Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Η NASA ΚΡΥΒΕΙ τον ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΠΙΣΩ απο ΨΕΥΤΙΚΟ ΗΛΙΟ; (video)







sunΓράφει ο Σπύρος Μακρής,
Τι συμβαίνει με τον ήλιο; Μήπως αυτή η διάπυρη σφαίρα που βλέπαμε στο παρελθόν να λάμπει στον ουρανό, δεν είναι πια πραγματική, αλλά ένας ανακλαστήρας;…
Μία περίεργη θεωρία συνωμοσίας βλέπει το φως και παραξενεύει όσους την διαβάζουν… Είναι άραγε μία απίθανη σκέψη ή μία απίθανη πραγματικότητα;
Στο video που ακολουθεί υπάρχει ο ισχυρισμός ότι αυτό που βλέπουμε σαν ήλιο και μας φωτίζει και μας ζεσταίνει δεν είναι ο πραγματικός, αλλά κάτι ψεύτικο που χρησιμοποιεί η NASA προκειμένου να κρύψει τον ερχομό του Νιμπίρου.
Υποστηρίζεται, λοιπόν, πως η διαστημική υπηρεσία χρησιμοποιεί κάποιο είδος διαστημικού ανακλαστήρα προκειμένου να μας δίνει την αίσθηση του Ήλιου, αλλά χωρίς να είναι αυτός πραγματικά…
Κάτι παρόμοιο έχει ειπωθεί και για την Σελήνη, ότι αυτό που βλέπουμε είναι ένα ολόγραμμα που κρύβει το πραγματικό φεγγάρι.
solar-thermal-test-facility
Στο video παρακάτω, μας δείχνει ένα τεράστιο κάτοπτρο, που ουσιαστικά είναι ένα Solar Thermal Test Facility. Ένα διώροφο ψηλό κυρτό κάτοπτρο, κατασκευασμένο από 144 διαφορετικά τμήματα καθρέφτη, εξαγωνικού σχήματος και περίπου 18 ίντσες σε διάμετρο.Σύμφωνα με την NASA και τους ερευνητές της στο Flight Center Marshall Space στο Huntsville, αποτελεί μία διαστημική εγκατάσταση, έναν προσομοιωτή, που θα διευκολύνει τους αστροναύτες από τις σκληρές συνθήκες του διαστήματος και θα προσφέρει μία θερμική ισορροπία.
Οι συνωμοσιολόγοι, όμως, υποστηρίζουν ότι ο πραγματικός σκοπός δεν είναι αυτός που προτείνει η NASA.
Όπως και να έχει, στην αντίληψή μας έπεσε μία παρατήρηση από το Katohika σχετική με τον Ήλιο, ότι αυτός δεν «καίει» όπως παλιά, όταν ήμασταν μικρά παιδιά και προσπαθούσαμε με έναν μεγεθυντικό φακό να εστιάσουμε τις ακτίνες του ήλιου σε ένα κομμάτι χαρτί και να το κάψουμε.
Η αλήθεια είναι ότι το δοκιμάσαμε και το χαρτί δεν κάηκε μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, όπως θα έπρεπε…
Μήπως δεν το κάναμε σωστά;
Είναι μία ένδειξη για κάτι ύποπτο;
Μήπως ο Ήλιος δεν είναι αυτός που νομίζουμε;…

Τα συμπεράσματα δικά σας…
diadrastika.com


ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Translate this page: EN FR DE ES RU AR
Εκεί που ο πλανήτης Χ, Νιμπίρου κατά ορισμένους, ήταν αποκύημα φαντασίας κάποιων μυθιστοριογράφων, αίφνης τα ΜΜΕ ασχολούνται με τον ένατο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος τόσο φυσικά ως να ήταν γνωστός εδώ και χρόνια! Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Δεν είναι μόνο ότι "ανακαλύφθηκε" αλλά ότι βρίσκεται ήδη στο ηλιακό μας σύστημα.
Προφανώς και η βλακεία κατοικεί στα χαμηλότερα στρώματα της ατμόσφαιρας, αλλά τώρα αποδεικνύεται ότι πηγάζει και από το έδαφος.
Έτσι η είδηση ότι δύο Αμερικανοί επιστήμονες έχουν ισχυρές ενδείξεις για την ύπαρξη του 9ουπλανήτη (ουσιαστικά του πλανήτη Χ ή Νιμπίρου) κάνει τον γύρο του κόσμου. Όσοι μιλούσαν βέβαια για μια πιθανή καταστροφική «συνάντηση» της Γης με τον πλανήτη Χ, ήταν γραφικοί. Τώρα φαίνεται πως ξαφνικά αποκτούν βαρύτητα!
Βαρύτητα και μάλιστα μεγάλη καθώς ο… ένατος πλανήτης φαίνεται να είναι περίπου 10 φορές μεγαλύτερος από τη Γη και βρίσκεται σε τροχιά πέρα από τον Ποσειδώνα, ο οποίος περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο σε μια απόσταση τουλάχιστον 4,5 δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων.
Υπάρχουν ενδείξεις βάσει των προσομοιώσεων που έγιναν σε υπολογιστή ότι ο μυστηριώδης πλανήτης, ο οποίος αποκαλείται «9ος πλανήτη» –εφόσον υφίσταται– θα βρίσκεται σε τροχιά περίπου 20 φορές μακρύτερα από τον Ήλιο σε σύγκριση με τη Γη, υποστηρίζουν οι αστρονόμοι του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Καλιφόρνιας στην Πασαντίνα.
Προς το παρόν οι επιστήμονες δεν έχουν παρατηρήσει απευθείας τον πλανήτη. «Πρόκειται για ένα αρκετά σημαντικό τμήμα του ηλιακού μας συστήματος που παραμένει εκεί έξω για να το ανακαλύψουμε, το οποίο είναι αρκετά συναρπαστικό» επισήμανε ο αστρονόμος Μάικ Μπράουν σε μια ανακοίνωση.
Το γεγονός βέβαια ότι η τροχιά του έχει υπολογιστεί ότι είναι 20 φορές μακρύτερα από τον Ήλιο σε σύγκριση με τη Γη, δε σημαίνει απολύτως τίποτα.
Σε κάποια στιγμή στο προσεχές μέλλον μπορεί να αναθεωρηθεί αυτή και τα ΜΜΕ να πουν με την ίδια φυσικότητα ότι θα περάσει πολύ εγγύτερα…







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου