Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΥΠΕΡ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ - ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ.


 



ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΥΠΕΡ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ - ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ.

Μπείτε στήν σελίδα καί διαβάστε τό κείμενο και συμμετέχετε όλοι σέ αυτήν τήν προσπάθεια.

https://m.facebook.com/events/472884780415211/?active_tab=discussion

Εδώ τό κείμενο σέ pdf : file:///C:/Users/Admin/Downloads/%CE%A8%CE%97%CE%A6%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%91%20%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%A9%CE%9D%20%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%A4%CE%A9%CE%9D%20%CE%A5%CE%A0%CE%95%CE%A1%20%CE%94%CE%99%CE%91%CE%A3%CE%A6%CE%91%CE%9B%CE%99%CE%A3%CE%95%CE%A9%CE%A3%20%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3%20%CE%9A%CE%A5%CE%A1%CE%99%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%99%CE%91%CE%A3%20%CE%9A%CE%91%CE%99%20%CE%91%CE%9D%CE%95%CE%9E%CE%91%CE%A1%CE%A4%CE%97%CE%A3%CE%99%CE%91%CE%A3.pdf

Πρέπει νά υπογράψουμε καί νά συμμετέχουμε όλοι. Είναι θέμα Εθνικής Κυριαρχίας καί Ανεξερτησίας καί γιά τήν διασφάλιση τών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.


  • ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
    ΥΠΕΡ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ -
    ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ
    Ως Έλληνες και Ελληνίδες Πολίτες λαμβάνοντας υπ΄ όψιν, κατ΄ ελάχιστον και εν περιλήψει, τα εξής:
    - Από 2/9/2009 ημερομηνία εξαγγελίας των εκλογών της 4/10/2009 τουλάχιστον, οι «κυβερνήσεις» της Ελλάδος μέσω των στελεχών τους έχουν κατά κόρον περιέλθει σε προεκλογικές παραπλανητικές εξαγγελίες και ψεύδη (αδίκημα εξαπάτησης εκλογέων - ψηφοφόρων).
    - Από 8/5/2010 τουλάχιστον, έχουν διαπράξει και συνεχίζουν να διαπράττουν το διαρκές, αυτόφωρο, αυτεπάγγελτο και απαράγραφο έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας λόγω παραχωρήσεως Εθνικής Κυριαρχίας (επί του οποίου εκκρεμούν μηνύσεις), μέσω της «υπογραφής» των λεγομένων μνημονίων και της καταπατήσεως της Λαϊκής Βούλησης του Δημοψηφίσματος της 5/7/2015.
    - Από 28/2/2020 τουλάχιστον, έχουν διαπράξει και συνεχίζουν να διαπράττουν το διαρκές, αυτόφωρο, αυτεπάγγελτο και απαράγραφο έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας λόγω καταπατήσεως - καταλύσεως όλων των βασικών άρθρων - Πυρήνα του Συντάγματος (περί οφέλους του Λαού και του Έθνους, Ισονομίας, Ελευθερίας μετακινήσεων, εξάσκησης ψυχολογικής Βίας, σωματικών βασανιστηρίων, βιοϊατρικών παρεμβάσεων κλπ.).
    - Δεν υπάρχει πλέον καμμία εμπιστοσύνη όσον αφορά την σκοπιμότητα και την αποτελεσματικότητα στην διαχείριση των Κρατικών Θεμάτων.


    • Αποφασίζουμε ότι:
  • - Δεν αναγνωρίζουμε και δεν αποδεχόμαστε την Νομιμότητα της «κυβερνήσεως» όπως και των πεπραγμένων όλων των προηγουμένων.
    Δεν αναγνωρίζουμε και δεν αποδεχόμαστε οποιαδήποτε ενέργεια έγινε, είτε εν αγνοία μας, είτε εν κρυπτώ, είτε σε πλήρη αντίθεση με την λαϊκή βούληση, είτε ακόμη χειρότερα παραβιάζοντας και διαστρεβλώνοντας το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους μας.
    - Δεν αναγνωρίζουμε και δεν αποδεχόμαστε το δικαίωμα της «κυβερνήσεως» να διαπραγματεύεται επ΄ ονόματί μας, επ΄ονόματι του Ελληνικού Λαού και επ΄ ονόματι της Ελλάδος.
    - Δεν αναγνωρίζουμε και δεν αποδεχόμαστε ως έγκυρη και νόμιμη καμμία διαπραγμάτευση και καμμία συμφωνία (Διακρατική / Ευρωπαϊκής Ενώσεως / Διεθνή) που υπεγράφη ή θα υπογραφεί χωρίς την συγκατάθεσή μας και ειδικώς για σοβαρά Εθνικά θέματα και θέματα παραβιάσεως των Ανθρωπίνων Διεθνώς κατοχυρωμένων και Κατά Φύσιν Δικαιωμάτων μας, και ειδικότερα:
    # Την επονομαζόμενη «συμφωνία των Πρεσπών», με την γείτονα χώρα βορείως της Ελληνικής Επικρατείας, που σαν 2ο μέρος της συμφωνίας έγινε δεκτό στα Ηνωμένα Έθνη σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών 47/225 της 8ης Απριλίου 1993, και της αποδόθηκε το όνομα «Βόρειος Μακεδονία» και επί του πρακτέου «Μακεδονία», διότι η Ονομασία και η Ιστορική γεωγραφική περιοχή της Μακεδονίας είναι αμιγώς Ελληνικές.
    # «Διαπραγματεύσεις» - «συμφωνίες» που αφορούν, Προσδιορισμό ή επαναπροσδιορισμό συνόρων - χωρικών υδάτων, Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ), Διαχειρίσεως Ορυκτού Πλούτου και Πλουτοπαραγωγικών Πηγών, ή οποιαδήποτε άλλη, που έστω και κατ’ ελάχιστον παραχωρεί – εκχωρεί – αποδυναμώνει οποιοδήποτε Εθνικό Κυριαρχικό Δικαίωμα ή οποιοδήποτε Δικαίωμα κατοχυρωμένο βάσει Διεθνούς Δικαίου που διασφαλίζει την Εθνική Κυριαρχία και την Αρχή της Αμοιβαιότητας.
    # «Ελληνοποιήσεις», «Ιθαγενοποιήσεις», δικαιώματα και προνόμια αλλοδαπών, που δόθηκαν σε όσους Παρανόμως εισήλθαν στην Ελλάδα. Αυτό δεν αφορά τα Ανθρώπινα Δικαιώματα τα οποία ως Έλληνες υπερασπιζόμαστε στο έπακρον.
    # «Συμφωνίες» – «συμβόλαια» που αφορούν αγοραπωλησία, ιδιωτικοποίηση - αλλαγή νομικού πλαισίου, παραχώρηση διαχειρίσεως Δημοσίων Εταιρειών, Ελληνικής Γης και Ακίνητης Περιουσίας, διότι όλα τα ανωτέρω ανήκουν από κοινού και εξ αδιαιρέτου σε όλους τους Έλληνες και μάλιστα σε όλες τις προηγούμενες και σε όλες τις επόμενες γενεές Ελλήνων.
    # «Αγοραπωλησίες» Ακίνητης Περιουσίας (οικιών, πολυκατοικιών, αγροτεμαχίων, επιχειρήσεων κλπ.), που έγιναν ή θα γίνουν έστω και αν προέρχονται από ιδιωτική «συμφωνία» - «συμβόλαιο», διότι το νομικό πλαίσιο που επιτρέπει αυτού του είδους τις πράξεις ΔΕΝ λαμβάνει υπ΄ όψιν όλα τα ανωτέρω. Οι αγοραστές τέτοιων ακινήτων θα κληθούν να επιστρέψουν τα ακίνητα δεχόμενοι πλήρη οικονομική αποζημίωση ή θα αποδεχτούν το Δικαίωμα Χρήσεως για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα με επανεξέταση ανανεώσεως κατά περίπτωση.
    - Απαγορεύουμε οποιονδήποτε «Δανεισμό» - μετακίνηση Αρχαίων Μνημείων, Αντικειμένων Συλλογών Μουσείων και εν γένει οποιωνδήποτε Αντικειμένων και Μνημείων Πολιτιστικής Κληρονομιάς εκτός Ελλάδος για οποιονδήποτε λόγο, πράγμα που «ψηφίστηκε» Παρανόμως και Αντισυνταγματικώς εν τω μέσω εγκλεισμού.
  • Καλούμε φύλακες, αρχαιολόγους, υπευθύνους Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων, όργανα σωμάτων ασφαλείας, όπως εμποδίσουν οποιαδήποτε τέτοια πράξη. Αν δεν μπορούν να την εμποδίσουν οφείλουν να την καταγγείλουν δημοσίως προκειμένου να γνωστοποιηθεί στους Έλληνες οι οποίοι και οφείλουν να πράξουν τα δέοντα προς εμπόδισή της. Επίσης αντιστοίχους φορείς των ξένων χωρών ότι σε περίπτωση που παραλάβουν οποιοδήποτε τέτοιο αντικείμενο, μνημείο ή τμήμα αυτού, οφείλουν να καταγγείλουν την πράξη και να το επιστρέψουν άμεσα στην Ελλάδα.
    - Απαγορεύουμε οποιονδήποτε περιορισμό - καταπάτηση Ανθρωπίνων, Δημοκρατικών, Συνταγματικών και Κατά Φύσιν Δικαιωμάτων, καθώς και περιορισμό Ατομικών Ελευθεριών για οποιονδήποτε λόγο (εκτός εγκληματικών ενεργειών) και εξ αφορμής της επονομαζόμενης «πανδημίας κόβιντ 19» ή τυχόν μελλοντικών αφορμών.
    - Ανακαλούμε οριστικά, καθολικά και αμετάκλητα την πληρεξουσιότητα – εξουσιοδότηση αντιπροσώπευσης προς τρίτους, να αποφασίζουν και ενεργούν αντί ημών (διαχειριστές, βουλευτές - δημοσίους λειτουργούς κλπ.), που εκτιμάται ότι είχαμε χορηγήσει στο παρελθόν, με οποιονδήποτε τρόπο, είτε αυτή ήταν ρητή, είτε σιωπηρή, είτε δια ψήφου, είτε δια εγγράφων ή άλλο.
    Επιφυλασσόμαστε για επαναπροσδιορισμό και επαναδιαπραγμάτευση όλων των ανωτέρω σε Νόμιμη, Δίκαιη και Ειλικρινή βάση μόλις περιέλθει η Διακυβέρνηση της Πατρίδος μας Ελλάδος στους Έλληνες Πολίτες και αποκατασταθεί η Δημοκρατία στην πράξη.-
    Το ανωτέρω Ψήφισμα γνωστοποιείται μέσω διαδικτύου και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε όλους τους Κρατικούς Φορείς της Ελλάδος, Διεθνείς Οργανισμούς, Πρεσβείες Προξενεία όλων των κρατών της Ε.Ε. και του Κόσμου οι οποίοι οφείλουν να ενημερώσουν τους υφισταμένους τους.
    ΕΛΛΑΣ
    25η Μαρτίου 2021

Το ανωτέρω Ψήφισμα γνωστοποιείται μέσω διαδικτύου και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, 
σε όλους τους Κρατικούς Φορείς της Ελλάδος, Διεθνείς Οργανισμούς, 
Πρεσβείες Προξενεία όλων των κρατών της Ε.Ε. και του Κόσμου 
οι οποίοι οφείλουν να ενημερώσουν τους υφισταμένους τους.
ΌΣΟΙ ΦΊΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΎΝ , ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΦΉΣΤΕ ΜΉΝΥΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. (ΝΑΙ, ΣΥΜΦΩΝΩ, Ή ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ)

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

    • Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
      Σάς άρεσε;
      Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
      Σχολιάστε!!!
      Διαδώστε!!!!
      20/03/2021 - 34585 - 4484
      Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου