Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Καβάλα: Συλλήψεις για τον αγωγό ΤΑΡ - TON TΣΟΥΒΑΛΙΑΣΑΝΕ THN 6η ημέρα συνεχίζει την απεργία πείνας. ( video ) Η δημοκρατια και το κοινωνικο προσωπο του tap


Δυσάρεστη τροπή έχει λάβει η κινητοποίηση των αγροτών στην περιοχή Φιλίππων που αντιτίθενται στην όδευση του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ,
όταν μάλιστα για 6η ημέρα συνεχίζει την απεργία πείνας ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Καβάλας κ. Θέμης Καλπακίδης λόγω των επικείμενων εργασιών που σκοπεύει να προχωρήσει η κοινοπραξία του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ στην περιοχή των Κρηνίδων.







Συγκεκριμένα σήμερα η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας προχώρησε σε προσαγωγές 8 ατόμων που διαφωνούν με τις επιλογές της εταιρείας καθώς η τελευταία τους μήνυσε για παρακώλυση των εργασιών και μεταξύ των προσαχθέντων είναι και ο κ. Καλπακίδης όπως και ένας Ιταλός υπήκοος που έκανε μαζί του απεργία πείνας για συμπαράσταση.. Μάλιστα στην συνέχεια οι προσαγωγές μετετράπησαν σε συλλήψεις και ακολουθεί η διαδικασία του αυτόφωρου.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:

https://youtu.be/Fg4wVVGx_as



Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου