Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

ΑΛΒΑΝΟΙ , ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΒΑΡΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ. ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!!!



ΑΛΒΑΝΟΙ , ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΒΑΡΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. - 19 Ιούν 2018 - 19:55
ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!!!
ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ..ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΑΤΑΤΖΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΟΥΣΕ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ!ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ.ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΡΤΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΥΡΩ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΜΕΙΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΤΖΙΑΣ KAI O ZAEΦ KAI O ΝΙΜΙΤΣ ΕΝΙΩΘΑΝ ΑΣΦΑΛΕΙΣ !!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΒΡΥΞΈΛΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!


ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ  ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ.AΡΑ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝΕ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΑ;;;;;;
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.






  • Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
                      
  •               
    • Σάς άρεσε;
      Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
      Σχολιάστε!!!
      Διαδώστε!!!!
      19/6/2018 - 3471 - 4488
      Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμη

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου