Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

ΑΠΕΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ

 

ΑΠΕΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ

του Αντώνη Παπαντωνίου (Υποναύαρχου Λ.Σ.(ε.α.)-Νομικού)

Ένα πολύ σύντομο Σημείωμα για ένα από τα πολλά «Όπλα» που τα Κράτη έχουν χρησιμοποιήσει ως Ασπίδα για την προστασία τους από αδηφάγους τοκογλύφους που έχουν διαχρονικά χρησιμοποιήσει το Όπλο της Οικονομίας προκειμένου να εξαθλιώσουν τους Λαούς και να τους μετατρέψουν σε ΔΟΥΛΟΥΣ

Το Δόγμα του ΑΠΕΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ επισημοποιήθηκε σε μια διατριβή το 1927 από τον Alexander Nahum SacK, Ρώσο Νομικό, χρησιμοποιώντας την άρνηση πληρωμής του Δημόσιου Χρέους της Κούβας από τις ΗΠΑ, όταν την είχαν καταλάβει από τους Ισπανούς, καθώς επίσης και τις αιτίες άρνησης που αυτές προέβαλαν. Οι Η.Π.Α λοιπόν μαζί με τον Αυτοκράτορα Μαξιμιλιανό του ΜΕΞΙΚΟ ήταν οι πρώτοι διδάξαντες!

Τα βασικά χαρακτηριστικά ενός Δημίου Χρέους για να χαρακτηριστεί σαν ΑΠΕΧΘΕΣ είναι:

1.- Η σύναψη του Δανείου θα πρέπει να έχει γίνει από την Κυβέρνηση Χώρας, χωρίς την συγκατάθεση ή έστω την γνώση των Πολιτών αυτής.

2.- Η σύναψη του Δανείου θα πρέπει να μην είχε ως σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των πολιτών της χώρας και ως εκ τούτου οι πόροι να σπαταλήθηκαν σε δραστηριότητες που δεν ωφέλησαν το Λαό της Χώρας.

3.-Ο Πιστωτής θα πρέπει να γνώριζε εκ των προτέρων, το γεγονός ότι το Δάνειο και το Χρέος λειτουργεί σε βάρος των Πολιτών της Χώρας, επομένως όφειλε να γνώριζε τις δύο προηγούμενες προϋποθέσεις.

4.- Να γνώριζε ότι ο Δανειολήπτης ήδη όφειλε παλαιότερα Δάνεια τα οποία είχε αδυναμία εξυπηρέτησης και παρ΄αυτά τον δάνειζε.

5.- Να υπήρξε διαφθορά κατά τη λήψη του Δανείου.

ΑΡΚΕΙ και μόνο, ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ!

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ:

Εκτός από τις δύο πιο πάνω, ενδεικτικά:

1.- Μετά την κατάληψη του ΙΡΑΚ από Η.Π.Α. με εντολή του Προέδρου Τζορτζ Μπους προς το ΥΠΟΙΚ James BAKER και που…..αποσιωπήθηκε ώστε να μην γίνει γνωστό.

2.- ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

3.- ΑΙΤΗ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΧΡΕΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ):

1.- Διεθνές Δικαστήριο της Κοινωνίας των Εθνών 1939 της Ελλάδας.

2.- Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας σε προσφυγή Ομολογιούχων από την Στάση Πληρωμών της Αργεντινής.

3.- Το Διεθνές Δικαστήριο των Ηνωμένων Εθνών, το οποίο έχει κρίνει ότι: ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΣΤΟΧΟ. ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ, ΣΩΣΤΑ ΑΦΙΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ»!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θα επανέλθουμε και με ακόμα ένα από το Διεθνές Δίκαιο!

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Αντώνης Παπαντωνίου

Υποναύαρχος Λ.Σ.(ε.α.)-Νομικός

ΠΗΓΗ: https://lixnari.wordpress.com/2023/04/19/%ce%b1%cf%80%ce%b5%cf%87%ce%b8%ce%b5%cf%83-%cf%87%cf%81%ce%b5%ce%bf%cf%83/?fbclid=IwAR0N1u1DIVOhdYRnYUGBiU0SknQMuahIit7yVls0NTEJLnEwD1uGgSHefmQ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
  • Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης Ιθαγενής, ΣυνΙδιοκτήτης τής Ελλάδος
    Σάς άρεσε;
    Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
    Σχολιάστε!!!
    Διαδώστε!!!!
    12/06/2023 - 34816 - 451616
  • ΣΚΕΨΟΥ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ......ΑΚΟΜΗ.
  • Ο ΣΙΩΠΩΝ  ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΕΝΕΙΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου