Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Εκρηκτικός Δρ Ντέιβιντ Μάρτιν: Ποιοι είναι οι «αυτοί»: «Τα ονόματα και τα πρόσωπα των ανθρώπων που σκοτώνουν την ανθρωπότητα» (Βίντεο)

 

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021 23:51

από τον  N.Morgan

(Τελευταία άρθρα του Dr. Martin παρακάτω)

Αυτή είναι μια πλήρης παρουσίαση της καθηλωτικής ομιλίας του Dr. David Martin στο Red Pill Expo, αποκαλύπτει τους «αυτούς» - τα ονόματα και τα πρόσωπα των ανθρώπων που δημιούργησαν αυτό το «θέατρο του τρόμου» του Covid και που δολοφονούν ενήλικες και παιδιά με το βιο-όπλο τους .

Όχι μόνο φωνάζει τους ενόχους και βάζει τα ονόματά τους στην οθόνη, αλλά αποκαλύπτει πώς σχεδιάστηκε η «υποχρεωτική ένεση» το 2015 και αποκαλύπτει τις κρυμμένες εταιρείες χορηγίας που βρίσκονται πίσω από όλα αυτά.

Συζητά επίσης πώς τα αποδεικτικά στοιχεία θα δημοσιοποιηθούν μέσω του block-chain, έτσι ώστε αυτά τα άτομα και τα ιδρύματα να λογοδοτήσουν επιτέλους για τα φρικτά εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας.

Άλλα άρθρα του Dr. David Martin από εμένα:

 

Η Intel Drop με τον ειδικό καλεσμένο τον Dr. David Martin (Βίντεο)

Εκπομπή Stew Peters: Αποκλειστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Pfizer που διέρρευσαν αποκαλύπτουν συγκάλυψη με οξείδιο γραφενίου με τον Δρ. David Martin (Βίντεο)

Στρογγυλή τράπεζα βόμβας με τους Δρ. David Martin, Dr. Judy Mikovits, Robert Kennedy: Αυτό δεν είναι εμβόλιο! Δείτε τι δίνουν σε εσάς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα (Βίντεο)

Συγκλονιστική συνέντευξη του Dr. David Martin: The Truth About Political Theatre με τον Rand Paul που προσπαθεί να εκθέσει τον Fauci (Πρέπει να δείτε το βίντεο)

Dr. David Martin Exclusive: The Endgame of the Elite – Jab Tyranny & War on Humanity (Βίντεο)

Δρ. David Martin: Οι ιδρυτές της Plandemic και οι εταιρείες τους εκτίθενται (Βίντεο)

Δρ Ντέιβιντ Μάρτιν: Βαριά αλλά πρέπει να δείτε πληροφορίες που βρέθηκαν εδώ! (Βίντεο)

 

Αναφορά :

https://www.themorganreport.net/

ΠΗΓΗ: https://beforeitsnews.com/alternative/2021/11/explosive-dr-david-martin-who-they-are-the-names-and-faces-of-the-people-who-are-killing-humanity-video-3761634.html

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

    • Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης Ιθαγενής, ΣυνΙδιοκτήτης τής Ελλάδος
      Σάς άρεσε;
      Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
      Σχολιάστε!!!
      Διαδώστε!!!!
      10/12/2021 - 34719 - 45119
    • ΣΚΕΨΟΥ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ......ΑΚΟΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου