Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ των KLAUS SCHWAB, BILL GATES, GEORGE SOROS Αυτοκρατορίες Rothschild και Rockefeller, Charles Prince of Wales

 


 

ΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Δηλώνω

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ

ΑΓΕΛΑΔΕΣ-ΕΘΝΗ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ,

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ

των KLAUS SCHWAB, BILL GATES, GEORGE SOROS

Αυτοκρατορίες Rothschild και Rockefeller, Charles Prince of Wales

καθώς και σε όλους τους κολλητούς τους θαμμένους στα σώβρακα της ιστορίας, τους White Walkers of Hitler's Winter, Human Anamorphoses που αναπτύχθηκαν από τη μύξα του νεομαρξισμού, του μεταανθρωπισμού και της παγκοσμιοποίησης, της μεγάλης επαναφοράς, του Covid19, της κλιματικής αλλαγής, των θλιβερών drones, της τοπικής αστυνομίας και κινηματογραφικοί χωροφύλακες.

 #arzător #apel #participativ   #scripentaunuiprotocolpolitic #estipericulosdacaestidiferit #ostentativ 

Ακρυφάτος πολιτικός προσηλυτισμός.

Ναι, θέλω να σε πείσω. Απροετοίμαστος, έχετε παρασυρθεί σε ένα βρώμικο παιχνίδι από τρομερά καλά εκπαιδευμένους αντιπάλους . Πιστεύεις ότι μπορείς να το διαχειριστείς μόνος σου;

 

η μεγάλη επαναφορά, covid19, πρωτόκολλο

Διδακτορική Διατριβή , Unidiversityate NU από Fik@ , Promeet Republic – Claudiu Mărginean,  peer@PIRAT    0720801101 ιδρυτής @    partidulpirat.ro noisieu.ro  Cluj-Napoca, 11.01.2021

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ!  ! Εάν συνεργάζεστε, στείλτε ένα email στο fondator@partidulpirat.ro

 

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ! 

 

Από το τίποτα σε όλα , το 90% είναι σκουπίδια .

Όντας Peer@ , σας προσεγγίζω σήμερα για να παραθέσω τον νόμο του Sturgeon:

Το 90% των πάντων είναι μαλακίες.

Αρ . Σαν μια ώθηση που σε στέλνει να ψάχνεις και να ανακαλύπτεις πράγματα.

Νομίζεις ότι μισείς την όπερα; Οι σκούτερ; Πατριωτική μουσική; Η τοπική αστυνομία; Αφρικανοί;

Ίσως δεν έχετε ανακαλύψει ακόμα αυτό το καλό 10%. Συνέχισε να ψάχνεις.

Επιφυλακτικότητα με τα πολιτικά κόμματα; Πιστεύετε ότι είναι άσκοπη η εμπλοκή στο πολιτικό παιχνίδι ; Είναι η πολιτική ένα αγκάθι που δεν θεραπεύεται; Είναι οι Διοικήσεις Αναθεώρησης Κώδικα χάσιμο χρόνου; Μήπως οι διευθυντές μπερδεύονται περισσότερο παρά βοηθούν; Ίσως έχετε δει μόνο τα σκουπίδια, ίσως έχετε κάνει μόνο τα χάλια - το 90%. Νομίζεις ότι δεν υπάρχει κανένας εκεί έξω να σε κάνει ευτυχισμένο; Ίσως, μέχρι στιγμής, να έχετε σκαρφαλώσει μόνο το 90% των σχέσεών σας, τις σκασμένες.

Συνεχίστε την αναζήτηση, βελτιώστε την αναζήτησή σας, καινοτομήστε/τροποποιήστε υπάρχοντα μοντέλα.

Ή, αν είστε τεμπέλης, κάντε τουλάχιστον τη χειρονομία ΟΚ.

Δεν υπάρχει αρχή της διασταυρούμενης επικονίασης στο ίδιο βιογραφικό. Όλα είναι χαοτικά και μπορείτε να λάβετε ένα ενθαρρυντικό hashtag από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.

Στη διαδικασία της πολιτιστικής σύλληψης, ο άνθρωπος, ως δέκτης πολιτισμού, λαμβάνει κόμβους προσανατολισμού και στη συνέχεια αποκωδικοποιεί.

Ως εκ τούτου, η λαμβανόμενη κουλτούρα μπορεί να τροποποιηθεί, ακόμη κι αν η τροποποίηση των μοντέλων συνοδεύεται από υποκουλτούρα, αντικουλτούρα, αβυσσαλισμό γενεών συν κοινωνικοοικονομικούς παράγοντες συν συγκυριακές πολιτικές, το καθένα με τις δικές του ανησυχίες.

😊

Μην πανικοβληθείτε, μην βιαστείτε, μην αποδεχτείτε την παραίτηση, μην σταματήσετε την αποκωδικοποίηση. Συνεχίστε την αναζήτηση, μεταξύ άλλων ερευνητών.

Ζήστε νύχτες που δεν θα θυμάστε ποτέ με φίλους που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.

Η κοινωνική διεπιστημονικότητα βρίσκεται σε πλήρη διαφοροποίηση, κάτι που μπορεί να οδηγήσει στη λήθη κάποιων κακών ισορροπιών και να διαδώσει νέες μεθόδους.

Τα δεδομένα που απαρτίζουν τις κοινωνικές επιστήμες και οι πόροι που χρειάζονται για ανάλυση είναι άφθονα. Τα μεγάλα δείγματα επιτρέπουν ακριβείς εκτιμήσεις που, σε συνδυασμό με ανοιχτά πρωτόκολλα, μπορούν να επιταχύνουν την επιλογή του καλού από το κακό. Είναι αυτή η μύηση κάποιου είδους κοινότητας πολιτικών που παρέχουν ανατροφοδότηση και ώριμη σιωπηρή αναπαραγωγή ιδεών σε ακαδημαϊκές δεξαμενές σκέψης;

Ελπίζω Τα καλά πράγματα συμβαίνουν σε αυτούς που βιάζονται. Σε αυτό το είδος κοινότητας σκοπεύω να σας προσελκύσω.

 

Ο Κίρκεγκωρ καθιέρωσε δύο είδη ηλιθίων.

Από τη μια μεριά εκείνοι που πιστεύουν αυτό που δεν είναι αλήθεια , και από την άλλη εκείνοι που αρνούνται να δεχτούν αυτό που είναι αληθινό.

Για αυτά τα δύο σύνολα στάσιμων και ασβεστοποιημένων ψυχών, η σύγχυση που άναψε η βροντή φωτιά από το θάρρος του Τζούλιαν Ασάνζ, της Τσέλσι Μάνινγκ και του Έντουαρντ Σνόουντεν (που αποτέφρωσε το καμουφλάζ των τελείως διεφθαρμένων, λανθασμένων και μοχθηρών αυτοκρατοριών των 20) χωρίς θυμό, ήταν προβλέψιμο.

Η ζωή δεν είναι να περιμένεις να περάσει η καταιγίδα. Είναι να μάθεις να χορεύεις στη βροχή.

Πού είναι όμως η ανάσα του 10% που είναι αδιαπέραστο από τη βλακεία, τα σκουπίδια ; Boomers ; Τα διατάγματα ; Millennials ; Οι όμορφοι και ελεύθεροι νέοι ; Γενιά Ζ ;

– Δεν είναι ο αριθμός των αναπνοών που πρέπει να ακολουθήσουμε, αλλά ο αριθμός των στιγμών που μας απομακρύνουν από την αναπνοή.

Η σιωπή τους είναι εκκωφαντική.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η έρευνα βιοεκλογικής περιφέρειας καταρρέει κάτω από τη δική της λιτανεία προβλημάτων. Στο βαθμό που αυτά τα προβλήματα διαφέρουν από αυτά στο εποπτευόμενο περιβάλλον , η αλληλεπίδραση με αυτές τις ετερογενείς κοινότητες μπορεί να είναι ένας χρήσιμος έλεγχος σε έναν κοινό τομέα: τη διερεύνηση του μέλλοντος μέσω πρωτοκόλλων.

Μερικές φορές αργότερα γίνεται ποτέ.

Θα είναι δύσκολο, αλλά δύσκολο δεν σημαίνει αδύνατο: κάντε το τώρα, χορέψτε.

 

Θέλω να ζήσω γρήγορα, να πεθάνω νέος και να αφήσω ένα όμορφο πτώμα! 

Θέλω να ζήσω γρήγορα, να πεθάνω νέος και να αφήσω πίσω μου ένα όμορφο πτώμα! – Pretty Boy Romano

Είμαστε ηλίθιοι; Τόσοι ηλίθιοι; Ή απλώς είμαστε στο δρόμο των ηλιθίων.

Θέλω να είμαι ένα όμορφο πτώμα .- Eva Braun

Είναι ο τρόπος μας ή είναι ο εφιάλτης της διαδρομής;

Αν δεν είμαστε τόσο ηλίθιοι ώστε να δεχόμαστε τον εφιάλτη, σημαίνει ότι τουλάχιστον καταφέρνουμε να αποκόψουμε την πραγματικότητα από το μυστήριο της κινηματογραφικής μυθοπλασίας .

Εάν κοπεί, η πραγματικότητα μοιάζει με μπουντρούμι , τι λίφτινγκ θα μπορούσαμε να εφαρμόσουμε σε αυτήν για να τη φέρουμε τουλάχιστον στη χρησιμότητα ενός διαμερίσματος comfort 3 στούντιο ;

Είναι χρήσιμο να προσεγγίζουμε την προοπτική του νυστέρι όταν αποφασίζουμε να τελειοποιήσουμε το σχεδιασμό ενός στόχου, είναι σημαντικό να ερευνήσουμε πόσο ρεαλιστικός και εφικτός είναι, για να δούμε αν ο στόχος μας μπορεί να μοντελοποιηθεί ή όχι. Ο βαθμός στον οποίο είμαστε προετοιμασμένοι από την αρχή μπορεί να αλλάξει τα πάντα.

Μια ανερχόμενη παλίρροια ανυψώνει όλα τα σκάφη: το κλειδί της επιτυχίας είναι να εστιάσετε στους στόχους και όχι στα εμπόδια.

Λοιπόν, ασφυκτιούμε στο μπετόν της μουσούδας ή επιλέγουμε την αναπνοή , την άρνηση αυτής της διαδρομής των οστών , την αφύπνιση από τον σήψη λήθαργο ;

 

Η έξοδος από Quietism/Out of Quietism.

Δύο Τσαπλινιανοί αλήτες – ο Βλαντιμίρ και ο Εστραγκόν – περιμένουν σε ένα σταυροδρόμι, κάτω από ένα δέντρο, κάποιον που θα μπορούσε να απαντήσει στις προσευχές τους: τον Λόρδο Γκοντό. Αυτό είναι ένα άτομο που έχει μια ύποπτα θεϊκή λευκή γενειάδα, δεν κάνει τίποτα και παραμένει απογοητευτικά απών παρά τις επανειλημμένες υποσχέσεις για την επικείμενη άφιξή του.

Ο Βλαντιμίρ και ο Εστραγκόν ενσαρκώνουν τέλεια την ήσυχη σκέψη (ευχαριστώ, Σάμιουελ Μπέκετ)!

Η απάντησή τους, μέσω της διαφάνειας του κειμένου, στο ερώτημα τι σχέση έχει ο ησυχασμός με την αφύπνιση είναι ξεκάθαρη: αναγκάζει την εννοιολόγηση των βαθιών δικτύων που διεγείρουν τα κίνητρα.

Όπως η μέρα ανήκει στην εξουσία και η νύχτα στην ισχύ , οι ηλίθιοι ανήκουν στην ησυχία και εμείς στην αφύπνιση , γιατί, σωστά, δεν μπορούμε να σιωπήσουμε, ακόμα κι αν τυχαία γίνουμε παράσιτα στα μουσικά συγκεκριμένα ακουστικά των ηλιθίων.

Ο πιο ειλικρινής υποστηρικτής του Quitesmo (ήσυχη προσευχή) στον Μεσαίωνα ήταν ένας Ισπανός ιερέας ονόματι Miguel de Molinos (1628-1696). Το 1675, ο Μολίνος δημοσίευσε ένα εγχειρίδιο προσευχής που ονομάζεται Πνευματικός Οδηγός, το οποίο έγινε αμέσως μπεστ σέλερ. Μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες και πέρασε από πολλές έντυπες εκδόσεις. Στο βιβλίο ο Μολίνος συμβουλεύει κάθε χριστιανική ψυχή «να συρρικνωθεί στο τίποτα... αδιαφορώντας για κάθε λογική παρόρμηση». Αυτή η πράξη σιωπηρής παράδοσης θα επέτρεπε στην αφοσιωμένη ψυχή να περάσει από διάφορα στάδια κάθαρσης μέχρι να εισέλθει τελικά σε μια κατάσταση βαθιάς ηρεμίας και ψυχικής γαλήνης. Μάλλον εξωφρενικά, ο Μολίνος ισχυρίστηκε επίσης ότι η ψυχή σε μια τέτοια κατάσταση θα ήταν τόσο παραιτημένη και παθητική που ακόμη και η επιθυμία για σωτηρία θα εξαφανιζόταν: η ψυχή θα πήγαινε ευχαρίστως στην κόλαση, αν το ήθελε ο Θεός. Το τελευταίο βήμα θα ήταν ο «εκμηδενισμός»: η πλήρης διαγραφή της ψυχής, του εαυτού και της θέλησης και μετά η ένωση με τον Θεό. Η ψυχή, λέει ο Μολίνος, περνά στην κατάσταση του μηδενός όταν περιφρονεί τον εαυτό της, αποστρέφεται τον εαυτό της και βυθίζεται, γνωρίζοντας ότι δεν είναι τίποτα, ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα και ότι δεν αξίζει τίποτα.

Η νέα ησυχαστική διατύπωση: δεν υπάρχει άγιος χωρίς παρελθόν, αμαρτωλός χωρίς μέλλον. Η ψυχή δέχεται το χάος και δεν προσπαθεί να μετονομάσει το χάος ... προσαρμόζεται στο χάος, αυτό είναι το καθήκον της τώρα.

Techno: Το Leave Quietly είναι μια ατμόσφαιρα – με άλλα λόγια, η ήσυχη ύπαρξη μπορεί να φιλοξενήσει τη δυστυχία της επειδή παραιτείται από τον έλεγχο του εαυτού της  

Και έτσι οι ηλίθιοι ήρωές μας, ο Βλαντιμίρ και ο Εστραγκόν, περιμένουν τον κ. Γκοντό, δεν πρέπει να είναι ανυπόμονοι στο να σταθμίσουν τις πιθανότητες σωτηρίας τους. Για τον ήσυχο, η σωτηρία και η καταδίκη, ο παράδεισος και η κόλαση, τα βάσανα και η ευτυχία, δεν είναι τόσο πολύ πόλοι μεταξύ τους όσο, ίσως, οι δύο όψεις ενός νομίσματος.

Χωρίς να πέσουμε στο παράξενο του σφοδρού VHEMT μπορούμε να αναρωτηθούμε: θα ήταν πραγματικά καλό να παραιτηθούμε στο σημείο να επιθυμούμε την εξαφάνιση, να μισούμε τον εαυτό μας τόσο πολύ ώστε να δεχτούμε τη μαζική βαζεκτομή , στη σιωπή του νυστέρι και να καταβροχθιστούμε από φόβο;

Κρύβεσαι στον κοιτώνα σου

Ενώ το αίμα των νέων

ψίθυροι από το σώμα τους

και είναι θαμμένος στη λάσπη

Έχετε φυτέψει τον χειρότερο φόβο

που μπορεί ποτέ να φυτευτεί

Ο φόβος της απόκτησης παιδιών

στον κόσμο

– Μπομπ Ντίλαν, «Masters of War» (1963)

Η άχρηστη, φυγόκεντρη, παραπλανητική και παράλογη επιστήμη που παρήχθη κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid19 μας δείχνει τα μεγάλα διακυβεύματα του να κάνουμε λάθος. Η αλήθεια είναι ένα εύθραυστο πράγμα: χάνεται εύκολα ή παραμορφώνεται όταν αποσπάται η προσοχή από άλλους στόχους. και σε μια πανδημία, το κόστος του να είσαι μακριά από την αλήθεια μετριέται σε ανθρώπινες ζωές.

Πάρτε το ή χάστε το, υπάρχουν πιο πιεστικά καθήκοντα από τη διόρθωση των προβλημάτων που μαστίζουν τον εγκέφαλό μας—τόσο για αυτήν την πανδημία όσο και για την επόμενη.

Βίντεο
00:00
01:28

 

Η ρητορική του μετά .

Θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι μετά την αποικιοκρατία, μετά το Άουσβιτς, μετά τη Χιροσίμα, μετά  τη satyāgraha του Γκάντι, μετά την ψηφιακή αποικιοκρατία, μετά από οικονομικές κρίσεις, μετά την αποστράγγιση του πλανήτη, μετά την τρέχουσα επαναφορά στη φεουδαρχία... ησυχία, η πολιτική αδράνεια είναι ηθικά ύποπτη ή ακόμα και ανήθικο.
Αλλά η ιστορία είναι γεμάτη γενοκτονίες, σφαγές και αιματηρές δικτατορίες, δίπλα στις οποίες συνυπήρχε ο πολιτικός ησυχασμός, θεωρούμενος απόλυτα ηθικός.

Γιατί να μην αποδεχτούμε παρομοίως αυτήν την κατάσταση αυτοκτονικού στοχασμού τώρα, κάτω από την τρέχουσα Μεγάλη, Ξαφνική, Παγκόσμια Καταστροφή;

Θα υπάρξει ένα μετά , όταν όλα τα μυαλά της γης είναι απλώς αριθμοί στοιβαγμένοι στη βάση δεδομένων του ομίλου του Νταβός;

Η ζωή είναι αυτό που μας συμβαίνει ενώ είμαστε απασχολημένοι κάνοντας σχέδια.

Οι κρίσεις θέτουν σε εφαρμογή αυτά τα σχέδια, μας αναγκάζουν να επανεκτιμήσουμε τις προτεραιότητες και να επικεντρωθούμε σε νέους στόχους.

Οι κρίσεις αναδιαμορφώνουν ριζικά τις προτεραιότητες, ακυρώνοντας ορισμένα έργα και επιταχύνοντας άλλα. Αλλά ένα άλλο αποτέλεσμα που έχουν είναι να κάνουν τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν περισσότερο το μέλλον, τους εργαζόμενους στο σημείο τομής της πολιτικής και την επανερμηνεία των στόχων.

Το να περνάς μια κρίση σημαίνει, σιωπηρά, να βλέπεις το μέλλον ως ένα σημείο που αξίζει να φτάσεις, μετά το .

 

Αυτός που μπορεί να υποφέρει καλά θα βρει τη μεγαλύτερη σωτηρία.

Πολύ πιο μακριά από τον απόντα Molinas, ο μελετητής Śāntideva, στο Μονοπάτι του Φωτός , μας λέει ότι πριν ξεκινήσουμε κάτι πρέπει να το εξετάσουμε προσεκτικά, για να δούμε αν μπορούμε ή όχι να το κάνουμε. Ας μη βιαζόμαστε. Και η απλή συνειδητοποίηση ότι ο στόχος είναι πραγματικά εφικτός μπορεί να ενισχύσει την ελπίδα και την αποφασιστικότητά μας.

Clarr , για να φτάσουμε σε μια ρεαλιστική προοπτική δεν αρκεί απλώς να καθορίσουμε εάν ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί ή όχι. Χρειαζόμαστε επίσης μια ενεργή αξιολόγηση των πιθανών εμποδίων που μπορεί να εμφανιστούν στην πορεία. Εάν είμαστε ξεκάθαροι από την αρχή ότι ορισμένοι στόχοι μπορεί να είναι πιο δύσκολο να επιτευχθούν και άλλοι πιο εύκολοι, εάν το γνωρίζουμε αυτό, θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι όταν αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες, ο κίνδυνος να χάσουμε την ελπίδα είναι μικρότερος. Ενώ, αν αγνοήσουμε το γεγονός ότι μπορεί να προκύψουν εμπόδια, ακόμη και μπροστά σε ένα μικρό εμπόδιο χάνουμε την ελπίδα και αντιδρούμε υπερβολικά.

Μπορεί όμως ο Śāntideva να αποτελέσει πηγή για σύγχρονο ηθικό προβληματισμό όταν διακηρύσσει ότι τα κείμενα για το δίκαιο και την πολιτική είναι άκαρπα και οδηγούν σε αυταπάτες;

Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τους ειρηνιστές, γιατί πιστεύω ότι τελικά, αν θέλουμε να έχουμε μια πραγματικά ανθρωπιστική και ελευθεριακή κοινωνία, η βία θα πρέπει να εκδιωχθεί από αυτόν τον πλανήτη. - Ναι, αγαπητέ Murray Bookchin, αλλά τι να κάνουμε όταν είναι ο ειρηνισμός προκλήθηκε από πολιτοφυλακές Star Trek;

Βίντεο
00:00
00:52

Η αποχώρηση στην απομόνωση μπορεί να σας προστατεύσει από τα δεινά του καταναλωτικού κόσμου, αλλά ταυτόχρονα σας αποκλείει από την κοινότητα και τα οφέλη της. Δεν υπάρχει κανένας χωρίς πολλαπλάσια όπως δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά . Δεν υπάρχει πλουσιότερο 1% χωρίς την αντίθεση του φτωχού 99%.

Ο δρόμος προς την ενδυνάμωση της δημοκρατίας και του κράτους όπως το έχουμε σήμερα χρειάστηκε αιώνες αίματος, βρώμικες συναλλαγές, διαφθορά και αδελφοκτονίες.

Αλλά είναι δύσκολο να δούμε πώς θα μπορούσε να είχε φτάσει εδώ με άλλο τρόπο, οπότε θα προσπαθήσουμε τουλάχιστον να μην επαναλάβουμε τα γνωστά χάλια του παρελθόντος.

Ένα ηθικό σύστημα που δεν περιλαμβάνει εργασία για/μέσω της πολιτικής αλλαγής είναι απαράδεκτο σήμερα.

Ο Βουδισμός του Śāntideva θα μπορούσε πλέον να είναι αποδεκτός μόνο αν ήταν αφοσιωμένος Βουδισμός. Οι ήσυχες ασκητικές παραδόσεις δεν μπορούν να αποτελέσουν επαρκή πηγή για τη σύγχρονη ηθική.

Θα ήταν υπέροχο να ζεις σε μια κοινότητα όπου όλοι είναι μαζί σου και ό,τι θέλεις να χτίσεις. Αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί όταν δεν προστατεύετε το σπίτι σας, το φυσικό μέρος όπου ζείτε. Έτσι, όταν η αυτοδιοίκηση δεν είναι πλέον αρκετή, θα ήταν επιτακτική ανάγκη να θυμώσετε και να θέλετε να συμμετάσχετε στη διακυβέρνηση. Είσαι ο άνθρωπος της εποχής σου, μπλέκεις με την τεχνολογία που δημιουργήσατε, αλλά δεν έχετε την επιθυμία να συμμετάσχετε στη διακυβέρνηση - όταν η απλή χειρονομία να βγείτε να ψηφίσετε σημαίνει συμμετοχή.

Μείνετε ανόητοι για να παραμείνετε υγιείς.

Έχετε αποποιηθεί αυτήν την ευθύνη - στη θέση σας ήρθαν τα φρικτά πράγματα που ακρωτηριάζουν τον κόσμο, η υπερανθρωπότητα των πλατφορμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Φαίνεται ότι τα ανθρώπινα όντα δεν είναι ψυχολογικά προετοιμασμένα για αυτά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια διεστραμμένη και αφύσικη αφαίρεση της ανθρώπινης κοινωνικής κοινότητας στην οποία ο εγκέφαλός μας δεν αντιδρά καλά.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι, σαν ένα φαξ γνήσιας ανθρωπιάς, η εννοιολόγηση των μνημειακών συνεργασιών οδηγεί σε θυμό .

Ο νούμερο ένα λόγος που κάποιος δημοσιεύει στα social media είναι ο θυμός.

Οι καραντίνες και τα lockdown για τον Covid19  έχουν αναγκάσει τους ανθρώπους να μπουν στα σπίτια τους και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό σήμαινε ότι τα συναισθήματα του καθενός έγιναν το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο τους. Ξαφνικά, όλοι βυθίστηκαν στο ζουμί ενός ανθυγιεινού και παράλογου σολιψισμού.

Όχι επειδή θέλαμε να είναι έτσι από οποιαδήποτε περίσταση, αλλά επειδή είμαστε όλοι εξαρτημένοι από εγωμανείς, εσωστρεφείς με εμμονή στην κατανάλωση.

Σε κάποιο θεμελιώδες επίπεδο, ως κοινωνικά πλάσματα, θα πρέπει να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Αναγκάζοντας τους ανθρώπους να ζουν σε εσωτερικούς χώρους, αφαιρούμε τις κοινωνικές τους αλληλεπιδράσεις, εξαναγκάζοντας τη ροή της ανθρώπινης επαφής σε ένα ενιαίο κανάλι επικοινωνίας που είναι εύκολο να κερδίζεις χρήματα και να παρακολουθείς, βλάπτουμε τον εγκέφαλό μας με τρόπο που δεν είναι ακόμη πλήρως κατανοητός.

Επιπλέον, παρέχουμε με υπερηφάνεια ανείπωτα ποσά ενέργειας σε ιδιωτικές εταιρείες τεχνολογίας.

Όταν το Facebook λέει ότι θέλει να "κάνει τον κόσμο πιο ανοιχτό και συνδεδεμένο", εννοεί ότι θέλει να γίνει ο ενδιάμεσος για όλες τις διαπροσωπικές σας αλληλεπιδράσεις.

Όταν κοιτάξουν πίσω σε αυτήν την απελπιστική εποχή της ανθρωπότητας (covidic, reset, κλίμα, προσβεβλημένος, ελεγχόμενος), οι μελλοντικοί άνθρωποι θα πουν: θα μπορούσαν να επαναστατήσουν, να απορρίψουν - και δεν το έκαναν. Δεν ήξεραν τι τους έκαναν;

Αυτοί ήξεραν. Ξέρουμε. Αλλά τα social media είναι ο νέος καπνός. Όλοι το καπνίζουν, όλοι είναι εθισμένοι.

Κατ' αναλογία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι κακά, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σκοτώνουν και πρέπει να τα παρατήσεις ή να τα  κόψεις .

Το μεγάλο φάσμα που στοιχειώνει τον 21ο αιώνα δεν θα είναι ισμός . Θα είναι το τρομερό θηρίο της παγκόσμιας τεχνοκρατίας και ο Big Brother δεν θα είναι κυβέρνηση - αντίθετα, τα Υπουργεία Αλήθειας, Ειρήνης, Αγάπης και Αφθονίας θα είναι όλα ιδιωτικές (ή δημόσια εμπορικές) οντότητες.

Με αυτόν τον τρόπο, κανένα Σύνταγμα, ή Magna Carta, ή οποιοδήποτε άλλο θεμελιώδες έγγραφο που έχει σχεδιαστεί για να κρατήσει μακριά την κυβερνητική τυραννία δεν θα λειτουργήσει όπως σκόπευαν οι ιδρυτές.

Δεν θα είναι η κυβέρνηση που θα μπλοκάρει τα δικαιώματά μας, αλλά θα είναι ιδιωτικές εταιρείες με τους δικούς τους αδιαφανείς Κανονισμούς, Όρους και Προϋποθέσεις και Συμφωνίες Άδειας Χρήσης που επιβάλλονται στον τελικό χρήστη.

Σύντομα, σχεδόν ήδη , δεν θα μπορούμε να παραδοθούμε, δεν θα μας επιτραπεί, στην τεχνοκρατική δικτατορία στην οποία θα υποβληθούμε όλοι.

Καλώς ήρθες στο Μηχάνημα, είσαι καλά ρε βλάκα, συνέχισε. Να είσαι μέσα, με όλα.

Βίντεο
00:00
00:05

 

Covid19, ένας σγουρός ιός. 

Όταν πάτησαν για πρώτη φορά το πόδι τους στις ακτές του Νέου Κόσμου, οι Ισπανοί κατακτητές ήταν από τους καλύτερους στρατιώτες στον κόσμο. Βετεράνοι δεκάδων ευρωπαϊκών συγκρούσεων έφτασαν εκεί συνοδευόμενοι από όπλα, εμπειρία και τακτικές που αποκτήθηκαν στη μάχη.

Αλλά ο θανάσιμος συνδυασμός της απληστίας, του αδίστακτου θρησκευτικού ζήλου και των ανώτερων όπλων τους δεν ήταν αρκετός για την ολοκληρωτική νίκη. Η κατάργηση των αρχαίων Αμεριδικών πολιτισμών ολοκληρώθηκε στην άγνοια, με τη βοήθεια ευρωπαϊκών θανατηφόρων ασθενειών, ιών και βακτηρίων που μεταφέρθηκαν εκεί από τους ψύλλους και τις ψείρες των στρατιωτών που ανοσοποιήθηκαν μετά τις μεγάλες ευρωπαϊκές πληγές.

Ανάμεσα στα πολλά άγνωστα για τον Covid19, ένα πράγμα είναι αδιαμφισβήτητο: δεν πρόκειται για άλλη μια μαύρη γρίππη ή για άλλη μια ισπανική γρίπη . Όσο θανατηφόρο κι αν είναι, δεν θα σκοτώσει το ένα τρίτο του πληθυσμού της Ευρώπης ή 100 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

Ήρθε με μια αποποίηση ευθύνης που διαλαλπίστηκε από τον ΠΟΥ, το WEF και τον Μπιλ Γκέιτς:

Δεχόμαστε επίθεση από έναν τρομερό ιό. Εξαρτάται από αυτό ένα θολό μέλλον για το οποίο οι εικασίες είναι αδρανείς, αλλά μερικά πράγματα έχουν γίνει ξεκάθαρα στο σύντομο δράμα του. Έπληξε τις χώρες απροετοίμαστες για οποιοδήποτε ξέσπασμα πιο σκληρά από εκείνες όπου υπήρχε κάποια προφύλαξη. Πληγώθηκε εκείνους που αρνήθηκαν ή κατέστειλαν τη γνώση και ενήργησαν χειρότερα από εκείνους που δεν το έκαναν. Χτύπησε πολύ την Αμερική γιατί δεν ήταν έτοιμη και δεν την αναγνώρισε όταν ξεκίνησε. Με τον αριθμό των μολυσμένων να αυξάνεται, σε ένα εκτεταμένο και πορώδες lockdown που έχει παγώσει τις οικονομίες και χωρίς βεβαιότητα για την τροχιά του, τα έθνη έχουν εγκλωβιστεί σε μια σκληρή μάχη για το τι να κάνουν, πώς να το κάνουν και για πόσο καιρό.

Ουάου τρομακτικό σαν εκείνη την ταινία του ιού του Soderbergh Contagion- Marion Cotillard, Matt Damon, Laurence Fishburne, Jude Law, Gwyneth Paltrow και Kate Winslet wow wow!

Σε αντίθεση με την ταινία, η οποία ήταν ωραία , η πανδημία Covid19 προέκυψε από πολλές φήμες .

- Όλα φαίνεται να έχουν αποκοπεί από τον Οδηγό για αρχάριους στο TikTok !

Βίντεο
00:00
02:19

Ο Ολλανδός πολιτικός Gideon Van Meijeren ρίχνει βόμβες αλήθειας στα σαγόνια του πρωθυπουργού της Ολλανδίας.

Η φήμη μιας συνωμοσίας μέσα σε μια εταιρεία μετατρέπεται σε συνωμοσία σιωπής, την οποία σιωπηρά μοιράζονται οι εργαζόμενοι...Όμως καθώς ανεβαίνεις την εταιρική σκάλα, παρατηρείς ότι κάποιος, ακόμα κι αν ξέρει ότι ξέρεις, αναλαμβάνει να συνεχίσει το έγκλημα αγνοώντας εσύ - γιατί δεν έχεις σημασία.

Αυτό, potlogaria, είναι ένα συμπέρασμα που ακολουθεί τη διερεύνηση περισσότερων από εκατό ετών εγκληματικής φαρμακευτικής-ιατρικής συμπεριφοράς, συμπεριλαμβανομένων των γενοκτονιών του περασμένου αιώνα, ξεκινώντας από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο το 1914, όταν ορισμένοι Γάλλοι/Γερμανοί/Βρετανοί «ειδικοί ", οι βραβευμένοι με Νόμπελ, είχαν την τρομερή ιδέα να ανταγωνιστούν στο σχεδιασμό των πιο καταστροφικών αερίων για τα πεδία μάχης.

Εδώ είναι ένα ευρύ υπόβαθρο πίσω από τον τρέχοντα κύριο φαρμακευτικό-ιατρικό ρόλο στην καταστροφική απάτη του νέου «Covid19»: το 1933, το μεγαλύτερο καρτέλ, στην πραγματικότητα η πρώτη εταιρεία διαχείρισης στον κόσμο, η IGFarben, συντόνισε και βοήθησε την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία . Farben: φαρμακευτικά προϊόντα, βαφές, χημικά, συνθετικά.

Κατά τη διάρκεια του πολέμου, η Farben άσκησε τη δουλεία, χρησιμοποιώντας αιχμαλώτους που «δώρισε» ο Himmler στις εγκαταστάσεις παραγωγής της στο Monowitz, μέρος του στρατοπέδου συγκέντρωσης Άουσβιτς στην κατεχόμενη από τους Γερμανούς Πολωνία, όπου πραγματοποιήθηκαν φρικτά ιατρικά και φαρμακευτικά πειράματα.

Βίντεο
00:00
01:04

Στο τέλος του πολέμου, τα στελέχη της IGFarben δικάστηκαν και παρά τις καλύτερες προσπάθειες του Telford Taylor, του Γενικού Εισαγγελέα των ΗΠΑ και του Βοηθού Εισαγγελέα των ΗΠΑ Josiah DuBois, οι ποινές που επιβλήθηκαν ήταν παράξενα ελαφριές. Για παράδειγμα, ο Fritz Ter Meer, υψηλόβαθμο στέλεχος της Farben, δικάστηκε για ιατρική μαζική δολοφονία και δουλεία και καταδικάστηκε σε επτά χρόνια φυλάκιση. Απελευθερώθηκε μετά από τρία χρόνια και συνέχισε να κατέχει μια θέση ως πρόεδρος του συμβουλευτικού συμβουλίου της Bayer, ενός «παραρτήματος» στο δέντρο IG Farben .

Υπήρχαν ξεκάθαροι λόγοι για τις ελαφριές ποινές που δόθηκαν στα στελέχη της Farben. Ένας λόγος ήταν η Ανοικοδόμηση της Ευρώπης, η οποία θεωρήθηκε ως προπύργιο ενάντια στον επιθετικό σοβιετικό κομμουνισμό. Οι εγκληματίες πολέμου Farben χρειάζονταν για να οργανώσουν τη «Νέα Ευρώπη».

Το πιο σημαντικό, ο ολοκληρωτικός μετασχηματισμός της κοινωνίας, με επίκεντρο τις μεγα-εταιρίες και τα καρτέλ. Αυτοί θα γίνουν οι κινητήρες που οδηγούν την παγκόσμια οικονομία και θα ελέγχουν τους φυσικούς πόρους του πλανήτη, μια πολύπλευρη αποικιοκρατία, μια ανανεωμένη «Εταιρεία της Ανατολικής Ινδίας» που χρησιμοποιεί βιομηχανική τεχνολογία και μια πλανητική εμβέλεια πέρα ​​από οτιδήποτε επιχειρήθηκε ποτέ.

Έτσι, οι μεγιστάνες Farben και οι όμοιοί τους θεωρήθηκαν από πολλούς ως εξαιρετικά ικανοί σχεδιαστές των νέων οικισμών "Ειρήνη και Ευημερία" .

Και ω ναι – υπήρχε ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι μάνατζερ της Farben κατέβηκαν τόσο εύκολα. Οι ισχυροί εταίροι τους, καρτέλ από τον υπόλοιπο κόσμο ήθελαν να διατηρήσουν κερδοφόρες σχέσεις με αυτούς τους πρώην αδερφούς Ναζί.

Μερικοί από τους διεθνείς εταίρους με μεγάλη επιρροή: Dow, DuPont, Imperial Chemical Industries, και το πιο σημαντικό, η Αυτοκρατορία Rockefeller.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι, μετά τον πόλεμο, ο αναδυόμενος παγκόσμιος φαρμακευτικός κολοσσός ήταν μια μετενσάρκωση του μοντέλου Farben: κέρδος πριν τον έλεγχο των παρενεργειών. θανατηφόρος ιατρικός πειραματισμός πέρα ​​από κάθε νόμιμο όριο· τη χρήση φαρμάκων/εμβόλια ως μέσο ελέγχου.

Τα θραύσματα του καθρέφτη της νιφάδας χιονιού έχουν επιβιώσει μέχρι σήμερα και ευδοκιμούν πέρα ​​από κάθε πρόβλεψη, καταστρέφοντας, καταστρέφοντας και σκοτώνοντας πολύ περισσότερους ανθρώπους από ό,τι είχαν καταφέρει οι Ναζί του Farben Corpse.

η μεγάλη επαναφορά, covid19, πρωτόκολλο
η μεγάλη επαναφορά, covid19, πρωτόκολλο

Μελάνι του Θανάτου

Σε ανασκόπηση Είναι πραγματικά η υγεία των ΗΠΑ η καλύτερη στον κόσμο; Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουλίου 2000 στο Journal of the American Medical Association , η παγκόσμια πρωτοπόρος της πρωτοβάθμιας φροντίδας Barbara Starfield παρατηρεί πώς κάθε χρόνο το ιατρικό σύστημα των ΗΠΑ σκοτώνει περίπου 100.000 ανθρώπους μέσω της άμεσης χορήγησης ιατρικών φαρμάκων εγκεκριμένων από την FDA. Αυτή η πρακτική οδηγεί σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο θανάτους ανά δεκαετία , για να μην αναφέρουμε πολλά εκατομμύρια άλλους που ακρωτηριάζονται σοβαρά. Το φρικτό ιατρικό πρόγραμμα αποτελεί άμεση συνέχεια του σχεδίου IG Farben και είναι παρόν σε όλες τις χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Ρουμανίας.

Και τώρα έχουμε την απάτη που ονομάζεται Covid19 , έναν ιό του οποίου η παρουσία έχει καταστεί περιττή σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Η δολοφονία αδύναμων και ηλικιωμένων ήρθε de facto μέσω της απλής τρομακτικής διάγνωσης της πανδημικής νόσου , στην οποία προστέθηκε η αναγκαστική απομόνωση από την οικογένεια και τους αγαπημένους. Η παρουσία του ιού δεν είναι καν υποχρεωτική πλέον.

Ο ακρωτηριασμός και ο φόνος συνοδεύτηκε από χορήγηση του τοξικού Remdesivir, καταστολή και χρήση αναπνευστήρων. Σε μια μεγάλη μελέτη στη Νέα Υόρκη, το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των ηλικιωμένων ασθενών που τοποθετήθηκαν σε αναπνευστήρες ήταν ένα εκπληκτικό 97,2%.

Οι ιατρικά δικαιολογημένες φυλακίσεις Covid19 έχουν καταστρέψει αμέτρητες ζωές.

Και τώρα το αιχμάλωτο κοινό υποβάλλεται στο μεγαλύτερο ιατρικό πείραμα στην ιστορία: τη χορήγηση ενός εμβολίου που παρήχθη βιαστικά με κυβερνητική έγκριση και χρησιμοποιεί τεχνολογία mRNA που δεν είχε ποτέ εγκριθεί για δημόσια χρήση – λόγω του πειραματικού του σταδίου.

Βίντεο
00:00
11:26

Δηλώνονται μόνο καλές προθέσεις, χρησιμοποιώντας καθολικές δικαιολογίες: έγκαιρη διάγνωση, πρόληψη, θεραπεία κ.λπ. , το ίδιο σύνολο επιχειρημάτων που χρησιμοποιούνται για συνδέσεις με ανάδοχες οικογένειες, φροντίδα ανηλίκων κ.λπ

Η προσέγγιση προληπτικής με κάθε κόστος μπορεί επίσης να δικαιολογήσει μαζικές δοκιμές/εμβολιασμούς και βιομετρικό έλεγχο των δρόμων και των χώρων της πόλης, καθώς και την εμφύτευση αισθητήρων παρακολούθησης της υγείας και θέσης – και γενικά τυχόν περιορισμούς στα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες.

Είσαι επικίνδυνος αν είσαι διαφορετικός : σε αυτό το στάδιο, μια εικόνα αποκομμένη από τη δυστοπία Divergent υψώνεται μπροστά στα μπερδεμένα μάτια των γήινων, στην κατάσταση όπου το πιο σημαντικό στάδιο στη ζωή κάθε μέλους της κοινωνίας στο μέλλον θα είναι ένα γενετικό τεστ, το οποίο θα οριστεί για το υπόλοιπο της ζωής του σε μια από τις λίγες ευγονικές φατρίες, με περιορισμένο σύνολο δικαιωμάτων, ελευθεριών και ένα στενό διάδρομο ευκαιριών και υποχρεώσεων. Το μήνυμα της Βερόνικα Ροθ είναι σαφές: Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την κοινωνία της ολοκληρωτικής κάστας ήταν οι αποκλίνοντες - άνθρωποι με ένα παγκόσμιο σύνολο γονιδίων που δεν ταιριάζουν σε μια συγκεκριμένη κάστα.

Το κύριο όφελος από αυτές τις δοκιμές/εμβόλια πηγαίνει στο σύγχρονο πλέγμα Farben των μετανθρωπιστικών εταιρειών που συγκεντρώνονται γύρω από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, την Παγκόσμια Τράπεζα, τον ΟΗΕ, τον ΟΟΣΑ κ.λπ.

Για τα τεστ που, ιδανικά, θέλουν να συμπεριλάβουν όλες τις κοινωνικές ομάδες και όλα τα παιδιά, έχει δημιουργηθεί ένα μοναδικό οικοσύστημα που περιλαμβάνει γενετιστές, ψυχολόγους και αντισταθμιστικούς κύκλους και τμήματα, διευθυντές, ομαδοποιημένους σε διάφορα Εθνικά Κέντρα Επιτήρησης και Ελέγχου Μεταδοτικών Ασθενειών. Επιτροπές Ειδικών Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης κ.λπ.

Σε ποιους όμως απευθύνονται αυτές οι εξετάσεις;

Οι ερευνητές έχουν μια μοναδική άποψη, δηλαδή ότι τα τεστ δεν βοηθούν στην ανίχνευση  του Covid19 . Ποιος είναι λοιπόν ο λόγος για τον οποίο, ωστόσο, οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν ξεκινήσει τον μεγαλύτερο διαγωνισμό για τη συλλογή υποχρεωτικών τεστ/κανείς δεν ξεφεύγει ;

Το Facebook είναι ένα μικρό παιδί, η απάντηση είναι σχεδόν μια κοινή θέση: ΔΕΝ έχουν δουλειά με τον Covid19 , έχουν δουλειά με τον γενετικό χάρτη . Συλλέγουν το γενετικό αποτύπωμα κάθε ατόμου , γιατί, έτσι δεν είναι, έχουμε μια νέα φράση:  όποιος ελέγχει τη γενετική δεξαμενή του έθνους θα έχει αυτό το έθνος στην τσέπη του .

Βίντεο
00:00
01:45

Και βλέπουμε ότι η έρευνα και η λειτουργία αυτών των ειδικών κατηγοριών του μοναδικού οικοσυστήματος υποστηρίζονται από ιδιωτικές εταιρείες και εταιρείες που διοικούνται από χαρακτήρες διψασμένους για διεθνικισμό και παγκοσμιοποίηση.

Α, αλλά τι ειλικρινά φασιστική κοσμοθεωρία.

Ο Νέος Άνθρωπος - Γενετικά Τροποποιημένος Οργανισμός

Η επίδραση των γονιδίων στην ανθρώπινη ζωή έχει επιβεβαιωθεί επανειλημμένα από επιστήμονες. Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να ληφθούν υπόψη κατά τον σχεδιασμό του μέλλοντος, κατά τη διόρθωση της συμπεριφοράς.

Και οι διορθώσεις μπορούν να εφαρμοστούν μέσω ενός εμβολίου mRNA, σωστά; Ένα πλάνο που κάνει μια μικρή αλλαγή στον γενετικό σας κώδικα (όχι, κύριοι που εκτοξεύουν λογικές πλάνες, όχι με εμφυτευμένα μικροτσίπ ).

Έτσι οι ερευνητές μπορούν να ισχυριστούν ότι ανακαλύπτουν δεκάδες νέους ιούς, νέα στελέχη που απαιτούν δοκιμές/εμβόλια. Από τις δοκιμές στη μαζική παραγωγή εμβολίων – θέμα λίγων μόλις μηνών.

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η τεχνολογία mRNA θα προκηρυχθεί ως επιτυχία και πιθανότατα η Ούγγρα Katalin Karikó (επί του παρόντος ανώτερος αντιπρόεδρος της BioNTech), η οποία διεκδικεί τον τίτλο του εφευρέτη της τεχνολογίας mRNA ( αν και δεν είναι ) θα λάβει επίσης το βραβείο Νόμπελ όπως οι άδοξοι σύντροφοι του πρώτου παγκοσμίου πολέμου... αλλά σκέφτηκε αυτή η κυρία τι θα κάνουν οι άνθρωποι της εξουσίας με την τεχνολογία της;! Αξιωματούχοι δημόσιας υγείας και κυβερνητικοί ηγέτες θα χαρακτηρίσουν τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις ως το ολοένα νέο στέλεχος του Covid19 και θα συνεχίσουν να προωθούν το πειραματικό εμβόλιο – και προειδοποιούν ότι η ευρεία άρνηση θα οδηγήσει στην ανάγκη για νέα επίπεδα φυλάκισης/μπλοκαρίσματος .

Βίντεο
00:00
01:05

Ολόκληρο το πρόγραμμα καταστροφής, αρχής γενομένης από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο — στην πραγματικότητα με το 1910, με την περίφημη Αμερικανική Έκθεση Flexner : Η πρακτική του νέγρου γιατρού θα περιοριστεί στη δική του φυλή, η οποία με τη σειρά της θα φροντίζεται καλύτερα από καλούς νέγρους γιατρούς παρά από φτωχούς λευκούς γιατρούς. Η σωματική ευεξία των μαύρων δεν είναι σημαντική μόνο για τους ίδιους. Δέκα εκατομμύρια από αυτούς ζουν σε στενή επαφή με εξήντα εκατομμύρια λευκούς. Όταν ο μαύρος υποφέρει από σκουλήκια και φυματίωση, τα μεταδίδει στους λευκούς γείτονές του. Γι' αυτό το συμφέρον δεύτερης φιλανθρωπίας! – και μέχρι σήμερα, στόχευε στην αποδυνάμωση των πληθυσμών, καθιστώντας ευκολότερο τον έλεγχό τους.

Σύνθημα Βρετανών στρατιωτών που πλαισιώθηκαν στον ποταμό Μάρνη τον Σεπτέμβριο του 1914, Σπίτι πριν από τα Χριστούγεννα! , που έγινε αστείο σαρκαστικού χιούμορ στα τρομακτικά χρόνια που ακολούθησαν, ισχύει ξανά τον Δεκέμβριο του 2020 με την τροποποίηση του lockdown μέχρι τα Χριστούγεννα.

Σήμερα είμαστε όλοι μαύροι , πολύ μαύροι .

Όλο το πρόγραμμα ήταν σκόπιμα, στα πιο απροσδόκητα επίπεδα (χαχα, γνώρισα τον Μπιλ Γκέιτς στο Starbucks μια φορά..)

Η συνεχιζόμενη διαχείριση του προγράμματος έχει ουσιαστικά πραγματοποιηθεί από αδαείς, τυφλούς, με πλύση εγκεφάλου, δειλούς – που σχηματίζουν μια τεράστια απρόσωπη γραφειοκρατία που μοιάζει με τη δομή της ναζιστικής μηχανής: Απλώς ακολουθούμε τις εντολές.

 

Η ρίζα της οργανωμένης μοναξιάς 

Αυτό που προετοιμάζει τους ανθρώπους για την επόμενη ολοκληρωτική κυριαρχία του ελεύθερου κόσμου είναι ότι η μοναξιά -κάποτε μια οριακή εμπειρία που υπέφερε σε ορισμένες οριακές κοινωνικές συνθήκες όπως τα γηρατειά- έχει γίνει μια καθημερινή εμπειρία.

Το πρώτο πράγμα που δεν  λέγεται από τον Θεό στη Βίβλο έρχεται στη Γένεση, αφού δημιούργησε τον Αδάμ: «Και ο Κύριος ο Θεός είπε: Δεν είναι καλό ο άνθρωπος να είναι μόνος . Θα του κάνω μια κατάλληλη βοήθεια. "

Λειτούργησε για λίγο!

Ιστορικά μιλώντας, η κοινωνική απομόνωση ως στρατιωτικό πρωτόκολλο ξεκίνησε τον Ιούνιο του 1951, όταν μια ομάδα ψυχολόγων και γιατρών με δεσμούς με τον στρατό των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και του Καναδά πραγματοποίησαν μια μυστική συνάντηση στο ξενοδοχείο Ritz-Carlton στο Μόντρεαλ .

Τα πρακτικά της συνάντησης αποκάλυψαν ότι η συζήτηση επικεντρώθηκε στο θέμα της πλύσης εγκεφάλου και επικεντρώθηκε σε μεγάλο βαθμό στη στέρηση και την κοινωνική απομόνωση ως μέσο για τον σκοπό αυτό. Οι γιατροί εξέτασαν διάφορες τεχνητές συνθήκες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργηθούν καταστάσεις ανικανότητας και ακραίας υποβλητικότητας —από τις οποίες η κοινωνική απόσταση και οι μεταθέσεις της ήταν στην κορυφή της λίστας.

Η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι ένας ευφημισμός που κρύβει μια διεστραμμένη αλήθεια.

Κάποιοι θα υποστήριζαν ότι η απόσταση δεν είναι το ίδιο με την απομόνωση και γίνεται απομόνωση μόνο εάν είναι υποχρεωτικό να κρατηθούν περισσότερα από 2 μέτρα μεταξύ των ανθρώπων... σοβαρά... αυτό πηγάζει από τα φλεγόμενα μυαλά των μαριονέτες του ΠΟΥ.

 

Τα ιατρικά περιοδικά συμφωνούν: η κοινωνική απόσταση μεταφράζεται σε  κοινωνική απομόνωση .

Η κοινωνική απομόνωση είναι παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, παράλληλα με τα βασανιστήρια και άλλα εγκλήματα πολέμου.

Η κοινωνική απομόνωση είναι το πρωταρχικό πρωτόκολλο που εφαρμόζεται κατά των εχθρών σε περιόδους πολέμου, ανεξάρτητα από την εν λόγω περιοχή ή χώρα.

Αυτό συμβαίνει γιατί είναι εγγυημένο ότι θα καταφέρει να καταστρέψει το άτομο ψυχολογικά χωρίς να χρειάζονται αιματηρές, δύσκολες και δαπανηρές σωματικές παρεμβάσεις.

Είναι τόσο επιβλαβείς αυτές οι επιπτώσεις που τα Ηνωμένα Έθνη έχουν διακηρύξει αυτό που έγινε γνωστό ως Κανόνες Μαντέλα . Αυτοί οι κανόνες απαγορεύουν την κοινωνική απομόνωση για περισσότερες από 15 ημέρες, δηλώνοντας ότι οποιαδήποτε μακρά περίοδος κοινωνικής απομόνωσης συνιστά σκληρή, ταπεινωτική και απάνθρωπη μεταχείριση ή βασανιστήριο .

Ωστόσο, πίνοντας το παρεχόμενο κοκτέιλ της Covid και της κλιματικής αλλαγής , ο ολοκληρωτισμός στην εξουσία βρήκε έναν τρόπο να αποκρυσταλλώσει την περιστασιακή εμπειρία της μοναξιάς σε μια μόνιμη κατάσταση ύπαρξης.

Μέσω της χρήσης της απομόνωσης και του τρόμου, τα ολοκληρωτικά καθεστώτα δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για μοναξιά και τώρα κάνουν έκκληση στη μοναξιά των ανθρώπων με την ιδεολογική προπαγάνδα της νέας κανονικότητας, της Μεγάλης Επαναφοράς .

Ο ήλιος θα πεθάνει (μάλλον) μια από αυτές τις μέρες και είμαστε το μόνο είδος που μπορούμε να βρούμε τα συστατικά για να επικοινωνήσουμε με το σκοτάδι που θα ακολουθήσει.

Σε αντίθεση με μια τέτοια αναζήτηση, η Μεγάλη Επαναφορά είναι σαν τη φυγή στον Άρη: σκεφτόμαστε να φύγουμε από το ηλιακό σύστημα. Ίσως τελικά να τα κάνουμε αυτά τα πράγματα, φαίνονται βαθιά ριζωμένα στο δυστοπικό λίπασμα της ύπαρξής μας!

 

#FreeJulianAssange ή

διάβολε να κυβερνά έναν πολύπλοκο κόσμο

Όπως το πετρέλαιο, ακόμα κι αν όλα τα ολοκληρωτικά καθεστώτα εξαφανίζονταν στον ωκεανό, στοιχεία ολοκληρωτισμού θα παρέμεναν στην επιφάνεια. Οι ολοκληρωτικές λύσεις μπορεί να επιβιώσουν από την πτώση των ολοκληρωτικών καθεστώτων με τη μορφή ισχυρών πειρασμών που θα προκύψουν όποτε η πολιτική, κοινωνική ή οικονομική δυστυχία δεν μπορεί να μετριαστεί με αξιοπρεπή, ηθικό τρόπο.

Η μοναξιά της απομόνωσης κόβει ριζικά την ανθρώπινη σύνδεση. Η μοναξιά είναι η πιο ριζοσπαστική και απελπισμένη ανθρώπινη εμπειρία, γιατί στη μοναξιά δεν είμαστε σε θέση να συνειδητοποιήσουμε την πλήρη ικανότητά μας να ενεργούμε ως ανθρώπινα όντα. Όταν βιώνουμε τη μοναξιά, χάνουμε την ικανότητα να βιώσουμε οτιδήποτε άλλο. Στη μοναξιά, δεν είμαστε ικανοί για νέα ξεκινήματα.

Ο ολοκληρωτισμός καταστρέφει την ικανότητα του ανθρώπου να κινείται, να ενεργεί και να σκέφτεται, ασβεστοποιώντας το άτομο στη μοναχική του απομόνωση έναντι όλων των άλλων καθώς και του εαυτού του. Ο κόσμος γίνεται έρημος, όπου δεν είναι δυνατή ούτε η εμπειρία ούτε η σκέψη.

Βίντεο
00:00
09:56

Ο τρόπος που σκεφτόμαστε τον κόσμο επηρεάζει τόσο τις σχέσεις που έχουμε με τους άλλους όσο και τον εαυτό μας.

Η οργανωμένη μοναξιά, που δημιουργήθηκε από την ιδεολογία, οδηγεί σε τυραννική σκέψη και καταστρέφει την ικανότητα του ατόμου να διακρίνει μεταξύ γεγονότος και φαντασίας — να κρίνει. Στη μοναξιά, δεν μπορείτε να συνομιλήσετε με τον εαυτό σας, επειδή η ικανότητα σκέψης διακυβεύεται. Η ιδεολογική σκέψη μας απομακρύνει από τον κόσμο της βιωμένης εμπειρίας, λιμοκτονεί τη φαντασία, αρνείται την πολυφωνία και καταστρέφει τον χώρο μεταξύ των ανθρώπων που τους επιτρέπει να σχετίζονται μεταξύ τους με ουσιαστικούς τρόπους. Και από τη στιγμή που η ιδεολογική σκέψη έχει ριζώσει, η εμπειρία και η πραγματικότητα δεν υποστηρίζουν πλέον τη σκέψη. Αντίθετα, η εμπειρία συμμορφώνεται με την ιδεολογία στη σκέψη. Γι' αυτό, όταν μιλάμε για μοναξιά, δεν μιλάμε μόνο για τη συναισθηματική εμπειρία της μοναξιάς: μιλάμε για έναν τρόπο σκέψης.

Η μοναξιά εμφανίζεται όταν η σκέψη διαχωρίζεται από την πραγματικότητα.

Η ελεύθερη κίνηση στη σκέψη αντικαθίσταται από το προωθητικό, μοναδικό ρεύμα της ιδεολογικής σκέψης.

Αλλά η ζωή είναι ένα χάος. Μέσα στο χάος και την αβεβαιότητα της ανθρώπινης ύπαρξης, χρειαζόμαστε μια αίσθηση του τόπου και του νοήματος. Χρειαζόμαστε ρίζες. Και ιδεολογίες, όπως οι Σειρήνες στην Οδύσσεια του Ομήρου, μας ελκύουν. Όσοι όμως υποκύπτουν στο τραγούδι σειρήνας της ιδεολογικής σκέψης απομακρύνονται από τον κόσμο της βιωμένης εμπειρίας.

Με αυτόν τον τρόπο, δεν μπορούν να τους αντιμετωπίσουν στη σκέψη, γιατί αν το κάνουν, κινδυνεύουν να υπονομεύσουν τις ιδεολογικές πεποιθήσεις που τους έχουν δώσει μια αίσθηση σκοπού και τόπου.

Με απλά λόγια: οι άνθρωποι που προσυπογράφουν την ιδεολογία έχουν σκέψεις, αλλά είναι ανίκανοι να σκεφτούν μόνοι τους. Και αυτή η αδυναμία να σκεφτεί, να κάνει συντροφιά στον εαυτό του, να βρει νόημα στις εμπειρίες του στον κόσμο, τον κάνει να νιώθει μοναξιά.

Αυτό καταστρέφει η ιδεολογική σκέψη και η τυραννική σκέψη – την ικανότητά μας να σκεφτόμαστε με και για τον εαυτό μας. Αυτή είναι η ρίζα της οργανωμένης μοναξιάς.

Είμαστε στη μέση της επόμενης ανατομίας, τρίτη σεζόν.

Βίντεο
00:00
01:18

Πλατφόρμα?

Χωρίς αμφιβολία η Γη είναι επίπεδη.

Όταν μιλάμε για «πολιτικά κόμματα» μιλάμε για «πολιτικές πλατφόρμες».

Επίσης: πλατφόρμες επικοινωνίας, πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, βιομηχανικές πλατφόρμες, πλατφόρμες ιστού κ.λπ., πλατφόρμες και πλατφόρμες.

Το Great Reset , ένα όραμα του διάσημου ανώνυμου οικονομολόγου John Mauldin αλλά χακαρισμένο και χακαρισμένο από το φυτό κ. Klaus Schwab - the Ghost of Molinos , ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ενός μαζικά χρηματοδοτούμενου, εξαιρετικά φιλόδοξου, διεθνώς συντονισμένου έργου, οδήγησε από μερικές από τις πιο μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες  και μερικούς από τους πιο ισχυρούς  χρηματοοικονομικούς παράγοντες  στον πλανήτη και κατασκευασμένο από συνεργαζόμενους κρατικούς φορείς και φιλανθρωπικές-καπιταλιστικές ΜΚΟ, είναι επίσης μια πλατφόρμα .

Ω, κοιμόμουν αλλά με ξύπνησε η ομίχλη! Να γίνει η Επαναφορά εξαιρετική ξανά ; Πάρα πολύ…άλλη πλατφόρμα ;!

Η απάντηση είναι ότι οι «Πλατφόρμες» έχουν εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες να μπουν στην προφορά οποιασδήποτε φράσης ως λύση για το μέλλον. Με αυτή την τελευταία τρέλα, η Μεγάλη Επαναφορά, που θέλει να ψηφιοποιήσει οτιδήποτε κινείται , έφτασε γρήγορα σε ένα καρκινικό κρίσιμο σημείο, έναν διορατικό πολιτισμό που μας ρίχνει σε ένα είδος Μεσαίωνα του μέλλοντος, ένας παγκόσμιος κύριος της βιοτεχνολογίας του Μεσαίωνα. Εμβολιασμός.

Ο μαθηματικός λόγος που δόθηκε για τη Μεγάλη Επαναφορά είναι η παγκοσμιοποίηση της τεχνολογίας, ο πλανήτης γίνεται μικρός και διαχειρίσιμος, όπου το μοντέλο της άπειρης οικονομικής επέκτασης είναι πολύ προβλέψιμο σε σχέση με περιορισμένους πόρους , όπου οι σούπερ πλούσιοι θέλουν να συνεχίσουν να παραμένουν εξαιρετικά πλούσιοι. Έτσι, θέλουν απεγνωσμένα μια φούσκα που θα προσφέρει νέα ανάπτυξη από τον αέρα –κυριολεκτικά– ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να σφίξουν τη ζώνη των πολιτών, που είναι συνηθισμένοι σε προνομιακά δικαιώματα, ελευθερίες και βιοτικό επίπεδο.

Ο ψυχολογικός λόγος για τη Μεγάλη Επαναφορά είναι ο φόβος της απώλειας του ελέγχου της ιδιοκτησίας , του πλανήτη . Εάν κατέχετε δισεκατομμύρια και μεταφέρετε τρισεκατομμύρια, η αντίληψή σας για την πραγματικότητα γίνεται περίεργη και όλα κάτω από τα πόδια σας μοιάζουν με μυρμηγκοφωλιά που υπάρχει μόνο για εσάς. Μόνο μυρμήγκια - αριθμοί,  τα προτερήματά σας.

Ο πρακτικός σκοπός της Μεγάλης Επαναφοράς είναι η θεμελιώδης αναδιάρθρωση της παγκόσμιας οικονομίας και των γεωπολιτικών σχέσεων που βασίζεται σε δύο παραδοχές:

  • πρώτον, ότι κάθε στοιχείο της φύσης και κάθε μορφή ζωής είναι μέρος της παγκόσμιας απογραφής   - που διαχειρίζεται το υποτιθέμενο αγαθό κράτος, το οποίο με τη σειρά του ανήκει σε πολλούς ξαφνικά πολύ πλούσιους ανθρώπους μέσω της τεχνολογίας,
  • δύο, ότι όλα τα αποθέματα πρέπει να λογιστικοποιούνται αυστηρά: να καταγράφονται σε μια κεντρική βάση δεδομένων, να είναι αναγνώσιμα από έναν σαρωτή που βασίζεται σε αναγνωριστικά και να τα διαχειρίζεται η τεχνητή νοημοσύνη, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες ανακαλύψεις της επιστήμης .

Όλοι οι πόροι, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων, θα καταμετρώνται και θα διαχειρίζονται και θα ελέγχονται αποτελεσματικά σε   άνευ προηγουμένου κλίμακα, με πρωτοφανή ψηφιακή ανησυχία και ακρίβεια, ενώ οι υπερπλούσιοι απολαμβάνουν τεράστια κομμάτια διατηρημένης φύσης, χωρίς πολίτες γίνονται άχρηστοι και προβλέψιμοι αγρότες  . Ο κόσμος του κυρίαρχου αισθάνεται πολύ πιο ήρεμος και χαλαρός όταν το χάος της ανθρώπινης υποκειμενικότητας διατηρείται υπό απροκάλυπτο έλεγχο .

η μεγάλη επαναφορά, covid19, πρωτόκολλο

Με άλλα λόγια, φτάνουμε σε μια αποτελεσματική παγκόσμια φεουδαρχία που πηγαίνει πολύ πιο μακριά από το μεσαιωνικό αδερφάκι της, καθώς κάθε άτομο, κάθε ορυκτό και κάθε κόκκος  επισημαίνεται ψηφιακά και παρακολουθείται. Σε αυτό το πλαίσιο, το νεο -γήινο (γήινο, από τη σκόνη έρχεται στη σκόνη) έχει μια λειτουργία που δεν προέρχεται από το μυστήριο της ζωής, ούτε από οποιοδήποτε εσωτερικό κάλεσμα, αλλά από το AI, τον κύριο της αποτελεσματικότητας και τον υπηρέτη του ο βασιλιάς. Στην ιδανική περίπτωση, οι νέοι πολίτες μπορούν να πειστούν τι είναι καλό για αυτούς (ή απαραίτητο) για να είναι ασφαλείς και ότι αυτό είναι πρόοδος και ευτυχία, και για όσους δεν αποδέχονται αυτό το καλό υπάρχουν τρόποι πειθούς, από την κλασική βία και εικονικές φυλακές σε χάπια ηθικής.

Joel Kotkin, Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΦΕΟΥΔΑΛΙΣΜΟΥ :

Η κοινωνία μας περιορίζεται γρήγορα σε φεουδαρχικό κράτος, μια διαδικασία που επιδεινώνεται πλέον από την πανδημία του COVID-19. Εκατομμύρια μικρές επιχειρήσεις βρίσκονται κοντά στην εξαφάνιση, εκατομμύρια άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους και πολλά εκατομμύρια άλλοι έχουν μείνει στο καθεστώς των δουλοπάροικων χωρίς ιδιοκτησία. Οι μεγάλοι νικητές ήταν η «ειδική» τάξη του κληρικαλισμού και, πάνω απ' όλα, οι τεχνολογικοί ολιγάρχες, οι ωφελούμενοι καθώς οι άνθρωποι βασίζονται περισσότερο σε αλγόριθμους παρά στις ανθρώπινες σχέσεις, επιστρέφοντας αναπόφευκτα σε μια φεουδαρχική εποχή που χαρακτηρίζεται από μεγαλύτερη συγκέντρωση πλούτου και περιουσίας. , μειωμένη ανοδική κινητικότητα, δημογραφική στασιμότητα και αυξημένος δογματισμός. Αν τα τελευταία εβδομήντα χρόνια παρατηρήθηκε μια τεράστια επέκταση της μεσαίας τάξης, όχι μόνο στην Αμερική αλλά σε μεγάλο μέρος του ανεπτυγμένου κόσμου, σήμερα αυτή η τάξη βρίσκεται σε παρακμή και μια νέα, πιο ιεραρχική κοινωνία αναδύεται. Η νέα ταξική δομή μοιάζει με εκείνη της μεσαιωνικής εποχής. Στην κορυφή της νέας τάξης βρίσκονται δύο τάξεις - μια αναγεννημένη, κληρικαλιστική ελίτ που κυριαρχεί στα ανώτερα κλιμάκια των επαγγελματικών βαθμίδων, των πανεπιστημίων, των μέσων ενημέρωσης και του πολιτισμού, και μια νέα αριστοκρατία που ηγείται από τεχνολογικούς ολιγάρχες με πρωτοφανή πλούτο και συνεχώς αυξανόμενο έλεγχο πληροφορίες. Αυτές οι δύο τάξεις αντιστοιχούν στην παλιά γαλλική ιεραρχία μέσα και τον πολιτισμό και μια νέα αριστοκρατία με επικεφαλής τεχνολογικούς ολιγάρχες με πρωτοφανή πλούτο και αυξανόμενο έλεγχο της πληροφορίας. Αυτές οι δύο τάξεις αντιστοιχούν στην παλιά γαλλική ιεραρχία μέσα και τον πολιτισμό και μια νέα αριστοκρατία με επικεφαλής τεχνολογικούς ολιγάρχες με πρωτοφανή πλούτο και αυξανόμενο έλεγχο της πληροφορίας. Αυτές οι δύο τάξεις αντιστοιχούν στην παλιά γαλλική ιεραρχίατον κλήρο  (πρώτο κτήμα) και τους ευγενείς (δεύτερη περιουσία). Κάτω από αυτές τις δύο τάξεις βρίσκεται αυτό που ονομάζεται τρίτο κτήμα, όπου τα μηχανήματα αποτελούνται σε μεγάλο βαθμό από μικρούς επιχειρηματίες, μικρούς ιδιοκτήτες, ειδικευμένους εργάτες και επαγγελματίες προσανατολισμένους στον ιδιωτικό τομέα. Ανοδική για μεγάλο μέρος της σύγχρονης ιστορίας, αυτή η τάξη βρίσκεται τώρα σε παρακμή, ενώ οι κάτω από αυτές, οι νέοι δουλοπάροικοι, αυξάνονται σε αριθμούς—ένας τεράστιος, διευρυνόμενος πληθυσμός χωρίς ιδιοκτησία.

Η εν λόγω μεταρρύθμιση έχει σκοπό να διαταράξει όλους τους τομείς της ζωής, σε πλανητική κλίμακα: κυβερνήσεις, διεθνείς σχέσεις, οικονομικά, ενέργεια, τρόφιμα, φάρμακα, θέσεις εργασίας, πολεοδομία, ακίνητα, δικαιοσύνη, ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις – και ξεκινά με την αλλαγή του πώς σκεφτόμαστε τον εαυτό μας σε σχέση με τον κόσμο. Ειδικά μέσω της απώλειας της ιδιωτικής ζωής (ένα τεράστιο αγκάθι στη συλλογική μας πλευρά), για την οποία θα πειστούμε γλυκά από influencers και trend-communicators που μιλούν για την ιδιωτικότητα ως ξεπερασμένη έννοια - ειδικά όταν πρόκειται για ιατρικά δεδομένα των ανθρώπων - και δηλώνει ότι Απλώς δεν μπορούμε να προχωρήσουμε προς το λαμπρό μέλλον όταν οι άνθρωποι συνεχίζουν με τη βλακεία να προσκολλώνται στην ιδιωτικότητά τους.

Συνοψίζοντας, η ιδιωτική ζωή που έγινε εξαιρετικά ακριβή και προσβάσιμη μόνο στους πολύ πλούσιους , το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα είναι ένας γιγαντιαίος, χωρίς χαρά, αναμεταδότης - παγκόσμιος ελεγκτής όλων των ειδικών κωδίκων των νεοπολιτών που φέρονται σε υπακοή από το κοπάδι, όπου η διαφωνία είναι αδιανόητη , και η πνευματική υποβολή είναι υποχρεωτική, όσοι δεν συμμορφώνονται στερούνται την πρόσβαση - ψηφιοποιούνται - σε λογαριασμούς, ταξίδια, κοινωνική ζωή.

Βίντεο
00:00
01:56

Ο Andrew Tate πρώην MMA, επί του παρόντος, εκατομμυριούχος κρυπτογράφησης, κάτοικος Βουκουρεστίου

Στο αισθητηριακό επίπεδο του χρήματος και της δύναμης, αυτός ο αναμεταδότης είναι μια προσπάθεια οργάνωσης και δημιουργίας εσόδων από αγαθά , πιο αποτελεσματική από ποτέ.

Δεν έχουμε να κάνουμε με μια λογική, επιστημονική, ειλικρινή, καλοπροαίρετη –ή και άστοχη– προσπάθεια να βελτιώσουμε τα πράγματα. Όταν πρόκειται για τους εγκεφάλους του Great Reset, έχουμε να κάνουμε με έναν συνδυασμό τυπικής απληστίας και συναισθηματικής παθολογίας της ανησυχίας των τρελών που πανικοβάλλονται από την ανάγκη να διατηρήσουν τις ιδιότητές τους σε αυτή τη νέα εποχή, που απορρίπτουν τη βιολογική τους φύση ως τέτοια και επιθυμούν να είναι θεοί. Δυστυχώς αυτοί οι τρελοίείναι εξαιρετικά πλούσιοι και καλά συνδεδεμένοι, και μπορούν να προσλάβουν ένα εκατομμύριο μισθοφόρους για να είναι πειστικοί με επινοημένα επιχειρήματα, λογικές πλάνες ή βία. Και να δωροδοκήσουν τα ΜΜΕ. Και οι πολιτικοί. Και ακαδημαϊκοί. Και οι διοργανωτές των προεκλογικών εκστρατειών. Και ΜΚΟ. Και καλλιτέχνες που από πείνα και έλλειψη αξιοπρέπειας θα δημιουργούν καλλιτεχνικά δρώμενα, φεστιβάλ για όποια μικρο/μακροφόρμα τους πληρώνει.

Και όταν το τετράγωνο γίνεται κύκλος, έχουμε μια νέα κοινή γνώμη, μια νέα κανονική, τεχνικά άλλου είδους δημοκρατία στο πολιτικό δοχείο.

Ποιοι είναι οι άνθρωποι που διαχειρίζονται αυτήν την πλατφόρμα και πόσο συντονισμένη είναι η προσπάθειά τους;

Βίντεο
00:00
00:57

Κυρίαρχη Τάξη = Ελευθεροτεκτονισμός = Ιουδαϊσμός = Κομμουνισμός = Παγκοσμιοποίηση = Πόλεμοι φυλών = NWO = Cabal of Bankers.

Υπόπτοι υπηρεσιών: Κορυφαίοι καπιταλιστές, ιστορικά πλούσιες δυναστείες από διάφορα μέρη του κόσμου, κοσμικοί και θρησκευτικοί κάτοχοι πνευματικών δικαιωμάτων, δισεκατομμυριούχοι κ.λπ. Με άλλα λόγια, το 0,0001%, οι άνθρωποι που έχουν αρκετά χρήματα για να νιώθουν ότι είναι κύριος του κόσμου, ακολουθούμενοι από αυτούς που βρίσκονται αμέσως κάτω από αυτούς που αναζητούν ανοδική κινητικότητα. Γνωστά πρόσωπα δίπλα σε πρόσωπα που δεν έχουμε ξαναδεί. Μια συλλογή απομιμήσεων von Coudenhove-Kalergi .

Αυτά τα πρόσωπα απέχουν πολύ από το να αποτελούν μια μονολιθική μάζα. Μακριά από το να συμφωνούν μεταξύ τους, μπορούμε να τους δούμε να συμμετέχουν σε διάφορες παράξενες ενέργειες, για παράδειγμα σε βακχικούς αγώνες με θέμα την κατανάλωση πολλών έφηβων ή διαστημικά άλματα με αφροδισιακούς πυραύλους (!) Σίγουρα υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ της αμερικανικής ελίτ και των Κινέζων, για παράδειγμα, ή μεταξύ αμερικανικών και ρωσικών ελίτ, καθώς και μεταξύ διαφορετικών μεμονωμένων καρχαριών.

Αλλά σε γενικές γραμμές, ακόμη και όταν ανταγωνίζονται, μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα και παρόμοια μηνύματα, με περισσότερη στρατηγική συντροφικότητα και κοινό έδαφος μεταξύ τους παρά μεταξύ οποιουδήποτε από τους δύο και οποιουδήποτε από τους νεοπολίτες .

Τα κοινά μηνύματά τους φαίνονται βγαλμένα από έναν κόσμο γεμάτο συντομογραφίες: AI, 5G, IoT κ.λπ. Ένας κόσμος όπου τα χρήματα είναι ψηφιακά, τα τρόφιμα καλλιεργούνται στο εργαστήριο, όπου τα πάντα υπολογίζονται και ελέγχονται από γιγάντια μονοπώλια και οι άνθρωποι στερούνται σε μεγάλο βαθμό την ελεύθερη βούληση. Ένας κόσμος όπου κάθε στοιχείο της φύσης και κάθε ζωντανό ον είναι είτε ένας ξενιστής/τράπεζα δεδομένων, είτε μια πηγή ενέργειας, είτε και τα δύο. Ένας κόσμος όπου η καθημερινή ροή των αγροτών μικροδιαχειρίζεται και παρακολουθείται όλο και περισσότερο και μόνιμα, κάτω από τον μεγεθυντικό φακό της τεχνητής νοημοσύνης που καταγράφει τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους πριν καν συμβούν.

Είμαστε καταδικασμένοι! είναι σχεδόν το αντίθετο του Είμαστε καταδικασμένοι αν αποτύχουμε να δράσουμε . Η τελευταία πρόταση είναι σωστή, η πρώτη είναι ψευδής.

Ένας κόσμος όπου η ίδια η ζωή ανατίθεται στη μηχανή και το ανθρώπινο ον παραμένει, στην ουσία, ένα φτωχό κρέας .

Ευρύτερα

Σε έναν περίπλοκο κόσμο, οι κυβερνήσεις έχουν περιορισμένο έλεγχο στα αποτελέσματα της χώρας που ποιμνούν και ο εκδημοκρατισμός της διάδοσης πληροφοριών έχει κάνει τις μάζες να το συνειδητοποιήσουν. Το κοινό έχει αποκτήσει την ικανότητα να βλέπει ότι πολλές από τις υποσχέσεις της ελίτ δεν είναι αληθινές, γιατί απλά δεν μπορούν να εγγυηθούν.

Το όραμα του WEF για μια Μεγάλη Επαναφορά   αναγνωρίζει ότι ό,τι χρειάζεται για την αντιμετώπιση αυτών των κρίσεων υπερβαίνει κατά πολύ τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις ή τη δράση για το κλίμα ή την αντιμετώπιση μιας πανδημίας – όλα αυτά μαζί και άλλα. Είναι η ιδέα ότι η παγκόσμια δράση πρέπει να στηρίζεται στην αποστολή της αλλαγής της κοινωνίας, καθιστώντας την πιο περιεκτική και συνεκτική ώστε να ταιριάζει η περιβαλλοντική βιωσιμότητα με την κοινωνική βιωσιμότητα.

Ακολουθεί η έκκλησή τους για ανοικοδόμηση καλύτερα – Build Back Better , ένας απόηχος από τις φωνές πολλών προσωπικοτήτων σε όλο τον κόσμο.

Βίντεο
00:00
01:53

Το WEF αναζητά τη στοργή του νεοπολίτη προσελκύοντάς τους με επτά εμβληματικά θέματα: περιβαλλοντική βιωσιμότητα, δικαιότερες οικονομίες, τεχνολογία αιχμής, το μέλλον της εργασίας και η ανάγκη για ανανέωση δεξιοτήτων, καλύτερες επιχειρήσεις, ένα υγιές μέλλον με δίκαιη πρόσβαση για όλους, και πέρα ​​από τη γεωπολιτική – οι εθνικές κυβερνήσεις συνεργάζονται παγκοσμίως.

Το WEF λέει ότι το κλειδί  είναι να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη του κοινού, η οποία έχει διαβρωθεί εν μέρει λόγω του κακού χειρισμού της πανδημίας του κορωνοϊού .

Αλλά αυτή η αποκατάσταση μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη, δεδομένου ότι υπάρχει μικρή αλλαγή στην εταιρική ή κυβερνητική ηγεσία.

Και η μεγάλη τους ελπίδα τώρα είναι… ο νέος Τζο Μπάιντεν, 78 ετών, ο οποίος ήταν αντιπρόεδρος των ΗΠΑ για οκτώ χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων πολλά από αυτά τα προβλήματα, αντί να λυθούν, μεγάλωσαν.

Βίντεο
00:00
00:23

Αναζητώντας τον ιστότοπο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ , ανακαλύπτουμε τις περιοχές που, σύμφωνα με το σχέδιο Μεγάλης Επαναφοράς, πρέπει να διαταραχθούν και να επανασχεδιαστούν πλήρως ως αντιμετώπιση πανδημίας:

  • Κρατισμός και διακυβέρνηση.

Στον νέο κόσμο, οι χώρες εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά όλες υπακούουν σε μια κεντρική εντολή. Είναι ένας συνεταιρισμός εθνών. Πολλές κυβερνητικές λειτουργίες αυτοματοποιούνται και ανατίθενται στην τεχνητή νοημοσύνη. Οι αποφάσεις βασίζονται σε δεδομένα και αλγόριθμους, αφαιρείται το απόρρητο και υπάρχει πολύ μεγαλύτερη ρευστότητα όσον αφορά τις μεταναστεύσεις. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα ολικής αντικατάστασης των ανθρώπινων κυβερνήσεων από AI, αλλά όχι άμεσα. Το σκεπτικό είναι απλό: Για να διαχειρίζονται οι υπερπλούσιοι το παγκόσμιο απόθεμα, οι   μεμονωμένες κυβερνήσεις πρέπει να ενεργούν περισσότερο σαν μεσαία στελέχη υπόλογοι στις διεθνείς αρχές παρά σαν ανεξάρτητες εθνικές κυβερνήσεις.

Όπως οι αγορές και τα καταστήματα της γειτονιάς έχουν αντικατασταθεί από αλυσίδες υπεραγορών, έτσι και οι χώρες θα απορροφηθούν από το παγκόσμιο απόθεμα .

  • Οι εθνικές παραδόσεις - που στέκονται πλέον άκαμπτα στο λαιμό αυτής της απορρόφησης.

Για τους κληρικούς της Μεγάλης Επαναφοράς, η συνήθεια της χλιδής κατανάλωσης και της ελευθερίας του λόγου, οι εγωκεντρικές εξωτερικές πολιτικές, το αίσθημα της δικαιοσύνης και της δικαιοσύνης είναι παραδείγματα του «όχι» . Μια παραδοσιακή, ανεξάρτητη και ισχυρή παγκόσμια κοινωνία είναι ένα εμπόδιο που πληγώνει τη μύτη του κ. Klaus Schwab.

Υπό αυτό το πρίσμα και με μια πλήρη αποκήρυξη, γίνεται αισθητό ότι η ατζέντα της Μεγάλης Επαναφοράς, μέσω των αγγελιαφόρων της και μέσω των χρημάτων της, είναι η διαμόρφωση της σχιζοφρενικής απάντησης του Covid , που εμφανίστηκε ξαφνικά στο mainstream και στις καλά χρηματοδοτούμενες, κυκλοφορούντες υπερεταιρίες. κοινωνικής δικαιοσύνης / κλίματος , αλληλένδετα από  άποψη μηνυμάτων, με την αξίωση για προώθηση ενός δημόσιου, παρθένου και παρθενικού αγαθού.

  • Χρηματοδότηση.

Έχουμε ψηφιακό νόμισμα και πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου παντού. Οι πολίτες πρέπει να είναι απόλυτα διαφανείς και να αφήνουν ίχνη σε ότι κάνουν. Εάν είναι απερίσκεπτοι , δεν θα μπορούν να κάνουν πληρωμές, διακόπτοντας τις υπηρεσίες.

  • Τρόφιμα/Γεωργία

Θυμάστε πώς έκλεισε τις αγορές ο Klaus Werner Johannis ; Θα πρέπει να σας αρέσει το κρέας κατσαρίδας , γιατί είναι καθ' οδόν.

Βίντεο
00:00
00:57

Οι σημερινές φάρμες πρέπει επίσης να εξαφανιστούν. Όχι μόνο η συμβατική γεωργία είναι βαρετή σε σύγκριση με τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τρόφιμα που καλλιεργούνται στο εργαστήριο, αλλά καταλαμβάνει τον χώρο που απαιτείται για βασιλικούς χώρους αναψυχής, ανεμογεννήτριες και πάρκα ηλιακών συλλεκτών (όλα αυτά καταλαμβάνουν πολύ χώρο). Και ξέρετε, ίσως οι βαρόνοι θέλουν πραγματικά να διατηρήσουν μερικές μεγάλες περιοχές της φύσης κρατώντας τις απαλλαγμένες από τους αγρότες . Είναι το απόθεμά τους, άλλωστε είναι λογικό να τα κρατούν στη φόρμα που θέλουν.

Δεν είναι περίεργο που αυτή η αντίδραση του κορωνοϊού έπληξε τόσο σκληρά τα αγροκτήματα, αναγκάζοντάς τα να σταματήσουν τις δραστηριότητές τους... να αγοραστούν από τον παππού Γκέιτς, τον μεγαλύτερο γαιοκτήμονα στον κόσμο .

Μια παγκόσμια έκθεση πολιτών που δημοσιεύθηκε από τον Navdanya δείχνει ότι πίσω από τη σωτήρια εικόνα του Ιδρύματος Gates βρίσκεται η τοξική φιλοσοφία της φιλανθρωπίας-καπιταλισμού που βασίζεται στην εταιρική εξαγορά των σπόρων, της γεωργίας, των τροφίμων, της γνώσης και της υγείας παγκοσμίως.

  • Παιδεία/Υγεία.

Η εκπαίδευση καταναλώνεται αποκλειστικά διαδικτυακά . Η ιατρική χωρίζεται μεταξύ των εμβολίων με βιομηχανισμούς και του κυττάρου που ουρλιάζει. Ναι, πόσο απλό - τόσο στην ιατρική όσο και στην εκπαίδευση, είμαστε στο σωστό δρόμο, χάρη στην παγκόσμια πανδημία!

Βίντεο
00:00
01:52
  • Ενέργεια

Αυτό είναι πιο περίπλοκο, αφού τα ορυκτά καύσιμα είναι ένα πραγματικό αναγκαίο κακό. Είναι αλήθεια ότι η εξόρυξη πετρελαίου είναι καταχρηστική για τον πλανήτη. Οι διαρροές δημιουργούν πολύ χάος και συμβαίνουν συνεχώς. Οι βαρόνοι του πετρελαίου είναι τραμπούκοι. Οι άνθρωποι που μένουν κοντά στα διυλιστήρια αρρωσταίνουν. Το πλαστικό, που προέρχεται από το πετρέλαιο, μολύνει τα πάντα, από τους ωκεανούς μέχρι το στομάχι και τους πνεύμονές μας. Ωστόσο, τα ορυκτά καύσιμα είναι η μόνη πηγή ενέργειας -εκτός από την πυρηνική- που είναι σήμερα σε θέση να ικανοποιήσει το επίπεδο κατανάλωσης του παγκόσμιου πληθυσμού. Τα ηλιακά πάνελ καταλαμβάνουν έναν τόνο χώρου, υποβαθμίζονται γρήγορα και μετατρέπονται σε τοξικούς σωρούς. Οι ανεμογεννήτριες καταλαμβάνουν επίσης έναν τόνο χώρο και έχουν τα δικά τους προβλήματα.Και τα δύο εξαρτώνται πολύ από τις καιρικές συνθήκες και δεν παρέχουν αρκετή ενέργεια. Επίσης, αν κοιτάξετε κάτω από την πράσινη κουκούλα , θα δείτε ότι δεν είναι ακριβώς πράσινο, εκτός κι αν μιλάμε για το χρώμα του χρήματος, το οποίο φαίνεται εκεί.

Τέλος πάντων, τι θα γίνει όταν τελειώσουν τα ορυκτά καύσιμα; Ωστόσο, είναι απίθανο οι επαναρυθμιστές να σκοπεύουν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν ορυκτά καύσιμα. Αντίθετα, θα γίνουμε μάρτυρες μιας πράξης αλλαγής επωνυμίας. Τα πράγματα φαίνεται να είναι πιο περίπλοκα, ίσως απαιτείται ένας στρατηγικός γεωπολιτικός ελιγμός. Υπάρχουν ορισμένες συγκεκριμένες τεχνολογικές επικαλύψεις μεταξύ των ορυκτών καυσίμων και της πράσινης ενέργειας , αλλά ο χρόνος θα δείξει. Μάλλον στο τέλος θα πάμε προς την πιο πράσινη ενέργεια , την πυρηνική σύντηξη.

Όταν συμβεί αυτό, ο φίλος μας, ο διάσημος φιλάνθρωπος, θα έρθει να μας σώσει. Ασχολείται έντονα με τις επενδύσεις σε αντιδραστήρες πυρηνικής σύντηξης - στην πραγματικότητα το αγαπημένο του έργο. Στην πραγματικότητα, τυχαίνει να συμμετέχει πολύ βαθιά σε σχεδόν κάθε κουκκίδα στη λίστα Great Reset, όπως η επιχειρηματική ιδιοφυΐα που είναι.

Βίντεο
00:00
01:55

Επιπλέον, για να γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα η πλοκή, ο ΠΟΥ, ο οποίος δεν απολαμβάνει τη γενναιόδωρη χρηματοδότησή του, στο παρελθόν έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να υποβαθμίσει τα πλήγματα για την υγεία από πυρηνικά συμβάντα  όπως το Τσερνόμπιλ και η Φουκουσίμα.

  • Πώς η αφήγηση της « παγκόσμιας κρίσης υγείας » παίζει στη Μεγάλη Επαναφορά.

Η Μεγάλη Επαναφορά είναι ένα εξαιρετικά φιλόδοξο σχέδιο για την αναδιάρθρωση τόσο της παγκόσμιας οικονομίας όσο και της έννοιας του τι σημαίνει να είσαι ζωντανός . Χωρίς συνεταιριστικό πληθυσμό, αυτή η φιλόδοξη οικονομική και φιλοσοφική-θρησκευτική μεταρρύθμιση δεν μπορεί να πετύχει.

  • Ποιο είναι το συστατικό που κάνει τον πληθυσμό να συνεργάζεται με αυτήν την πολύ περίεργη μεταρρύθμιση;

Είναι ο φόβος που εμβολιάζεται καθημερινά , καθώς οι υποσχέσεις για ένα υπέροχο μέλλον δεν αρκούν για να ξεκινήσουν μια τόσο μαζικά παράξενη αλλαγή. Έτσι, πρέπει να υπάρχει φόβος και άγχος, είτε αυτό προέρχεται από έναν εξωτερικό εχθρό, είτε από την προοπτική μιας φυσικής καταστροφής, είτε από μια ασθένεια.

Ας μην ξεχνάμε ότι πριν από το 2020 υπήρχε ήδη μια πολύ καλά οργανωμένη αφήγηση φόβου που υποστηριζόταν λίγο πολύ από τους ίδιους παίκτες που τώρα πιέζουν για τη Μεγάλη Επαναφορά.

Θυμόμαστε φυσικά την Γκρέτα Τούνμπεργκ με την τεράστια επιτυχία της σε συναντήσεις διαφόρων φόρουμ, παγκόσμιων οργανισμών με μεγάλη δημοσιότητα και τον μεσσιανικό/Ιησού στον ναό με τον οποίο επέπληξε τους σπουδαιότερους του κόσμου, καθισμένοι ταπεινά μπροστά της, ενώ οι διαδηλωτές του XR, απελπισμένοι προειδοποιούσαν αλλαγή του κλίματος, μεταφέρθηκαν ψηλά και στοιβαγμένα σε φορτηγά.

η μεγάλη επαναφορά, covid19, πρωτόκολλο

Ταυτόχρονα με την ύπαρξη πληθώρας περιβαλλοντικών προβλημάτων που πρέπει να αντιμετωπιστούν το συντομότερο δυνατό, η εταιρική κλιματική αλλαγή που κυκλοφορεί έχει επικεντρωθεί σε μηνύματα που συμπίπτουν κατά προσέγγιση με τα μηνύματα της εκστρατείας Great Reset.

Φαίνεται ότι τα οικονομικά συμφέροντα πίσω από τη Μεγάλη Επαναφορά προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν πρώτα το κίνημα για το κλίμα, αλλά δεν δημιούργησε τα επιθυμητά επίπεδα φόβου. Δεν υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι για να νοιαστούν, και όσοι το έκαναν δεν φοβήθηκαν.

Η επίσημη στάση για την κλιματική έκτακτη ανάγκη δημιούργησε έναν κυματισμό στη συνείδηση ​​των ανθρώπων και έναν βαθμό περιβαλλοντικής ανησυχίας, ειδικά στη Γενιά Ζ, αλλά δεν ήταν αρκετό για να παραλύσει ή να ακινητοποιήσει. Μόνο με την εμφάνιση του ιού, ως δια μαγείας, τα πράγματα άρχισαν να κινούνται, με τρόπο αδιανόητο πριν.

Είναι μόνο θέμα χρόνου να ανακοινώσει η εγκατάσταση επαναφοράς τη συγχώνευση αυτών των δύο υποτιθέμενων υπαρξιακών απειλών για τη ζωή στη γη, του Covid19 και της Κλιματικής Αλλαγής . Οι παγκοσμιοποιητές και οι τεχνοκράτες στον ΟΗΕ και στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ελπίζουν ότι ένα συμμορφούμενο κοινό θα παντρέψει αυτές τις δύο έννοιες για να ενθαρρύνει την επόμενη φάση του μεγαλύτερου έργου κοινωνικής μηχανικής στην ανθρώπινη ιστορία.

Σύμφωνα με τον πρώην Διοικητή της Τράπεζας της Αγγλίας, που έγινε απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθνών για τη Δράση και τα Οικονομικά των Ηνωμένων Εθνών , Μαρκ Κάρνεϊ, η Κλιματική Αλλαγή (ελάχιστα καθορισμένη, αλλά βασισμένη κυρίως στην ανθρωπογενή θεωρία της υπερθέρμανσης του πλανήτη) θα προκαλέσει ακόμη υψηλότερα ποσοστά θνησιμότητας από τον Covid19 . Δεν έχει σημασία αν αυτό είναι αλήθεια ή όχι. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι παγκοσμιοποιητές όπως ο Carney σηματοδοτούν, χτυπούν τις καμπάνες του κυρίαρχου ρεύματος, ότι το κλιματικό αδιέξοδο πυροδοτεί την εφαρμογή συλλογικών προγραμμάτων κοινωνικής μηχανικής που βασίζονται στο κλίμα.

Συγκεκριμένα, αυτές οι ατζέντες θα πωλούνται με τον ήσυχο τίτλο   Αφήστε τον πλανήτη να ξεκουραστεί!

Αποτελέσματα/Επιτυχίες της Μεγάλης Επαναφοράς μέχρι στιγμής.

η μεγάλη επαναφορά, covid19, πρωτόκολλο

 

  • Κατάργησαν τον Κώδικα της Νυρεμβέργης , αφού μετέτρεψαν ολόκληρο τον πλανήτη σε ένα τεράστιο χώρο εκπαίδευσης για υποχρεωτικά ιατρικά πειράματα
  • Έχουν μεταφέρει τις περισσότερες δραστηριότητες όπως η εκπαίδευση, η υγεία, τα ψώνια, η δικαιοσύνη, η αναψυχή σε διαδικτυακές πλατφόρμες, έχουν εργαστεί σκληρά για την ψηφιοποίηση του φυσικού κόσμου, διευκολύνοντας την παρακολούθηση και την παρακολούθηση
  • Παρά το πιο αυστηρό lockdown συνεχίστηκε με την κατασκευή ισχυρών και νέων δομών τηλεπικοινωνιών και κεραιών κινητής τηλεφωνίας, απαραίτητες για την υποστήριξη του IoT
  • Κατάφεραν να καταστρέψουν τα προς το ζην πολλών ανεξάρτητων αγροτών που ανταγωνίζονται τα νέα βρώσιμα και να διαταράξουν τις παραδοσιακές αλυσίδες εφοδιασμού τροφίμων
  • Κατάφεραν να καταστρέψουν έναν τεράστιο αριθμό μικρών επιχειρήσεων
  • Προώθησαν την κουλτούρα της ακύρωσης και ακύρωσαν τον πολιτισμό, τον τουρισμό και την αναψυχή - στιγματίστηκαν ως μη βασικές δραστηριότητες
Βίντεο
00:00
00:54
  • Γίνονται εργασίες για την αντικατάσταση της επιβολής του νόμου με AI
Βίντεο
00:00
00:38
  • Έχουν νομιμοποιήσει την πλήρη διάβρωση της ιδιωτικής ζωής και της πρόσβασης σε ιδιωτικά δεδομένα υγείας
  • Έχουν γίνει εμμονή όταν πρόκειται για παρακολούθηση/παρακολούθηση κάθε κίνησης κάθε ατόμου
  • Χρειάζομαι ένα ψηφιακό αναγνωριστικό εμβολιασμού που απαιτείται για διεθνή ταξίδια
Βίντεο
00:00
00:49

  • Ελέγχει νόμιμα τη σεξουαλική ζωή των ανθρώπων . Ο κρατικός έλεγχος στα σώματα και τη σεξουαλικότητα των ανθρώπων είναι ένα κλασικό σημάδι θρησκευτικής μεταρρύθμισης
  • Δημιουργούνται παρανοϊκά παιδιά που ζουν σε έναν κόσμο επινεφριδικής διαταραχής μετατραυματικού στρες PTSD που θα διπλασιάσουν τον κίνδυνο θανάτου ως αποτέλεσμα της εφαρμογής πρωτοκόλλων απομόνωσης ή κοινωνικής αποστασιοποίησης στις τάξεις.
Βίντεο
00:00
00:20
  • Το Διαδίκτυο των Σωμάτων (IoB) έχει εφαρμοστεί Όταν το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT) συνδέεται με το σώμα σας, το αποτέλεσμα είναι το Διαδίκτυο των Σωμάτων (IoB). Το Internet of Bodies (IoB) είναι μια επέκταση του IoT και βασικά συνδέει το ανθρώπινο σώμα με ένα δίκτυο μέσω συσκευών που καταπίνονται, εμφυτεύονται ή συνδέονται με το σώμα με κάποιο τρόπο. Μετά τη σύνδεση, τα δεδομένα μπορούν να ανταλλάσσονται και το σώμα και η συσκευή μπορούν να παρακολουθούνται και να ελέγχονται εξ αποστάσεως. Υπάρχουν τρεις γενιές IoB που περιλαμβάνουν: εξωτερικό σώμα- πρόκειται για φορητές συσκευές, όπως Apple Watches ή Fitbits, που μπορούν να παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας μας. ντοεσωτερικές ορφές- αυτές περιλαμβάνουν βηματοδότες, κοχλιακά εμφυτεύματα και ψηφιακά χάπια που μπαίνουν στο σώμα μας για να παρακολουθούν ή να ελέγχουν διάφορες πτυχές της υγείας μας. Ενσωματωμένο σώμα- η τρίτη γενιά του Διαδικτύου των σωμάτων είναι μια ενσωματωμένη τεχνολογία στην οποία η τεχνολογία και το ανθρώπινο σώμα συνδυάζονται μαζί και έχουν μια σύνδεση σε πραγματικό χρόνο με ένα απομακρυσμένο μηχάνημα. Η ατζέντα δηλώνεται αρκετά ξεκάθαρα, ο Τάρταρ Σβάμπ το λέει τρομερά καθαρά και ανοιχτά.
Βίντεο
00:00
02:25
  • Η ατζέντα του IoB είναι η ίδια με  την ατζέντα του ανθρώπινου μικροτσίπ  , μόνο πιο προηγμένη λόγω της προόδου της τεχνολογίας. Η ιδέα είναι να εισαγάγουμε σιγά σιγά εξωτερικές, ξένες και συνθετικές συσκευές σε στυλ βάτραχου σε γλάστρα, ώστε οι άνθρωποι σταδιακά να το συνηθίσουν. Πρώτα είναι στο σώμα, μετά είναι στο σώμα, μετά είναι εντελώς ενσωματωμένο βαθιά στο σώμα, έτσι ώστε να αναμειγνύεται με το σώμα. Οι προειδοποιήσεις σχετικά με πράγματα όπως τα καταπιούμενα, ψηφιακά, έξυπνα χάπια υπάρχουν από (τουλάχιστον) το 2012.
Βίντεο
00:00
10:29
  • Ως τελευταίο παράδειγμα, η κοινωνική μηχανική έχει παγιωθεί : περιορισμοί και περιορισμοί κίνησης και σωματικής επαφής, εργαλεία τροποποίησης συμπεριφοράς, μια μορφή τέχνης με μεγάλη εκτίμηση μεταξύ των ισχυρών. Ένας κοινωνικός μηχανικός που σέβεται τον εαυτό του σχεδιάζει δέκα βήματα μπροστά και δημιουργεί καταστάσεις όπου οι στόχοι εκλιπαρούν   για τις επιθυμητές αλλαγές!
Βίντεο
00:00
01:55

Βρισκόμαστε στη μέση μιας τελετουργίας που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει μια αίσθηση σύγχυσης, ανασφάλειας και εξάρτησης—η οποία τελικά θα επιλυθεί από τους αφέντες μας . Για αυτό θα τους είμαστε πολύ ευγνώμονες γιατί θα θέλουμε να απαλλαγούμε από την αφόρητη ένταση πάση θυσία. Ήδη, πολλοί νέοι πολίτες έχουν αναπτύξει το σύνδρομο της Στοκχόλμης, όντας ολόψυχα στο πλευρό του επιτιθέμενου. Αρκεί να παρατηρήσουμε τις τεράστιες ουρές όσων θέλουν να εμβολιαστούν με τις νέες πειραματικές τεχνολογίες.

Δεν υπάρχει χαρά στα μάτια ενός ψυχοπαθή. Η Μεγάλη Επαναφορά δεν είναι αστείο.

Τα μέτρα είναι τελείως αυθαίρετα, αλλά δεν πειράζει, συμμορφωνόμαστε και δεχόμαστε ταλαιπωρία και απαξίωση για το καλό μας . Μας κάνει καλύτερο άνθρωπο!!

Στα μάτια ενός δούλου υπάρχει η αποδοχή του παράξενου αισθήματος του μουδιάσματος και της παραχώρησης στον βασανιστή τη χρήση της ίδιας του της ψυχής. Δεν πρέπει να δεχόμαστε το σκοτάδι. Η καλύτερη επιλογή είναι να επιμείνουμε στην αξιοπρέπεια και να βρούμε την καρδιά μας.

Η καρδιά μας θα μας πει τι να κάνουμε στη συνέχεια. 

Ελάχιστα πιστευτό.

Βίντεο
00:00
00:08

Είναι (ολοένα και περισσότερο) απίθανο αυτό ακριβώς το όραμα να εκπληρωθεί ποτέ πλήρως. Είναι πιθανό να εκραγεί πριν φτάσει στα μισά του δρόμου, όπου το οραματίστηκε ένας σπασμένος ονειροπόλος, ο Klaus Schwab.

Όμως οι ισχυροί τρελοί κάνουν ό,τι μπορούν για να φέρουν αυτόν τον εφιάλτη πραγματικότητα. Έτσι, ο κίνδυνος δεν έγκειται στο να μας ξεπεράσει και να μας καταλάβει ξαφνικά η τεχνητή νοημοσύνη, αλλά στη διατάραξη της κανονικής ζωής και στο απόλυτο χάος που μπορούν να προκαλέσουν οι τρελοί στο μυαλό και το σώμα μας χρησιμοποιώντας το μαύρο και το άσπρο βολικών φράσεων όπως Πανδημία ή Κλιματική Αλλαγή .

Είναι απολύτως αλήθεια ότι η άψυχη, χρηστική προσέγγιση της φύσης, της ζωής και άλλων έμβιων όντων ήταν εξαιρετικά καταστροφική – με την πιο άμεση, πιο ορατή καταστροφή να ανατίθεται σε τρίτες χώρες και στις οικονομικά λιγότερο τυχερές στη Δύση. Είναι αλήθεια, η μαζική κατανάλωση και η χρήση ειδών μιας χρήσης έχουν δημιουργήσει πολύ χάος. Είναι αλήθεια ότι οι ωκεανοί είναι γεμάτοι πλαστικό, ότι ο αριθμός των χρόνιων ασθενειών εκτοξεύεται στα ύψη και ότι πολλά είδη πεθαίνουν. Είναι αλήθεια ότι το χώμα μας, η τροφή μας και το σώμα μας είναι μολυσμένα με εξαιρετικά τοξική γλυφοσάτη. Είναι όλα αλήθεια.

Ωστόσο, οι άνθρωποι που δείχνουν τα κοινωνικά δεινά και μας λένε ότι χρειαζόμαστε μια Μεγάλη Επαναφορά είναι από τα ίδια στρατόπεδα και καταγωγή με εκείνους που προκάλεσαν αυτά τα δεινά.

Όσο πλούσιοι κι αν είναι, δεν έχουν ηθικά προσόντα να φτιάξουν τίποτα   σε αυτόν τον κόσμο. Και  ό ,τι κι αν επιλέξουμε να κάνουμε για να θεραπεύσουμε τη σχέση μας με τη φύση, σίγουρα δεν θα συνέβαινε με φαρμακο/τεχνο/οικοφασισμό, ή νεοφεουδαρχισμό Μεγάλης επαναφοράς, ή απαίσια ψηφιακή αποικιοκρατία.

 

Η δημοκρατία είναι ζωγραφισμένη έξω, η ψηφιακή αποικιοκρατία βρυχάται μέσα

Το 2020, οι δισεκατομμυριούχοι έχουν γίνει απατεώνες. Τα προσωπικά περιουσιακά στοιχεία του Τζεφ Μπέζος αυξήθηκαν από 113 δισεκατομμύρια δολάρια σε 184 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο Έλον Μασκ επισκίασε για λίγο τον Μπέζο, με την περιουσία του να αυξάνεται από 27 δισεκατομμύρια δολάρια σε πάνω από 185 δισεκατομμύρια δολάρια.

Για τους πολύ πλούσιους που προεδρεύουν σε εταιρείες Big Tech, η ζωή είναι μεγάλη .

Ωστόσο, ενώ η εκτεταμένη κυριαρχία αυτών των εταιρειών στις εγχώριες αγορές τους είναι αντικείμενο πολλών κριτικών αναλύσεων, η  παγκόσμια εμβέλειά τους είναι ένα σπάνια συζητούμενο γεγονός, καμουφλαρισμένο αδέξια στον σκονισμένο αχυρώνα του καθηγητή Noam Chomsky.

Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν πολλά να διερευνηθούν, οι μηχανισμοί και οι αριθμοί είναι προφανείς: Η Big Tech, ένα φαινόμενο που βασίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι παγκόσμιο σε εμβέλεια και θεμελιωδώς αποικιακό χαρακτήρα. Αυτό το φαινόμενο ονομάζεται ψηφιακή αποικιοκρατία .

Η ψηφιακή αποικιοκρατία έχει τις ρίζες της στην κυριαρχία των πραγμάτων στον ψηφιακό κόσμο που αποτελούν τα μέσα υπολογιστών—λογισμικό, υλικό και συνδεσιμότητα δικτύου.

Αυτό περιλαμβάνει πλατφόρμες που λειτουργούν ως φύλακες, δεδομένα που εξορύσσονται από ενδιάμεσους παρόχους υπηρεσιών και βιομηχανικά πρότυπα, καθώς και ιδιωτική ιδιοκτησία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας , πνευματικής ιδιοκτησίας και ψηφιακής νοημοσύνης .

Η ψηφιακή αποικιοκρατία έχει ενσωματωθεί σε μεγάλο βαθμό με τα συμβατικά εργαλεία του καπιταλισμού και της αυταρχικής διακυβέρνησης, από την εργασιακή εκμετάλλευση, τη σύλληψη πολιτικών και τον οικονομικό σχεδιασμό έως τις πληροφορίες, την ηγεμονία της άρχουσας τάξης και την προπαγάνδα.

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου η ψηφιακή αποικιοκρατία κινδυνεύει να γίνει τόσο σημαντική και εκτεταμένη απειλή για τον Παγκόσμιο Νότο όσο η κλασική αποικιοκρατία στους προηγούμενους αιώνες. Η απότομη αύξηση της ανισότητας, η άνοδος της κρατικής-κοπορατιστικής επιτήρησης και οι εξελιγμένες τεχνολογίες της αστυνομίας και του στρατού είναι μερικές μόνο από τις συνέπειες αυτής της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων. Το φαινόμενο μπορεί να ακούγεται νέο για κάποιους, αλλά τις τελευταίες δεκαετίες έχει παγιωθεί στο παγκόσμιο status quo. Χωρίς ένα ετερόκλητο και πολύ ισχυρό αντιπολιτισμικό κίνημα, η κατάσταση θα επιδεινωθεί και θα οδηγήσει σε δικτατορία.

Βίντεο
00:00
02:18

 

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑΚΙΑ;



Με άλλα λόγια, η αποικιοκρατία εξαρτιόταν από την ιδιοκτησία και τον έλεγχο του εδάφους και των υποδομών, την εξόρυξη εργασίας, γνώσης και αγαθών και την άσκηση της κρατικής εξουσίας.

Αυτή η διαδικασία έχει εξελιχθεί με την πάροδο των αιώνων, με νέες τεχνολογίες να προστίθενται στο μείγμα καθώς αναπτύχθηκαν. Μέχρι το τέλος του 19ου αιώνα, τα υποβρύχια καλώδια διευκόλυναν τις τηλεγραφικές επικοινωνίες στην υπηρεσία της Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Νέες εξελίξεις στην καταγραφή, την αρχειοθέτηση και την οργάνωση πληροφοριών αξιοποιήθηκαν από τις αμερικανικές στρατιωτικές πληροφορίες που χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά στην κατάκτηση των Φιλιππίνων.

Σήμερα, οι Open Veins της Λατινικής Αμερικής  είναι οι ψηφιακές φλέβες του κόσμου που διασχίζουν τους ωκεανούς, την καλωδίωση ενός τεχνολογικού οικοσυστήματος που ανήκει και ελέγχεται από μια χούφτα κυρίως αμερικανικές εταιρείες. Μερικά από τα υπερωκεάνια καλώδια οπτικών ινών είναι εξοπλισμένα με σκέλη που ανήκουν ή μισθώνονται από την Google και το Facebook για περαιτέρω και διευκόλυνση της εξόρυξης δεδομένων και της μονοπώλησης. Ο σημερινός βαρύς μηχανισμός είναι τα αγροκτήματα διακομιστών cloud που κυριαρχούνται από την Amazon και τη Microsoft, τα οποία χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση, τη συγκέντρωση και την επεξεργασία μεγάλων δεδομένων, πολλαπλασιάζοντας ως στρατιωτικές βάσεις για την αμερικανική αυτοκρατορία. Οι μηχανικοί είναι οι εταιρικοί στρατοί των ελίτ προγραμματιστών με γενναιόδωρους μισθούς 250.000 $ ή περισσότερο. Οι εκμεταλλευόμενοι εργάτες είναι οι έγχρωμοι άνθρωποι που εξορύσσουν ορυκτά από το Κονγκό και τη Λατινική Αμερική,

Οι πλατφόρμες και τα κέντρα κατασκοπείας (όπως η NSA) είναι τα πανοπτικά και τα δεδομένα είναι η επεξεργασμένη πρώτη ύλη για υπηρεσίες που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη.

Ευρύτερα, η ψηφιακή αποικιοκρατία αναφέρεται στην εδραίωση ενός άνισου καταμερισμού εργασίας στον οποίο οι κυρίαρχες δυνάμεις έχουν χρησιμοποιήσει την κυριότητα της ψηφιακής υποδομής, τη γνώση και τον έλεγχο των υπολογιστών για να κρατήσουν τον Νότο σε κατάσταση μόνιμης εξάρτησης. Αυτός ο άνισος καταμερισμός εργασίας έχει εξελιχθεί. Από οικονομική άποψη, η μεταποίηση έχει πέσει κάτω από την ιεραρχία της αξίας, εκτοπισμένη από μια προηγμένη οικονομία υψηλής τεχνολογίας όπου οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας είναι σταθερά υπεύθυνοι.

Οι φτωχοί άνθρωποι στο Νότο συχνά βασίζονται στο έλεος των κυβερνήσεων ή των εταιρειών για να λάβουν μια φθηνή ή δωρεάν συσκευή. Τι καλύτερος τρόπος για να κατακτήσετε μερίδιο αγοράς από το να προφορτώνετε λογισμικό Big Tech σε συσκευές που δίνονται σε παιδιά υπό το πρόσχημα της επιθετικής φιλανθρωπίας;

Η οικονομική δύναμη των τεχνολογικών κολοσσών της Αμερικής συμβαδίζει με την επιρροή τους στην πολιτική και κοινωνική σφαίρα. Όπως και σε άλλους κλάδους, υπάρχει μια περιστρεφόμενη πόρτα μεταξύ των στελεχών τεχνολογίας και της κυβέρνησης των ΗΠΑ από τη μία πλευρά, και των τεχνολογικών εταιρειών και των επιχειρηματικών συμμαχιών από την άλλη, υποδουλωμένα από τον ωκεανό του ρυθμιστικού λόμπι για πολιτικές ευνοϊκές για τα κατοχυρωμένα συμφέροντά τους και τον ψηφιακό καπιταλισμό στο γενικός.

Οι κυβερνήσεις και οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου, με τη σειρά τους, συνάπτουν συνεργασίες με τεχνολογικούς γίγαντες για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά τους. Το 2013, ο Έντουαρντ Σνόουντεν αποκάλυψε ότι οι Microsoft, Yahoo, Google, Facebook, PalTalk, YouTube, Skype, AOL και Apple μοιράζονταν πληροφορίες με την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας μέσω του προγράμματος PRISM. Ακολούθησαν περισσότερες αποκαλύψεις και ο κόσμος έμαθε ότι δεδομένα που αποθηκεύτηκαν από εταιρείες και μεταδόθηκαν μέσω του Διαδικτύου μεταφέρθηκαν σε τεράστιες κρατικές βάσεις δεδομένων για εκμετάλλευση από τα κράτη στα οποία πωλήθηκαν. Οι νότιες χώρες υπήρξαν αγαπημένοι στόχοι παρακολούθησης της NSA, από τη Μέση Ανατολή μέχρι την  Αφρική  και τη  Λατινική  Αμερική.

Η αστυνομία και ο στρατός συνεργάζονται επίσης με εταιρείες τεχνολογίας. Για παράδειγμα, μέσω του ελάχιστα γνωστό του τμήματος δημόσιας ασφάλειας και δικαιοσύνης, η Microsoft έχει δημιουργήσει ένα εκτεταμένο οικοσύστημα συνεργασιών με προμηθευτές επιτήρησης και επιβολής του νόμου που εκτελούν τις τεχνικές εργασίες τους στην υποδομή cloud της Microsoft. Αυτό περιλαμβάνει μια πλατφόρμα παρακολούθησης, διοίκησης και ελέγχου σε όλη την πόλη που ονομάζεται «Microsoft Aware» που αγοράστηκε από την αστυνομία στη Βραζιλία και τη Σιγκαπούρη και μια λύση αστυνομικών οχημάτων με κάμερες αναγνώρισης προσώπου που κυκλοφόρησε στο Κέιπ Τάουν και στο Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής.

Η Microsoft ασχολείται επίσης  βαθιά με τη βιομηχανία των φυλακών. Προσφέρει μια ποικιλία λύσεων λογισμικού προσαρμοσμένων στις φυλακές που καλύπτουν ολόκληρο το σωφρονιστικό χωνί, από ανήλικους παραβάτες έως εκείνους με ελαφριές ποινές και ποινές, έως εκείνους που αποφυλακίζονται και εκείνους που βρίσκονται υπό όρους. Στην Αφρική, συνεργάστηκαν με μια εταιρεία που ονομάζεται Netopia Solutions, η οποία προσφέρει μια πλατφόρμα Prison Management Software (PMS) που περιλαμβάνει «διαχείριση απόδρασης» και αναλύσεις κρατουμένων.

Ωστόσο, ενάντια στις δυνάμεις της συγκεντρωμένης δύναμης, υπάρχουν πάντα σκληρά καρύδια. Η αντίσταση στη μεγάλη τεχνολογία στον Νότο έχει μακρά ιστορία, που χρονολογείται από τις ημέρες των διεθνών διαδηλώσεων κατά της IBM, της Hewlett Packard και άλλων που δραστηριοποιούνται στη Νότια Αφρική του απαρτχάιντ. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, οι χώρες του Παγκόσμιου Νότου υιοθέτησαν το Ελεύθερο Λογισμικό και τα παγκόσμια κοινά ως μέσο αντίστασης στην ψηφιακή αποικιοκρατία για κάποιο χρονικό διάστημα, παρόλο που πολλές από αυτές τις πρωτοβουλίες έκτοτε εξαφανίστηκαν. Τα τελευταία χρόνια, όπως τα νεαρά μυρμήγκια , αναδύονται νέα και νέα κινήματα κατά της ψηφιακής αποικιοκρατίας.

Και ούτω καθεξής

Δεν μπορώ να χωρέσω πολλές περισσότερες λεπτομέρειες σε αυτή την εικόνα.

(! Ευτυχώς ) η οικολογική κρίση που δημιουργήθηκε από τον καπιταλισμό απειλεί να καταστρέψει οριστικά τη ζωή στη Γη και οι λύσεις για την ψηφιακή οικονομία πρέπει να διασταυρωθούν με περιβαλλοντική δικαιοσύνη και ευρύτερα πρωτόκολλα ισότητας.

Για την εξάλειψη της ψηφιακής αποικιοκρατίας, χρειαζόμαστε ένα διαφορετικό εννοιολογικό πλαίσιο που αμφισβητεί τις βασικές αιτίες και τους κύριους παράγοντες, χρειαζόμαστε κινήματα πρόθυμα να αντιμετωπίσουν τον καπιταλισμό και τον αυταρχισμό, την αυτοκρατορία των ΗΠΑ και τους θεσμικούς υποστηρικτές της - WEF, ΟΗΕ, ΠΟΥ, Παγκόσμια Τράπεζα κ.λπ.

 

Covid19, Μεγάλη Επαναφορά, ΟΗΕ, ΠΟΥ, Παγκόσμια Τράπεζα: η διασταύρωση της διαφήμισης και της καυτής γιόγκα.

Η γλώσσα της βιωσιμότητας, ένας σημαντικός πυλώνας του κιτ μάρκετινγκ Great Reset, δημιουργήθηκε αρχικά ως μέρος διαφόρων πλατφορμών των Ηνωμένων Εθνών, όπως η Ατζέντα 21 και η Ατζέντα 2030 .

Και οι δύο ατζέντες είναι εξαιρετικά στεγνές και βαρετές σειρές εγγράφων για τη διαχείριση των πόρων και την κοινωνική δικαιοσύνη που φαίνεται να έχουν γραφτεί από έναν κουρασμένο καθηγητή με καλή κατανόηση της γραφειοκρατικής ορολογίας, γραμμένα για να δικαιολογήσουν την αμοιβή των γραφειοκρατών και την ύπαρξη των Ηνωμένων Εθνών. Είναι ενδιαφέρον, αν και συνήθως τα Ηνωμένα Έθνη είναι αρκετά άχρηστα - οι άνθρωποι συναντιούνται, συζητούν, καταλήγουν σε μεγάλα γραφειοκρατικά έγγραφα και μη δεσμευτικά ψηφίσματα μόνο για να μην συμβεί τίποτα ουσιαστικό, αυτή τη φορά το πρόγραμμα είναι ενεργοποιημένο! Επομένως, πρέπει να είναι σημαντικό για κάποιον που πληρώνει.

Σε ό,τι συμβαίνει υπάρχει πάντα ένας συνδυασμός καλών προθέσεων, απληστίας, φιλοδοξίας, προσωπικών σχέσεων, οικονομικών συμφερόντων, ψευδαισθήσεων κ.λπ. Οι πολιτικοί μιλούν με χρηματοδότες, οι στρατηγοί με τους πολιτικούς, κάποιος είναι θείος κάποιου άλλου και έτσι γίνονται τα πράγματα και πληρώνονται οι λογαριασμοί.

!

Και φυσικά, πρωτοβουλίες αυτού του μεγέθους μπορούν να περάσουν από πολύ μεγάλες και ήσυχες φάσεις σχεδιασμού , όπου οι επιθυμητές ιδέες φυτεύονται στα κεφάλια των ανθρώπων μέσω ιδιωτικών συνομιλιών, επίσημων συναντήσεων, χρηματοδότησης έρευνας, βιομηχανικών συνεδρίων και τα παρόμοια.

Όταν τίποτα δεν πηγαίνει δεξιά, πηγαίνετε αριστερά - όταν τίποτα δεν πηγαίνει δεξιά, δοκιμάστε μια άλλη προσέγγιση.

Έτσι, όσο πατιέται το κουμπί , αισθάνεται/μεταδίδει μια τάση που είναι καυτή.

Και ναι, μέχρι τώρα οι κορυφαίοι κάτοχοι εξουσίας στη Δύση έχουν συνειδητοποιήσει ότι είναι πιο αποδοτικό και λιγότερο εργατικό να δωροδοκούν τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, επιστήμονες, ακαδημαϊκούς, πολιτικούς - ακόμα και την ελεγχόμενη αντιπολίτευση - θα πείθουν τους νεο- πολίτες παρά να χρησιμοποιούν ένοπλη βία και αστυνομική βία.

Είναι ένας τρόπος να εστιάσετε την ενέργεια όλων στο μέλλον και να αποφύγετε να αποσπάσετε την προσοχή σας από ερωτήσεις σχετικά με το εάν αυτό το μέλλον είναι βιώσιμο ή όχι - ένας τρόπος πολλαπλασιασμού των αποτελεσμάτων, καθιστώντας δυνατά ακραία ανοδικά σενάρια αυξάνοντας παράλληλα τον χρόνο τις πιθανότητες αποτυχίας.

 

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΛΥΣΕΙΣ

#TehnologiaBlockchain  ăderețesocialeonline  ădesocialmediaonline  țeleonlinesociale  #rețelesocialeonlinedescentralizate

Η τεχνολογία της πληροφορίας είναι μόνο η εφαρμογή της τεχνολογίας Η τεχνολογία της πληροφορίας δεν λύνει προβλήματα, αλλά καταστρέφει την αντίθεση και επιβάλλει ένα πρότυπο. Δεν έχει σημασία πόσο λάθος είναι.

Το πρώτο πρωτόκολλο: έξοδος από το μεγάλο Hangover

Σήμερα, ο ψηφιακός κόσμος κυριαρχείται από περιφραγμένους κήπους, ο καθένας με ένα ενιαίο σύνολο πολιτικών και κεντρικό έλεγχο. Αλλά καθώς η κλίμακα αυτών των οικοσυστημάτων έχει αυξηθεί, τόσο αυξάνονται οι προκλήσεις στη διαχείρισή τους. Εταιρείες όπως το Facebook και η Google πρέπει να μετριάζουν δισεκατομμύρια δημοσιεύσεις την ημέρα, να συμμορφώνονται με εκατοντάδες διαφορετικά ρυθμιστικά καθεστώτα και κυβερνητικές οντότητες. Αναμένεται επίσης να είναι προορατικοί στην εξεύρεση τρόπων καταπολέμησης της παραπληροφόρησης, του βίαιου εξτρεμισμού, της χρήσης ναρκωτικών, του εκφοβισμού και άλλων κοινωνικών ασθενειών. Αυτό το status quo οδήγησε σε παράπονα από όλες τις πλευρές και αυξανόμενες εκκλήσεις για νέους κανονισμούς ή ακόμη και τη διάλυση των σημερινών μεγάλων εταιρειών τεχνολογίας.

Αντίθετα, τι θα γινόταν αν επιστρέψαμε σε έναν κόσμο πρωτοκόλλων, όπου περισσότερες αποφάσεις αποκεντρώνονται και αφήνονται στα χέρια των κοινοτήτων χρηστών;

Υπάρχει αυτή η επιλογή που σπάει τη διχοτόμηση κεφαλαίου έναντι δημοκρατίας των εταιρικών και συνεταιριστικών πλατφορμών , δηλαδή των  ανοιχτών πρωτοκόλλωνΈνα ανοιχτό πρωτόκολλο είναι ένα σύνολο κανόνων που επιβάλλονται με κώδικα που ο καθένας μπορεί να εφαρμόσει και να ενσωματώσει στην εφαρμογή του. Τα ανοιχτά πρωτόκολλα μπορούν να διαχωρίζονται ή να ενημερώνονται κατά βούληση, σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα των χρηστών. Τα πρωτόκολλα διέπουν τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των χρηστών χωρίς την ανάγκη εποπτείας από τρίτους. Τα πρωτόκολλα είναι αυτοεπιβαλλόμενα και διέπονται συνήθως από αξιοκρατικές και όχι δημοκρατικές διαδικασίες, που σημαίνει ότι οι αλλαγές γίνονται με βάση τα τεχνικά πλεονεκτήματα μιας πρότασης και όχι τη λαϊκή υποστήριξη (αν και η τεχνική αξία μπορεί να οδηγήσει σε λαϊκή υποστήριξη).

Το κύριο πλεονέκτημα των ανοιχτών πρωτοκόλλων τόσο σε εταιρείες όσο και σε συνεταιρισμούς είναι ότι ένα ανοιχτό πρωτόκολλο δεν  ανήκει σε κανένανΥπάρχει ένας δημιουργός του πρωτοκόλλου που ορίζει τις αρχικές παραμέτρους, αλλά οι χρήστες είναι εντελώς ελεύθεροι να προσαρμόσουν τις παραμέτρους στο δικό τους γούστο μετά την εκκίνηση του πρωτοκόλλου. Για πρωτόκολλα που έχουν ισχυρά αποτελέσματα δικτύου, η διαδικασία αλλαγής ενός πρωτοκόλλου μπορεί να είναι δύσκολη όταν η έγκριση φτάσει σε ένα ορισμένο όριο, καθώς ο συντονισμός μεταξύ όλων των απαραίτητων μερών μπορεί να είναι δύσκολος χωρίς μια κεντρική συντονιστική αρχή. Επομένως, τα ανοιχτά πρωτόκολλα τείνουν προς την απλότητα και όχι την πολυπλοκότητα, καθιστώντας πιο πιθανό ότι περισσότεροι άνθρωποι θα χρησιμοποιήσουν το πρωτόκολλο επειδή υπάρχουν λιγότερες λεπτομέρειες για συζήτηση. Λαμβάνουμε υπόψη το ιστορικό του TCP/IP έναντι του OSI: Το TCP/IP, παρόλο που ήταν ένα τεχνικά κατώτερο πρωτόκολλο, κέρδισε το εφέ δικτύωσης επειδή ήταν αρκετά καλό για τους περισσότερους ανθρώπους που ήθελαν να εγγραφούν στο Διαδίκτυο.

Το πρωτόκολλο είναι η επίσημη διαδικασία ή σύστημα κανόνων που διέπει την επικοινωνία ή τις δραστηριότητες προγραμμάτων ή/και βιομηχανιών.

Η πλατφόρμα αναφέρεται στις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται ως βάση πάνω στην οποία αναπτύσσονται άλλες εφαρμογές, διαδικασίες ή τεχνολογίες.

Είτε είστε νέος στον πολιτικό χώρο είτε βγαίνετε από μια τρύπα φιδιού, αξίζει να έχετε ένα πλαίσιο όπου διαφορετικές τεχνολογίες πλαισιώνουν το δικό σας οικοσύστημα.

Το να αποκαλείς την προσωπική ζώνη με την ταπεινότητα που απαιτείται από μια λατρεία δεν είναι μια υποτιμητική χειρονομία, μόνο περιγραφική: κάθε οργανισμός που επιτυγχάνει με επιτυχία κάτι που θεωρείται αδύνατο πρέπει να έχει διακριτικές πεποιθήσεις και κάθε ομάδα ανθρώπων που συμπεριφέρεται με ασυνήθιστους τρόπους λόγω πεποιθήσεων κοινή μπορεί εύλογα να περιγραφεί ως λατρεία.

Οι λατρείες είναι πρότυπα κοινωνικού σχεδιασμού που εμφανίζονται παντού, όλη την ώρα, σε επιτυχημένες εταιρείες και πολιτικά κινήματα.

 

Ενα μοντέλο

Τα διαδικτυακά κοινωνικά δίκτυα (OSN) έχουν γίνει μερικές από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές στην καθημερινή ζωή των χρηστών σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα, ο αριθμός των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι περίπου 3 δισεκατομμύρια και αυτή η τάση αυξάνεται χρόνο με το χρόνο, με υψηλό αντίκτυπο στο ζήτημα της ιδιωτικής ζωής. Τα τελευταία χρόνια, η αποκέντρωση των κοινωνικών υπηρεσιών θεωρείται μια μεγάλη ευκαιρία για να ξεπεραστούν τα κύρια προβλήματα των ΜΚΟ.

Η τεχνολογία Blockchain είναι σήμερα η πιο γνωστή αποκεντρωμένη τεχνική, η οποία έχει θεωρηθεί ότι αναπτύσσει τη νέα γενιά αποκεντρωμένων κοινωνικών πλατφορμών. Ωστόσο, το πραγματικό όφελος από την εισαγωγή της τεχνολογίας blockchain σε πραγματικές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης είναι ακόμα άγνωστο.

Ένα νέο μοντέλο Blockchain θα εξετάσει τον ρόλο του χρήστη ως το κέντρο του συστήματος, αντί του περιεχομένου - όπως προτιμάται στις τρέχουσες προτάσεις.

Εμφανιζόμενο ξαφνικά από το πουθενά, το Blockchain κέρδισε τον κόσμο μέσα σε μόλις 10 χρόνια χωρίς την παραμικρή διαφημιστική προσπάθεια. Οραματίστηκε ως ένα  διαφανές, κατανεμημένο καθολικό  που μπορεί να καταγράφει τις συναλλαγές μεταξύ δύο μερών με αποτελεσματικό, επαληθεύσιμο και μόνιμο τρόπο, πυροδότησε τα ήδη απολυμένα μυαλά όσων στον όμιλο του Νταβός, που έσπευσαν να ανακοινώσουν σε μια  έκθεση EMF (Σεπτέμβριος 2015). ότι μέχρι το 2025 το δέκα τοις εκατό του παγκόσμιου ΑΕΠ θα μπορούσε να αποθηκευτεί στην τεχνολογία blockchain.

Φυσικά, εάν οι πολύ πλούσιοι πρόκειται να μας μεταμορφώσουν όλους σε εικονικά μέγα-προϊόντα , έχουμε επίσης το δικαίωμα να ασχοληθούμε με τα μέγα-μικρά προϊόντα που είναι κοντά μας, όπως η ζωή μας .

Είναι ωραίο να είσαι σημαντικός αλλά είναι πιο σημαντικό να είσαι ψύχραιμος!

Παρόλο που το παγκόσμιο καθολικό Blockchain δεν είναι ακόμη ώριμο, με μεγάλα προβλήματα επεκτασιμότητας (επί του παρόντος, ο μέγιστος αριθμός συναλλαγών που μπορεί να χειριστεί το Bitcoin είναι 7 ανά δευτερόλεπτο και ο μέγιστος αριθμός συναλλαγών που μπορεί να χειριστεί το Ethereum είναι 20 ανά δευτερόλεπτο, ενώ ο παραδοσιακός το κεντρικό χρηματοπιστωτικό σύστημα PayPal μπορεί να χειριστεί κατά μέσο όρο 193 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο και η Visa μπορεί να χειριστεί 1667 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο), υπάρχει έντονη διαφημιστική εκστρατεία σχετικά με το τι μπορεί να κάνει για την κοινωνία. Μια μηχανή εμπιστοσύνης, λένε οι ενθουσιώδεις, που θα φέρει τη δύναμη των οικονομικών, την κυριαρχία των δεδομένων και την ένταξη στους ανθρώπους, καθιστώντας τους κεντρικούς μεσάζοντες όπως η Visa, η Barclays ή το Facebook ξεπερασμένοι.

Οι τεχνολογίες blockchain εμπίπτουν σε τρεις κατηγορίες: προϊόντα, πλατφόρμες και πρωτόκολλα .

  1. Τα προϊόντα εξυπηρετούν τους τελικούς χρήστες
  2. Οι πλατφόρμες εξυπηρετούν τους προγραμματιστές προϊόντων
  3. Τα πρωτόκολλα εξυπηρετούν τους προγραμματιστές πλατφορμών και προϊόντων

Τα προϊόντα βρίσκονται στην κορυφή της στοίβας και είναι τα στοιχεία με τα οποία αλληλεπιδρούν οι τελικοί χρήστες. Αυτά είναι συχνά ανεξάρτητα περιουσιακά στοιχεία: κρυπτονομίσματα , μάρκες ή οτιδήποτε άλλο . Μερικές φορές αυτά τα στοιχεία εκτελούν μια λειτουργία εντός μεγαλύτερων προϊόντων που ονομάζονται έξυπνες συμβάσεις ή αποκεντρωμένες εφαρμογές. Τα προϊόντα κατασκευάζονται γενικά από προγραμματιστές πάνω από μια πλατφόρμα.

Οι πλατφόρμες είναι ένα είδος ενδιάμεσου λογισμικού που συνδέει νέες εφαρμογές με παλιά συστήματα. Οι πλατφόρμες διευκολύνουν τη δημιουργία προϊόντων και συνήθως συνδέονται με πράγματα όπως IDE, γλώσσες υψηλού επιπέδου, μεταγλωττιστές και άλλα εργαλεία. Αυτές οι πλατφόρμες , μαζί με τα προϊόντα που είναι κατασκευασμένα πάνω τους, ακολουθούν τις συμβάσεις και τις διαδικασίες που ορίζονται στα αντίστοιχα πρωτόκολλά τους.

Τα πρωτόκολλα είναι το σύνολο κανόνων που διέπουν το δίκτυο. Τα πρωτόκολλα blockchain συνήθως περιλαμβάνουν κανόνες σχετικά με τη συναίνεση, την επικύρωση συναλλαγών και τη συμμετοχή στο δίκτυο. Τα πρωτόκολλα συχνά εξαρτώνται από οικονομικά κίνητρα – πράγμα που σημαίνει γενικά ότι το πρωτόκολλο εξαρτάται από ένα περιουσιακό στοιχείο.

Το περιουσιακό στοιχείο αρθρώνει την παραλλαγή μιας άποψης, πράγμα που σημαίνει ότι προσελκύει άτομα που μοιράζονται αυτήν την παραλλαγή και δεδομένου ότι το επιχείρημα βασίζεται στην τεχνολογία και την οικονομία, δεν χρειάζεται με τη σειρά τους να πείσουν τον υπόλοιπο κόσμο, το μόνο που μένει είναι καθήκον τους είναι η συμμετοχή.

Βίντεο
00:00
02:04
Βίντεο
00:00
01:30
Βίντεο
00:00
01:46

 

Αυτή η προσέγγιση: δημιουργία πρωτοκόλλων, όχι πλατφορμών. 

Αυτή είναι μια σαμανική προσέγγιση που θα χρησιμοποιούσε προηγμένες εφαρμογές για να μας επαναφέρει στα αρχικά, αναλλοίωτα δημοκρατικά πρότυπα.

Για παράδειγμα, το πρώιμο Διαδίκτυο περιλάμβανε πολλά διαφορετικά πρωτόκολλα —οδηγίες και πρότυπα που ο καθένας θα μπορούσε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει μια συμβατή διεπαφή. Χρησιμοποιείται email SMTP. Η συνομιλία έγινε μέσω IRC. Το Usenet χρησίμευε ως κατανεμημένο σύστημα συζήτησης χρησιμοποιώντας NNTP. Ο ίδιος ο Παγκόσμιος Ιστός ήταν το δικό του πρωτόκολλο: Πρωτόκολλο μεταφοράς υπερκειμένου ή HTTP.

Ωστόσο, τις τελευταίες δεκαετίες, αντί να δημιουργεί νέα πρωτόκολλα , το Διαδίκτυο έχει αναπτυχθεί γύρω από ελεγχόμενες πλατφόρμες που ανήκουν σε ιδιώτες. Μπορούν να λειτουργήσουν με τρόπους που φαίνονται παρόμοιοι με τα προηγούμενα πρωτόκολλα , αλλά ελέγχονται από μία μόνο οντότητα. Αυτό συνέβη για διάφορους λόγους. Προφανώς, μόνο μία οντότητα που ελέγχει μια πλατφόρμα μπορεί να επωφεληθεί από αυτήν. Επιπλέον, η ύπαρξη μιας μεμονωμένης οντότητας μπορεί συχνά να σημαίνει ότι νέες δυνατότητες, αναβαθμίσεις, διορθώσεις σφαλμάτων και παρόμοια μπορούν να κυκλοφορήσουν πολύ πιο γρήγορα με τρόπους που θα αύξαναν τη βάση χρηστών .

Σε όλη την ιστορία, έχουμε κάνει αυτά τα απίστευτα βήματα, αλλά δεν φαίνεται να κρατάμε το έδαφος που κερδίζουμε. Δεν έχουμε χάσει κανένα από τα εργαλεία—έχουμε ακόμα την επιστημονική μέθοδο , τη μπεϋζιανή σκέψη , την άμεση παγκόσμια επικοινωνία , τα απίστευτα μέσα τέχνης , τον ανοιχτό κώδικα — αλλά ό,τι κερδίζουμε επί τόπου, το χάνουμε με την πάροδο του χρόνου.

Ποιοι είμαστε εμείς , αυτή η βάση χρηστών ;

Δεν μπορούμε να ονομάσουμε ένα κίνημα, μια συγκεκριμένη ομάδα, που έχει διατηρήσει την αγνότητά του για δεκαετίες, πόσο μάλλον για αιώνες. Κάποιοι από εμάς προέρχονται από τον Γαλλικό Διαφωτισμό, άλλοι από τις συμμορίες των χίπις της δεκαετίας του εξήντα, κάποιοι από το διαδικτυακό περιβάλλον των 90s.

Σήμερα μερικοί από εμάς παλεύουμε κατά της γραφειοκρατικοποίησης της επιστήμης, σχεδιάζοντας κρυπτοουτοπίες, προστατεύοντας την τεχνητή νοημοσύνη ή ίσως απλώς αντέχουμε το αυξανόμενο επίπεδο του βιτριόλιου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .

Υποστηρίζουμε  την ομορφιά, την κοινότητα και τον πολιτισμό.

Είχαμε πάντα το πνευματικό και τεχνολογικό πλεονέκτημα με το μέρος μας - και όμως... Κι όμως πάντα χάνουμε.

Ανάθεμά το. Ακόμα χάνουμε; Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το εξηγήσεις:

covid19, schwab, μεγάλη επαναφορά, πλατφόρμα, πρωτόκολλο

 

Κυβέρνηση 2.0

Η μετάβαση σε έναν κόσμο όπου κυριαρχούν τα πρωτόκολλα - και όχι οι ιδιόκτητες πλατφόρμες - θα έλυνε πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολιτικές προθέσεις σήμερα. Αντί να βασίζεστε σε λίγες πλατφόρμεςΤεράστια συζήτηση για την πολιτική στο Διαδίκτυο, θα μπορούσε να υπάρξει εκτεταμένος ανταγωνισμός όπου ο καθένας μπορεί να σχεδιάσει τις δικές του διεπαφές, φίλτρα και πρόσθετες υπηρεσίες, επιτρέποντας στους καλύτερους εκτελεστές να πετύχουν χωρίς να χρειάζεται να καταφύγουν σε απόλυτη λογοκρισία ορισμένων φωνών. Αυτό θα επέτρεπε στους τελικούς χρήστες, τους πολίτες, να καθορίσουν τις δικές τους ανοχές για διαφορετικούς τύπους ομιλίας, αλλά θα διευκόλυνε πολύ τους περισσότερους ανθρώπους να αποφύγουν την πιο προβληματική ομιλία, χωρίς να σωπάσουν κανέναν εντελώς ή ως πλατφόρμες για να λάβουν αποφάσεις σχετικά με το ποιος επιτρέπεται να μιλήσω.

Εν ολίγοις, θα ωθούσε την εξουσία και τη λήψη αποφάσεων στα άκρα του δικτύου, αντί να το κρατήσει συγκεντρωμένο σε μια μικρή ομάδα πολύ ισχυρών συμφερόντων.

Ταυτόχρονα, πιθανότατα θα οδηγήσει σε καινοτόμες νέες λειτουργίες καθώς και σε καλύτερο έλεγχο των πολιτών στα δικά τους δεδομένα. Τελικά, θα μπορούσε να βοηθήσει στην εισαγωγή μιας σειράς νέων μοντέλων συμμετοχής που δεν επικεντρώνονται αποκλειστικά στην εκμετάλλευση των δεδομένων των χρηστών.

Η μετάβαση στα πρωτόκολλα – από τις πλατφόρμες , είναι μια προσέγγιση για την ελεύθερη έκφραση στον 21ο αιώνα. Αντί να βασίζονται σε μια αγορά ιδεών εντός μιας μεμονωμένης πλατφόρμας —η οποία μπορεί να κλαπεί από άτομα με κακόβουλη πρόθεση— τα πρωτόκολλα θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια αγορά ιδανικών , όπου λαμβάνει χώρα ο ανταγωνισμός για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών που ελαχιστοποιούν τον αντίκτυπο των κακόβουλων χωρίς αποκοπή την ικανότητά τους να μιλούν πλήρως.

Θα αντιπροσώπευε μια ριζική αλλαγή, αλλά μια αλλαγή που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

Στην πραγματικότητα, για τα περισσότερα έργα, η αποτυχία είναι μια επιλογή. Οι εταιρείες τεχνολογίας αγκαλιάζουν την αποτυχία, τον πειραματισμό και την ταχεία επανάληψη. Περιγράφοντας την αναζήτησή του για έναν λαμπτήρα που λειτουργεί, ο Thomas Edison είπε: Δεν έχω κάνει λάθος 10.000 φορές. Κατάφερα 10.000 φορές να μάθω γιατί κάτι δεν λειτουργούσε.

Μπορούμε να συλλάβουμε την πολιτική συμμετοχή ως μια σειρά ανταγωνιστικών πειραμάτων. Αλλά ακόμη και μέσα σε μια μικρή κοινότητα, ένα από τα πλεονεκτήματα των μοντέλων κοινωνικής δικτύωσης που βασίζονται στο διαδίκτυο είναι η ευκολία του πειραματισμού.

Οι κοινότητες μπορούν να δοκιμάσουν νέες δυνατότητες A/B σε υποσύνολα των χρηστών τους. Προσθέτουν και αφαιρούν χαρακτηριστικά σε πραγματικό χρόνο σε μια διαδικασία συνεχούς βελτίωσης, μια διαρκή κατάσταση beta .

Αυτή η προσέγγιση είναι πολύ διαφορετική από την τυπική κυβερνητική σκέψη η οποία, αγνοώντας το ενδεχόμενο αποτυχίας, δημιουργεί παράδοξα μόνο τις συνθήκες που της ταιριάζουν.

Το Government 2.0 απαιτεί μια νέα προσέγγιση στο σχεδιασμό του προγράμματος, όχι ως έτοιμα προϊόντα που τελειοποιούνται σε νομοσχέδιο, κυβερνητικό διάταγμα, εκτελεστικό διάταγμα ή προδιαγραφή προμήθειας, αλλά ως πειράματα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οι σημερινές κυβερνήσεις παίζουν πολιτικό ποδόσφαιρο σε μια πλατφόρμα καλυμμένη από τη σκόνη των πολέμων και των δικτατοριών του περασμένου αιώνα, με φούσκες και αμφίβολους ανθρώπους όπως το WEF, ο ΠΟΥ, ο Μπιλ Γκέιτς, ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ο Κάρολος Πρίγκιπας της Ουαλίας, ο Σόρος, ο Ροκφέλερ κ.λπ. ως διαιτητές.

Και η φούσκα The Great Reset δημιουργήθηκε με την ιδέα ότι το Διαδίκτυο θα άλλαζε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι τρώνε, ψωνίζουν, βγαίνουν ραντεβού, ταξιδεύουν, παρακολουθούν ταινίες και ζουν – όλα αυτά είναι μια αναταραχή εντελώς αληθινών αλλαγών (από τις πέντε πιο πολύτιμες εταιρείες στο ο κόσμος σήμερα, δύο - η Google και η Amazon, είναι εταιρείες του Διαδικτύου, η μία - η Microsoft, κατευθύνεται διαρκώς από την επιχείρηση στο Διαδίκτυο και μια άλλη, η Apple, βγάζει τα περισσότερα χρήματα από την πώληση συσκευών που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να παραμείνουν στο Διαδίκτυο. χρόνος).

Εντάξει, κύριε Schwab, μπορείτε να μάθετε από τους πειρατές: αν κοιτάξετε βαθιά στη βροχή, βλέπετε το ουράνιο τόξο.

 

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 2.0

 

Όταν τίποτα δεν πάει δεξιά, πηγαίνετε αριστερά - όταν δεν πάει τίποτα, δοκιμάστε άλλα βήματα.

Έχουμε υποχρέωση να πατήσουμε το πλάι του Great FEM Reset όπως ο Ιησούς πάτησε τα νερά της Θάλασσας της Γαλιλαίας, να κυκλοφορήσει η επόμενη έκδοση, να ταρακουνήσει και να αναδιαμορφώσει τον κόσμο .😉

Τυχαία, μερικά βήματα από αυτό το σιδέρωμα:

  1. Έκδοση Οδηγίας Ανοιχτής Διακυβέρνησης. Δείτε ένα παράδειγμα
  2. Δημιουργώντας μια απλή, αξιόπιστη και προσβάσιμη στο κοινό υποδομή που εκθέτει τα υποκείμενα δεδομένα πόλης, κομητείας και πολιτείας. Για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια πύλη όπως το  data.gov  , πρέπει πρώτα να υιοθετηθεί μια αρχιτεκτονική βασισμένη σε δεδομένα, προσανατολισμένη στις υπηρεσίες για όλες τις εφαρμογές που θέλουμε.
  3. Δημιουργήστε τους δικούς σας ιστότοπους και εφαρμογές χρησιμοποιώντας τα ίδια ανοιχτά συστήματα για πρόσβαση στα υποκείμενα δεδομένα καθώς αυτά γίνονται δημόσια διαθέσιμα.
  4. Κοινή χρήση αυτών των ανοιχτών API με το κοινό.
  5. Κοινή χρήση λογισμικού ανοιχτού κώδικα με άλλες πόλεις, κομητείες, ακόμη και άλλες πολιτείες. Αυτό θα οδηγούσε σε συνεργασία με άλλους κρατικούς φορείς για την τυποποίηση των υπηρεσιών Ιστού για κοινές λειτουργίες, τη δημιουργία μιας κοινής πλατφόρμας υπολογιστικού νέφους ή απλώς την κοινή χρήση βέλτιστων πρακτικών. Ο Code for Romania  είναι ένας νέος οργανισμός που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τις πόλεις να κάνουν ακριβώς αυτό.
  6. Χωρίς επανεφεύρεση του τροχού: τα υπάρχοντα ανοιχτά πρότυπα θα υποστηρίζονται και το λογισμικό ανοιχτού κώδικα θα χρησιμοποιείται όποτε είναι δυνατόν. Το Open311 είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα ενός ανοιχτού προτύπου που έχει ήδη υιοθετηθεί από πολλές πόλεις. Εντοπισμός όσων έχουν παρόμοια προβλήματα και βίωση των λύσεων που έχουν βρει.
  7. Δημιουργία λίστας εφαρμογών λογισμικού που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν από υπαλλήλους δημοσιονομικών ιδρυμάτων χωρίς να χρειάζεται να τις αγοράσουν.
  8. Δημιουργία καταστήματος εφαρμογών που περιέχει εφαρμογές που δημιουργούνται από τον ιδιωτικό τομέα καθώς και εκείνες που δημιουργούνται από την ίδια την κρατική μονάδα. Παράδειγμα:   apps.dc.gov .
  9. Δημιουργήστε ανεκτικές κατευθυντήριες γραμμές για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπουν στους κρατικούς υπαλλήλους να προσελκύουν το κοινό χωρίς να χρειάζεται να λάβουν προηγούμενη έγκριση από ανωτέρους.
  10. Χορηγήστε συναντήσεις, κατασκηνώσεις κωδικών και άλλες συνεδρίες δραστηριοτήτων για να εξοικειωθούν οι πολίτες με ευκαιρίες συμμετοχής σε πολιτικά ζητήματα.
  11. Η διαμόρφωση ενός εκπαιδευτικού αντανακλαστικού που θα αλλάξει τον τρόπο που εκπαιδεύουμε τους απογόνους μας. Αντί να συνεχίσουμε να τα προγραμματίζουμε για ένα μέλλον που διαμορφώνεται αυστηρά σύμφωνα με τις ανάγκες των υπερπλούσιων, μπορούμε να απελευθερώσουμε όλα τα προγράμματα, ανοίγοντάς τα για να πραγματοποιήσουν μια κοινωνική αρχαιολογία και επανάληψη, με μεγάλη εστίαση σε όλες τις ιστορικές ανοησίες που διαπράχθηκαν σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας.
  12. Και ούτω καθεξής

Μια μοναδική πτυχή της τρέχουσας κρίσης είναι ότι ενώ οι περισσότεροι πόλεμοι και οι φυσικές καταστροφές έχουν σπαταλήσει μεγάλες εκτάσεις χρόνου, η πανδημία στην πραγματικότητα εξοικονομεί χρόνο  . Λιγότερες μετακινήσεις, σε ορισμένες περιπτώσεις λιγότερη απασχόληση, λιγότερος χρόνος σε εστιατόρια, σε αεροπλάνα ή στον κινηματογράφο – για τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που δεν ήταν στην πρώτη γραμμή, ο Covid19 πρόσθεσε ένα μεγάλο ποσό αδιάθετου χρόνου.

Και όχι μόνο αυτό: ο Covid19 ανάγκασε τους ανθρώπους να σκεφτούν μακροπρόθεσμα σχέδια. Και εάν η διάρκεια της πανδημίας είναι αβέβαιη, τότε οποιοδήποτε σχέδιο βασίζεται στην πεποίθηση ότι ο κόσμος θα επιστρέψει στην κανονικότητα σε κάποια μελλοντική ημερομηνία είναι μάλλον κακή ιδέα.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να απαντήσετε σε αυτό.

Το ένα είναι να σχεδιάζει μακροπρόθεσμα σχέδια που δεν απαιτούν πολλές εξωτερικές συνεισφορές — να γράψει ένα μυθιστόρημα, να σχεδιάσει μια γλώσσα προγραμματισμού, να αναπτύξει εξειδίκευση σε έναν ακαδημαϊκό κλάδο κ.λπ.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι ο δεύτερος τρόπος για να μην στοιχηματίσετε στην επιστροφή στην κανονικότητα είναι να την επαναπροσδιορίσετε. Κατά μία έννοια, ο κόσμος δεν θα επιστρέψει ποτέ στο φυσιολογικό, επειδή το κανονικό ήταν ένας κόσμος όπου τα εμβόλια mRNA ήταν μόνο θεωρητικά βιώσιμα, η εξ αποστάσεως εργασία ήταν μια λιγότερο βιώσιμη και αποδεκτή διαδικασία από την εργασία γραφείου και οι εταιρείες αυτοκινήτων με τη μεγαλύτερη πρόσβαση στο κεφάλαιο ήταν αυτές που έφτιαχνε κινητήρες εσωτερικής καύσης.

 

Το μεγάλο διάλειμμα

Μας έφεραν εδώ μετά από ένα χρόνο ψεύτικης πανδημίας. Ο ελεύθερος χρόνος, το άφθονο κεφάλαιο και η αδυναμία επιστροφής στο status quo δημιούργησαν μια βαρετή φούσκα που θα στοιχημάτιζε σε έναν καλύτερο κόσμο. Εντάξει, ποιος κόσμος θα είναι αυτός;

Από εκείνους που επιλέχθηκαν από τη στρατιά των κουκουλιών που μεγάλωσαν στα εταιρικά φυτώρια, μετά μαζεύτηκαν στο σιλό του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, με το θράσος του ίδιου περπάτημα λευκού, Klaus Schwab, ή θα φτιάξουμε, τελικά, εκείνο το πρωτόκολλο που θα μας οδηγήσει από τον κλειστό ανταγωνιστή εμείς - οι άνθρωποι προς τους ανοιχτά αλλοτριωμένους εμείς- τη ζωή, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να εγκαταλείψουμε την οικοδόμηση ενός μέλλοντος του οποίου η αποτυχία προμηνύεται τόσο όμορφα από τον Klaus Schwab και τη συλλογή του από σούπερ σταρ αποθαρρυμένους μάρκετερ ελέγχου και καφκικούς αστυνομικούς του κάστρου;

η μεγάλη επαναφορά, covid19, πρωτόκολλο, schwab

 

Οχι κύριε.

Αντίθετα, μπορούμε να δοκιμάσουμε το Great Break αμέσως. Πριν από οποιαδήποτε Επαναφορά, μεγάλη ή μικρή.

Έχουμε αρκετή τεχνολογία, έχουμε χώμα, αέρα, νερό. Έχουμε χρόνο, ζωή, ουράνιο τόξο. Έχουμε επικοινωνία, τηλεπάθεια blockchain και αναπαραγωγικές πεταλούδες που απελευθερώνονται από αβενίσιες θεότητες.

Σταματήστε Σουηβοί, μην μας πατάτε άλλο . Το κάρφωσες .

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ sf 1. Πρόγραμμα δραστηριότητας ή πολιτικών διεκδικήσεων κόμματος, ομάδας ή πολιτικού. 2. Το αντικείμενο, θέματα, άποψη μιας συζήτησης. 3. Εικ. Ιδέες, έργα στα οποία μπορείτε να βασιστείτε για να ζητήσετε ψήφους ή την εμπιστοσύνη των κομματικών στην πολιτική. – DEX

PROTOCÓL sn 1. Τελετή συνηθισμένη στις διπλωματικές σχέσεις ή με αφορμή επίσημες πράξεις. επιγραφή. 2. Επίσημη πράξη στο διεθνές δίκαιο. 3. Κανόνες συμπεριφοράς στην κοινωνία. 4. Διεθνής συμφωνία που έχει συναφθεί σε διάφορους τομείς. Έγγραφο που καταγράφει την ανταλλαγή εγγράφων επικύρωσης, τη σύναψη συνθηκών. 5. (πληροφορ.) σύμβαση υλικού και λογισμικού για την ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ δύο συστημάτων.- ΔΕΧ

 

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

 

Ασθένεια και κρατική επιδημία

Σε όλη την ιστορία, οι κοινωνίες έχουν επηρεαστεί από επιδημικές ασθένειες. Και δεν είχαν όλα αυτά τα επεισόδια μόνιμο αντίκτυπο στις αντίστοιχες κοινωνίες τους.

Σχολιάζεται ευρέως ότι η πανδημία γρίπης του 1918 είχε μικρή επίδραση στη λαϊκή κουλτούρα ή τους θεσμούς. Ερχόμενος στον απόηχο του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, τα αποτελέσματά του απορροφήθηκαν από το γενικότερο σοκ του ίδιου του πολέμου.

Ομοίως, μέχρι πρόσφατα, επεισόδια όπως η πανδημία γρίπης του 1957-58 ή η πανδημία γρίπης του 1968 ήταν σκοτεινά και σχεδόν ξεχασμένα. Στην Αμερική του 19ου αιώνα, ακόμη και επεισόδια τύφου, κίτρινου πυρετού και ευλογιάς φαίνεται να είχαν τοπικές και όχι εθνικές επιπτώσεις.

Ωστόσο, άλλες επιδημίες είχαν τεράστιες συνέπειες. Η πανούκλα του Κυπριανού έπαιξε βασικό αποσταθεροποιητικό ρόλο στην κρίση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας τον 3ο αιώνα. Μια ανάγνωση του Θουκυδίδη αφιερωμένη στον λοιμό που στοιχειώνει την Αθήνα τα χρόνια μετά το ξέσπασμα του Πελοποννησιακού Πολέμου, ένα επεισόδιο γνωστό ως Πανούκλα της Αθήνας,  περιγράφει τη φοβερή  στάση  που θα συντρίψει την κοινότητα των πολιτών της Κέρκυρας κατά τη διάρκεια του ίδιου πολέμου και του οποίου η δύναμη θα εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο ελληνικά Ο Μαύρος Θάνατος, η δεύτερη πανδημία πανώλης δημιούργησε θρησκευτικές, κοινωνικές και οικονομικές ανατροπές με βαθιές επιπτώσεις στην πορεία της ευρωπαϊκής ιστορίας.

Η προσφυγή σε ιστορικές πληροφορίες δεν θα πρέπει να οδηγήσει σε αυτήν την καταστροφική μοιρολατρία που ακούγεται σε όλες τις σάλπιγγες ως δικαιολογία για τα ανόητα μέτρα που υιοθέτησαν οι κυβερνήσεις του Μπιλ Γκέιτς, του Τζορτζ Σόρος και του Κλάους Σβάμπ.

Μάλλον θα πρέπει να είναι μια έκκληση για καλύτερη κατανόηση της ενίσχυσης των δεσμών της φιλελεύθερης κοινωνίας και της αποκατάστασης της αποτελεσματικότητας του κράτους.

Ο ορισμός της ανθρωπότητας εξαρτάται από την πολιτική κουλτούρα, η ανάπτυξη της κοινωνίας απαιτεί τόσο την ενίσχυση της κρατικής ικανότητας όσο και την ανάπτυξη της κοινωνίας των πολιτών.

Στον στενό διάδρομο των πρωτοκόλλων, όπου κράτος και κοινωνία ισορροπούν, είναι δυνατό να επιτευχθεί μια ακμάζουσα και φιλελεύθερη κοινωνική τάξη. Επιπλέον, η κυριαρχία των πρωτοκόλλων μπορεί να δημιουργήσει έναν εικονικό κύκλο στον οποίο η ανάπτυξη ενός ισχυρότερου κράτους συμπληρώνεται από την ανάπτυξη μιας ισχυρής κοινωνίας των πολιτών.

Έτσι, η αύξηση της κρατικής εξουσίας μπορεί να προκαλέσει αύξηση της οργάνωσης και της δραστηριότητας της κοινωνίας των πολιτών, η οποία μπορεί να ελέγξει ή να αποτρέψει τις καταχρήσεις της κρατικής εξουσίας. Όταν η κοινωνία των πολιτών ευθυγραμμίζεται με το κράτος -όπως συμβαίνει συχνά σε περιόδους πολέμου- τα κράτη θα φαίνονται πολύ πιο αποτελεσματικά από ό,τι όταν υπάρχουν εντάσεις μέσα στην κοινωνία και μεταξύ κράτους και κοινωνίας.

Οι εντάσεις οδηγούν σε αρνητικές σπείρες: η φθίνουσα αποτελεσματικότητα του κράτους μειώνει την εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και την κοινωνία γενικότερα, συμφορώντας το αποτύπωμα του πόνου .

Το να συγχέουμε μια περίσταση πανδημίας με την ανάγκη για μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο πηγαίνει ο κόσμος είναι λάθος, ειδικά όταν αυτό γίνεται μέσω στρατιωτικού τύπου τρομοκρατίας και καταπίεσης.

Τι είναι το αποτύπωμα δυσφορίας ;

Είναι μια ποσοτικοποίηση της ατομικής ταλαιπωρίας του ατόμου που υπόκειται στην κατανάλωση φόβου (όπως το αποτύπωμα άνθρακα είναι η ποσοτικοποίηση της ταλαιπωρίας του οικοσυστήματος).

Μπορούμε να μειώσουμε τα δεινά της ανθρωπότητας ;

Ασφαλώς. Για παράδειγμα, τόσο εύστοχα, αν πιστεύαμε ότι τα ζώα έχουν τις αισθήσεις τους και ότι η απομόνωση και η σφαγή τους τα κάνει να υποφέρουν, και θα μπορούσαμε να συλλάβουμε έστω και ένα μικρό κλάσμα της ηθικής σημασίας του πόνου των ζώων σε σύγκριση με τον ανθρώπινο πόνο, θα δίναμε τη σφραγίδα του υποφέρουν από τεράστιο ηθικό μέγεθος.

Αλλά οι άνθρωποι σκέφτονται να υποφέρουν με αρκετά αναλυτικό τρόπο πολύ σπάνια , μόνο τα σκληρά βράδια που προαναγγέλλουν τον ερχομό του χειμώνα .

Βίντεο
00:00
01:33

 

Ρουμανική διαλογή στο υπόστεγο των ευρωπαϊκών drones.

Η ψηφοφορία, που εφαρμόστηκε χωρίς περίπλοκο τρόπο στη δημοκρατική διαδικασία με την οποία επιλέγουμε τους βοσκούς μας , ήταν εξαρχής μια σύμβαση με την οποία εμείς, hoi polloi με συγκεκριμένο τρίχρωμο, συνδυάζουμε τους ιδιοκτήτες και τους διαχειριστές της εξουσίας στην κυβέρνηση γνωρίζοντας, δυστυχώς, ότι υπάρχουν τέσσερα χρόνια να έρθουν στο οποίο θα λύσουν κατά προτεραιότητα τις προσωπικές τους ατζέντες.

Αυτά τα χρόνια περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε, την εκμετάλλευση και την εξαθλίωση της εργασίας, τη λεηλασία του δημόσιου ταμείου και τη λεηλασία των φυσικών πόρων. Στο μεταξύ, οι αιρετοί μολύνουν τα λαϊκά εδάφη και τα νερά με τα περιττώματά τους, βάζουν φορολογικούς συντελεστές για να πληρώνει ο πολίτης τη δική του εξαθλίωση. Και οι γιγάντιες εταιρείες κάνουν δωρεάν πατίνια με τις μεγάλες επιστροφές χρημάτων και τις κρατικές δαπάνες παχαίνουν όλες τις μαζικές βιομηχανίες, τις τράπεζες και την πολεμική μηχανή, έτσι δεν μένει σχεδόν τίποτα για τη δημόσια υγεία, την εκπαίδευση, τις υποδομές και το περιβάλλον.

Λένε ότι χρηματοδοτούν, με τα λεφτά του λαού, την αυτοκρατορική ληστεία , την κακία και τα εγκλήματα που τροφοδοτούν την τυραννία.

Τίποτα καινούργιο. Στην αρχαία Αθήνα, επιχειρήθηκε μια εξαιρετικά περιοριστική και καθηλωμένη εκδοχή της δημοκρατίας -δηλαδή η κυριαρχία του λαού , αλλά υπονομεύτηκε από πληρωμές χρυσού, κατά συρροή δολοφονίες και αιματηρές επαναστάσεις που μείωσαν την αριστοκρατία των πολιτών στη βάση της κυριαρχίας του όχλου. , τυραννία και χάος .

Συμπερασματικά, η δημοκρατία είναι ένας αφηρημένος όρος για ένα σύστημα θαμμένο στη νεκροπολιτική. Το σύστημα παραμένει όπως ήταν, άκαμπτο και βρωμερό, με όλο τον νεκρό ιστό του να χτυπάει θορυβωδώς στην κομματική πορεία: νόμιμη δωροδοκία, τοπική ληστεία, δομές μαφίας και τακτικές Schutzstaffel .

Χρόνος που οι εκλεκτοί εγκαθίστανται χαμογελώντας, πεπεισμένοι ότι μας έχουν βιάσει μια φορά στο παρελθόν.

Κανείς δεν τρέμει στη θέα του τι περιμένει; Με ένα Κοινοβούλιο χωρισμένο ανάμεσα σε παχουλούς, αυτάρκεις Badarians και mucava trolls , μαθηματικά και λειτουργικά ανίκανους, υπό την προεδρία του θλιβερού και άδειου κολοκυθιού ενός κοινωνιοπαθητικού drone, σκανδαλωδώς εξουσιοδοτημένου από το λατρεμένο κοινό που ενδιαφέρεται μόνο να χαϊδεύει το ευαίσθητο ξανθό πέος του ;

Συνδυάστε το με την πιθανότητα οικονομικής κατάρρευσης, τον επικείμενο πόλεμο, τη βεβαιότητα της κλιματικής καταστροφής που προβλέπει την επικείμενη εξαφάνιση της ανθρωπότητας, και έχετε την πλήρη εικόνα.

Το να ξέρεις πότε να μην μιλάς είναι τέχνη.

Εάν μπορείτε να μάθετε να σιωπάτε τις κατάλληλες στιγμές, μπορείτε να ακούσετε τους ανθρώπους που σιωπούν. Μπορείτε να ακούσετε τι δεν λέγεται.

Οι ελπίδες και οι φόβοι όλων των χρόνων συναντιούνται μέσα σου απόψε.

η μεγάλη επαναφορά, covid19, πρωτόκολλο

 

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Το καλύτερο πολιτικό όπλο είναι το όπλο του τρόμου. Η σκληρότητα απαιτεί σεβασμό. Οι άντρες μπορούν να μας μισήσουν. Αλλά δεν ζητάμε την αγάπη τους, ζητάμε μόνο τον φόβο τους.

-Χάινριχ Χίμλερ

 

Φυσικά, ο απλός λαός δεν θέλει πόλεμο... αλλά στο κάτω-κάτω, οι ηγέτες μιας χώρας είναι αυτοί που καθορίζουν την πολιτική, και είναι πάντα απλό να αποικίζεις τον πληθυσμό, είτε είναι δημοκρατία είτε είναι φασίστας. δικτατορία, ή κοινοβούλιο, ή κομμουνιστική δικτατορία. Φωνητικά ή όχι, άτομα μπορούν πάντα να προσαχθούν κατόπιν αιτήματος των ηγετών. Αυτό είναι εύκολο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους πείτε ότι δέχονται επίθεση και να καταγγείλετε τους ειρηνιστές για την έλλειψη πατριωτισμού τους και την έκθεση της χώρας σε κίνδυνο. Λειτουργεί το ίδιο σε κάθε χώρα.

- Χέρμαν Γκόρινγκ

 

Πείτε ένα ψέμα αρκετά δυνατά και αρκετά και οι άνθρωποι θα το πιστέψουν.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Μέσω ψεμάτων, που επαναλαμβάνονται επιδέξια ξανά και ξανά, είναι δυνατό να κάνουμε τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι ο παράδεισος είναι κόλαση — και ο παράδεισος είναι κόλαση. Όσο μεγαλύτερο είναι το ψέμα, τόσο πιο εύκολα θα γίνει πιστευτό.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Είναι μια πολύ ιδιαίτερη μυστική απόλαυση όταν οι άνθρωποι γύρω μας αποτυγχάνουν να συνειδητοποιήσουν τι πραγματικά τους συμβαίνει.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Το κράτος πρέπει να ανακηρύξει το παιδί ως τον πολυτιμότερο θησαυρό του λαού. Όσο η κυβέρνηση θεωρείται ότι εργάζεται προς όφελος των παιδιών, οι άνθρωποι θα υπομένουν ευτυχώς σχεδόν κάθε μείωση της ελευθερίας και σχεδόν κάθε στέρηση.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Αν το ψέμα είναι αρκετά μεγάλο, όλοι θα το πιστέψουν.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Όλη η προπαγάνδα πρέπει να είναι δημοφιλής και να προσαρμόζεται στην κατανόηση των λιγότερο ευφυών από αυτούς που θέλει να φτάσει.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Μέσω της επιδέξιας και διαρκούς χρήσης της προπαγάνδας, ένας λαός μπορεί να δει τον παράδεισο ως κόλαση ή μια εξαιρετικά άθλια ζωή ως παράδεισο.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Όσο μεγαλύτερο είναι το ψέμα, τόσο πιο πιθανό είναι να γίνει πιστευτό.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Βρισκόμαστε στο τέλος της Εποχής της Λογικής. Μια νέα εποχή μαγικής εξήγησης του κόσμου ανατέλλει.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Το Μεγάλο Ψέμα είναι μια μεγάλη αναλήθεια που λέγεται συχνά από τους ηγέτες ως μέσο εξαπάτησης και ελέγχου της εκλογικής περιφέρειας.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Απλώς η δύναμη κυβερνά. Η δύναμη είναι ο πρώτος νόμος

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Μόνο η συνεχής επανάληψη θα καταφέρει τελικά να αποτυπώσει μια ιδέα στη μνήμη του πλήθους.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Μια καμήλα θα περάσει από την τρύπα της βελόνας νωρίτερα από ό,τι ένας σπουδαίος άνθρωπος θα «ανακαλυφθεί» με εκλογές.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Δεν θα συνθηκολογήσουμε - όχι, ποτέ! Μπορεί να καταστραφούμε, αλλά αν είμαστε, θα σύρουμε έναν κόσμο μαζί μας, έναν κόσμο που φλέγεται.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Γιατί να εθνικοποιήσουμε τη βιομηχανία όταν μπορούμε να εθνικοποιήσουμε ανθρώπους;

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Οι μεγάλοι ψεύτες είναι και μεγάλοι μάγοι.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Το θέατρο, η τέχνη, η λογοτεχνία, η κινηματογραφία, ο Τύπος, οι αφίσες και οι βιτρίνες πρέπει να καθαριστούν από όλες τις εκδηλώσεις του σάπιου κόσμου μας και να τεθούν στην υπηρεσία μιας ηθικής, πολιτικής και πολιτιστικής ιδέας.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Η κοινοβουλευτική αρχή της απόφασης της πλειοψηφίας εμφανίζεται μόνο σε αρκετά σύντομες περιόδους της ιστορίας, και αυτές είναι πάντα περίοδοι παρακμής σε έθνη και κράτη.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Κοίταξα [Ο Γκέρινγκ να τρώει λουκάνικα] και ήξερα ότι αυτό που λένε είναι αλήθεια: ότι τα γουρούνια τρώνε τη σάρκα τους.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Οι εθνικές μας πολιτικές δεν θα ανακληθούν ούτε θα αλλάξουν, ακόμη και για τους επιστήμονες. Αν η απόλυση Εβραίων επιστημόνων σημαίνει τον αφανισμό της σύγχρονης γερμανικής επιστήμης, τότε θα μείνουμε χωρίς επιστήμη για μερικά χρόνια.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Ο Αμερικανός πρόεδρος χρησιμοποιεί όλο και περισσότερο την επιρροή του για να δημιουργήσει συγκρούσεις, να εντείνει τις υπάρχουσες συγκρούσεις και πάνω από όλα, να αποτρέψει την ειρηνική επίλυση των συγκρούσεων. Για χρόνια αυτός ο άνθρωπος έψαχνε για μια διαμάχη οπουδήποτε στον κόσμο, αλλά κατά προτίμηση στην Ευρώπη, την οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει πολιτικές εμπλοκές με τις αμερικανικές οικονομικές υποχρεώσεις σε ένα από τα υποστηρικτικά κόμματα, που θα εμπλέκουν στη συνέχεια την Αμερική είναι συνεχώς σε σύγκρουση και έτσι αποσπά την προσοχή από τις δικές της μπερδεμένες εγχώριες οικονομικές πολιτικές.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Η μεγάλη δύναμη του ολοκληρωτικού κράτους είναι ότι αναγκάζει όσους το φοβούνται να το μιμηθούν.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Οι ισχυρότεροι πρέπει να κυριαρχούν και να μην ανακατεύονται με τους αδύναμους, θυσιάζοντας έτσι το μεγαλείο τους.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Όταν ήρθαμε στην εξουσία, δεν θέλαμε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης να γίνουν οίκοι ευγηρίας, αλλά όργανα τρόμου.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Ο σκοπός της προπαγάνδας δεν είναι να παράσχει μια ενδιαφέρουσα εκτροπή για τους blasé νέους κυρίους, αλλά να πείσει… τις μάζες. Αλλά οι μάζες κινούνται αργά και χρειάζονται πάντα έναν ορισμένο χρόνο προτού να είναι ακόμη έτοιμες να παρατηρήσουν κάτι, και μόνο αφού οι πιο απλές ιδέες επαναληφθούν χιλιάδες φορές, οι μάζες θα τις διατηρήσουν τελικά.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Η πρωτόγονη απλότητα του μυαλού τους τους κάνει πιο εύκολη λεία για ένα μεγάλο ψέμα παρά για ένα μικρό.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Κανένας πολιτικός δεν πρέπει να φωτογραφίζεται με μαγιό.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

[Το πλήθος] θα μπορεί τελικά να θυμάται μόνο τις πιο απλές έννοιες που έχουν επαναληφθεί χίλιες φορές.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Ο σπόρος έχει σπαρθεί και μια μέρα θα μεγαλώσει...για την ένδοξη αναγέννηση του εθνικοσοσιαλιστικού κινήματος ενός πραγματικά ενωμένου έθνους.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει από την πείνα στους δρόμους, δεν σκέφτεται το ψωμί και το νερό, αλλά το χαβιάρι και τη σαμπάνια!

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Η πεποίθηση της δικαιολογίας για τη χρήση ακόμη και των πιο βάναυσων όπλων εξαρτάται πάντα από την παρουσία μιας φανατικής πίστης στην αναγκαιότητα της νίκης μιας νέας επαναστατικής τάξης σε αυτόν τον κόσμο.

-Αδόλφος Χίτλερ

Το μέγεθος του ψέματος είναι καθοριστικός παράγοντας για να γίνει πιστευτό.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Όσον αφορά την πολιτική απορρύπανση της δημόσιας ζωής μας, η κυβέρνηση θα εμπλακεί σε μια συστηματική εκστρατεία για την αποκατάσταση της ηθικής και υλικής υγείας του έθνους. Ολόκληρο το εκπαιδευτικό σύστημα, το θέατρο, ο κινηματογράφος, η λογοτεχνία, ο τύπος και οι ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές – όλα αυτά θα χρησιμοποιηθούν ως μέσο για τον σκοπό αυτό.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Μόνο η συνεχής και συνεχής εφαρμογή των μεθόδων καταστολής ενός δόγματος κ.λπ., καθιστά δυνατή την επιτυχία ενός σχεδίου.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Τα ουδέτερα και τα ζεστά δεν γράφουν ιστορία.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Η πολιτική είναι ιστορία σε εξέλιξη.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Η Τσεχοσλοβακία έπαψε να υπάρχει.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Η Σπάρτη πρέπει να θεωρείται το πρώτο völkisch κράτος. Η έκθεση άρρωστων, αδύναμων, παραμορφωμένων παιδιών, εν ολίγοις, η καταστροφή τους, ήταν πιο αξιοπρεπής, και μάλιστα χίλιες φορές πιο ανθρώπινη, από τη μίζερη τρέλα των ημερών μας που διατηρεί το πιο παθολογικό θέμα.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Η τρέχουσα πολιτική κοσμοθεωρία μας, που είναι τρέχουσα στη Γερμανία, βασίζεται γενικά στην ιδέα ότι η δημιουργική δύναμη, που δημιουργεί πολιτισμό, πρέπει πραγματικά να αποδοθεί στο κράτος.

-Αδόλφος Χίτλερ

 

Όταν το κόμμα μας είχε μόνο επτά άτομα, είχε ήδη δύο αρχές. Πρώτα από όλα ήθελε να είναι ένα κόμμα με αληθινή ιδεολογία. Και δεύτερον, ήθελε να είναι η μόνη δύναμη στη Γερμανία.

-Αδόλφος Χίτλερ

Εάν επαναλαμβάνετε ένα ψέμα αρκετά συχνά, οι άνθρωποι θα το πιστέψουν, και θα το πιστέψετε ακόμη και εσείς.

-Τζόζεφ Γκέμπελς

 

Ένα ψέμα που λέγεται μια φορά παραμένει ψέμα, αλλά ένα ψέμα που λέγεται χιλιάδες φορές γίνεται αλήθεια.

-Τζόζεφ Γκέμπελς

 

Η προπαγάνδα πρέπει να διευκολύνει τον εκτοπισμό της επιθετικότητας προσδιορίζοντας τους στόχους του μίσους.

-Τζόζεφ Γκέμπελς

 

Είναι απόλυτο δικαίωμα του κράτους να εποπτεύει τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης.

-Τζόζεφ Γκέμπελς

 

Η ουσία της προπαγάνδας είναι να κερδίσει τους ανθρώπους με μια ιδέα τόσο ειλικρινή, τόσο ζωτική, που στο τέλος υποχωρούν εντελώς και δεν μπορούν ποτέ να απαλλαγούν από αυτήν.

-Τζόζεφ Γκέμπελς

 

Οι Άγγλοι ακολουθούν την αρχή ότι όταν κάποιος λέει ψέματα, θα πρέπει να είναι μεγάλο ψέμα και θα πρέπει να το τηρούν.

-Τζόζεφ Γκέμπελς

 

Όποιος μπορεί να κατακτήσει τον δρόμο θα κατακτήσει μια μέρα το κράτος, γιατί κάθε μορφή πολιτικής εξουσίας και κάθε κράτος που διοικείται από δικτατορία έχει τις ρίζες του στο δρόμο.

-Τζόζεφ Γκέμπελς

 

Οι μάζες χρειάζονται κάτι για να τους δώσει μια συγκίνηση.

-Τζόζεφ Γκέμπελς

 

Η προπαγάνδα δεν χρειάζεται να είναι πλούσια σε πνευματικό περιεχόμενο.

-Τζόζεφ Γκέμπελς

 

Κατά τη διάρκεια ενός πολέμου, οι ειδήσεις πρέπει να δίνονται για διδασκαλία και όχι για ενημέρωση.

-Τζόζεφ Γκέμπελς

 

Φτιάξαμε το Ράιχ μέσω της προπαγάνδας.

-Τζόζεφ Γκέμπελς

 

Η κρίση είναι ο δρόμος προς την ευτυχία. Οι ισχυρές δυνάμεις μιας νέας δημιουργίας λειτουργούν σιωπηλά πέρα ​​από τον θόρυβο της ημέρας.

-Τζόζεφ Γκέμπελς

 

Οι επαναστάσεις είναι πνευματικές πράξεις. Εμφανίζονται πρώτα στους ανθρώπους, μετά στην πολιτική και στην οικονομία. Νέοι άνθρωποι σχηματίζουν νέες δομές. Η μεταμόρφωση που επιθυμούμε είναι πρωτίστως πνευματική. αναγκαστικά θα αλλάξει τον τρόπο που γίνονται τα πράγματα.

-Τζόζεφ Γκέμπελς

 

Ο πόλεμος μας έδωσε τη δυνατότητα να λύσουμε μια ολόκληρη σειρά προβλημάτων που δεν θα μπορούσαν να λυθούν σε κανονικούς καιρούς.

-Τζόζεφ Γκέμπελς

 

Η χώρα κάποτε θα είναι έτσι: δεν είμαστε όλοι ίσοι, αλλά είμαστε όλοι αδέρφια.

-Τζόζεφ Γκέμπελς

 

Σήμερα φαίνεται ότι υπάρχει μόνο ένα απόλυτο: ο σχετικισμός.

-Τζόζεφ Γκέμπελς

 

Η δικτατορία του Χίτλερ διαφέρει κατά έναν θεμελιώδη τρόπο από όλους τους προκατόχους της στην ιστορία. Ήταν η πρώτη δικτατορία της τρέχουσας περιόδου τεχνικής ανάπτυξης, μια δικτατορία που σε όλη τη διάρκειά της χρησιμοποίησε όλα τα τεχνικά μέσα για να κυριαρχήσει στη χώρα της. Μέσω τεχνικών μέσων όπως το ραδιόφωνο και η ενίσχυση θορύβου, 80 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν στερηθεί την ανεξάρτητη σκέψη. Έτσι ήταν δυνατό να τον υποτάξουμε στη θέληση ενός ανθρώπου.

-Άλμπερτ Σπέερ

 

Δείξε μου τον άντρα και θα βρω τον φόνο σου.

- Λαυρέντι Μπέρια

 

Όταν υπάρχει άτομο, υπάρχει πρόβλημα. Όταν δεν υπάρχει άτομο, δεν υπάρχει πρόβλημα.

- Ιωσήφ Στάλιν

 

Όταν κρεμάσουμε τους καπιταλιστές, θα μας πουλήσουν το σχοινί που χρησιμοποιούμε.

- Ιωσήφ Στάλιν

 

Δεν έχει σημασία ποιον ψηφίζουν, πάντα ψηφίζουν εμάς.

- Ιωσήφ Στάλιν

 

Ο Τύπος είναι το πιο αιχμηρό και ισχυρότερο όπλο του κόμματός μας.

- Ιωσήφ Στάλιν

 

Δεν εμπιστεύομαι κανέναν, ούτε τον εαυτό μου.

- Ιωσήφ Στάλιν

 

Αυτός που ψηφίζει δεν έχει εξουσία. Αυτός που μετράει τις ψήφους έχει εξουσία.

- Ιωσήφ Στάλιν

 

Η ευγνωμοσύνη είναι ασθένεια του σκύλου.

- Ιωσήφ Στάλιν

 

Αχ, αυτοί οι διπλωμάτες! Τι σπασμένα στόματα! Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να τους σταματήσουμε, ας τους κόψουμε με πολυβόλα. Bulganin, πήγαινε να μου πάρεις ένα!

- Ιωσήφ Στάλιν

 

Τα μάτια ενός άντρα πρέπει να βγουν έξω αν μπορεί να δει μόνο το παρελθόν

- Ιωσήφ Στάλιν

 

Ο μαρξισμός δεν είναι απλώς η θεωρία του σοσιαλισμού, είναι μια αναπόσπαστη κοσμοθεωρία, ένα φιλοσοφικό σύστημα, από το οποίο προκύπτει λογικά ο προλεταριακός σοσιαλισμός του Μαρξ. Αυτό το φιλοσοφικό σύστημα ονομάζεται διαλεκτικός υλισμός.

- Ιωσήφ Στάλιν

 

Θυμάστε τον Τσάρο; Λοιπόν, είμαι σαν τσάρος.

- Ιωσήφ Στάλιν

 

Μην παραπονιέστε για την απώλεια των μαλλιών κάποιου που έχει αποκεφαλιστεί.

- Ιωσήφ Στάλιν

 

Αυτοί που ψηφίζουν δεν αποφασίζουν τίποτα. Αυτοί που μετρούν την ψήφο αποφασίζουν τα πάντα.

- Ιωσήφ Στάλιν

 

Η μουσική είναι καλό πράγμα, ηρεμεί το θηρίο στον άνθρωπο.

- Ιωσήφ Στάλιν

 

Όταν κόβεις ξύλα, τα τσιπς πετούν.

- Ιωσήφ Στάλιν

 

Ένας ειλικρινής διπλωμάτης είναι σαν το ξερό νερό ή το ξύλινο σίδερο.

- Ιωσήφ Στάλιν

 

Δεν μαλώνουμε με αυτούς που διαφωνούν μαζί μας, τους καταστρέφουμε.

-Μπενίτο Μουσολίνι

 

Ο Τύπος στην Ιταλία είναι ελεύθερος, πιο ελεύθερος από τον Τύπο σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, αρκεί να υποστηρίζει το καθεστώς.

-Μπενίτο Μουσολίνι

 

Το φασιστικό κράτος είναι το εταιρικό κράτος.

-Μπενίτο Μουσολίνι

 

Όλα μέσα στο κράτος, τίποτα έξω από το κράτος, τίποτα ενάντια στο κράτος.

-Μπενίτο Μουσολίνι

 

Οι σοσιαλιστές ρωτούν ποιο είναι το πρόγραμμά μας; Το πρόγραμμά μας είναι να σπάσουμε τα κεφάλια των σοσιαλιστών.

-Μπενίτο Μουσολίνι

 

Τα δημοκρατικά καθεστώτα μπορούν να οριστούν ως εκείνα στα οποία, από καιρό σε καιρό, δίνεται στους ανθρώπους η ψευδαίσθηση ότι είναι κυρίαρχοι, ενώ η πραγματική κυριαρχία ανήκει στην πραγματικότητα σε άλλες δυνάμεις που μερικές φορές είναι ανεύθυνες και μυστικοπαθείς.

-Μπενίτο Μουσολίνι

 

Καλύτερα να ζεις μια μέρα σαν λιοντάρι παρά 100 χρόνια σαν πρόβατο.

-Μπενίτο Μουσολίνι

 

Το κράτος διατηρεί το δικαίωμα να είναι ο μοναδικός ερμηνευτής των αναγκών της κοινωνίας.

-Μπενίτο Μουσολίνι

 

Ο φασισμός δέχεται το άτομο μόνο στο βαθμό που τα συμφέροντά του συμπίπτουν με εκείνα του κράτους.

-Μπενίτο Μουσολίνι

 

Η δημοσιογραφία δεν είναι επάγγελμα, αλλά αποστολή.

-Μπενίτο Μουσολίνι

 

Μόνο το αίμα κινεί κυριολεκτικά τους τροχούς της ιστορίας.

-Μπενίτο Μουσολίνι

 

Ο φασισμός συμφωνεί απόλυτα με τον κ. Maynard Keynes, παρά την εξέχουσα θέση του τελευταίου ως φιλελεύθερου. Στην πραγματικότητα, το εξαιρετικό βιβλίο του κ. Keynes, The End of Laissez-Faire (1926), θα μπορούσε να χρησιμεύσει, στο μέτρο του δυνατού, ως μια χρήσιμη εισαγωγή στη φασιστική οικονομία. Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα για να αντιρρήσεις σε αυτό, και δεν υπάρχουν πολλά για να χειροκροτήσεις.

-Μπενίτο Μουσολίνι

 

Κάθε αναρχικός είναι ένας σαστισμένος δικτάτορας.

-Μπενίτο Μουσολίνι

 

Η πάλη μεταξύ των δύο κόσμων [Φασισμός και Δημοκρατία] δεν μπορεί να επιτρέψει συμβιβασμούς. Είτε εμείς είτε αυτοί!

-Μπενίτο Μουσολίνι

 

Η ειρήνη είναι παράλογη: ο φασισμός δεν πιστεύει σε αυτήν.

-Μπενίτο Μουσολίνι

 

Ο σοσιαλισμός είναι απάτη, κωμωδία, φάντασμα, εκβιασμός.

-Μπενίτο Μουσολίνι

 

Ο πόλεμος είναι για τον άντρα ό,τι η μητρότητα για τη γυναίκα

-Μπενίτο Μουσολίνι

 

Η ιστορία των αγίων είναι κυρίως η ιστορία των τρελών.

-Μπενίτο Μουσολίνι

 

Ο φασισμός είναι θρησκεία. Ο 20ός αιώνας θα είναι γνωστός στην ιστορία ως ο αιώνας του φασισμού.

-Μπενίτο Μουσολίνι

 

Ευτυχώς, ο ιταλικός λαός δεν έχει συνηθίσει να τρώει πολλές φορές την ημέρα.

-Μπενίτο Μουσολίνι

 

Τώρα ζούμε σε έναν πλήρως ψηφιοποιημένο κόσμο και έναν πλήρως παγκοσμιοποιημένο κόσμο, επομένως πρέπει να βρούμε νέους μηχανισμούς και αξίες για να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον μετα-ψηφιοποιημένο και μετα-παγκοσμιοποιημένο κόσμο.

— Κλάους Σβάμπ

 

Στον νέο κόσμο, δεν είναι το μεγάλο ψάρι που τρώει το μικρό ψάρι, αλλά το γρήγορο ψάρι που τρώει το αργό ψάρι.

— Κλάους Σβάμπ

 

Πρέπει να αντιμετωπίσουμε, ατομικά και συλλογικά, τα ηθικά και ηθικά ζητήματα που εγείρονται από την έρευνα αιχμής στην τεχνητή νοημοσύνη και τη βιοτεχνολογία που θα επιτρέψει σημαντική παράταση ζωής, μηχανικά μωρά και εξαγωγή μνήμης.

-Κλάους Σβάμπ

 

Οι αλλαγές που έχουμε ήδη δει ως απάντηση στον COVID-19 αποδεικνύουν ότι είναι δυνατή η επαναφορά των οικονομικών και κοινωνικών θεμελίων μας

-Κλάους Σβάμπ

 

Τα εργαλεία της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης επιτρέπουν νέες μορφές επιτήρησης και άλλα μέσα ελέγχου που έρχονται μπροστά σε υγιείς και ανοιχτές κοινωνίες.

— Κλάους Σβάμπ


— Κλάους Σβάμπ

η μεγάλη επαναφορά, covid19, πρωτόκολλο

Μπορούμε να οικοδομήσουμε ένα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ πάνω από το τρίγωνο του COVID19, της ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, της ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ , ώστε η ψηφιακή αποικιοκρατία και η φεουδαρχία να πνιγούν στα δικά τους περιττώματα.

- Claudiu Marginean

 

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 04/05/2022

Έργο «Great Narrative» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ: «Ze Next Crisis Is Ze Climate Crisis» | Το αρχείο ( https://dossier.substack.com/…/the-great-reset-part-two… )
Ο Klaus Schwab και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ σχεδιάζουν την επόμενη μεγάλη τους κίνηση.
Ο χρόνος είναι ουσιαστικός και ο Klaus Schwab και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι εδώ για να σας σώσουν από τον εαυτό σας. Η «κλιματική έκτακτη ανάγκη» έφτασε και «εμείς» δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο, «το περιβάλλον βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής και η κλιματική αλλαγή αποτελεί υπαρξιακή απειλή».
Ο Schwab, επικεφαλής του διαβόητου Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, εμφανίζει την προαναφερθείσα έκκληση για δράση σχεδόν σε κάθε σελίδα του τελευταίου του μανιφέστου: The Grand Narrative, το οποίο λειτουργεί ως δεύτερο μέρος της σειράς βιβλίων του The Great Reset.
Αναγνωρίζοντας το τέλος της COVID Mania, το The Great Narrative είναι μια προσπάθεια να μείνουμε στο κεφάλι μας. Είναι μια μεγάλη έκκληση να αναλάβουμε σαρωτικά μέτρα για την καταπολέμηση της «κλιματικής κρίσης ( https://t.me/KanekoaTheGreat/3726 )» μέσω της διαπιστευμένης ελίτ του Schwab. Επισημαίνει αμείλικτα την προφανή ανάγκη λήψης δραματικών τυραννικών μέτρων για παρέμβαση στο κλίμα. Και με την παρέμβαση στο κλίμα, εννοεί τον ριζικό αναπροσανατολισμό κάθε έθνους στη γη επιβάλλοντας μια ολοκληρωτική παγκόσμια τάξη διακυβέρνησης.
Ο Schwab δεν μπορεί να κρύψει την περιφρόνησή του για άτομα και ομάδες που δεν αγοράζουν την αφήγηση του για το κλίμα - απατεώνες ηθοποιούς που, σημειώνει με αποστροφή, βρίσκονται σε μεγάλο βαθμό στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με τον Schwab, οι εχθροί του κόσμου του κουμπάγια περιλαμβάνουν εθνικιστές, λαϊκιστές, ατομικιστές και εκείνους που υποστηρίζουν τις ελεύθερες αγορές.
Ο Klaus Schwab είναι ένας κακοποιός των κόμικ και στο The Great Narrative εκθέτει την πραγματικά τρελή εξτρεμιστική ατζέντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, το οποίο, με τη βοήθεια του άμβωνά του στο Νταβός, λειτουργεί ως βασική πολιτική και "μεγάλες αφηγήσεις", κατάστημα η άρχουσα τάξη. Σπάνια βρίσκεις τόσο γνήσιο και φανερό κακό σε αυτόν τον κόσμο. Ο Klaus και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, επιχειρώντας να κατακτήσουν τις ελευθερίες μας μέσω της πλαστής «κλιματικής έκτακτης ανάγκης», ταιριάζουν στο λογαριασμό.

 


  • Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης Ιθαγενής, ΣυνΙδιοκτήτης τής Ελλάδος
    Σάς άρεσε;
    Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
    Σχολιάστε!!!
    Διαδώστε!!!!
    02/08/2022 - 34752 - 45152
  • ΣΚΕΨΟΥ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ......ΑΚΟΜΗ.
  • Ο ΣΙΩΠΩΝ  ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΕΝΕΙΝ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου