Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

"ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ";;



Isidoros Sklivanos *
Καλέ μου φίλε Παύλος, η Γερμανία δεν είναι πανάκεια αφού εξ αιτίας κάποιας λανθασμένης οικονομικής πολιτικής είναι υποχρεωμένη περιοδικά να αυξήσει τις συντάξεις για να αντισταθμίσει έναν καλπάζοντα πληθωρισμό ο οποίος δίνει την δυνατότητα στο "σύστημα" να ευνοήσει ή να καταπιέσει κατά το δοκούν κάποια κοινωνικά υποσύνολα.

Γιαυτό θα συμφωνήσω με τον συμπατριώτη μου τον κωστας στουπος- χιος, αλλά χρειάζεται επιτέλους να κατονομάσουμε το "σύστημα", να βγεί επιτέλους στο φανερό, "ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ";; ....αλλιώς παραμένοντας κρυμμένος στην αοριστία δεν θα ξηλωθεί ποτέ.

Συνήθως οι περισσότεροι που ασχολούνται με το θέμα, άλλοι από άγνοια, 'άλλοι από πρόθεση κρύβουν ή καμουφλάρουν τον ένοχο πίσω από την λέξη "σύστημα", τον κρύβουν εκούσια ή ακούσια!
Ποιος είναι το "σύστημα";
...δεν είναι ΜΙΑ κυβέρνηση, δεν είναι είναι μόνο κόμμα, αλλά σύσσωμος ο αλωθείς κοινοβουλευτικός "πολιτικός" κόσμος, όλοι μαζί τελούν πειθήνια(€ ή εκβιαζόμενοι) τις κατευθυντήριες του "συστήματος".
Στα περισσότερα κράτη που ο κοινοβουλευτισμός πλασάρεται ως "δημοκρατία", είναι τα διάφορα "λόμπι" που ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις και πρωθυπουργούς οι οποίοι ακολουθούν τις εντολές του συστήματος. ...τα λόμπι είναι το σύστημα.

...και για να μην εμπαίσουμε σε ομερτά, θα κατονομάσουμε το ΕΝΑ και μοναδικό λόμπι την Ελλάδα των Ρωμιών...που αποδεδειγμένα πλέον είναι η ανθελληνική εν τη γενέσει της, "Εκκλησία της Ελλάδος" (βλέπε των Ρωμιών), που δεν είναι "θρησκεία", ούτε υπήρξε ποτέ, αλλά είναι ένα ακόμα ενεργό μεσαιωνικό "πολιτικό" εργαλείο καταστολής και χειραγώγησης των μαζών που η ίδια επιμελείται χειραγωγόντας την δημόσια εκπαίδευση ώστε να παράγει αντί πολιτών, μάζα ποιμνίου πιστών απαίδευτων (Ρωμιών) ευνουχισμένων από κάθε κριτική ικανότητα, ώστε να είναι υποχείρια της εκάστοτε τυραννικής εξουσίας που συνεργάζεται και ανέρχεται από το άρμα της θεοκρατικής επιχορήγησης....

Το παρόν άθλιο σύστημα μπορεί να ξηλωθεί μόνο από μια πραγματική Δημοκρατία!
Όμως η Δημοκρατία δεν μπορεί να επιβληθεί με βία, ούτε δωρίζεται γιατί απαιτεί Παιδεία κατά πλειοψηφία, μπορεί όμως να ανελιχθεί από τις ελάχιστες δημοκρατικές διαδικασίες που επιβιώνουν στην παρούσα κατάσταση. ...μόνο απαραίτητο βήμα η εξυγίανση της δημόσιας εκπαίδευσης που μπορεί να επιτευχθεί ΜΟΝΟ με την απομάκρυνση της θεοκρατίας από την δημόσια εκπαίδευση, την οποία προς το παρόν χειραγωγεί κατά το δοκούν ώστε να παράγει ποίμνιο πιστών Ρωμιών, ψηφίδες λαού, όχλου.

..το άτομο, ο πολίτης μαντρώνεται σε στάνη και υποβιβάζεται σε μάζα, σε όχλο που τον αποκαλούν "λαό", "ΛΑΟ" λένε την μοντέρνα πλασματική οντότητα στην οποία συνθλίβουν το σύνολο ευνουχισμένων πολιτών με σκυμμένο κεφάλι και φιμωμένο στόμα και τους εμπαίζουν με προσωποπαγείς εκφράσεις, "ο λαός αποφασίζει", "ο κυρίαρχος λαός", ενώ ο μόνος κυρίαρχος είναι οι κομματάρχες απατεώνες εντεταλμένοι της θεοκρατίας και ο κομματισμός που στηρίζει το κοινοβουλευτικό μόρφωμα και το πλαστογραφεί ως "δημοκρατικό" πολίτευμα που σαφώς ουδεμία σχέση έχει με την Δημοκρατία και τον Ελληνικό Εθνισμό..

Βρεθήκαμε στον Καιάδα ως αποτυχημένοι πολίτες.
Αμελήσαμε ή μας έσπρωξαν δέν διαφέρει, η ευθύνη μένει δική μας.Τα θέματα λίγα μα ουσιαστικά αναγκαία για την δημοκρατική παλινόρθωση και την πνευματική αποκατάσταση του τόπου μας:
Φταίνε οι άλλοι, Ομερτά, δουλοπρέπεια, συμφεροντολογία, υποταγή, εξειδίκευση, ή Μάθηση, Ελληνική Παιδεία, ατομική και κοινωνική ηθική, κριτική ικανότητα, παρρησία, Αρετή, ενεργοί πολίτες, ελευθερία – υποχρεώσεις... οι επιλογές είναι δικές σου αγαπητέ συμπολίτη!

ΠΟΛΙΤΕΣ Ή ΛΑΟΣ;
Η διςχιλιόχρονη Δημοκρατία το Κράτος(δύναμη) του Δήμου, η ΕΚΚΛΗΣΙΑ του Δήμου, ...μόνο αυτή! λιθάρι της το άτομο με Αξίες, ο ενάρετος πολίτης που νοιώθει συμφέρον του το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου, της Πόλης του, που πράτει το κοινωνικώς δέον από εσωτερική Ανάγκη(Παιδεία) και όχι από εξωτερική αναγκαιότητα(τιμωρία), ....Δημοκρατία εμπνευσμένη από την αρμονία των θεών, ...θεμέλιος λίθος της ο σεβασμός του Άλλου ατόμου... στην Δημοκρατία όλοι είναι εξίσου σημαντικοί και ξεχωριστοί αξιοκρατικά!!!

Δεν φταίνε οι λέξεις μα η εγκληματική σκοπιμότητα κατασκευής ποιμνίου υπηκόων. Αν καταφέρεις να γαλουχείς πολίτες με Αξίες και Αρετές, το πολύ σε δυο γενιές (60 χρόνια) θα έχεις θεμελιώσει ένα νέο "χρυσό αιώνα"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου