Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Οι εμβολιασμένοι άνθρωποι παρακολουθούνται σε πραγματικό χρόνο μέσω 5G Cellular και όλα αυτά τα δεδομένα μπορούν να παραβιαστούν για να σας παρακολουθούν!

 



Από Νίκος Μακεδόνας

Ο Hal Turner μόλις το έσπασε στην εκπομπή του. Ένας Ρώσος χάκερ μπήκε στον σκοτεινό ιστό και βρήκε μια βάση δεδομένων που εμφανίζει τις πληροφορίες εμβολιασμένων ατόμων (όπως τα ζωτικά τους σημάδια, τις ακριβείς συντεταγμένες GPS, είτε κοιμούνται είτε είναι ξύπνιοι) μεταφορτώνονται σε πραγματικό χρόνο. Τα άτομα που έχουν λάβει το εμβόλιο παρακολουθούνται σε πραγματικό χρόνο από αυτό το σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης 5g. Έχουν γίνει πομποί, μεταδίδοντας όλες τις πληροφορίες για τον εαυτό τους πίσω στη μητρική γνωστή και ως δέκτη AI. Αυτό είναι άγριο μάγκα .... Δείχνει επίσης τις ακριβείς πληροφορίες του υλικολογισμικού, των πληροφοριών της CPU και του επεξεργαστή που βρίσκονται μέσα στο άτομο.

ΑΙΤΗΣΗ: Οι εμβολιασμένοι άνθρωποι παρακολουθούνται σε πραγματικό χρόνο μέσω 5G Cellular και όλα αυτά τα δεδομένα μπορούν να παραβιαστούν για να σας παρακολουθούν!

ΑΙΤΗΣΗ: Οι εμβολιασμένοι άνθρωποι παρακολουθούνται σε πραγματικό χρόνο μέσω 5G Cellular και όλα αυτά τα δεδομένα μπορούν να παραβιαστούν για να σας παρακολουθούν!

Δεν ξέρω τι να κάνω από αυτές τις πληροφορίες, γι 'αυτό τις διαβιβάζω για να λάβετε υπόψη σας. Ακολουθεί ένα βίντεο που υποτίθεται ότι δείχνει ότι οι παραλήπτες COVID-VAX εκπέμπουν ραδιοσήματα που μπορούν να τα παρακολουθούν 24/7.

Δεν ισχυρίζομαι ότι γνωρίζω αυτήν τη δυνατότητα ή την αδυναμία της. Θα το ερευνήσω περαιτέρω.

Αλλά το βίντεο φαίνεται τόσο συναρπαστικό, που πρέπει να το μεταδώσω επειδή ισχυρίζεται ότι δείχνει ότι οι παραλήπτες VAX μπορούν να παρακολουθούνται, σε πραγματικό χρόνο, κάθε στιγμή κάθε ημέρας, και εκπέμπουν μοναδικές πληροφορίες αναγνωριστικού που συνδέονται με μια βάση δεδομένων που συλλέγει όλα τις πληροφορίες για αυτούς κάθε μέρα:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Οι σκέψεις σου?



 ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

    • Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
      Σάς άρεσε;
      Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
      Σχολιάστε!!!
      Διαδώστε!!!!
      27/05/2021 - 34609 - 4508
      Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου