Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Τους νεκρούς από τα εμβόλια θέλουν να τους απλώσουν στα χωράφια ως λίπασμα.

 

 

Οι πολιτείες των ΗΠΑ υγροποιούν ανθρώπους που έχουν δολοφονηθεί από εμβόλια και διαδίδουν τη σάρκα τους σε καλλιέργειες τροφίμων ως "λίπασμα"

Τώρα 20 πολιτείες των ΗΠΑ έχουν νομιμοποιήσει την πρακτική της υγροποίησης νεκρών ανθρώπων, της απόρριψης της σάρκας τους στις αποχετεύσεις λυμάτων, της συγκομιδής των λυμάτων ως "βιοδιαλύτη" και της εξάπλωσής τους σε καλλιέργειες τροφίμων ως μορφή λιπάσματος. (Δείτε την απόλυτη απόδειξη στο σημερινό συγκλονιστικό άρθρο, παρακάτω.)

Καλώς ήρθατε στο 2021 στην Αμερική, όπου οι νεκροί υγροποιούνται και τρέφονται με τους ζωντανούς, σχεδόν σαν μια σκηνή που ξεριζώθηκε από το Matrix. Το Ουισκόνσιν μόλις νομιμοποίησε την πρακτική, ενώνοντας 20 άλλες πολιτείες που έχουν επίσης νομιμοποιήσει αυτό το σχέδιο ως έναν τρόπο να διαθέσουν όλα τα νεκρά ανθρώπινα σώματα που παράγονται από το κύμα θανάτου από το εμβόλιο covid.

Ακούστε το πλήρες podcast εδώ.

Υ.Γ. Επίσης σήμερα: Τι πιστεύουν μερικοί άνθρωποι που έχουν εμμονή με την κατανάλωση βιολογικών τροφίμων (για να αποφύγουν τα φυτοφάρμακα) ξαφνικά πιστεύουν ότι το τοξικό, πειραματικό εμβόλιο είναι φοβερό; ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ: Τα ίδια μέσα που ισχυρίζονται ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή λένε επίσης ότι τα φυτοφάρμακα και τα ζιζανιοκτόνα είναι ασφαλή.

Εάν είστε αρκετά έξυπνοι για να γνωρίζετε ότι τα μέσα ενημέρωσης βρίσκονται στην τσέπη των χημικών γιγάντων Big Ag (όπως η Bayer), θα πρέπει επίσης να είστε αρκετά έξυπνοι για να συνειδητοποιήσετε ότι τα μέσα ενημέρωσης βρίσκονται στην τσέπη της Big Pharma και της βιομηχανίας εμβολίων (όπως η Pfizer).

Ακούστε το ξεκαρδιστικό podcast εδώ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

    • Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
      Σάς άρεσε;
      Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
      Σχολιάστε!!!
      Διαδώστε!!!!
      15/05/2021 - 34602 - 4501
      Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου