Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Κραυγές για την Ελλάδα



Σημαντικά αποσπάσματα από τις «Κραυγές για την Ελλάδα» που ακούστηκαν στο Σύνταγμα στις 13/5. 

Υπέροχοι άνθρωποι, καταξιωμένοι καθηγητές, ευλογημένοι φιλέλληνες, γενναίοι πατριώτες που ενώσαμε για πρώτη φορά δημόσια τις φωνές μας κατά της αιχμαλωσίας του έθνους μας, της κατοχής της πατρίδας μας, της ομηρίας των δυο αξιωματικών μας και της παράδοσης εδαφικής κυριαρχίας που επιχειρείται μέσω του Σκοπιανού και του ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας!

Στην πατρίδα μας για να μας υποστηρίξουν και για να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο βρέθηκαν ο διεθνούς φήμης ηθοποιός Manu Bennett, οι πρόγονοι του οποίου πολέμησαν στη μάχη της Κρήτης και που δεν σταμάτησε να ενημερώνει από την πρώτη στιγμή τους εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους του για το Ελληνικό πρόβλημα και την παραχάραξη της Ιστορίας που επιχειρείται με την παράλογη διεκδίκηση του ονόματος Μακεδονία από τους Σκοπιανούς.
Ομιλητής βασικός και ο Eduard Spalton ο βρετανός ανεξάρτητος πολιτικός που ηγήθηκε του Brexit και αφυπνίζει διεθνώς με κάθε τρόπο επί της εσκεμμένης οικονομικής εξαθλίωσης της Ελλάδος που επιχειρείται από την ΕΕ.

Το θέμα της παράνομης ομηρίας των δυο αξιωματικών μας ανέπτυξε διεξοδικά η καθηγήτρια Διεθνούς Δικαίου Νομικής, Κέρη Μαυρομμάτη, προβάλλοντας επιχειρήματα που θα έπρεπε να επιστρατεύσει η ενδοτική και αδρανής Ελληνική Κυβέρνηση διεκδικώντας την άμεση απελευθέρωση των Κούκλατζη και Μητρετώδη!

Την προσπάθεια αλλαγής πληθυσμού και εθνολογικής συνοχής , μέσα από την παράνομη ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών, ανέδειξε ο 


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

https://www.facebook.com/diexodos.ellas/videos/998549763656224/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου