Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

«Ενός λεπτού σιγή για τα πειραματόζωα όλου του πλανήτη... Θυσία για το καλό της ανθρωπότητας!»

 

Dimitrios Zaharakis


«Ενός λεπτού σιγή για τα πειραματόζωα όλου του πλανήτη... Θυσία για το καλό της ανθρωπότητας!»

Posted: 19 Jun 2021 08:45 PM PDT


– Στα μέσα Μαϊου 2021, μια ομάδα 38  Ιαπώνων επιστημόνων, ολοκλήρωσε και αποκάλυψε με αποδείξεις, τί πραγματικά είναι η «πανδημία». Η έρευνα τους, πραγματοποιηθηκε σε 2000 σωρούς ανθρώπων, που βρήκαν τον θάνατο από το κορωναϊό. 


Όλα τα πτώματα ήταν με πολτοποιημένα τα ζωτικά τους όργανα.

Αφύσικο πράγμα να κάνει κάτι τέτοιο ένας ιός. Ενώ όλοι οι ιοί από την αρχή του κόσμου, φέρουν μία ακίδα πρωτεΐνης, ο κ(λ)όβιντ (clots ή θρομβώσεις) φέρει ΔΥΟ ακίδες πρωτεΐνης, κάτι εντελώς αφύσικο, που αποδεικνύει ότι ο ιός είναι κατασκευασμένος.



Έχοντας απενεργοποιημένη τη 2η ακίδα πρωτεΐνης, ο ιός εισέρχεται στον ανθρώπινο οργανισμό και με τη σειρά του ο οργανισμός μας, όταν αντιληφθεί τον εισβολέα δημιουργεί αντισώματα για να τον εξοντώσει.


– Με την δεύτερη ακίδα πρωτεΐνης τί γίνεται όμως; 

– Η δεύτερη ακίδα λοιπόν ενεργοποιείται με κάποιον εξωτερικό μηχανισμό, πιθανόν με ακτινοβολία, όποτε θέλουν κάποιοι και εφ' όσον αυτή ενεργοποιηθεί, τρώει τα αντισώματα που έχει παράξει ο οργανισμός για την καταπολέμηση του ιού. Τρώει δηλαδή τα κύτταρά του σώματος. 


Εξ ου κι ο λόγος που δεν επιτρέπουν τις νεκροτομές, γιατί ήξεραν τί θα βρεθεί. Ο ιός λειτουργεί όπως ο καρκίνος, αλλά όταν το αποφασίσουν αυτοί. Μιλάμε για το τέλειο βιολογικό όπλο.


Στους εμβολιασμένους εισέρχονται με το μπόλι στον οργανισμό κάποια δισεκατομμύρια ακίδες πρωτεΐνης, αναγκάζοντας τον οργανισμό να παράξει αντισώματα, ισάριθμα με τις ακίδες. 


Με τη δεύτερη δόση του μπολιάσματος διπλασιάζονται τα αντισώματα. Έχουν κάνει δηλαδή τον οργανισμό, να παράξει πολύ μεγαλύτερο αριθμό αντισωμάτων από το φυσιολογικό του όριο. 


Αυτό πρακτικά σημαίνει, πώς όταν ενεργοποιηθεί η δεύτερη ακίδα πρωτεΐνης του ιού, για την οποία, τροφή είναι τα ίδια τα αντισώματα, αυτή θα αρχίσει να τρώει τα δισεκατομμύρια κύτταρα, με αποτέλεσμα να καταλήξει ο άνθρωπος με φαγωμένα τα σωθικά του.


– Όποιος δεν έχει εμβολιαστεί και κολλήσει τον ιό, όπως λένε, μπορεί να ζήσει, ακόμη κι αν ενεργοποιηθεί η δεύτερη ακίδα;


– Αρκεί να θωρακίσει τον οργανισμό του με βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, κολλοειδή άργυρο, βιταμίνη D3, απόσταγμα κουρκουμίνης, πρόπολη, αφέψημα από φύλλα ελιάς ή κίστου. Και να κάνει υγιεινή διατροφή, όχι κρέας μόνο ψάρια, ή να πίνει μόνο γάλα κατσίκας.


– Από το φθινόπωρο, εικάζεται πώς θα αρχίσουν να ενεργοποιούν την δεύτερη ακίδα πρωτεΐνης, ώστε κάποιοι να καταλήξουν και να εξαναγκάσουν όλους να κάνουν το εμβόλιο για το καλό τους! 


Στα νοσοκομεία, φυσικά θα λένε ότι όλοι οι νεκροί είναι ανεμβολίαστοι, κι όταν πλέον αναγκάσουν τον γενικό πληθυσμό να εμβολιαστεί, θα τον έχουν στο χέρι όπως ένα τηλεκοντρόλ. Η δεύτερη ακίδα θα μπορούσε να είναι τα κρύσταλλα;


– Όλες είναι και στους υγρούς κρυστάλλους, για να επικαθίσουν στον εγκέφαλο το σπουδαιότερο σημείο του σώματος για να παρέμβουν στην μνήμη με την δική τους τεχνητή σκέψη για την μετατροπή της ανθρώπινης «νόησης» σε νόσημα, για να νοσήσει η ψυχή. 


Πολλοί όμως δεν έχουν καταλάβει πώς επηρεάζεται η ψυχή. Επειδή έχω διαβάσει τα αποτελέσματα των ερευνών των Ιδρυμάτων από την δεκαετία του 1970 που όλως τυχαίως ανήκουν στα πανεπιστήμια του κατεστημένου και δρουν ανεξάρτητα ως ερευνητικοί οργανισμοί για μεταπτυχιακά πρωτοπόρα πειράματα κ.λπ., γιατί εάν δεν γνωρίζουν οι μη έχοντες γνώση, μπερδεύονται. Η ουσία είναι ότι το πνεύμα συνεργάζεται με την ψυχή. 


Πότε η ψυχή παρασύρεται από το πνεύμα (σώμα) και πότε συμβαίνει το αντίθετο, αλλά αυτό ισχύει μόνον στους κατέχοντες την Γνώση της Αλήθειας που δεν είναι επιρρεπείς στην ύλη. Γι' αυτό και μερικά άτομα αλλάζουν την ιστορία ή την πραγματικότητα των γεγονότων συμφώνως προς το ιερό θέλημα και ο «θάνατος» τούς κατευθύνει απευθείας στον κόσμο του Φωτός. 


Την ώρα της κρίσης του τελώνη ή του Ιησού Χριστού στην Δευτέρα Παρουσία που θα συντελεστεί το τέλος του Μάτριξ και των δαιμόνων του, το μέρος του εγκεφάλου που περιέχει την «μαγνητοταινία» της ζωής ή του βίου ορθότερα είναι το σημείο που επιτηρείται και κρίνεται. 


Η ακίδα του μπολιάσματος με την επικόλληση του υγρού κρυστάλλου στον φλοιό του εγκεφάλου, όταν ενεργοποιηθεί «σβήνει» την μαγνητοταινία της μαγνητοσκοπημένης ζωής των παραστάσεων που βλέπει ο έμψυχος άνθρωπος λίγο πριν ταξιδέψει για το μεγάλο ταξίδι, και την καταστρέφει παγιδεύοντας την ψυχή που αποτελεί όπως είπαμε τον «φόρο του φωτός» προς τον δοξαζόμενο Εωσφόρο, που επισήμως τις ημέρες αυτές ισχύει και για την Ελληνική μη Ορθόδοξη εκκλησία μετά την «συνεργασία» ή υποταγή του τούρκου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως προς την φωλιά του Σατανισμού της Νέας Βαβυλώνας του Βατικανού. 


Αφού ανέκαθεν η Ελληνορθόδοξη Πίστη ήταν υπό διωγμό. Είδες ποτέ να κλείνουν ή να καίνε οι Κομμουνιστές ή οι Οθωμανοί ναούς ή τεμένη άλλων θρησκειών;

:

Ενεργοποιούν τις ακίδες αργά-αργά για να δουν τις αντοχές του νέ(αρ)ου πληθυσμού, βάσει των τεστ που σου βάζουν να κάνεις για να ελέγχουν ποιό DNA αντιδρά κ.λπ. Αυτοί χρειάζονται ηλικίες μέχρι 45 ετών. Κυρίως όμως εφήβους και άντρες νεαρής ηλικίας, για να γυρίσουν τον τροχό της Δουλείας του «Great Reset». 


Ακόμη δεν έχει κανείς καταλάβει τί παίζεται στον δύστυχο πλανήτη των Τεράτων, τελευταίε άνθρωπε με την λανθασμένη μόρφωση και απουσία γνώσης, αφού δεν διάβασε τα βιβλία, δεν μελέτησε τις ιατρικές έρευνες και δεν είδε τις συνεντεύξεις των «φιλανθρώπων» για να κατανοήσει με ποιούς χαμογελαστούς δολοφόνους έχει να κάνει όσο και με ποία αφελή τσιράκια που εκτελούν μόνον εντολές.


Οι «ηρωισμοί» δεν αρμόζουν πλέον στους βλάκες, τους ανοήτους και τους ηλιθίους που παρεδόθησαν ψυχή τε και σώματι στο Θηρίο. Μία τουλάχιστον προσευχή από τους εναπομείναντες αμόλυντους είναι αρκετή να αποτρέψει το Κακό. Και μην ξεχνάτε, «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού».






Του Νίκου Πρασσά 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

    • Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
      Σάς άρεσε;
      Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
      Σχολιάστε!!!
      Διαδώστε!!!!
      22/06/2021 - 34627 - 45026
      Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου