Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ δίχως βία - δίχως αίμα

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Ο κάθε άνθρωπος είναι μια ξεχωριστή οντότητα κινούμενη - πολλάκις περιπλανώμενη - μέσα στον χωροχρόνο. Αρχικά εδόθη απλόχερα από τη φύση προς τον Άνθρωπο το χάρισμα της επικοινωνίας με αυτήν μέσω των πέντε αισθήσεών του - έτσι και εγένετο άλλωστε - έως ότου αναπτύχθηκε μέσα του το "εγώ" και αργότερα το ιδιοτελές και παραπλανητικό "εμείς" το οποίο αποσκοπούσε πάλι προς όφελος του αρρωστημένου "εγώ" επωφελούμενα πάντοτε οι ηγεσίες των ομάδων και των κοινωνιών. Είναι εντελώς διαφορετικό το ανιδιοτελές "Εμείς" το οποίο θα προκύψει παρακάτω.
Από αρχαιοτάτων χρόνων ο άνθρωπος διέκρινε πως ορισμένοι στόχοι του ήταν φύσει αδύνατον να επιτευχθούν καθαρά σε προσωπικό επίπεδο - έτσι - εστράφη προς τον συνάνθρωπό του απολαμβάνοντας στη συνέχεια και οι δυο μαζί το ευεργέτημα της ιδέας του πρώτου σε συνδυασμό με την προθυμία της συνεργασίας του δευτέρου.
Αυτό αποτέλεσε την απαρχή της οργανωμένης ανθρώπινης συνεργασίας. Στο χρόνο οι μονάδες έτειναν ολοένα και περισσότερο να γίνονται Ομάδες και μετέπειτα Κοινωνίες. Η δόμηση των κοινωνιών είχε να κάνει τόσο με το ταμπεραμέντο της ομοιογένειας του πλήθους που τις απαρτούσαν όσο και με την ιδιοσυγκρασία του ιδίου πλήθους απέναντι στο φαύλο που ποτέ δεν έπαψε να αναδύεται ανά τους αιώνες μέσα σ’ αυτές.
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα φαυλότητας ήταν η αδικία των Ολιγαρχών επί των πενήτων Αθηναίων πολιτών παρ’ ότι επί αιώνες οι δίκαιοι άρχοντες νομοθετούσαν υπέρ της δικαιοσύνης των πενήτων Αθηναίων. Το άδικο δέσποζε επί της σοφότερης κοινωνίας που είχε να υποδείξει ποτέ της η ανθρωπότητα αμαυρώνοντας την αίγλη της δικαιοσύνης των μεταρρυθμιστών της (π.χ. επί Κλεισθένη).
Όσα νομοθετήματα κι αν δικαίωναν τους πένητες Αθηναίους οι Ολιγαρχικοί δεν έπαυε να έχουν το πάνω χέρι επί δικαίων και αδίκων. Το πολιτικό σύστημα καθώς και η δικαστική εξουσία ανήκαν στα κελεύσματα των Ολιγαρχών.
Ανοργάνωτα οι πένητες Αθηναίοι δεν μπορούσαν να κατορθώσουν απολύτως τίποτε - έτσι - προέκυψε η αναγκαιότητα δημιουργίας ενός ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ του οποίου ηγήθηκε ο Εφιάλτης, υιός του Σοφωνίδους το -462 π.Χ. που σε συνεργασία με τον Αρχέστρατο και τους πένητες Αθηναίους κατέλαβαν όλα τα σημεία τα οποία ασκούσαν έως εκείνη τη στιγμή εξουσία επί των Αθηναίων πολιτών. Οι εξουσίες πλέον είχαν περάσει στα χέρια των Αθηναίων πολιτών και ήτο το χρονικό σημείο της πραγματικής γένεσης της Δημοκρατίας - της Αθηναϊκής Δημοκρατίας του Εφιάλτη το -462 π.Χ. η οποία διέπρεψε για τα επόμενα 140 χρόνια, έως το -322 π.Χ. γενόμενη το λίκνο της Δημοκρατίας για ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Με την παρουσία του Μ. Αλεξάνδρου -322 π.Χ. καθώς πολύ αργότερα με τη γέννηση του Χριστού αλλά και μετά τους μεταχριστιανικούς χρόνους, το σχίσμα των εκκλησιών, σταυροφορίες, βυζάντιο, μεσαίωνας, τριακόσια ενενήντα χρόνια σκλαβιάς καθώς και άλλα 172 χρόνια φτάνοντας στο σήμερα 17/09/2015 στις γεωγραφικές συντεταγμένες που ορίζουν τα όρια της σημερινής Ελλάδος ουδέποτε ανάσανε ή κοντανάσανε η Δημοκρατία των πολιτών κατά το πρότυπο της άλλοτε Αθηναϊκής Δημοκρατίας του Εφιάλτη -462 π.Χ. μένοντας ο Άνθρωπος υπόδουλος του ανθρωπάκου!
Η Δημοκρατία υπέστη θανάσιμο πλήγμα σ’ ότι αφορά την εφαρμογή της – επειδή όμως είναι Πνεύμα άυλο μεταλαμπαδεύεται από γενεά σε γενεά μέσω του αρχέγονου γονιδίου αναμένοντας την πνευματική αναγέννηση για να ενσαρκωθεί επί των χαλεπών χρόνων που διανύομε σε τοπικό (Ελληνικό) αλλά και Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Ο εκμοντερνισμένος - εξόφθαλμα και κατά πολύ προκλητικός - φασισμός της ΕΕ προωθούμενος μέσω των Κοινοβουλίων κάθε χώρας στοχεύει στην πνευματική νάρκωση έως και την τελική στείρωση του πνεύματος έτσι ώστε να καταφέρει να υλοποιήσει το σκοπό για τον οποίο πρωταρχικά δημιουργήθηκε - την εκχώρηση δηλαδή των ευρωπαϊκών λαών σε κατάσταση απόλυτης δουλείας – τα δε πλούτη των εν λόγω εθνών κάθε ευρωπαϊκής χώρας να τα ενθυλακώσει εν είδη "τροπαίου" για το κατόρθωμά του και "τιμής ένεκεν" προ το Κεφάλαιο.
ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ’ ΟΨΙΝ
1. Την γονιδιακή καταγωγή μας
2. Την πνευματική καταγωγή μας
3. Την Δημοκρατική καταγωγή μας
4. Την μειωμένη λειτουργία των δύο εκ των πέντε αισθήσεών μας – όραση και ακοή - μέσω των δουλικών ΜΜΕ
5. Την μεθοδευμένη ευρωπαϊκή παρακμή
6. Την μεθοδευμένη παγκόσμια παρακμή
7. Την αδυναμία μου – την αδυναμία σου –την αδυναμία της μεμονωμένης προσπάθειάς μας απέναντι στο φαύλο ελληνικό, ευρωπαϊκό, παγκόσμιο απαρτχάιντ.
8. Την μεθοδευμένη προώθηση της Ανεργίας ως μοχλός πίεσης και εξάρτησης των πολιτών
9. Την εξόντωση της επιχειρηματικότητας
10. Την έντεχνη στέρηση συνταξιοδότησης εκατομμυρίων ανθρώπων μέσω της υποαπαπασχόλησης και της πλήρους Αργίας
11. Την ουτοπάθεια αλλά και την ηττοπάθεια που προξένησε στον νου του κάθε εχέφρονα πολίτη η ύπαρξη και η κακέκτυπη εφαρμογή του ψευδοσοσιαλισμού αλλά και του ανεμικού κομμουνισμού σε όλον τον κόσμο.
12. Την αναγκαιότητα της κοινωνικής αλληλεγγύης για την επίτευξη του όλου εγχειρήματος στην Ελλάδα με στόχο την αλλαγή του πολιτεύματος πρωταρχικά στην Ελλάδα και μετ’ έπειτα στον υπόλοιπο κόσμο αποτελώντας συγχρόνως το πρότυπο της Αθηναϊκής Δημοκρατίας ως το εισιτήριο επανένταξης του έκπτωτου πολίτη (ανθρώπου) στο χωροχρόνου του Ανθρώπου Πολίτη όπως άλλωστε του αρμόζει.
13. Την ωμότητα των κυβερνητικών συμπεριφορών απέναντι στους εχέφρονες, αντιδραστικούς και αντιφρονούντες Έλληνες αλλά και ανά χώρα Ευρωπαίους πολίτες …
- ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ – κάθε ένοπλη ή άλλου είδους βία - κατά των όλως τυχαίων εκείνη τη στιγμή κυβερνώντων αλλά και των λειτουργών στήριξης της έννομης τάξης (ένστολων ή μη ένστολων συνανθρώπων μας) και
- αντ’ αυτού -
(προκειμένου να περάσει η "Βουλή των Ελλήνων" σε αμιγώς ελληνικά χέρια και νους με τον πιο ειρηνικό τρόπο)
- ΠΡΟΣΚΑΛΩ – όλους του εχέφρονες - Ελληνίδες και Έλληνες –
- ανεξαρτήτου προηγούμενης πολιτικής ή κομματικής ταυτότητας - ανεξαρτήτου γραμματικών γνώσεων, μόρφωσης ή Τίτλων - ανεξαρτήτου ιδιαίτερης καταγωγής - ανεξαρτήτου επαγγελματικής δραστηριότητας
με βεβαιότητα προσκαλώ απογόνους αρχαίων Δημοκρατών να προβούμε στις ανάλογες διαδικασίες – δημιουργώντας από κοινού – ανιδιοτελώς και αλληλέγγυα - εν έτει 2015 και δη από την επομένη των Εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 με την παταγώδη ήττα του κοινοβουλευτισμού μέσω του πρώτου βήματος της ΑΠΟΧΗΣ για την καταμέτρηση και ανασύνταξη όλων των Δημοκρατικών Ελλήνων ψηφοφόρων οι οποίοι αντιδρούν σθεναρά απέναντι στην εσχάτη προδοσία που τελούν οι 301 πολιτικοί (άμεσα ή έμμεσα) – μέσω ενός αναίμακτου και φιλειρηνικού ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ με την ονομασία "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ" το οποίο στόχο και σκοπό θα έχει έναν και μοναδικό - Να υπερισχύσει όλων των άλλων – δηλαδή – όλων των εντός της "Βουλής των Ελλήνων" Κομμάτων καθώς και άλλων προγενέστερων ιδιοτελών σικέ Κινημάτων τα οποία δοκιμάστηκαν στο χρόνο – προκειμένου να οδηγήσει την πολύπαθη ελληνική κοινωνία ομαλά και αναίμακτα στην αλλαγή του πολιτεύματος κατά πρότυπο της Αθηναϊκής Δημοκρατίας του Εφιάλτη -462 π.Χ. όπου δηλαδή και επί των ημερών μας οι Εξουσίες θα πηγάζουν άμεσα από τους Έλληνες πολίτες και όχι από τους μισθοφόρους του σαθρού και άκρως επιρρεπή στη διαφθορά Κοινοβουλευτισμού.
ΟΡΑΜΑ
Στοχεύοντας μακριά – ξεκινώ από κάπου πολύ κοντά - από τον εαυτό μου – μέσω της γνωστής φράσης του "γνώθι σ’ αυτό" και όπως αυτή ορίστηκε από τον Χίλωνα τον Λακεδαιμόνιο (600 - 520 π.Χ. πολιτικός, νομοθέτης, φιλόσοφος) οριοθετώντας το ποιος "είμαι" το ποιος "ήμουν" και το που θέλω να πάω – όχι φυσικά μόνος – αλλά μαζί σας, εν μέσω της υγειάς ελληνικής κοινωνίας, πλήρως απαλλαγμένη από τους φαύλους, τους αχρείους, τους προδότες κοινοβουλευτικούς προδότες (με τον ένα ή άλλο τρόπο προδοσίας).
Όραμά μου η ελεύθερη Ελλάδα - με Ελληνίδες και Έλληνες ελεύθερους τω πνεύματι – πολύ δε περισσότερο με Ελληνόπουλα "που θα φέρουν πτερά" και θα υπερέχουν των άλλων!
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
Τίποτα στη ζωή δεν μπορεί να επιτευχθεί και να στεφθεί με επιτυχία αν πρωτίστως δεν γίνει με πλήρη Στρατηγική. Μην απορείτε – οι περισσότεροι από εσάς την γνωρίζετε την τέχνη της Στρατηγικής και μάλιστα την εφαρμόζεται σε καθημερινή βάση είτε είσθε μαθητές, είτε φοιτητές, είτε επαγγελματίες, εμποροβιοτέχνες, είτε νοικοκυρές – ειδικά νοικοκυρές με όλο και λιγότερα χρήματα να πρέπει να σιτίζεται την οικογένεια! Καθημερινά χαράσσετε την στρατηγική σας μα σκοντάφτετε μόνον σε ένα – χαράζεται την στρατηγική σας απέναντι σ’ έναν εχθρό ο οποίος εκ των προτέρων γνωρίζει πως σας αποδεκατίζει πριν ακόμη του αντισταθείτε!!! …αφού πάντοτε αυτός είναι εκείνος που θέτει τους κανόνες του πολέμου (υπέρ του). Ο Εχθρός σας – ο Εχθρός μας – ο Εχθρός της Ελλάδος και των Ελλήνων – χρόνια τώρα θρονιασμένος από το 1843 μέσα στην καρδιά της Ελλάδος – μέσα στο "Σύνταγμα της Ελλάδος" και δη στο κτήριο της "Βουλής των Ελλήνων" νομοθετεί με την συμμετοχή των εκάστοτε αδαών ανθελλήνων πολιτικών εις βάρος της Ελλάδος – εις βάρος των Ελλήνων πολιτών!
Μήπως δεν τυφλώσανε την Παιδεία μας? Μήπως δεν ακρωτηριάσανε εντέχνως την οικονομία μας? Μήπως δεν αφανίσανε τον Ιδιωτικό τομέα ο οποίος παρέμεινε αναιμικός επειδή πάντοτε τον απομυζούσε ό οργανωμένα συστημικός και υδροκέφαλος Δημόσιος τομέας? Μήπως δεν μεταλλάξανε (προς το παρόν ελαφρώς) την ελληνικότητά μας …με το να αδιαφορούμε γι’ αυτήν?
Τα πάντα κάνει το ξενόφερτο πολιτικό σύστημα – κι εμείς, εκεί – τυφλοί αρωγοί στο πλευρό του (γιατί έτσι μας έμαθαν τους περισσότερους να βολευόμαστε ατομικά/ οικογενειακά …και δεν πάνε στο διάολο όλοι οι άλλοι! Αυτό όμως πρέπει να πάψει – δεν είναι σωστό – το γνωρίζετε πλέον όλοι σας πολύ καλά πως δεν είναι σωστό. Το γνωρίζετε επειδή πριν τρία χρόνια πτώχευσε κάποιος άγνωστος - πριν δύο χρόνια πτώχευσε ο φίλος σας - πριν ένα χρόνιο πτώχευσε ο συγγενής σας – εφέτος πτώχευσε ο γείτονάς σας – και του χρόνου θα είναι η σειρά σας! Η δική σας σειρά αλλά του χρόνου δεν θα μπορώ να κάνω κάτι εγώ ή ο γείτονάς σας, ή ο συγγενής ή ο φίλος σας, ή ο άγνωστος προς εσάς επειδή θα μας έχουν στύψει σαν λεμονόκουπα, που μόνον για τα σκουπίδια κάνει.
Αυτόν λοιπόν τον εχθρό πρέπει να τον ξεσπιτώσουμε! Μάλιστα όχι απλά να τον ξεσπιτώσουμε αλλά να του πάρομε πίσω τα όσα μας πήρε! Να το σκεφθεί πολύ να μας ξανάρθει.
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να συνεργαστούμε όλοι οι Έλληνες μαζί. Όπως οι άλλοτε αρχαίοι Αθηναίοι. Μην ξεχνάτε τι σας έγραψα πριν – αναίμακτο και ειρηνικό ΚΙΝΗΜΑ. Οι καιροί έχουν αλλάξει. Τα όπλα κατά των αντιφρονούντων πολιτών δεν είναι αθώα δόρατα που μπορεί κάποιος να αιμορραγήσει απλά και να εξακολουθεί να ζει – είναι καταστροφικά πολλάκις δηλητηριώδη. Τυγχάνει να ζω στην επαρχία και συμμερίζομαι όλους εσάς που τρώτε τις γκλοπιές, τις κλοτσιές και τα χημικά με την οκά όταν κατεβαίνετε στην Πλατεία Συντάγματος! Δεν θέλω ούτε αυτό γι εσάς! Δεν θέλω να ξανασυμβεί αυτό ποτέ – ποτέ – γιατί όταν συνέβαινε ή ακόμη συμβαίνει πάντοτε ήταν υποκινούμενο από τα ίδια τα κόμματα που απαρτούν την σημερινή "Βουλή των Ελλήνων" μόνον και μόνον για εσωτερική κατανάλωση που λέει και ο σοφός λαός μας.
Τι ακριβώς κάνει το Σύστημα μέσω των συμβατικών Κομμάτων της Βουλής των Ελλήνων μας είναι γνωστό και άκρως εξόφθαλμο πλέον! Εκείνο που πρέπει να μας ενδιαφέρει "Εμάς" τους σημερινούς πένητες αλλά και τους εν δυνάμει αυριανούς πένητες του παραδείγματός μου Έλληνες είναι κάτι άλλο
- είναι - το πώς θα ξεσπιτώσουμε είπαμε το Σύστημα και τους αυτού δορυφόρους (τα Κόμματα) από τις ζωές μας δια παντός!
Η τριβή μου - χρόνια τώρα για το πώς θα το ξεσπιτώσουμε τον σαθρό Κοινοβουλευτισμό – με οδήγησε, να φιλοσοφώ παρατηρώντας και να υπολογίζω φιλοσοφώντας. Έτσι κατέληξα στο προσωπικό απόφθεγμα (αν μου επιτρέπεται η χρήση του βαρύ όρου αυτού) λέγοντας: "Η ζωή προσεγγίζεται με Φιλοσοφία και επιλύεται με Μαθηματικά – άλλως – επικρατεί το πολιτικό χάος και η ηλιθιότης των πολλών"
Έτσι, για την μετάβαση προς την αλλαγή του πολιτεύματος φιλοσοφώντας και συγχρόνως υπολογίζοντας τις δυνάμεις του Εχθρού αλλά και τις δικές μας δυνάμεις - σας αναφέρω τα εξής:
Για να μην επαναλαμβάνομαι - δεδομένων όλων των "ΛΑΜΒΑΝΩΝΤΑΣ ΥΠ’ ΟΨΙΝ" που αρχικώς αναφέρθηκα συν το γεγονός πως καθημερινά οι υπογραφές και τα Νομοθετήματα των πολιτικών της Βουλής των Ελλήνων ισχυροποιούν τις θέσεις του Εχθρού παρά τις δικές μας ως Έλληνες πολίτες
- γι’ αυτό –
σας ΠΡΟΣΚΑΛΩ να προσπαθήσομε και να εφαρμόσουμε με σύνεση τον ειρηνικό σκοπό μας για την είσοδό μας ως ΚΙΝΗΜΑ – "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ" κατακτώντας την πρωτιά και με μεγάλη υπεροχή μάλιστα έναντι των άλλων ελεεινών Κομμάτων που το μόνο που κατάφεραν είναι να κατακερματίζουν την ελληνική κοινωνία κατά πως το Σύστημα τους ορίζει.
Μην απορείτε – Μην φοβάστε! Εκείνοι και το Σύστημα πρέπει να τρέμουν – όχι Εμείς! Εμείς είμαστε οι πολλοί, οι πένητες, οι νεόπτωχοι, οι εξοντωμένοι και οι αποδεκατισμένοι της ανεγκεφαλιάς των πολιτικών Αρχηγών και των Κομμάτων τους μετά των Κομματόσκυλων αυτών - που μέχρι χθες ενδεχομένως κι εμείς άθελά μας επειδή θεωρούσαμε πως δεν είχαμε κάτι καλύτερο – τους στηρίζαμε!
Καλώς ή κακώς το πράτταμε! Σήμερα όμως έχομε όχι μόνον ενδείξεις αλλά τεκμήρια και πειστήρια που βγάζουν μάτι – οπότε δεν χρειάζεται συναίσθημα και οίκτος προς τους δολοφόνους μας
- απεναντίας χρειάζεται –
η άμεση δημιουργία του αναίμακτου και ειρηνικού ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ – "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ" μέσω των Μαθηματικών και της αριθμητικής υπεροχής μας.
Το ΚΙΝΗΜΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ" ουσιαστικά είναι το κίνημα των ορθολογικά σκεπτόμενων Ελλήνων πολιτών. Με τα όσα ο τόπος αλλά πολύ περισσότερο οι Έλληνες έχουν βιώσει ειδικά την τελευταία εξαετία – πλην των πολιτικών Αρχηγών και όλων των εν ενεργεία Βουλευτών - όλοι οι άλλοι Έλληνες θα πρέπει να είναι αρωγοί του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ - "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ". Ακόμη και τα ευσυνείδητα Κομματόσκυλα θα πρέπει να τους απαρνηθούν αν θέλουν να θεωρούνται από ένα σημείο και μετά Άνθρωποι και όχι ανθρωπάκια. Ποτέ δεν είναι αργά να επανορθώσουν.
Θα αναφέρω ένα αριθμητικό παράδειγμα. Οι Άνεργοι της Ελλάδος μαζί με τους Άεργους πλέον καταστηματάρχες, εμπόρους και βιοτέχνες ξεπερνούν κατά πολύ τα 2.000.000 Έλληνες. Οι δυσαρεστημένοι (τυχεροί στην ατυχία τους να εργάζονται Έλληνες) των άλλοτε 1.200€ και σημερινών 680€ με το ένα πόδι στην Ανεργία, επίσης ουκ ολίγοι! Οι δυσαρεστημένοι στον Δημόσιο τομέα επίσης εν αφθονία. Οι Συνταξιούχοι και των δυο τομέων μέσα στην πίκρα τους!
Ας λάβομε όμως υπ’ όψιν μόνον τα 2.000.000 Ελλήνων Ανέργων. Όλοι αυτοί λογικά θα πρέπει να σκίσουν και να πετάξουν κάθε προηγούμενη κομματική ταυτότητα αφού το μόνο που κατάφεραν τα συμβατικά πολιτικά Κόμματα να τους προσφέρουν επί εξαετία είναι φρούδες ελπίδες και άπλετη υποκρισία.
Τα 2.000.000 Έλληνες Άνεργοι δεν είναι μόνοι τους! Οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν οικογενειακά Μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου – άρα – με την αλληλεγγύη των οικογενειακών Μελών, επί ένα συντελεστή ατόμων π.χ. (x 1,5) (γυναίκα, μάνα, πατέρα, παιδιά κάτι απ΄ όλους αυτούς εν πάση περιπτώσει) για το παράδειγμά μας, θα ανεβάσουν το σύνολο των ψήφων από (2.000.000 των Ανέργων) + (3.000.000 των Οικ. Μελών) και σε ένα τελικό σύνολο των 5.000.000 ψηφοφόρων άρα και ευσυνείδητους ψήφους συγχρόνως.
Θυμηθείτε πως κάθε εκλογική αναμέτρηση ψηφίζουν περίπου 6.500.000 Έλληνες.
Καταλαβαίνετε Έλληνες για τι εκλογική δύναμη και υπεροχή μιλάμε?
Θεωρώ πως με την δημιουργία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ – "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ" από την πρώτη κιόλας συμμετοχή στις πρώτες Εκλογές μετά τις Εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 το Σύστημα θα κλαίει και θα οδύρεται εκτός συνόρων.
Θεωρώ τη Νίκη μας δεδομένη – διότι σήμερα είναι όλοι οι Έλληνες δίχως κομματικές παρωπίδες. Τους έμεινε μόνον η συνήθεια να θέλουν να ψηφίζουν κάποιον! Ας ψηφίσουν λοιπόν το δικό τους αναίμακτο και συγχρόνως απελευθερωτικό ειρηνικό ΚΙΝΗΜΑ – "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ"
Με την πρωτιά στην Βουλή των Ελλήνων θα περάσει στον πραγματικό σκοπό και στόχο – που δεν είναι άλλος από την αλλαγή του Πολιτεύματος της χώρας – κατά πρότυπο της Αθηναϊκής Δημοκρατίας – την Δημοκρατία της Ισονομίας, της Ισηγορίας, της Ισοκρατίας, …
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
- Πρώτο Βήμα: Κατανόηση της εν λόγω ΙΔΕΑΣ/ ΠΡΟΤΑΣΗΣ σε βάθος και όχι επιφανειακά. Διάδοση αυτής, στόμα το στόμα, φίλο το φίλο. Οργάνωση σε τοπικό, περιφερειακό, πανελλαδικό επίπεδο έξω από κάθε Υπηρεσία του ΟΑΕΔ. Εάν σε σύντομο χρονικό διάστημα προκύψουν Εκλογές π.χ. σε 3 με 6 μήνες όπου η οργάνωση δεν είναι εφικτή, αυτό δεν πειράζει! Τότε η ισχύς θα αναδειχθεί μέσω της ενσυνείδητης ΑΠΟΧΗΣ από τις κάλπες. Θα απέχομε όλοι! Η καθολική ΑΠΟΧΗ γίνεται πλέον Ιερή πολιτική πράξη σ’ αυτή την περίπτωση. Ένα γιγάντιο ποσοστό αποχής σημαίνει αυτομάτως την εκ προτέρων δυναμική του Κινήματος ενάντια στο υφιστάμενο πολιτικό σύστημα.
- Δεύτερο Βήμα: Ιδρύουμε από κοινού όλοι οι Έλληνες το ένα και μοναδικό Ειρηνικό ίνημα με την ονομασία ΚΙΝΗΜΑ – "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ". Με το ΚΙΝΗΜΑ – "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ" διεκδικούμε την πρωτιά στις αμέσως επόμενες Εκλογές εμβολίζοντας και εκτοπίζοντας δια παντός την φαυλότητα και την σαθρότητα.
- Τρίτο Βήμα: Ας εγκαθιδρύσωμεν στη συνέχεια την Δημοκρατία κατά πρότυπο της Αθηναϊκής Δημοκρατίας στον 21ο αιώνα φρενάροντας την αναβίωση ενός νέου Ευρωπαϊκού (και όχι μόνον) Μεσαίωνα, περνώντας όλες οι Εξουσίες, Νομοθετική, Εκτελεστική, Δικαστική στην περιφρούρηση και την βελτίωση αυτών, στα χέρια των Ελλήνων πολιτών.
- Τέταρτο Βήμα: Εσωστρέφεια - Επάρκεια μέσω του Πρωτογενούς και Δευτερογενούς Τομέα, …
Με δημοκρατικό ήθος
Χρήστος Τσοκακτσής Δημοκράτης (κατά πρότυπο Αθηναϊκής Δημοκρατίας του ειρηνικού επαναστάτη Εφιάλτη, υιός Σοφωνίδους -462 π.Χ. ή Εφιάλτης ο Αθηναίος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου