Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ - ΚΟΤΖΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ;; ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Καρέ – καρέ η επίσκεψη Τσαβούσογλου και Κοτζιά στην Κρήτη (ΦΩΤΟ)


TSABOYSOGLOY-KRHTH-10
Βόλτες στην Ελούντα και ξενάγηση στο Δικταίον Άντρον περιείχε η πρώτη ημέρα της επίσκεψης του Τούρκου υπουργού Εξωτερικού, Μαχμούτ Τσαβούσογλου στην Κρήτη.
Το cretapost παρουσιάζει με φωτογραφικά στιγμιότυπα όλα όσα έκανε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών μαζί με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Κοτζιά.
Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι: Έφτασε στην Ελούντα οδικώς από το Ηράκλειο συνοδεία της προσωπικής του φρουράς αλλά και ανδρών της ΕΛ.ΑΣ.
TSABOYSOGLOY-ELOYNTA-7 TSABOYSOGLOY-ELOYNTA-6 TSABOYSOGLOY-ELOYNTA-5
Στην Ελούντα τον υποδέχθηκε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς όπου και πραγματοποίησαν μία τρίωρη συζήτηση για όλα τα φλέγοντα ζητήματα.
KOTZIAS-e1472389620668 KOTZIAS2-e1472400748723
Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς (Α) συνομιλεί με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου (Δ) στην ανεπίσημη συνάντηση που είχαν στην Κρήτη, Κυριακή 28 Αυγούστου 2016. Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς είχε προ μηνών απευθύνει πρόσκληση στον  Μεβλούτ Τσαβούσογλο να επισκεφθεί την Κρήτη. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR
Λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα ο Μαχμούτ Τσαβούσογλου μαζί με τον Νίκο Κοτζιά έφτασαν στο Οροπέδιο Λασιθίου και συγκεκριμένα στο Ψυχρό όπου τους υποδέχθηκαν με χορούς και… μαντινάδες.
KOTZIAS-OROPEDIO KOTZIAS-OROPEDIO1 TSABOYSOGLOY-KRHTH-1 TSABOYSOGLOY-KRHTH-9 TSABOYSOGLOY-KRHTH-10
Αμέσως μετά οι δύο άνδρες ξεναγήθηκαν στο Δικταίον Άντρον και στη συνέχεια γευμάτισαν στο Ψυχρό Λασιθίου.
TSABOYSOGLOY-KRHTH-3 TSABOYSOGLOY-KRHTH-5 TSABOYSOGLOY-KRHTH-7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου