Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Το πρόβλημα της αξιοκρατίας και η προδοσία των ΜΜΕ. Ο χρυσός του Αγίου Όρους και η FYROM.



Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018



Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Το πρόβλημα της αξιοκρατίας και η προδοσία των ΜΜΕΚαι τα δύο μου άρθρα μπορούν να χρησiμοποιούνται απο οποιοδήποτε ακόμη και με διαφορετική ερμηνεία απο την δική μου αλλά μια αναφορά σε εμένα λογικό και δίκαιο είναι να υπάρχει.
ΛΙΓΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ…
H XA που μου κολάει τελευταία για την ΑΟΖ, γιατί δεν καταθέτει το χάρτη μου των κοιτασμάτων στη Βουλή ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ; Δεν μπορούν να σηκώσουν το χάρτη; Δύο τρις ευρώ τους πέφτει βαρύς στη πλατούλα; E; Ας πούν και κάτι σοβαρό αντι να βρίζουν και να γκαρίζουν σαν γαϊδάροι.
Υπάρχoυν και το άρθρα μου με τα Voronoi. Είναι αρκετά για πολλές εκπομπές. Βγάζουν πολλά θέματα,  μοντέρνα θέματα. Γιατί είναι ΜΟΝΟ 3 νμ τα χωρικά ύδατα της Ελλάδας στον Έβρο κατά το υπουργείο Καμμένου; Μιχαλολολιάκο εσύ να μου πείς, όχι ο Κασιδιάρης το μωρό της Ρόζμαρυ. Εθνικιστής εσύ; XAXAXA. Το χάρτη μου στη Βουλή. Σβέλτα, Κότα.
Δημήτρης Καμμένος έσπρωξε το θέμα του Αξιού και ο Γραφικός Αυγενάκης της ΝΔ έσπρωξε με ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ στη Βουλή το θέμα των Χημικών της Συρίας, που πίνετε όλοι. Γιαυτό είστε έτσι… μαλθακοί.
Ο Βελόπουλος με τον Σαχίνη έχουν ΜΟΝΟ προβάλλει τον Χάρτη των κοιτασμάτων. Κανένας άλλος. Με το Βελόπουλο έχω ένα παράπονο. Του είχα δώσει μια συνέντευξη και του είχα πεί ότι την άλλη μέρα θα γινόταν σεισμός στη Ρόδο. Ο σεισμός έγινε. Λυπάμαι που το απέκρυψε.
Και στο ΣΥΡΙΖΑ έχω οπαδούς… πάντως. Σε πολύ υψηλές θέσεις… (ο Τσίπρας δεν είναι και τόσο ευφυής) και το Τοτό-Κούλη περνάει απο δώ. Είναι αυτό ένα…
Και απο τον Κουτσούμπα δεν έχω παράπονο… μεγάλο… Στη ψήφο της ψευτοπρότασης μομφής όμως έπρεπε να ήταν εκεί, άσχετα αν η λογική της απόφασης του για αποχώρηση είχε μια βάση. Οι μάχες όταν δίνονται με αποχωρήσεις, λέγονται εκχωρήσεις. Λίγες φορές πρέπει να υπάρχει υπέρβαση.
Μόνο ο Βενιζέλος με σνομπάρει λόγω Στρογγύλης, PSI, Lagarde, μου το κρατάει… Με το Λοβέρδο κάτι γίνεται…
Μπορεί να ξεχέζω τους πάντες αλλά η αλήθεια να λέγεται. αλλοώς στην άμμο θα χτίζουμε μόνο.
Είναι ώρα να παραιτηθεί ο Παυλόπουλος πριν περάσω σε άλλη διάσταση… Προειδοποίησα… Ο Αχιλλέας Καραμανλής, γιατί δεν του λέει στο αυτάκι, ότι τον βλέπω… Να του το πεί, αν και ξέρω ότι κρυφακούει… Η εποχή του παραμυθιού έχει περάσει όμως…
Στην άκρη λέμε. Στην άκρη αλλοιώς ΠΑ ΠΑ ΛΑ. Τα μωρά στη κούνια τους.
Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ Η FYROM
Σήμερα θα σας πάω σε ένα άλλο Αβάδιστο Μονοπάτι. Το αφιερώνω  στη Στοά Μαλακαντάση, για να το μοιράσει στους “φτωχούς” της “ενορίας” της, εδώ κλέβουν το παγκάρι τους…
Στον ανωτέρω χάρτη βλέπετε που υπάρχει χρυσος στη περιοχή των Σκουριών.
Το Άγιο Όρος ιστορικά μεταμορφώθηκε σε έμπλεο θησαυροφυλάκιο και κάθε εισβολή εναντίον του στη μακραίωνη ιστορία του ισοδυναμούσε με απόδειξη για την ύπαρξη αμύθητων θησαυρών. Γιατί σχεδίαζαν εξάλλου οι Ναζί να λεηλατήσουν τη χερσόνησο του Άθω αρπάζοντας τα εκκλησιαστικά κειμήλια αλλά και τους κρυμμένους μποναμάδες των υπογείων του;
Οι ιστορίες για τα ανήλιαγα υπόγεια του Αγίου Όρους που φιλοξενούν από ράβδους χρυσού διαφόρων προελεύσεων (Ουγγαρίας, Ισπανίας, Γένοβας, Κωνσταντινούπολης) και ευρωπαϊκά νομίσματα (φλουριά, ναπολεόνια, τούρκικα γρόσια και αγγλικές λίρες) μέχρι και άυλους τίτλους (συναλλαγματικές, ομόλογα και άλλα) δίνουν και παίρνουν πια, μπολιάζοντας το φαντασιακό του Έλληνα με αμύθητα πλούτη που θα μπορούσαν να μας ξελασπώσουν…
KAI AN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΗΜΕΣ;
Ανάλογα ποιον θα ρωτήσεις, το Άγιο Όρος κρύβει στα έγκατά του τα πάντα: χρυσά αντικείμενα, χρυσά νομίσματα, χρυσά κοσμήματα, ράβδους χρυσού, πλάκες χρυσού, χρυσά κοσμήματα, χρυσές αλυσίδες, χρυσούς σταυρούς, χρυσά στεφάνια, χρυσά πεντόλιρα, ασημένια και χάλκινα νομίσματα, ασημένια σκεύη, πορσελάνινα αντικείμενα, κατεργασμένα διαμάντια, ακατέργαστα διαμάντια, πολύτιμους λίθους, ημιπολύτιμους λίθους, ζαφείρια, κεχριμπάρια, ρουμπίνια, μαργαριτάρια, σμαράγδια, αμέθυστους, κοράλλια, μπρούτζινα αντικείμενα, άυλους τίτλοι, μετοχές, ομόλογα και τόσα ακόμα.
Οι φήμες θέλουν τους μοναχούς να κρύβουν σε μπαούλα, σεντούκια, κασέλες, κιβώτια, πιθάρια, δερμάτινα δισάκια και ό,τι άλλο βάλει ο νους όλων των λογιών τα πολύτιμα αντικείμενα. Κανείς δεν ξέρει όμως τι πραγματικά κρύβουν οι δαιδαλώδεις μυστικές κρύπτες που διαθέτουν όλα τα μοναστήρια του Αγίου Όρους και ξεγέλασαν στην υπερχιλιετή ιστορία της Αθωνικής Πολιτείας τους πάσης φύσεως επιδρομείς και άρπαγες, από πειρατές και κατακτητές μέχρι εισβολείς και ιερόσυλους.
ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.. ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ…
Δεν είναι τυχαία η επιθυμία πολλών “κοσμικών” να θέλουν να γίνουν ηγούμενοι σε μοναστήρια στο Άγιο Όρος. Δεν είναι τυχαίοι αυτοί που γίνονται Διοικητές εκεί. Δεν είναι τυχαίες οι επισκέψεις προσωπικοτήτων εκεί. Είναι ένα μέρος που μπορεί να ξεπλύνει κάποιος μαύρο χρήμα, να κρυφτεί αλλά και να φυλάξει χρυσό ή κάτι άλλο.
ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
Απο γεωλογική άποψη κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την ύπαρξη κοιτασμάτων χρυσού στο Άγιο Όρος, αφού τα πετρώματα στις Σκουριές αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας που έχουν βρεθεί κοιτάσματα, όπως εμφανίζεται στον επόμενο χάρτη δείχνουν πάρα πολλές συγγένειες. Το άβατον και το ειδικό φορολογικό καθεστώς είναι πολύ ελκυστικά για “επένδυση”.

Όλα αυτά που γράφω είναι πολύ σημαντικά, απο τη στιγμή που οι προδότες χάρισαν την Μακεδονία στη FYROM. Δεν είναι λοιπόν μόνο το κοίτασμα φυσικού αερίου που ξεκινάει απο τη FYROM που περνάει απο τη Θεσσαλονίκη και που φτάνει ως την άκρη του Ανατολικού Αιγαίου. Υπάρχει και ο χρυσός της Μακεδονίας, ο χρυσός στο Άγιο Όρος, τα ορυχεία λιγνίτη, το ουράνιο και πολλά άλλα. Λογικό ο Σόρος να ενδιαφέρεται για τη FYROM και το μέλλον της. Ο ΔΜ του “Συμβουλίου” να κρύβεται… με τα στρατιωτάκια του και αυτά με το μούσι να κόψουν τη τρελλή… θα βγούν στη πίστα…
Τα θέματα που βγάζω δεν μπορεί να τα διαχειρισθεί ο κάθε τσόγλανος που θέλει να κάνει τον πολιτικό παριστάνοντας τον Έλληνα πατριώτη. Να κάνουν στην άκρη.
Περιμένω την παραίτηση Παυλόπουλου πριν αλλάξω χρώμα και φιλική διάθεση.

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου