Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΞΕΚΙΝΑ Ο 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ????

ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...



23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016
ΞΕΚΙΝΑ Ο 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ????
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Αμερικάνικου περιοδικού GSI:
Από τη στιγμή που τα στρατεύματα και τα άρματα μάχης αρχίσουν να περνούν στηνΣυρία, οι ρώσικοι πύραυλοι S-300 και S-400 θα αρχίσουν να καταρρίπτουν τα 2.450 στρατιωτικά αεροπλάνα και 460 ελικόπτερα. Τα S-400 είναι τα πιο προηγμένα αντι-αεροπορικά συστήματα στον κόσμο και τα επιτιθέμενα αεροσκάφη θα πέφτουν σαν τις μύγες. Αλλά όταν οι 350.000 στρατιώτες και 20.000 άρματα μάχης αρχίσουν την παραβίαση των συνόρων, η μόνη λύση για τους Σύριους και τους Ρώσους θα είναι να χρησιμοποιήσουν τακτικά πυρηνικά όπλα



ΓΙΑΤΊ ΤΏΡΑ;
Η κυβέρνηση στις ΗΠΑ, και αυτές στην Ευρώπη, χρειάζονται να αποσπάσουν την προσοχή του κοινού από την επερχόμενη οικονομική κατάρρευση. Αυτή τη στιγμή, οι τράπεζες σε όλη την Ευρώπη βρίσκονται στο χείλος της κατάρρευσης από επισφαλή δάνεια, την κερδοσκοπία και τη διαφθορά τους. Στη Γερμανία, για παράδειγμα, Deutsch Bank έχει περισσότερο από πενήντα τοις εκατό (50%) μειωθεί η αξία των μετοχών της, με το 40% της εν λόγω πτώσης από τον Ιανουάριο 2016. Οι πολίτες αποσύρουν τα χρήματα τους μαζικά. Οι τράπεζες γίνονται ασταθείς.
Εάν (ή όταν) η Deutsch Bank καταρρεύσει, θα είναι εκτεθειμένη σε «παράγωγα» αξίας $ 50 τρισεκατομμύρια, και τότε θα επηρεάσει και τις υπόλοιπες τράπεζες, πολλές από τις οποίες θα καταρρεύσουν.
Στις ΗΠΑ, το “too big to fail” οι τράπεζες είναι πλέον στα πρόθυρα κατάρρευσης διότι, αντί να αλλάξουν μεθόδους μετά την διάσωσή τους το 2008, κράτησαν το δικαίωμα να κάνουν ό,τι έκαναν ! Τώρα το χρέος είναι τεράστιο !
Οι κυβερνήσεις δεν έχουν πλέον χρήμα για να διασώσουν τις τράπεζες και πάλι, έτσι οι τράπεζες θα καταρρεύσουν. Οι κυβερνήσεις πρέπει να αποσπάσουν την προσοχή του κόσμου από το γεγονός ότι οι οικονομίες μιας ζωής και τα χρήματα συνταξιοδοτήσεις έχουν χαθεί; έτσι ένας «περιορισμένος πυρηνικός πόλεμος” είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται για να μετατοπίσουν την προσοχή των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου