Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

H ΕΛΛΑΣ Α.Ε. ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ. HELLENIC REPUBLIC Α.Φ.Μ 0000931106. ΕΙΣΗΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ Washington, DC 20549

 




                                                             Ελληνική Δημοκρατία

Χρεόγραφα


Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΣΗΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΜΕ Α.Φ.Μ 0000931106 ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ, 

ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, ΤΗΝ ΑΓΛΑΪΑ ΜΠΑΛΤΑ ( Aglaia Balta)

ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  69 East 79th Street New York, NY 10021

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ
Washington, DC 20549



ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ
ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β
ΤΗΣ
ΠΡΑΞΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ 1933



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
(Όνομα Καταχωρούμενου)



Όνομα και διεύθυνση εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου στις Ηνωμένες Πολιτείες:

Aglaia Balta
Γενικό
Προξενείο Γενικό Προξενείο Ελλάδας
69 East 79th Street
New York, NY 10021

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΔΩ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 120 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ , Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΗΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 120  ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.

 ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΚΤΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΤΙΚΟ.  

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ.



ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ
Washington, DC 20549



ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ
ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β
ΤΗΣ
ΠΡΑΞΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ 1933



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
(Όνομα Καταχωρούμενου)



Όνομα και διεύθυνση εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου στις Ηνωμένες Πολιτείες:

Aglaia Balta
Γενικό
Προξενείο Γενικό Προξενείο Ελλάδας
69 East 79th Street
New York, NY 10021

Ζητείται η αποστολή αντιγράφων ειδοποιήσεων και ανακοινώσεων
από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στη διεύθυνση:


Krystian Czerniecki, Esq.
Sullivan & Cromwell LLP
24, rue Jean Goujon
75008 Παρίσι
Γαλλία

 

Γενικό Λογιστήριο του Κράτους
Διεύθυνση Δημοσίων χρέους - D 23
37, οδό Πανεπιστημίου
101 65 Αθήνα
Ελλάδα



Κατά προσέγγιση ημερομηνία έναρξης της προτεινόμενης πώλησης στο κοινό:
Από καιρό σε καιρό μετά την ημερομηνία έναρξης ισχύος της παρούσας δήλωσης εγγραφής και μετά την έναρξη ισχύος της τροποποίησης.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΕΛΩΝ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

        
 
Τίτλος κάθε κατηγορίας τίτλων
προς καταχώριση

 Ποσό προς
εγγραφή (1)

 Προτεινόμενη μέγιστη
τιμή προσφοράς ανά
μονάδα (2)

 Προτεινόμενη μέγιστη
συνολική
τιμή προσφοράς (2)

 Ποσό χρέωσης
εγγραφής

 

Χρεόγραφα

 1.693.200.000 100% 1.693.200.000 $ 196,580,52 $

 

(1)
Το ποσό που θα εγγραφεί στο παρόν δεν περιλαμβάνει 1.306.800.000 $ συνολικό βασικό ποσό κινητών αξιών που καταχωρήθηκαν σύμφωνα με τις δηλώσεις καταχώρισης αριθ. 33-64002 και 33-8136 και τα οποία μεταφέρονται. Το αντίστοιχο τέλος εγγραφής για αυτές τις αξίες έχει ήδη καταβληθεί.

(2)
Υπολογίζεται αποκλειστικά για σκοπούς καθορισμού του τέλους εγγραφής.

        Σύμφωνα με τον Κανόνα 429 του Νόμου περί Αξιών του 1933, το ενημερωτικό δελτίο που περιλαμβάνεται σε αυτήν την δήλωση εγγραφής και τα συμπληρώματα αυτού του ενημερωτικού δελτίου θα χρησιμοποιηθεί επίσης σε σχέση με 678.460.000 $ αξιών που διατίθενται βάσει της Δήλωσης Καταχώρησης Αρ. 33-64002 που είχε προηγουμένως κατατεθεί από τον Καταχωρούμενο με 628.340.000 δολάρια αξιών διαθέσιμων σύμφωνα με τη δήλωση καταχώρισης αρ. 33-8136 που είχε προηγουμένως υποβληθεί από τον καταχωρίζοντα. Αυτή η δήλωση εγγραφής αποτελεί επίσης μεταγενέστερη τροποποίηση αριθ. 4 στη δήλωση καταχώρισης αρ. 33-64002 και μεταγενέστερη τροποποίηση αριθ. 3 στη δήλωση καταχώρισης αρ. 33-8136 και τέτοιες μετα-αποτελεσματικές τροποποιήσεις θα ισχύουν στη συνέχεια παράλληλα με την αποτελεσματικότητα αυτής της δήλωσης εγγραφής σύμφωνα με την Ενότητα 8 (γ) του Νόμου περί Αξιών του 1933.

        Οι κινητές αξίες που καλύπτονται από την παρούσα δήλωση εγγραφής πρέπει να προσφέρονται σε καθυστερημένη ή συνεχή βάση σύμφωνα με τους αριθμούς κυκλοφορίας 33-6240 και 33-6424 βάσει του νόμου περί κινητών αξιών του 1933.



        Ο Καταχωρούμενος τροποποιεί την παρούσα δήλωση καταχώρησης κατά την ημερομηνία ή τις ημερομηνίες που ενδέχεται να είναι απαραίτητες για να καθυστερήσει την ημερομηνία έναρξής της έως ότου ο Καταχωρούμενος υποβάλει περαιτέρω τροποποίηση η οποία ορίζει ρητά ότι αυτή η δήλωση καταχώρησης θα τεθεί σε ισχύ στη συνέχεια σύμφωνα με το Άρθρο 8 (α) Securities Act του 1933 ή έως ότου η παρούσα δήλωση εγγραφής αρχίσει να ισχύει την ημερομηνία που ορίζει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σύμφωνα με το εν λόγω τμήμα 8 (α).


Πίνακας περιεχομένων


ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

        Αυτή η δήλωση εγγραφής περιέχει ένα ενημερωτικό δελτίο, που αποτελείται από μια συνοδευτική σελίδα και αριθμημένες σελίδες 2 έως 106 σχετικά με χρεωστικούς τίτλους της Ελληνικής Δημοκρατίας που προσφέρονται ως ξεχωριστές εκδόσεις κατά καιρούς με τους όρους και με τον τρόπο που θα καθοριστεί σε συμπληρώματα ενημερωτικό δελτίο που περιέχεται σε αυτήν τη δήλωση εγγραφής. Τέτοια συμπληρώματα ενημερωτικών δελτίων θα παραδοθούν με το ενημερωτικό δελτίο που περιλαμβάνεται στην παρούσα δήλωση εγγραφής σε σχέση με κάθε τέτοια προσφορά. Ένα μέγιστο συνολικό βασικό ποσό 3.000.000.000 $ χρεωστικών τίτλων μπορεί να προσφερθεί και να πωληθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο κατά ή μετά την ημερομηνία αποτελεσματικότητας αυτής της δήλωσης εγγραφής. Από αυτό το συνολικό ποσό κύριας προσφοράς, 1.693.200.000 $ εγγράφονται εδώ, 678.460.000 $ είχαν προηγουμένως καταχωρηθεί από τον Καταχωρούμενο » s Η δήλωση καταχώρισης αρ. 33-64002 και $ 628.340.000 είχε προηγουμένως καταχωρηθεί με τη δήλωση καταχώρισης αρ. 33-8136. Τα πρώτα 678.460.000 $ που προσφέρονται και πωλούνται σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο που περιέχονται στο παρόν, θα θεωρούνται ως οι κινητές αξίες που έχουν καταχωριστεί σύμφωνα με τη δήλωση καταχώρισης αριθ. Δήλωση αριθ. 33-8136.


Πίνακας περιεχομένων

Οι πληροφορίες σε αυτό το ενημερωτικό δελτίο δεν είναι πλήρεις και ενδέχεται να αλλάξουν. Ενδέχεται να μην πουλήσουμε αυτά τα χρεόγραφα έως ότου τεθεί σε ισχύ η δήλωση εγγραφής που έχει κατατεθεί στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Αυτό το ενημερωτικό δελτίο δεν είναι προσφορά για πώληση αυτών των κινητών αξιών και δεν ζητά προσφορά για αγορά αυτών των τίτλων σε οποιαδήποτε κατάσταση όπου δεν επιτρέπεται η προσφορά ή η πώληση.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ
Υπόκειται σε ολοκλήρωση, με ημερομηνία 8 Μαρτίου 2011

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Ελληνική Δημοκρατία

Χρεόγραφα



        Η Ελληνική Δημοκρατία μπορεί κατά καιρούς να προσφέρει και να πουλά έως και 3.000.000.000 $ (ή το ισοδύναμό της σε άλλα νομίσματα ή σύνθετα νομίσματα) το συνολικό κύριο ποσό των χρεογράφων της που αποτελείται από ομόλογα, χαρτονομίσματα ή / και άλλες αποδείξεις χρέους. Αυτά τα χρεόγραφα μπορεί να είναι σε δολάρια ΗΠΑ ή, κατ 'επιλογή της Ελληνικής Δημοκρατίας, σε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα ή νομίσματα, σε σύνθετα νομίσματα ή σε ποσά που καθορίζονται με αναφορά σε ένα δείκτη. Οι τίτλοι θα είναι άνευ όρων, άμεσες και γενικές υποχρεώσεις της Ελληνικής Δημοκρατίας για την πληρωμή και την εκτέλεση των οποίων θα δεσμευτεί η πλήρης πίστη και πίστωση της Ελληνικής Δημοκρατίας. Η Ελληνική Δημοκρατία μπορεί να προσφέρει τις εγγυήσεις της κατά καιρούς ως ξεχωριστές εκδόσεις σε ποσά, σε τιμές και υπό όρους που θα καθοριστούν κατά τη στιγμή της πώλησης. Αυτό το ενημερωτικό δελτίο περιέχει περιλήψεις των γενικών όρων αυτών των κινητών αξιών. Η Ελληνική Δημοκρατία θα παρέχει συγκεκριμένους όρους αυτών των χρεογράφων σε συμπληρώματα αυτού του ενημερωτικού δελτίου. Πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά αυτό το ενημερωτικό δελτίο και οποιοδήποτε συμπλήρωμα πριν επενδύσετε. Αυτό το ενημερωτικό δελτίο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση προσφορών ή πωλήσεων τίτλων εκτός εάν συνοδεύεται από συμπλήρωμα ενημερωτικού δελτίου



        Ούτε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ούτε οποιαδήποτε επιτροπή κρατικών κινητών αξιών έχουν εγκρίνει ή απορρίψει αυτούς τους τίτλους ή δεν έχουν προσδιορίσει εάν αυτό το ενημερωτικό δελτίο είναι αλήθεια ή πλήρες.
Κάθε αντίθετη εκπροσώπηση αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Η ημερομηνία αυτού του ενημερωτικού δελτίου είναι το 2011.


Πίνακας περιεχομένων

        Θα πρέπει να βασίζεστε μόνο στις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το ενημερωτικό δελτίο ή σε οποιοδήποτε συμπλήρωμα ενημερωτικού δελτίου που συνοδεύει αυτό το ενημερωτικό δελτίο. Δεν έχουμε εξουσιοδοτήσει κανέναν άλλο να σας παρέχει διαφορετικές ή πρόσθετες πληροφορίες. Δεν κάνουμε προσφορά αυτών των κινητών αξιών σε καμία κατάσταση όπου η προσφορά δεν επιτρέπεται. Δεν πρέπει να υποθέσετε ότι οι πληροφορίες σε αυτό το ενημερωτικό δελτίο ή σε οποιοδήποτε συμπλήρωμα ενημερωτικού δελτίου είναι ακριβείς από οποιαδήποτε ημερομηνία εκτός από τις ημερομηνίες που ορίζονται στις αντίστοιχες συνοδευτικές σελίδες αυτών των εγγράφων.




ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

Σχετικά με αυτό το ενημερωτικό δελτίο

 3

Προηγούμενες δηλώσεις

 3

Πού μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες

 4

Πληροφορίες συναλλαγματικής ισοτιμίας

 5

Περίληψη ενημερωτικών δελτίων

 6

Παράγοντες κινδύνου

 7

Η Ελληνική Δημοκρατία

 10

Γενικός

 10

Η οικονομία

 17

Ισοζύγιο πληρωμών και εξωτερικό εμπόριο

 35

Νομισματικό και χρηματοοικονομικό σύστημα

 42

Τα δημόσια οικονομικά

 48

Δημόσιο χρέος

 67

Χρήση προϊόντων

 72

Περιγραφή των κινητών αξιών

 73

Παγκόσμια εκκαθάριση και διακανονισμός

 84

Καταγραφή χρεών

 86

Φορολογία

 87

Σχέδιο διανομής

 101

Ισχύς κινητών αξιών

 103

Εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος στις Ηνωμένες Πολιτείες

 103

Επίσημες δηλώσεις και έγγραφα

 103

Πίνακες και συμπληρωματικές πληροφορίες



ΣΥΝΟΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΟΠΤΙΚΟΥ

        Αυτή η περίληψη επισημαίνει ορισμένες πληροφορίες που περιέχονται αλλού σε αυτό το ενημερωτικό

 δελτίο. Αυτή η περίληψη δεν περιέχει όλες τις πληροφορίες που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού 

επενδύσετε σε τίτλους. Πριν επενδύσετε σε τίτλους, θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά ολόκληρο 

το ενημερωτικό δελτίο και το σχετικό συμπλήρωμα ενημερωτικού δελτίου.

        Η Ελληνική Δημοκρατία είναι μια χώρα της Μεσογείου με πληθυσμό περίπου 11 εκατομμύρια. 

Πρόκειται για κοινοβουλευτική δημοκρατία με πρόεδρο που υπηρετεί ως αρχηγός κράτους. 

Η Ελληνική Δημοκρατία έγινε το πρώτο συνδεδεμένο μέλος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας, 

τώρα η Ευρωπαϊκή Ένωση, το 1961 και πλήρες μέλος το 1981. Προσχώρησε στην Ευρωπαϊκή 

Οικονομική και Νομισματική Ένωση το 2001. Οι παρακάτω πίνακες παρουσιάζουν ορισμένες 

συνοπτικές στατιστικές και άλλες πληροφορίες σχετικά με την οικονομία της Ελληνικής Δημοκρατίας 

για τις περιόδους που αναφέρονται.

 
 2006 2007 2008 2009 2010 (6) 
 
 (ευρώ σε εκατομμύρια)
 

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

                

Τρέχουσες τιμές αγοράς του ΑΕΠ

  211,314  227.134  236,936  235.035  231,888 

Ποσοστό αλλαγής

  7.8  7.5  4.3  (0,8) (1.3)

Ποσοστιαία μεταβολή του ΑΕΠ σύμφωνα με τις σταθερές τιμές αγοράς του 2000

  4.5  4.3  1.3  (2.3) (4.2)

Κατά κεφαλήν ΑΕγχΠ (ευρώ σε τρέχουσες τιμές αγοράς)

  18,954  20,293  21,085  20.873  20,552 

Ποσοστό ανεργίας (ποσοστό εργατικού δυναμικού) (1)

  8.5  7.8  7.3  9.0  12.1 

Δείκτης τιμών καταναλωτή (ποσοστιαία μεταβολή από έτος σε έτος — Δεκέμβριος Δεκεμβρίου (2))

  2.9  3.9  2.0  2.6  4.9 

Εξαγωγές (βάση BOP) fob

  16,154  17,446  19.813  15,318  13.700 

Ποσοστό αλλαγής

  13.8  8.0  13.6  (22.7) (8.4)

Εισαγωγές (βάση BOP) fob

  51,441  58.945  63.862  46,085  38,180 

Ποσοστό αλλαγής

  23.2  14.6  8.3  (27.8) (0.1)

Ισορροπία εμπορευμάτων

  (35,286) (41.499) (44.049) (30.767) (24.481)

Ισοζύγιο Πληρωμών — Τρέχων Λογαριασμός

  (23.760) (32.602) (34.798) (25.819) (19,469)

Διεθνή Αποθεματικά (στο τέλος της περιόδου) (3)

  2.169  2.491  2.521  3.857  4.372 

Ακαθάριστο εξωτερικό χρέος γενικής κυβέρνησης (στο τέλος του έτους (4))

  154,660  177.106  191,985  219,546  195,376 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (ΠΡΟ (ΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ) (5)

                

Καθαρά έσοδα

  50,068  54,028  56.698  50,585  54,326 

Δαπάνη

  58.300  64.542  71,266  84,215  77,393 

Υπόλοιπο Κεντρικής Κυβέρνησης

  (8,232) (10.514) (14.568) (33.629) (23.067)

Ποσοστό του ΑΕΠ

  (3.9) (4.6) (6.1) (14.3) (9.9)

ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ (στις 31 Δεκεμβρίου)

                

Χρέος γενικής κυβέρνησης

  224.204  238,581  261.396  298,032  330,400 

Ποσοστό του ΑΕΠ

  106.1  105.0  110.3  126.8  142.5 

(1)
Ορισμός ESA.

(2)
Εκτός από τον αριθμό του 2010, το οποίο παρουσιάζει ποσοστιαία μεταβολή Νοέμβριο Νοεμβρίου.

(3)
Νέος ορισμός των αποθεματικών σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΚΤ και μετά την είσοδο στη ζώνη του ευρώ.

(4)
Εκτός από τον αριθμό του 2010, που είναι στο τέλος του τρίτου τριμήνου του 2010.

(5)
Δεδομένα κρατικού προϋπολογισμού 2011.

(6)
Τα στοιχεία για το 2010 σχετικά με την οικονομία είναι προσωρινά.

Πηγές: Υπουργείο Οικονομικών, Τράπεζα της Ελλάδος και ΕΛΣΤΑΤ.

SEC Seal
SEC Banner
EDGAR USA Search
EDGAR Search Results
Mailing Address
Business AddressCHARALAMBOS ROCANAS CONSUL GENERAL69 EAST 79TH STREETNEW YORK NY 10021
HELLENIC REPUBLIC CIK#: 0000931106 (see all company filings)

SIC8888 - FOREIGN GOVERNMENTS
State location: NY | Fiscal Year End: 1231
(Office of International Corp Fin)

Filter Results
Search Within Files 

 (YYYYMMDD)
Ownership?


Enter keywords
Items 1 - 2  0000931106 Filings RSS Feed
FilingsFormatDescriptionFiling DateFile/Film Number
RW DocumentsRegistration Withdrawal Request
Acc-no: 0000891836-18-000044 (NE Act)  Size: 8 KB
2018-11-02333-172670
181156378
S-B DocumentsRegistration statement for securities of Foreign Governments and Subdivisions
Acc-no: 0001047469-11-001837 (33 Act)  Size: 2 MB
2011-03-08333-172670
11671540

 104




ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ  ΤΙΣ 120 ΣΕΛΙΔΕΣ .

https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/0000931106/000104746911001837/a2202445zs-b.htm


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

HELLENIC REPUBLIC
EDGAR Search Results



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

    • Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
      Σάς άρεσε;
      Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
      Σχολιάστε!!!
      Διαδώστε!!!!
      13/03/2021 - 34568 - 4477
      Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου