Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Διαδώστε: η λίστα με όλες τις εταιρείες που από πίσω κρύβεται η Monsanto





Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια εύχρηστη λίστα με όλες τις εταιρείες πίσω από τις οποίες κρύβεται η Monsanto, την οποία έχουν δημιουργήσει ακτιβιστικά sites των ΗΠΑ.

Εκτυπώστε την για να την έχετε σαν οδηγό όταν κάνετε τα ψώνια σας. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι ακριβώς τρώμε...



πηγές:

www.realfarmacy.com

www.trueactivist.com

Εκτυπώσιμη λίστα των παραγωγών «Τροφίμων» που ανήκουν στη Monsanto

Credit: True Activist
Credit: True Activist

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι είναι αντίθετοι με τη Monsanto, αλλά μεταξύ των δύο κορυφαίων είναι η εμπλοκή τους με τους ΓΤΟ και η διαφθορά της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Ένα από τα πιο εξωφρενικά σχέδια που έκαναν τα τελευταία χρόνια ήταν να εξασφαλίσουν την ψήφιση του « Νόμου για την Προστασία της Monsanto » που ουσιαστικά εμπόδιζε τα δικαστήρια να ασκήσουν δίωξη στη Monsanto για ζητήματα υγείας που σχετίζονται με ΓΤΟ και φέρεται να γράφτηκε εν μέρει από την ίδια την εταιρεία. Αν και ο νόμος ίσχυε μόνο για έξι μήνες, έχουν υπογραφεί παρόμοια νομοσχέδια που προστατεύουν τις εταιρείες έναντι των καταναλωτών.

Όσον αφορά τους ΓΤΟ, πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα μπορούν να αλλάξουν δραστικά την υγεία των καταναλωτών με αρνητικό τρόπο. Ο αριθμός των Αμερικανών με χρόνιες ασθένειες έχει διπλασιαστεί από τότε που ξεκίνησε η μαζική παραγωγή ΓΤΟ και τα ζώα στα οποία χορηγείται μόνο δίαιτα ΓΤΟ έχουν δείξει ότι αναπτύσσουν βλάβες οργάνων, διαταραχές του γαστρεντερικού και του ανοσοποιητικού συστήματος, επιτάχυνση της γήρανσης και στειρότητα. Οι ΓΤΟ έχουν επίσης αποδειχθεί ότι διασταυρώνονται και διαρκούν για πάντα, πράγμα που σημαίνει ότι ο αριθμός των μη ΓΤΟ προϊόντων μειώνεται και θα μπορούσε να καταστρέψει την υγεία των μελλοντικών γενεών.

Αν και πολλά από τα παρακάτω προϊόντα μπορεί να μην περιέχουν τα ίδια ΓΤΟ, ο στόχος ενός μποϊκοτάζ προϊόντων είναι να μειωθεί το κέρδος για τη Monsanto για να τους δείξει ότι οι καταναλωτές απορρίπτουν τις πρακτικές τους και ότι δεν θα υποστηρίξουμε τη ρύπανση ή τη διαφθορά τους. 
monsanto_companies

Εάν θέλετε να εκτυπώσετε αυτήν τη λίστα, απλώς κάντε κλικ στη λίστα και επιλέξτε «Εκτύπωση» από το μενού του προγράμματος περιήγησής σας (ή πατήστε CTRL+P/CMD+P) .

Ακολουθεί μια πρόσθετη λίστα με 10 εταιρείες που ελέγχουν σχεδόν όλα όσα αγοράζετε

Ελέγξτε σχεδόν όλα όσα αγοράζετε
Κάντε κλικ για να δείτε την πλήρη εικόνα


Αυτό το άρθρο ( Εκτυπώσιμη Λίστα Παραγωγών «Τροφίμων» που ανήκουν στη Monsanto ) είναι δωρεάν και ανοιχτού κώδικα. Έχετε την άδεια να αναδημοσιεύσετε αυτό το άρθρο με  άδεια Creative Commons  με αναφορά στον συγγραφέα και στο  TrueActivist.com .

  • Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης Ιθαγενής, ΣυνΙδιοκτήτης τής Ελλάδος
    Σάς άρεσε;
    Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
    Σχολιάστε!!!
    Διαδώστε!!!!

    Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

  • ΣΚΕΨΟΥ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ......ΑΚΟΜΗ.
  • Ο ΣΙΩΠΩΝ  ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΕΝΕΙΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου