότι λειτουργεί ως ένας μηχανισμός σε εθνικό επίπεδο για την «επικύρωση της εθνικής ετοιμότητας». Στην επιφάνειά του, λειτουργεί ως εργαλείο εκπαίδευσης για την «ενδυνάμωση» των κοινοτήτων ώστε να είναι πιο ανθεκτικές σε οποιεσδήποτε απειλές ή κινδύνους που μπορεί να εμφανιστούν.

«Το Εθνικό Σύστημα Ετοιμότητας παρέχει το γενικό πλαίσιο που υποστηρίζει τις προσπάθειες σε εθνικό επίπεδο για την οικοδόμηση, τη διατήρηση και την παροχή των απαραίτητων ικανοτήτων για την πρόληψη, την προστασία, τον μετριασμό των επιπτώσεων, την απόκριση και την ανάκαμψη από απειλές και κινδύνους που θέτουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την ασφάλεια. του Έθνους», εξηγεί ένα άρθρο σχετικά.

«Στο πλαίσιο του Εθνικού Συστήματος Ετοιμότητας, οι ασκήσεις παρέχουν τη δυνατότητα εξέτασης και αξιολόγησης σχεδίων, επικύρωσης των δυνατοτήτων, βελτίωσης του συντονισμού και εντοπισμού δυνατών σημείων και τομέων βελτίωσης».

Έχει επίσης αναφερθεί ότι πολλές από αυτές τις ασκήσεις είναι κρυφές και μυστικές, πράγμα που σημαίνει ότι το ευρύ κοινό δεν γνωρίζει καν ότι πραγματοποιούνται. Αντίθετα, οι μάζες οδηγούνται στο να πιστεύουν ότι η άσκηση είναι πραγματική, κάτι που δημιουργεί για μια καλύτερη διαδικασία προσομοίωσης.

Ίσως η γρίπη της Γουχάν να είναι ακριβώς αυτό, καθώς ένα νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση της NEP υπεγράφη από τον Τραμπ το 2019, εισάγοντας τη λέξη «αναδυόμενο» στη φράση «αξιόπιστες και αναδυόμενες απειλές». Αυτό που πέτυχε είναι ότι δόθηκε στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση το πράσινο φως για να οργανώσει μια πλαστογραφημένη, κατά κάποιο τρόπο , άσκηση πλανδημικής αντίδρασης.

"Ο νόμος αρχικά χρησιμοποιούσε μόνο τις λέξεις "αξιόπιστες απειλές", αλλά ενημερώθηκε λίγο πριν από τον COVID-19 για να διαβάσει "αξιόπιστες και αναδυόμενες απειλές", γράφει ο Kinney.

«Μπορεί να μην φαίνεται στην αρχή, αλλά αυτό μπορεί να είναι πολύ σημαντικό. Ο αρχικός νόμος δεν είχε τροποποιηθεί από το 2007, αλλά τροποποιήθηκε το 2019, λίγους μόνο μήνες πριν από το αναφερόμενο ξέσπασμα μιας «αναδυόμενης απειλής μολυσματικών ασθενειών» γνωστής ως COVID-19».

Φαίνεται, με άλλα λόγια, ότι το Κογκρέσο και ο Τραμπ γνώριζαν εκ των προτέρων ότι έπρεπε να θεσπιστεί μια τροπολογία για την προετοιμασία μιας άσκησης «μολυσματικής νόσου» που κατά σύμπτωση (ή όχι) θα εμφανιζόταν μόλις μήνες μετά την πραγματοποίηση των αλλαγών. Ήταν πράγματι αυτό απλώς μια βιομηχανοποιημένη πλανδημία και όλοι συμμετείχαν σε αυτό στα ανώτατα κυβερνητικά επίπεδα;

Τα τελευταία νέα σχετικά με την πλανδημική εξαπάτηση του κοροναϊού της Γουχάν (Covid-19) μπορείτε να βρείτε στο Pandemic.news .

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

LifeSiteNews.com

NaturalNews.com

ΠΗΓΗ: https://naturalnews.com/2021-10-21-covid-falsified-pandemic-launched-bioweapons-exercise.html

Άργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης Ιθαγενής  Συν - Ίδιοκτήτης τής Ελλάδος

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

    • Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
      Σάς άρεσε;
      Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
      Σχολιάστε!!!
      Διαδώστε!!!!
      23/10/2021 - 34683 - 45083

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου