Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Η ΜΥΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ 282 ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΑΚΚΑ, ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ, , ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Η ΜΥΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ 282 ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΑΚΚΑ, ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ, , ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΡΕΛΟΥΣ.
Μήνυση Κρητικοπούλου – Σακκά και 282 πολιτών για εξαπάτηση εκλογέων και...
JUSTICEFORGREECE.WORDPRESS.COM
Μήνυση Κρητικοπούλου – Σακκά και 282 πολιτών για εξαπάτηση εκλογέων και έσχατη προδοσία

ΕΝΩΠΙΟΝ
ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ – ΕΓΚΛΗΣΗ
Για εσχάτη προδοσίατου Ελληνικού Λαού (134 2α΄ – 2β΄ Π.Κ.)
Για εξαπάτηση εκλογέων(162 Π.Κ.)
Της ΝΤΟΡΑΣ Λ.ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, με την ιδιότητα του πολίτη του Ελληνικού Κράτους, που με την παρούσα ασκώ δικαίωμα συνταγματικά καθιερωμένο, και ως αμέσως ζημιωθείσης από την προσβολή από τους μηνυόμενους/εγκαλούμενους του ατομικού εννόμου αγαθού της ελευθερίας μου και γενικά των ατομικών και πολιτικών εννόμων αγαθών μου, δικηγόρου,κατοίκου Αθηνών, οδός Χαριλάου Τρικούπη αριθ.99.
Και των στο τέλος της παρούσας Ελλήνων & Ελληνίδων πολιτών (283), που συνυπογράφουμε τη μηνυτήρια αναφορά για τους ίδιους ως άνω λόγους, αποσκοπώντας στην εγγύηση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος απέναντι στην τυραννική, αυταρχική και αυθαίρετη εξουσία που έχουν ασκήσει και ασκούν οι μηνυόμενοι/εγκαλούμενοι.
ΚΑΤΑ
Του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ του Ανδρέα, τ.αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, με την ιδιότητά τουωςυποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για την ΙΓ΄ ΒΟΥΛΗ κατά την προεκλογική περίοδο των εθνικών βουλευτικών εκλογών του Σεπτεμβρίου 2009, ωςΠρωθυπουργού της Ελλάδας από 06/10/2009 έως 11/11/2011, ωςβουλευτή του ΠΑΣΟΚ την περίοδο από 12/11/2011 και εφεξής, κατοίκου Αθηνών, οδός Ιπποκράτους αριθ.22 και Μέγαρο της Βουλής των Ελλήνων,
Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, με την ιδιότητά τουωςυποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για την ΙΓ΄ ΒΟΥΛΗ κατά την προεκλογική περίοδο των εθνικών βουλευτικών εκλογών του Σεπτεμβρίου 2009, ωςΥπουργού Οικονομίας της Ελλάδος επί κυβερνήσεως Γεωργίου Ανδρέα Παπανδρέου, την περίοδο από 07/10/2009 έως και 17/06/2011, κατοίκου Αθηνών, οδός Ιπποκράτους αριθ.22 και Μέγαρο της Βουλής των Ελλήνων,
ΚΑΤΑ ΟΣΩΝ συμμετείχαν στην κυβέρνηση υπό την πρωθυπουργία του Γεωργίου Α. Παπανδρέου την περίοδο από 06/10/2009 έως 11/11/2011, με την ιδιότητα του βουλευτή, ή/και του υπουργού, υφυπουργού, ή/και του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης του Γεωργίου Α. Παπανδρέου (06/10/2009 – 11/11/2011),
ΚΑΤΑ ΟΣΩΝ συμμετείχαν ως υποψήφιοι βουλευτές με το κόμμα του ΠΑΣΟΚ κατά την προεκλογική περίοδο των εθνικών βουλευτικών εκλογών Σεπτεμβρίου 2009,
ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ που συμμετείχε, με οποιαδήποτε από τις παραπάνω ιδιότητες, στην Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο (11/11/2011 και εφεξής) και συντεταγμένα με τις πράξεις του συνέχισε και συνέβαλεστην υιοθέτηση και του Β΄ Μνημονίου, παροτρύνοντας στην ψήφιση αυτού, είτε με την ιδιότητα του Πρωθυπουργού της Ελλάδος, είτε με την ιδιότητα του βουλευτή, υπουργού, υφυπουργού, αντιπροέδρου της Κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου,
και ΚΑΤΑ κάθε κομματικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ και ΚΑΤΑ μη πολιτικών προσώπωνκαι ΚΑΤΑ παντός άλλου υπουργού, υφυπουργού, γενικού γραμματέα Υπουργείου και βουλευτή, που με τις πράξεις τους υποστήριξαν και συνέπραξαν, από κοινού ή μόνος του ο καθένας, είτε κατά την προεκλογική περίοδο των εθνικών βουλευτικών εκλογών Σεπτεμβρίου 2009, είτε/και την περίοδο από την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εθνικές βουλευτικές εκλογές στις 04/10/2009 κατά τη διακυβέρνηση της χώρας μας υπό την Πρωθυπουργία του Γεωργίου Α.Παπανδρέου έως και 11/11/2011, είτε/και την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας μας υπό τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο από 11/11/2011 και εφεξής, και συνέβαλανμε οποιονδήποτε τρόπο στη διάπραξη της εσχάτης προδοσίας και της εξαπάτησης εκλογέων.
Αθήνα, 25 Μαρτίου 2012
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Οι μηνυόμενοι/εγκαλούμενοι διέπραξαν σε βάρος μας και σε βάρος του Ελληνικού Λαού τα εγκλήματα της Εσχάτης Προδοσίας και της Εξαπάτησης Εκλογέων. Η τέλεση των εγκλημάτων αυτών αποδεικνύεται από τα στοιχεία που έχουν έρθει στη δημοσιότητα και τις δηλώσεις των μηνυομένων/εγκαλουμένων, όλα δε τα στοιχεία αυτά επισυνάπτονται ως συνημμένα στην παρούσα μηνυτήρια αναφορά/έγκληση.
Τα στοιχεία αυτά, που περιήλθαν σε γνώση μας, μας δραστηριοποίησαν κατά τη νομική μας αξιολόγηση να αναφερθούμε ενώπιόν Σας, χωρίς να έχουμε σκοπό δυσφήμισης ή εξύβρισης των μηνυομένων/εγκαλουμένων, τα δε γεγονότα που επικαλούμαστε είναι πασίδηλα.
Η εκδήλωση της παρούσας μηνυτήριας αναφοράς/έγκλησης γίνεται για τη διαφύλαξη και την προστασία των πολιτικών μας δικαιωμάτων και από δικαιολογημένο ενδιαφέρον και ως πολίτες Δημοκρατικού Κράτους που υποστηρίζουμε το δημοκρατικό ιδεώδες που το Ελληνικό Σύνταγμα διακηρύσσει και, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 120 § 4 αυτού ορίζεται ότι: «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων».
Εν προκειμένω, ως Σύνταγμα νοείται το ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, δηλαδή το Σύνταγμα με την ουσιαστική και πολιτειακή σημασία του όρου, ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ είναι η ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και, συνεπώς, ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ από τον οποίο πηγάζουν όλες οι εξουσίες, οι οποίες υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα (άρθρ. 1 §§ 2, 3 του Συντ.). Το ότι οι συντεταγμένες εξουσίες υπάρχουν «και υπέρ του Έθνους» σημαίνει ότι, η υπό των διαφόρων πολιτειακών οργάνων άσκηση της κρατικής εξουσίας πρέπει να ανταποκρίνεται, γενικώς, προς τις υπέρτερες αξίες που προσδιορίζουν το βαθύτερο νόημα του Ελληνικού Έθνους. Κατά τη ρητή διατύπωση του άρθρου 110 § 1, οι διατάξεις του άρθρου 1 του Συντάγματος δεν δύνανται να αποτελέσουν αντικείμενο αναθεωρήσεως, διότι καθορίζουν τη βάση και τη μορφή του Πολιτεύματος.
Επειδή Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ είναι θεμελιώδους σημασίας συνεκτικός δεσμός του συνταγματικού κράτους, αφού σ΄αυτόν βασίζεται ηΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑκαι με αυτόν συντηρείται το συνταγματικό πολίτευμα και εμψυχώνεται και δικαιολογείται η πολιτική κυριαρχία του λαού.
Ως πατριώτες και συνειδητά μέλη της πολιτικής κοινότητας, την οποία αγαπούμε και θέλουμε, εμείς οι μηνύοντες/εγκαλούντες υποβάλλουμε ενώπιόν Σας την παρούσα μήνυση/έγκληση, ως ισότιμοι φορείς της εθνικής και πολιτικής κυριαρχίας και ωςαποκλειστικοί φύλακες του Συντάγματος, που μας συγκρότησε, μας οργάνωσε και μας κρατά ενωμένους.
Με την παρούσα, στρεφόμεθα:ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, η οποία έχει επέλθει ως αποτέλεσμα των πράξεων που διέπραξαν οι μηνυόμενοι/εγκαλούμενοι, για τις οποίες τους μηνύουμε, με σφετερισμό της ιδιότητάς τους ως οργάνων του Κράτους, συνεπεία δε των πράξεων αυτών εκμηδενίστηκε η αποτελεσματικότητα του Συντάγματος αφού δεν εφαρμόζονται οι εγγυήσεις τήρησής του,
και με αυτήν αποσκοπούμε στην αποκατάσταση της συντακτικής εξουσίας του λαού, δηλαδή της κυριαρχίας του, υπερασπιζόμενοι τη δημόσια και πολιτική αυτονομία μας.
Η αποδυνάμωση – απενεργοποίηση του Συντάγματος έχει επέλθει εν προκειμένω καιμε την κατάλυση της αρχής του κοινωνικού κράτους δικαίου που καθιερώνεται και ρητά στο άρθρο 25 § 1 του Συντ., προκύπτει δε και από τη σχετική νομολογία του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων. Σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρ. 25 § 1 του Σ., «τα δικαιώματα του ανθρώπου ως ατόμου και ως μέλους του κοινωνικού συνόλου και η αρχή του κοινωνικού κράτους δικαίου τελούν υπό την εγγύηση του Κράτους. Όλα τα κρατικά όργανα υποχρεούνται να διασφαλίζουν την ανεμπόδιστη και αποτελεσματική άσκησή τους … Οι κάθε είδους περιορισμοί που μπορούν κατά το Σύνταγμα να επιβληθούν στα δικαιώματα αυτά, πρέπει να προβλέπονται είτε απευθείας από το Σύνταγμα είτε από το νόμο, εφόσον υπάρχει επιφύλαξη υπέρ αυτού και να σέβονται την αρχή της αναλογικότητας». Κατά δε τη διάταξη του άρθρ. 25 § 2 του Σ., «η αναγνώριση και η προστασία των θεμελιωδών και απαράγραπτων δικαιωμάτων του ανθρώπου από την Πολιτεία αποβλέπει στην πραγμάτωση της κοινωνικής προόδου μέσα σε ελευθερία και δικαιοσύνη».
Το ότι τα ως άνω δικαιώματα τελούν υπό την εγγύηση του Κράτους, σημαίνει, όπως ρητά ορίζει στη συνέχεια η § 1, ότι «όλα τα κρατικά όργανα είναι υποχρεωμένα να διασφαλίζουν την ακώλυτη άσκηση αυτών».
Η επιβολή περιορισμών στην άσκηση των δικαιωμάτων του ανθρώπου δεν αποκλείεται όταν συντρέχουν λόγοι δημοσίου συμφέροντος.
Εν προκειμένω, όπως στη συνέχεια θα αναπτύξουμε, η κατάφωρη παραβίαση από τους μηνυόμενους των συνταγματικά κατοχυρωμένων ατομικών δικαιωμάτων μας δεν επήλθε χάριν διαφύλαξης δημοσίου συμφέροντος, δεδομένου ότι η εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού, ως το αποτέλεσμα των πράξεων των μηνυομένων, συμπορεύτηκε με την καταβαράθρωση και του δημοσίου συμφέροντος, αφού το αποτέλεσμα των πράξεων αυτών ήταν η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας και η εκχώρησή της σε ξένες οικονομικές δυνάμεις.
Ειδικότερα ως προς τη συντεταγμένη εξουσία που συνέχισε το καταστροφικό έργο της Κυβέρνησης Γιώργου Α.Παπανδρέου, από τις 11 Νοεμβρίου 2011 και εφεξής, οι ευθύνες της έγκεινται στο γεγονός ότι υιοθέτησε και το Β΄ Μνημόνιο με παρότρυνση για την ψήφιση αυτού. Η καθ΄υπόδειξη του ΔΝΤ, της Ε.Ε. και της ΕΚΤ (τρόικα), όπως αυτό αποκαλύπτεται από τις επιστολές πρόθεσης που έστειλε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, κ.Λουκάς Παπαδήμος, ο Υπουργός Οικονομικών, κ.Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Διοικητής της ΤτΕ, κ.Γιώργος Προβόπουλος, ψήφιση του Μνημονίουεκ μέρους των ιδίων και η υιοθέτηση αυτού ως Οργάνων του Κράτους,με σφετερισμό της ιδιότητάς τους αυτής, θεμελιώνει την κακουργηματική πράξη της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, καθόσον το Ελληνικό Κοινοβούλιο δεν λειτούργησε ανεξάρτητα, αλλά νομοθέτησε καθ΄υπόδειξη ξένων οικονομικών παραγόντων, με αποτέλεσμα να καταργηθεί η λαϊκή κυριαρχία, δηλαδή το Δημοκρατικό Πολίτευμα της χώρας μας,όπως αυτό καθιερώνεται στο άρθρο 1 § 2 του Συντάγματος,και να απενεργοποιηθούν/καταλυθούν οι θεμελιώδεις αρχές και θεσμοί τουΠολιτεύματος υπό στοιχεία (γ), (στ) και (η) του άρθρου 134Α Π.Κ., δηλαδή, η αρχή του κοινοβουλευτικού συστήματος διακυβέρνησης, η αρχή της δέσμευσης του νομοθέτη από το Σύνταγμα και της εκτελεστικής και της δικαστικής εξουσίας από το Σύνταγμα και τους νόμους και η αρχή της γενικής ισχύος και προστασίας των ατομικών δικαιωμάτων που προβλέπει το Σύνταγμα.
1ο ΜΕΡΟΣ:
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
Με τη ρητή επιφύλαξή μας για την υποβολή συμπληρωματικής μήνυσης, παραθέτουμε ενώπιόν Σας το ιστορικό της υπόθεσης με τα μέχρι σήμερα αποδεικτικά στοιχεία που περιήλθαν σε γνώση μας ως πασίδηλα:
Ι.- Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΝΤ & ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
Ια.- Το ιστορικό της υπόθεσης, που, μετά την εξαπάτηση των εκλογέων και τη συνεπεία αυτής ανάληψη της εξουσίας από τους μηνυόμενους, οδήγησε στην οικονομι.........

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΥΝΗΣΗ ΕΔΩ    https://justiceforgreece.wordpress.com/μηνύσεις-2/μήνυση-κρητικοπούλου-σακκά-και-282-πολ/

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ – ΕΓΚΛΗΣΗ Για εσχάτη προδοσίατου Ελληνικού Λαού (134 2α΄ – 2β΄ Π.Κ.) Για εξαπάτηση εκλογέων(162 Π.Κ.) Της ΝΤΟΡΑΣ Λ.ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥ...
JUSTICEFORGREECE.WORDPRESS.COM




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου