Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Nαι, «Μαύρο» στο τουρκοκάναλο και στα τσακίδια το συντομότερο!!! Σας έχει σιχαθεί το σύμπαν βρε λαμόγια, δεν σας θέλει κανένας…

Η διαχρονική - Συμπαντική Αξία ενός Σοφού Ελληνικού Ρητού
"Ουδέν κακόν αμιγές καλού"
Οι εξουσιαστές (εξ-ουσία, εκτός ουσίας δηλαδή), αξιοποιώντας την ισχύ που τους έδωσαν οι τηλεοπτικοί δίαυλοι αρχίζουν τώρα να τους παύουν.
Ποιος ξέρει; μπορεί αυτό να γίνει πράξη και να συνεχιστεί με το διαδοχικό κλείσιμο όλων των υπολοίπων, επιβεβαιώνοντας το σταλινικό ερντογανικό μονοπάτι που ακολουθεί ο σύριζα.
Ποιος ξέρει; κατ΄αυτόν τον τρόπο μπορεί και να φαγωθούν μεταξύ τους και να αδειάσει ο τόπος από μη ανακυκλώσιμα υλικά.
Ποιος ξέρει μπορεί και να αφυπνιστούν οι μακαρίως κοιμώμενοι υποσηρικτές; τους...
Stella Arapoglou

Posted by diafimiseto στο 26/07/2016
Mega - Πόλεμος! Σφοδρή επίθεση του Μανώλη Καψή εναντίον του Νίκου Παππά στο δελτίο ειδήσεων! `Το μαύρο στο mega δεν θα περάσει`!
σκούζει το λαμόγιο, κρώζει κι απειλεί η δημοσιογραφική κουκουβάγια απ’ τα μικρόφωνα του τουρκοκάναλου!!!

Ο πόλεμος μεταξύ Mega και Κυβέρνησης παίρνει πλέον μεγάλες διαστάσεις, μετά και την απόρριψη του φακέλου του καναλιού από την τελική φάση της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, που ουσιαστικά σηματοδότησε και το τέλος του καναλιού της διαπλοκής, μετά από 27 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας. Ακούστε τον εντεταλμένο «σκύλο» του καναλιού πως εκφράστηκε από μικροφώνου, όταν του ανακοίνωσαν το οριστικό τέλος:



Σχόλιο του αρχισυντάκτη:

η κόρη του Καψή με τα ναρκωτικά καθάρισε..? ή πουλάει ακόμα..? Μαζί με την κόρη του Δραγασάκη δεν μαστουρώνανε? τι κάνει άραγε αυτή η ψυχή? πουλάει ακόμα ηρωίνη??? Το θέμα ψιλοθάφτηκε έτσι?  γιατί όμως?  Ποιός πολιτικός δάκτυλος παρενέβη Μανωλάκι, ποίος  Μανώλη μου, ποίος ???

Μανωλάκι Καψή  αγόρι μου, ΠΡΩΤΟΝ:   μεταξύ κατεργαρέων ελάχιστη ειλικρίνια….. ΑΝ υπήρχε καταρχήν Δικαιοσύνη που σκοπός της θα ήταν η προστασία της Δημοκρατίας ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ οι δήθεν τιμητές της ελευθερίας,  της πληροφόρησης ΕΠΡΕΠΕ να είστε πίσω από κάγκελα με την κατηγορία της διαχρονικής παραπληροφόρησης, κομματικής προπαγάνδας και εσκεμμένης ωραιοποίησης και συγκάλυψης. Κι επειδή ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ στο ΜΑΥΡΟ αλλά στο ξύλο που σε κάνει μαύρο ΜΗΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ τον θιγμένο από τις πράξει της φασίζουσας αριστεράς γιατί ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ως γνήσιος ρουφιάνος της ΠΑ.ΣΟ.Κ-ο-Νεοδημοκρατίας φρόντισες για την αποσιώπηση ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΒΑΡΥΤΑΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΏΝ. Συνεπώς εσύ και η παρέα σου βγάλτε στον σκασμό και δεχτείτε την συνδιαλλαγή μεταξύ κομματικών καθαρμάτων. Χαμένοι εσείς δε θα βγείτε και ας παριστάνετε πως βρίσκεστε στα κάγκελα για το καλό της Δημοκρατίας.

Μανωλάκι Καψή αγόρι μου, ΔΕΥΤΕΡΟΝ:  Αν δεν θέλατε (εσείς οι μεγαλοδημοσιοκάφροι και οι μεγαλομέτοχοι) να κλείσει το μαγαζί σας, ας φροντίζατε να πληρώνονται οι υπάλληλοι στην ώρα τους (τυπικά δεν είναι άνεργοι, αλλά άντε ρώτα τους Μανωλάκη πόσο καιρό έχουν να δούν το χρώμα του χρήματος, διευθυνταρά μου εσύ Τσε Νο2), και με τις τράπεζες θα ήταν εντάξει, και τα χαρτιά του διαγωνισμού θα τα είχατε εντάξει. Δηλαδή ο ΣΚΑΙ που ξεκίνησε να βρίζει πολύ πριν απο εσάς, γιατι δεν έχει αποκλειστεί λόγω «γκουβέρνου» όπως λές????   Εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι κι εσεις είστε αραχτοί στις καρέκλες σας Μανωλάκι τόσα χρόνια, χιλιάδες αυτοκτονίες και εσεις το παίζατε άνετοι γιατί παίρνατε σ’ ένα μήνα αυτά που οι άλλοι μαζεύουν σε χρόοοονια και μιλάτε ρε Μανωλάκι  για 500 οικογένειες? Δε  ντρέπεστε ρε λιγουλάκι???  Ας κλείσει το γαμημ… το  «μέγκα»  και να ζήσετε μ’ αυτά που φάγατε τόσα χρόνια με τη αλήτικη ανθελληνική, αισχρή προπαγάνδα σας. Δεν σας λυπάται άνθρωπος, γιατί δεν απευθυνόσασταν σ’ ανθρώπους, αλλά σε ποίμνια ….   Στα τσακίδια τώρα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου