Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗΣ

....ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗΣ..............διότι τα Αρχαία Ελληνικά κείμενα (όχι όλα αλλά αρκετά) περιέπεσαν στα χέρια του κόσμου...........που τα μελέτησε..........και άλλαξε Ο ΡΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.......και......και............
-ΟΛΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΡΟΒΙΛΙΖΕΤΑΙ.....ΠΕΡΙΞ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.
-Είναι λοιπόν καταφανές πως παρουσιάστηκαν αργότερα τόσοι πολλοί διαφωτιστές όλοι αυτοί είναι εμπνευσμένοι από αυτά που διάβασαν ,όπως ο Μαράς της Γαλλικής Επανάστασης και …..και… σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Ρήγας ο Βελεστινλής.
-Δεν θα καταπιαστώ σε λεπτομέρειες του κειμένου σου που από αυτή την θέση έχω να σου δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια προσέγγισης του θέματος και το πολυδιάστατό του, εργάστηκες σκληρά, δεδομένου του γεγονότος ότι είσαι Μαθηματικός (Φιλόλογοι δυστυχώς δεν είναι σε θέση να την κάνουν)
-Αυτός είναι ο λόγος που ο Κολοκοτρώνης φορά Αρχαία Ελληνική περικεφαλαία ……για να θυμίζει σε όλους την καταγωγή μας και τους προγόνους μας που τους είχαμε ξεχάσει στα 400 χρόνια αγαστής συνεργασίας που είχαμε με τους Τούρκους που λέει ο περίφημος Βερλέμης !!!!
-Ο Διαφωτισμός βοήθησε στην επίσπευση της Ελληνικής Επανάστασης από την άποψη ότι οι Έλληνες άρχισαν να μαθαίνουν ποίων απόγονοι είναι.
-Όπως θα διάβασες στο κείμενο που σου έστειλα όλα αυτά ανήκουν ποια απλώς στην Ιστορία μόνο διότι όπως περιγράφεται……. το μέλλον μας είναι ποια για κλάματα.
-Τι πρέπει να κάνομε?..
1)Να αφυπνηστούμε να μάθομε και να διαδώσομε καθένας από μας την ΑΛΗΘΕΙΑ …που αυτή είναι μόνο Ελληνική .ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ προς τα παιδιά μας και στους γονείς μας που μας έδωσαν την χώρα ΑΚΕΡΑΙΑ με συγκεκριμένο προσανατολισμό.
2)Να μην υπακούμε ποια σε κόμματα, δόγματα και χρώματα.(Πίστεψέ με έχω μιλήσει ιδιαιτέρως με πάρα πολλούς από αυτούς όπως και με τον Σαμαρά επί 3/ωρο είναι για κλάματα ….. αυτονομήσου ανάγκη σε έχουνε δεν τους έχεις στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις δεν θα το μετανιώσεις)
3)Εμείς….. η δικιά μας γενεά είναι υπεύθυνη για την κατάντια την σημερινή … έχομε δρόμο μακρύ και δύσκολο……. εμείς πρέπει και έχομε το χρέος να τα κάνομε …..
……....ευχαριστω για την προσοχη σας..............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου