Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Το Βατικανό δεν είναι πλέον παγκόσμιοι ηγέτες Blackmails, αν και θυσιάζουν τα παιδιά .

 

Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019 22:16


Πάνω από 6.000 τραπεζικοί λογαριασμοί του Βατικανού που χρησιμοποιούνται για εκβιασμό παγκόσμιων ηγετών αναμένεται να κλείσουν - προφανώς κατά των επιθυμιών του Πάπα Φραγκίσκου. Η Τράπεζα του Βατικανού επρόκειτο επίσης να χάσει το καθεστώς τους ως κέντρο νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες για τα παγκόσμια δίκτυα εμπορίας ανθρώπων, παιδεραστών, όπλων και ναρκωτικών του Satanic Ninth Circle.

Από το 1913 το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας έχει διοχετεύσει δολάρια φορολογουμένων των ΗΠΑ στην Queens Bank του Λονδίνου, στην Τράπεζα του Βατικανού και στις Κεντρικές Τράπεζες σε όλο τον κόσμο. Αυτό το σύστημα θα λειτουργούσε με το διαφανές παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα Quantum Computer της BRICS Alliance (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότια Αμερική) .

/v3/crime-all-stars/2019/2469804.html

«Όταν ένα άτομο έγινε πρωθυπουργός, πρόεδρος, κυβερνήτης της κεντρικής τράπεζας κ.λπ., τους επισκέφθηκαν οι αρχές της Τράπεζας του Βατικανού», σύμφωνα με τον P2 Freemason που παρέδωσε τον διανομέα στον Benjamin Fulford. «Ο νέος παγκόσμιος ηγέτης δόθηκε από 100 εκατομμύρια δολάρια σε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια ως καλωσόρισμα σε μια αποκλειστική λέσχη υπό προειδοποίηση ότι εάν αρνούνται να συνεργαστούν, θα σκοτωθούν».

Ανακάλυψαν περισσότερες αποκαλύψεις για το βάθος άλλων εγκλημάτων του Βατικανού, ειδικά στον Καναδά - ένα καυτό σημείο για τις φρικαλεότητες του Βατικανού για αιώνες. Το Βατικανό απέρριψε αιτήματα για ανασκαφή περισσότερων από 34 μαζικών τάφων για παιδιά που πιστεύεται ότι ήταν γεμάτα με ακρωτηριασμένα σώματα άνω των 50.000 παιδιών που εξαφανίστηκαν από την Αγγλικανική, Ενωμένη Εκκλησία του Καναδά, αν και κυρίως 80 καθολικά σχολεία κατοίκων του Καναδά.

http://www.dailykos.com/story/2008/04/15/496538/-28-Mass-graves-of-Indian-Children-in-Canada

Το Child Mass Graves και ο ένατος κύκλος στον Καναδά θα συζητηθούν από τον Kevin Annett και την ακτιβίστρια ITCCS, Katie Stoqua, του ιθαγενή έθνους Algonquin. Οι δύο θα εξετάσουν σκληρές αποδείξεις για εγκλήματα του Ninth Circle σε ολόκληρο τον Καναδά και για το κίνημα που τα εκθέτει: Sun. 10 Μαρτίου στις 6 μ.μ. EST στο ραδιόφωνο blog:

www.bbsradio.com/herewestan

Μια παγκόσμια επαναφορά νομισμάτων που πρόκειται να εφαρμοστεί θα τερματίσει την Τράπεζα του Βατικανού και είναι οι δραστηριότητες νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες του 9ου κύκλου και θα αποκόψει τους εγκληματίες από υπηρεσίες διαφόρων μαφιών στο διεθνές εμπόριο παιδιών σεξ, όπλα και ναρκωτικά. «Με το κλείσιμο των 6.000 λογαριασμών (παγκόσμιος ηγέτης), παραλύσαμε ολόκληρο το Βατικανό και αναγκάσαμε την Καθολική Εκκλησία σε ένα σταδιακό πρόγραμμα αποδοχής ηλεκτρονικών δωρεών (εκκλησιαστικές συλλογές) για συμμόρφωση με τη διεθνή νομοθεσία για το ξέπλυμα χρήματος. Αυτό αποσυνδέει το Βατικανό από την ιταλική μαφία », ανέφεραν πηγές.

Η Τράπεζα του Βατικανού αντιμετώπιζε εξαφάνιση για κάποιο χρονικό διάστημα λόγω της παγκόσμιας επαναφοράς νομίσματος που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί υπό την καθοδήγηση ενός νέου χρηματοοικονομικού συστήματος BRICS. Ο Πάπας Φραγκίσκος προσπάθησε σκληρά να εμποδίσει το χρυσό / παγκόσμιο σύστημα που υποστηρίζεται από περιουσιακά στοιχεία να αναλάβει το χρήμα του.

Τον Ιούνιο του 2018, το Bergoglio είχε συναντηθεί με ελβετικούς πολιτικούς ηγέτες και χρηματοδότες με σκοπό τον αποκλεισμό μιας «Πρωτοβουλίας Κυβερνητικών Χρημάτων» (SMI) που περιόρισε την εξουσία των ιδιωτικών τραπεζών και έθεσε το ελβετικό σύστημα σε μια ενιαία εθνική τράπεζα. Η Τράπεζα του Βατικανού είχε σημαντικά περιουσιακά στοιχεία συνδεδεμένα με το ελβετικό τραπεζικό σύστημα και θα χάσει εάν εγκριθεί η SMI.

Συμπτωματικά (ή όχι) μεγάλες δόσεις χρημάτων που προορίζονται για το νέο τραπεζικό σύστημα GCR αποκλείστηκαν την ίδια ημέρα της συνάντησης, η οποία συμπτωματικά (ή όχι) ευθυγραμμίστηκε με απόπειρα σύλληψης του Πάπα Φραγκίσκου στις 21 Ιουνίου. Η αστυνομία της Ιντερπόλ είχε επιχειρήσει να εκδώσει ένταλμα σύλληψης του 2014 που εκδόθηκε από έξι δικαστές του Διεθνούς Δικαστηρίου Κοινού Δικαίου στις Βρυξέλλες.

Ο Μπέργκογλι είχε καταδικαστεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και της συνενοχής σε ένα πλαίσιο εγκληματικής συνωμοσίας, συμπεριλαμβανομένης της εμπορίας και του θανάτου παιδιών. Είχε βιάσει τουλάχιστον δύο παιδιά και ήταν παρών στις παιδικές θυσίες του 9ου κύκλου, σύμφωνα με περισσότερους από 68 μάρτυρες που είχαν καταθέσει ενώπιον έξι διεθνών δικαστών και 36 μελών της κριτικής επιτροπής σε δικαστικές διαδικασίες που χρειάστηκαν πάνω από ένα χρόνο (ICLCJ Case Docket No. 06182014-001 , στο Matter of The People v. Bergoglio, Pachon, Welby et al, 18 Ιουλίου 2014).

Το Δικαστήριο ICLCJ είχε επίσης ακούσει μαρτυρίες για δολοφονίες παιδιών στο Βέλγιο που πιστεύεται ότι συνδέονται με το δαχτυλίδι εκμετάλλευσης παιδιών του Βατικανού:

http://itccs.org/2014/09/10/transcript-of-anne-marie-van-blijenburghs-testimony-about-child-murders-in-belgium/

Στις αρχές του 2018, ο Πάπας Φραγκίσκος υποψιάστηκε ότι ήταν πίσω από τη λεγόμενη «αυτοκτονία» της αδερφής της Βασίλισσας Μάξιμα, η οποία απειλούσε να αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με το διεθνές δαχτυλίδι εκμετάλλευσης παιδιών που πιστεύεται ότι ήταν εκτός γραφείου στο Βατικανό. Η Maxima παραιτήθηκε μετά από ισχυρισμούς ότι είχαν «κυνήγι» όπου παιδιά βιάστηκαν και σφαγιάστηκαν από τους καλεσμένους του δείπνου.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5816311/Queen-Maxima-Hollands-younger-sister-dies-33-suicide.html

Το προηγούμενο έτος του ίδιου δικαστηρίου είχε αποφανθεί 40 παγκόσμιες ελίτ του 9ου κύκλου ένοχοι για βιασμό παιδιών, βασανιστήρια και δολοφονίες. Οι κατηγορούμενοι περιελάμβαναν τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρώην Καθολικό Πάπα Βενέδικτο Ρατζίνγκερ και τον Καναδό πρωθυπουργό Μπρεντ Χάρπερ. Ο Ράτζιγκερ έκανε την άνευ προηγουμένου παραίτησή του εντός ημερών από την απόφαση του δικαστηρίου.

http://itccs.org/2013/10/28/i-saw-joseph-ratzinger-murder-a-little-girl-eyewitness-to-a-1987-ritual-sacrifice-confirms-account-of-toos- Νιζένους-της-Ολλανδίας /

Οι δικαστικές διαδικασίες του ICLCJ είχαν εκδώσει ένα έγγραφο από αρχεία του Βατικανού με την ονομασία Crimen Sollicitationas, το οποίο απαιτούσε καθολικούς αξιωματούχους να βοηθήσουν και να αποκρύψουν τον βιασμό και την εμπορία παιδιών. Ως πολιτική της Canon Law and Crimen, αυτή η βία κατά των παιδιών διατάχθηκε να καλυφθεί από αξιωματούχους της Καθολικής Εκκλησίας ως «Ποντιακό Μυστικό».

Υπήρχαν δώδεκα κατηγορούμενοι - τραπεζίτες, θρησκευτικοί ηγέτες, αφεντικά της μαφίας, επιχειρηματίες, πολιτικοί και αξιωματικοί του Παγκόσμιου Συμβουλίου Εκκλησιών - που ονομάστηκαν συνωμότες στην εξαφάνιση οκτώ παιδιών από καθολικές εγκαταστάσεις στην Ελβετία, το Βέλγιο και την Ιταλία.

Ένας μάρτυρας κατέθεσε ότι ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια συναντήσεων με τον τότε Αργεντινό ιερέα και τον Επίσκοπο Φραγκίσκο και τη στρατιωτική Χούντα κατά τη διάρκεια του Βρώμικου Πολέμου της Αργεντινής το 1970. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, ο Φραγκίσκος βοήθησε να μεταφέρει 30.000 παιδιά αγνοουμένων πολιτικών κρατουμένων στο δακτύλιο του παιδιού του Βατικανού.

Μερικά από αυτά τα παιδιά πιστεύεται ότι θάφτηκαν σε Child Gravesite στην Ισπανία - ότι το Βατικανό αρνήθηκε συνεχώς τα αιτήματα για ανασκαφή. Δείτε μαρτυρία μαρτύρων:

https://www.youtube.com/watch?v=UvhfXAd08TE και http://youtu.be/cVYkctM1k90

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

    • Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
      Σάς άρεσε;
      Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
      Σχολιάστε!!!
      Διαδώστε!!!!
      19/05/2021 - 34605 - 4504
      Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου