Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Αλλάχ Ακμπάρ! Αλλάχ Ακμπάρ! - Europe's Death Knell

 

Αλλάχ Ακμπάρ! Αλλάχ Ακμπάρ! - Europe's Death Knell

Περισσότεροι από 500.000 Ισλαμιστές άνδρες (στρατιώτες) είναι καθ' οδόν για να κατακτήσουν την Ευρώπη... Ο σκοπός της ισλαμικής μετανάστευσης, γνωστή ως hijrah, είναι η επέκταση του Ισλάμ μέσω της μετανάστευσης.

Απλώς ακολουθούν το παράδειγμα του Μωάμεθ (του θρησκευτικού, πολιτικού και στρατιωτικού τους ηγέτη) και των οπαδών του από τη Μέκκα έως τη Μεδίνα Η Χίτζρα παραμένει μέχρι σήμερα το πρότυπο για τους τζιχαντιστές που επιδιώκουν να κατοικήσουν και να κυριαρχήσουν σε νέα εδάφη.

Η μετανάστευση για την υπόθεση του Αλλάχ θεωρείται στο Ισλάμ ως μια εξαιρετικά αξιόλογη πράξη. «Και όποιος μεταναστεύει για την αιτία του Αλλάχ θα βρει στη γη πολλές τοποθεσίες και αφθονία», λέει το Κοράνι. «Και όποιος εγκαταλείπει το σπίτι του ως μετανάστης στον Αλλάχ και στον Αγγελιοφόρο Του και μετά τον κυριεύει ο θάνατος, η ανταμοιβή του έχει ήδη γίνει υποχρέωση του Αλλάχ.

Και ο Αλλάχ είναι πάντα επιεικής και ελεήμων». (4:100) «Σας αναθέτω πέντε από αυτά που με έχει αναθέσει ο Αλλάχ να συγκεντρώνομαι, να ακούω, να υπακούω, να μεταναστεύω και να διεξάγω Τζιχάντ για χάρη του Αλλάχ» - Απόσπασμα από το Χαντίθ Υπέρ-Συμβουλή: Όταν ένας εισβολέας ξένος στρατός ψέλνει την ισλαμική πολεμική κραυγή, παραδέχεται ποιοι είναι και ο Προφήτης του τον διατάζει να κατακτήσουν εσάς και τα εδάφη σας, πιστέψτε τους - ΟΧΙ οι παγκοσμιοποιητές που σας λένε ψέματα ότι αυτοί οι στρατιωτικοί άνδρες είναι επιστήμονες , δικηγόροι και γιατροί!

Δείτε τό βίντεο. https://twitter.com/i/status/1672518679488090113


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
  • Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης Ιθαγενής, ΣυνΙδιοκτήτης τής Ελλάδος
    Σάς άρεσε;
    Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
    Σχολιάστε!!!
    Διαδώστε!!!!
    24/06/2023 - 34829 - 451629
  • ΣΚΕΨΟΥ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ......ΑΚΟΜΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου